Tocmit de soţ în secret… să fac sex cu soţia lui (1)

Am o soţie frumoasă, poate mă ajuţi să o conving să accepte să o facă cu un alt bărbat. Cu această propunere a început discuţia noastră. Încercând să aflu mai multe detalii despre viaţa lor amoroasă, am înţeles că Vlad… îşi doreşte foarte mult să i se îndeplinească o fantezie. Un alt bărbat să facă sex cu soţia lui, fără ca el să fie de faţă, dar în acelaşi timp să cunoască toate detaliile… discuţii, întâlnire şi tot ce s-a petrecut între ei. Pentru ca această fantezie să se împlinească, era dispus să plătească 2000 euro…

Şi nu oricui, doar acelei persoane care ar fi în stare să-i iubească soţia într-un mod cât mai elaborat, romantic, unic şi plin de pasiune. Are această fantezie de câţiva ani… şi uneori, o are în timpul actului sexual dintre ei. După cum am bănuit, cei doi nu obişnuiesc să vorbească deschis unul faţă de altul cu privire la acest subiect.

Încet, încet… dintr-o căutare o unei persoane potrivite din acest univers pentru a-i îndeplini fantezia… totuşi doar la ajutorul tău mă gândesc, îmi doresc tare!… am devenit potenţialul pretendent al celui care urma să-i iubească soţia. Nu m-am gândit la bani, mi se părea interesantă ideea în sine, la care adăugam şi faptul că are o soţie foarte frumoasă, sexy, minionă, trup atrăgător… brunetă, aproape 40 de ani, 1.67 m, sâni nu foarte mari. Pozele primite nu au fost cele mai explicite, dar mi-am făcut o idee despre cum arată.

Ideea părea posibilă până când am înţeles că ei locuiesc într-o localitate mult mai departe de Bucureşti, însă, în opinia lui, totul se poate aranja dacă îmi doresc asta şi mai ales pentru că… vreau ca această fantezie să devină realitate. Părea un bărbat hotărât cu ceea vrea, iar distanţa nu reprezenta un impediment pentru el. Chiar părea o idee mai bună deoarece, în acest fel, şansele ca soţia lui să accepte o aventură unică creşteau considerabil. Cum şi când urma să ne întâlnim… nu aveam idee.

Pentru început îl interesa ideea ca noi doi să flirtăm, să avem discuţii intime cât mai profunde… în secret, despre care el să aibă cunoştinţă în cel mai aprofundat detaliu. Discuţiile pe mail înaintau anevoios, îmi părea un tip care se excită şi se masturbează cu gândul la fantezia lui. După un timp mi-a oferit detalii despre cum o pot găsi într-o anumită reţea socială. Speram să găsesc suficiente elemente pe contul ei pentru a începe o discuţie… discretă.

Un pic mă cam deranja aceasta… discreţie, în forma propusă de el. Sunt de acord cu discreţie sută la sută, însă, nu se mai putea numi discreţie dacă urma să-i comunic lui în detaliu. Pentru Vlad discreţie însemna să nu o expun public pe ea ca persoană, mai ales că el îmi ştie blog-ul şi conţinutul lui. Poate acesta a fost şi motivul pentru care m-a abordat… cine ştie?!

Pe contul ei activitatea era destul de veche, nu se întâmplase nimic recent. Nu era greu de înţeles faptul că nu este prea încântată de reţelele sociale… sau poate avea alte preferinţe, iar acea reţea nu era pe placul ei. Am încercat să o studiez în fotografiile publicate. Chiar dacă era singură sau cu alte persoane în fotografii, am realizat că nu avea un zâmbet natural. Pe alocuri, acolo unde era prezent, zâmbetul părea un pic forţat.

Şi el mi-a confirmat faptul că este mai tot timpul serioasă. Nu a spus asta, dar undeva în adâncul lui cred că îşi dorea să fie altfel. Poate şi din această cauză a luat naştere această fantezie a lui, îşi dorea din tot sufletul să o vadă fericită, să radieze de bucurie. Deşi este o femeie frumoasă, lipsa zâmbetului îi mai şterge din farmecul unei femei. O face o pic mai banală, obişnuită. Dacă aşa a fost dintotdeauna sau pe parcurs a devenit mai serioasă, nu am de unde să ştiu. Ştiam de la el doar că… aşa este ea, foarte serioasă, disciplinată şi cu bună educaţie.

