Iubitul colegei de cameră (1)

Când am ajuns în Complexul Studenţesc, încărcată de bagaje, mi-am dat seama că nu cunosc pe nimeni. Nici idee nu aveam cu cine voi împărţi camera. Ştiam doar că, mulţumită unor pile ale părinţilor mei, am ajuns într-un cămin al Facultăţii de Construcţii, unde fetele stăteau câte două în cameră. Nu îmi păsa cu cine voi sta, mă bazam pe firea mea liniştită şi maleabilă care mă va scoate din orice situaţie de conflict. …

Am intrat pe holul imens al căminului, unde fete de vârsta mea aşteptau cuminţi, să le fie distribuite camerele. Şefa de cămin m-a întrebat cine sunt, după care, mi-a căutat cheia de la cameră şi mi-a explicat că voi sta cu o fată din Bacău pe nume Camelia, care va veni peste o săptămână. Când am văzut-o pentru prima dată pe Camelia, am avut impresia că este mulatră. Un ten măsliniu şi nişte buze roşii aprinse, încât mi se părea că este braziliancă sau ceva amestec de negresă.

Frumoasă foc, cu ochi negri ca abanosul, subţirică, de aveai impresia că abia stă pe picioare. În schimb avea sâni imenşi, cu sfârcuri de un roşu aprins. Orice rochie ar fi purtat, ţâţele ieşeau în evidenţă cu sfârcurile lor de culoare aprinsă, care se zăreau prin orice material. Îi plăcea enorm de mult să vorbească şi cu toate că era toamnă şi nu era tocmai cald în cameră, ei îi plăcea să-şi bea cafeaua şi să-şi fumeze ţigara matinală în chiloţi şi cu sânii goi.

Nu îmi era la îndemână să mă uit la sânii ei, dar nu aveam ce face, mi-i expunea ori de câte ori avea ocazia. Admiram frumuseţea de ţâţe imense, ferme şi tari, care îşi ţuguiau spre mine sfârcurile de un roşu aprins de îmi venea să-i muşc nu alta. Camelia era deja anul 3 şi avea un iubit arab, când eu abia începusem facultatea. În primele zile nu l-am văzut pe Ahmed, dar într-o seară îşi făcuse apariţia.

Un băiat înalt, frumos, parcă desprins din povestea celor ’’1001 de nopţi’’, cu buze pline şi senzuale pe care îţi venea să le săruţi şi să le mozoleşti cu poftă. Când a intrat Ahmed pe uşă, nu aveam idee ce se va întâmpla. În naivitatea mea, îmi imaginam că vor pleca din cameră şi mă vor lăsa singură.

– Gabi, să ştii că Ahmed va dormi aici cu mine în noaptea asta, sper să nu te deranjeze.

Mă gândeam în sinea mea că situaţia pare cam ciudată, dar nu prea aveam ce face, am acceptat tacit. Dacă mă bag sub plapumă, mare lucru nu are ce să mă deranjeze. Doar cu îmbrăcatul şi cu dezbrăcatul meu va fi o problemă, pentru că eram ruşinoasă rău. S-au apucat să facă de mâncare, povesteau se sărutau, se îmbrăţişau, dar Ahmed mă studia, l-am surprins fixându-mi sânii.

De regulă, în cameră nu purtam sutien, doar un tricou peste ţâţele mele mari şi grele, care în ciuda greutăţii şi a dimensiunii, nu erau lăsate. Din contră, tari şi umflate şi atrăgeau toate privirile.

– Gabi ai ţâţe frumoase… zise Ahmed, lăsându-mă mută.

Camelia râdea, de parcă nu ar fi fost iubitul ei, doar un străin care are libertatea să curteze orice fată.

– E bună de pulă, nu-i aşa? Ai fute-o?… Fără… doar sau poate… zise Camelia râzând.

– Asta nu înţeleg “dor şi pote‘’ zise Ahmed stâlcit.

