De ce iubesc femeile de peste 40 de ani

Despre preferinţele bărbaţilor în materie de femei se poate scrie foarte mult. Faptul că suntem diferiţi: anatomic – aspectul fizic este primordial, deşi sunt apreciate, nu toţi dorim să întâlnim femei şnur, cu talia de viespe şi picioarele din gât, cu sâni imenşi, fund bombat şi buze ţuguiate. Nu pentru că nu ar fi atrăgătoare ci pentru că preferinţele sunt diversificate… 

Începând de la înălţime – mai înalte sau mai scunde, talie – mai mare sau mai subţiri, şolduri proeminente sau nu, lungimea părului – mai scurt sau mai lung, culoarea lui… şi alte detalii pe care un bărbat le apreciază într-o măsură mai mică sau mai mare… mărimea sânilor, rotunjimea genunchilor, forma gambei sau a gleznei… şi altele.

Eliminând aspectul şi trăsăturile fizice, fiecare femeie este atrăgătoare în felul ei… scundă, înaltă, subţire, mai grăsuţă, dotată de la natură sau nu. Totuşi este ceva ce le diferenţiază pe femei. Acest element nu are legătură cu aspectul fizic. Este vorba de atitudine. De felul cum privesc lucrurile din perspectiva sexualităţii.

Înaintarea în ani le ajuta să se maturizeze mai mult, să se cunoască mai mult, îşi diversifică preferinţele, într-un cuvânt ştiu ce vor. Nu ştiu dacă experienţa negativă, căsătoriile mai puţin reuşite sau criza vârstei mijlocii stau la această schimbare în atitudine, însă, poate fi doar unul sau un cumul de elemente.

O femeie mult mai tânără nu ar reuşii să se exprime în faţa unui bărbat. Nici nu ar ştii cum şi ce să ceară într-un moment de intimitate. Ba mai mult, atunci când o fac au o listă întreagă de nemulţumiri… nu am chef de sex azi, poate mâine seară; mă dor picioarele de la poziţia clasică; nu vreau pe masă, acolo mâncăm; să fiu deasupra nu-mi place; doar pe la spate ştii să mi-o tragi; sex oral – e scârbos; vino şi tu cu idei, tot eu să trag de tine; să nu mă săruţi după cunilingus… şi lista poate continua.

Evident că nu toate femeile mai tinere gândesc aşa, însă, dintre cele cu nemulţumiri… au cel puţin una pe listă. Pe lângă tipul acesta de abordare ce înmoaie orice cocoşel şi stinge din faşă şi urma de pasiune care a mai rămas, abia aşteaptă să se termine bâlciul ca să se ducă mai repede la baie.

Femeile de peste 40 ani gândesc altfel. Au altă atitudine. Nu ştiu dacă sunt conştiente de ceasul biologic şi vor să se bucure cât mai mult de viaţă, dar se vede că au altă sclipire în ochi în intimitate, se dăruiesc cu plăcere, sunt mai pasionale şi mai dornice de aventură, chiar şi de noutate. Ceea ce nu au experimentat până atunci, cu siguranţă vor dori să încerce alături de partenerul potrivit, măcar pentru o dată, dacă nu cu soţul poate cu un alt bărbat ce i-a cucerit inima, i-a aprins scânteia dragostei lăsând-o fără replică, pierzându-se printre emoţii şi trăiri, încercând să rămână veşnic “verde”.

Paradoxal, o astfel de femeie poate a fost una dintre nemulţumitele de odinioară, dar acum se lasă pradă dorinţelor carnale. Nimic nu mai pare nefiresc, poziţiile noi reprezintă doar o provocare ce merită încercate, se lasă iubită cu drag. Nu ai cum să nu observi dăruirea de care este capabilă. Momentele de stângăcie din partea ei aduc un farmec aparte, precum a unei adolescentine dar cu zâmbetul pe buze.

Femeia de peste 40 de ani este mai calmă şi mă relaxată, nu se grăbeşte, foloseşte fiecare secundă, nu vrea să se termine repede… nu mai este acea persoană care te întreba în mijlocul acţiunii “dacă mai ai mult până finalizezi”. Dacă mai are în minte sau nu… este un mister, dar nu mai strica momentul.

Pentru bărbaţii care nu ştiu, femeia de peste 40 nu se grăbeşte să meargă imediat la baie. Îi place să trăiască momentul, adoră să fie ţinută în braţe… să fie mângâiată şi sărutată, să simtă braţele tale în jurul trupului ei, lipiţi unul de altul. Unele vor să audă cuvinte frumoase din partea voastră, să se simtă iubite şi apreciate, iar altele vor doar linişte.

Pentru femeile mai tinere – cultivaţi-vă atitudinea femeilor de 40 de ani!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „De ce iubesc femeile de peste 40 de ani”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d