Pe mine mă interesau detalii despre ei, ce anume fac şi ce nu fac în intimitate, cum se răsfăţa reciproc, care le simt limitele, până unde merg sau nu, ce adoră în pat şi bineînţeles ce nu o face să se simtă bine… de la poziţii, atingeri, mângâieri, ritm, dacă îi place să fie mai dominată sau îi place să domine… şi multe alte detalii, pe care le-aş fi vrut să le ştiu de la el.

În discuţia noastră, pe el îl interesa foarte mult să afle care este planul meu, cum voi dori să o abordez pe ea, ce-i voi spune şi cum o voi convinge să fie dezinhibată. Îmi era greu să apreciez un plan care să se întâmple întocmai, mai ales că nici măcar nu reuşisem să intru în contact cu ea, deşi trecuse câteva zile, iar ea nu avea noutăţi pe contul ei.

Vlad se entuziasmase destul de repede în discuţia noastră. Îmi oferea tot felul de sugestii prin care puteam să o atrag către realitatea dorită de el ce o considera o… senzaţie unică să experimentez aşa ceva. Destul de repede am aflat că este o fire romantică. O noapte imaginată de el ar fi ca totul să se întâmple… într-un apartament luxos, o cină între noi, un pahar de şampanie care să-i aţâţe simţurile, iar din acel punct să o determin să se simtă atrasă şi protejată în preajma mea pentru a face pasul cel mare… dorit de el.

Despre preferinţele ei sexuale am primit puţine informaţii, dar suficiente cât să-mi fac o idee despre cum ar trebui să decurgă o întâlnire între noi. Pentru că îi place masajul, părea momentul de început care să o determine să se relaxeze, ca mai târziu să-i trezesc toate simţurile cu atingeri cât mai erotice şi mai pasionale. Din categoria asta nu… cred că este singura femeie despre care am auzit că nu i-ar place să fie penetrată pe la spate. Fiecare cu preferinţele lui.

Deşi adoră sexul oral, să primească cât şi să ofere, am aflat că nu este pe placul ei poziţia 69. Nu am idee de ce, dar poate are vreo legătură cu ideea care circulă printre femeile care gândesc la fel. Şi anume, le este greu să se concentreze asupra unui lucru. Când oferă – nu se pot concentra să ofere partenerului plăcerea dorită, iar când primesc – nu se pot bucura pe deplin de cunilingus.

Vlad consideră că sex anal este dispusă să facă doar dacă se va simţi în siguranţă, iar ejacularea… adoră să fie în interior, însă el este de părere că şi-ar dori în altă parte. Această ultimă afirmaţie îmi confirmase ceea credeam încă de la început, şi anume că ei nu aveau o comunicare deschisă despre dorinţele şi fanteziile fiecăruia.

Pe contul ei nici o activitate, iar Vlad continua să mă întrebe în mail-uri dacă am reuşit să intru în contact cu ea. Îmi tot spunea că vine la Bucureşti o dată pe lună, cu diferite treburi, iar asta ar fi fost şansa mea… să petrecem o noapte împreună, dar eu nu avusesem nici măcar un prim contact cu ea. Ştiam care ar fi fost cheia succesului în această situaţie, dar era nevoie de timp. Aveam nevoie de multe discuţii în privat, prin care să o fac să se apropie de mine, să aibă încredere în mine, dar în acelaşi timp să fie curioasă mă descopere ca bărbat şi să dorească să mă întâlnească.

Când m-am aşteptat mai puţin, Vlad m-a anunţat că ea urmează să ajungă la Bucureşti pentru a rezolva anumite probleme cu nişte documente şi că urma să rămână vreo două zile. Era în dubii dacă să vină şi el împreună cu ea, ca să mă cunoască, dar a realizat că asta i-ar înfrâna ei dorinţa de a se dezinhiba. …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Tocmit de soţ în secret… să fac sex cu soţia lui (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.