Au jucat cărţi, au povestit, au mâncat ce au gătit, s-au hârjonit şi târziu de tot, după ce eu deja mă băgasem sub plapumă. Ahmed s-a dus la chiuvetă, s-a spălat. Gol puşcă se plimba prin cameră. Penisul lui mare se plimba sub nasul meu, încă era flască, dar şi aşa vedeam foarte bine dimensiunile generoase ale mădularului. Auzisem legenda, cum că, fetele care făceau sex cu arabi sau negri nu mai voiau să facă sex cu românii, care nu sunt la fel de dotaţi ca şi aceşti străini.

Nu eram convinsă că este adevărat, dar acest exemplar ce defila în faţa mea, avea un penis cu dimensiuni pe care orice femeie versată le-ar fi dorit pentru iubitul ei. Bărbatul nu se sinchisea deloc de prezenţa mea şi spre marea mea uimire, s-a dezbrăcat şi Camelia în pielea goală, culcându-se lângă Adonisul ei perfect. Încercam să dorm, îmi ţineam forţat ochii închişi, îmi presam cu putere pleoapele peste ei, în încercarea disperată de-a adormi.

Cu cât mă chinuiam mai tare, cu atât dorinţa de a vedea şi auzi ce se întâmplă în patul vecin, îmi ţinea nervii încordaţi la maxim. Îi auzeam că se foiesc, cum se sărutau, Camelia gemea excitată, bărbatul gemea şi el în timp ce îşi pipăia iubita. Intuiam acţiunile lor după sunetele ce le trădau fiecare mişcare. Camelia era întoarsă cu faţa spre patul meu, iar Ahmed stătea la spatele ei. Eu m-am întors cu spatele la ei, dar acei şaizeci-şaptezeci de centimetri care ne despărţeau nu erau suficienţi să mă transpună pe mine într-o altă lume.

Intuiam faptul că Ahmed îi masa ţâţele Cameliei, îi strângea sfârcurile între degete, pentru că ea gemea din ce în ce mai tare, respiraţia le devenea tot mai rapidă. Momentul introducerii penisului arabesc în vaginul colegei mele de cameră a fost marcat printr-un geamăt puternic al fetei. Ahmed a scos un mormăit înfundat şi pe urmă tot ce am auzit au fost plescăiturile cu care se loveau cele două corpuri unul de celălalt. Gemetele s-au înteţit şi mişcarea lui Ahmed a devenit din ce în ce mai rapidă.

Fără să se sinchisească de prezenţa mea în cameră, au început să ţipe amândoi, patul de cămin scârţâia puternic şi se lovea cu marginea metalică de perete. În acest moment, nu numai eu eram martoră orgasmului lor, dar şi toţi vecinii de pe palier de la etajul 1. După ce şi-au dat drumul amândoi, primul care s-a ridicat din pat a fost Ahmed. Nu m-am putut stăpâni să nu mă întorc spre ei, chiar dacă era întuneric, lumina care răzbătea prin geam oferea destulă vizibilitate, încât i-am văzut scula erectă, ce avea în jur de 20 de centimetri şi o grosime considerabilă.

În mintea mea blondă, mă gândeam că n-ai cum să nu gemi dacă eşti penetrată de un asemenea falus. S-au dus pe rând la duş, în timp ce ei au lipsit o vreme din cameră. Ruptă de oboseală cum eram, am reuşit să adorm. Am avut un vis erotic ciudat:

… Eram singură în cameră, când aud bubuituri în uşă. Întreb cine e şi îmi răspunde Ahmed. Încerc să-i explic că nu este acasă Camelia, dar el mă roagă să-i deschid. Nu am pe mine decât un halat, tocmai venisem de la duş. Deschid într-un final uşa, iar el mă împinge şi intră peste mine.

– Gabi, fă-mi te rog o cafea, o aştept pe Camelia, trebuie să vină în maxim o jumătate de oră.

Mă duc să pun ibricul pe aragazul de camping pe care îl aveam în cameră. Îi pregătesc cafeaua şi i-o servesc într-un păhărel de sticlă.

– Ştiu că mi-ai văzut penisul în noaptea în care am rămas la Camelia.

M-am roşit toată, nu puteam să scot niciun cuvânt, dar el a continuat.

– Eu îmi imaginez sânii tăi mari şi grei cum îmi cuprind pula şi îţi fut sânii pe care tu îi ţii în mâini, apoi îmi sugi pula cu poftă…

Cu o mişcare iscusită îmi desfăcu halatul. Încercam să-l trag pe mine, dar el mă deposeda rapid de el lăsându-mă goală puşcă în fata armăsarului pur sânge arab, gata să mă penetreze. Stăteam în picioare în faţa lui goală puşcă, el stătea pe pat şi mă trase spre el, prinzând unul dintre sfârcuri cu buzele lui superbe, în timp ce cu cealaltă mână îmi masa celălalt sân. 

Gemeam cu ochii închişi, îmi sugea atât de bine sfârcul, cum nu am fost suptă niciodată. Deja începusem să mă umezesc, eram excitată la maxim. Îmi ia celălalt sân în primire şi îşi vâră două degete în pizda mea udă rău.

– Ce excitată eşti Gabi! Trebuie să te fut, acuma!

În acel moment m-am trezit transpirată toată. Auzeam respiraţia liniştită a colegilor mei de cameră, răpuşi de oboseala plăcerii pe care au trăit-o. Stăteam cu faţa în sus la o distanţă de câţiva zeci de centimetri de ei şi eram excitată la maxim. Mi-am trecut mâna sub plapumă peste vulvă şi am simţit lichidul alunecos care îmi acoperise toată partea interioară a labiilor. Fără să vreau, degetele au început să alunece în interiorul labiilor. Abia reuşeam să mă stăpânesc să nu gem şi eu, cum o făcuse Camelia cu câteva ore mai înainte.

Nu puteam să-mi iau gândul de la scula arabului şi îmi doream cu poftă s-o sug şi s-o ling, dar mai ales s-o simt în mine. O doream între ţâţe, în gură, în vaginul meu fierbinte, chiar şi în orificiul anusului, să mă facă să leşin de plăcere… ahhhh… Ahmed vreau să mă fuţi în toate orificiile!… Mi-am luat un sfârc între degete şi îl frecam cu putere, în timp ce cu cealaltă mână îmi frecam clitorisul.

În gândul meu nu era altceva decât acel mădular pe care îl doream, o doream adânc în mine, şi care trebuia să mă ducă pe cele mai înalte culme ale plăcerii. Îmi era ruşine că mă gândesc necontenit la penisul iubitului colegei mele de cameră, dar mă vrăjise. Norocul meu a fost că ceilalţi doi dormeau adânc, obosiţi de puterea plăcerilor trăite, pentru că gemetele mele nu mai puteau fi mascate şi respiraţia îmi devenea din ce în ce mai rapidă.

Degetul culisa între orificiul vaginului şi clitoris, era din ce în ce mai rapid, lichidul alunecos tot mai abundent, îmi udasem cearceaful, se formase băltoacă sub mine. Am început să tremur, odată ce plăcerea îmi cuprindea tot corpul şi orgasmul a explodat zguduindu-mă puternic. După ce m-am masturbat, am adormit dusă, oboseala pusese stăpânire pe mine, în sfârşit mă cuprinse un somn adânc, fără vise.

A doua zi dimineaţă, când m-am trezit nu era nimeni în cameră. Pesemne, colegii mei aveau program. Am făcut un duş, după care mi-am schimbat lenjeria de pat, care încă era umedă de la lubrifiantul care cursese în abundenţă. Ziua a trecut fără evenimente deosebite, doar cu şcoala de rigoare: cursuri şi laboratoare.

Aveam emoţii imense că îl voi vedea din nou pe Ahmed, vizitându-şi iubita, dar de această dată am fost numai noi două. Am povestit toată seara, fiecare despre familia sa. Am făcut ceva de mâncare, am mâncat, iar Camelia a cântat la chitară. Avea o voce cristalină şi dulce, care mă transpunea într-o altă lume, undeva unde nu există nefericire, doar beatitudine şi împlinire.

Am adormit fericită, liniştită şi mulţumită. În timpul nopţii, nu realizam cât este ceasul, dar am simţit o mână care îmi pipăie sânii. Camelia goală puşcă se băgase în pat lângă mine şi îşi băgase mâna sub bluza mea de pijama. Mă trăgea de sfârcuri. M-a trezit starea de excitaţie, dar eram şi un pic speriată. Primul meu gând a zburat la Ahmed. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Iubitul colegei de cameră (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura