Cum gândesc bărbaţii despre sex

man-2049447_960_720Pentru început, trebuie precizat că acest articol face referire la majoritatea indivizilor şi nu la cazuri izolate.

Există o punte între bărbaţi şi femei mai ales când este vorba despre relaţiile intime. Diferiţi biologic, femeia şi bărbatul au reale greutăţi în a-şi exprima unul altuia cele mai ascunse dorinţe.

Bărbatul este “vânătorul”, este responsabil cu procreerea, după cum l-a înzestrat natura. Chiar dacă uneori bărbatul poate fi etichetat ca un căţeluş primitiv, în călduri şi cu limba scoasă, trebuie luat în considerare modul cum gândeşte, cum funcţionează…

În primul rând, bărbatului îi plac ipostazele, clişeele. O imagine diferită a femeii îl poate atrage instantaneu, indiferent cât de mică este schimbarea.

Toţi bărbaţii au văzut cum arată un sutien, o pereche de chiloţi, o gleznă, un picior frumos, o pereche de sâni, un pantalon mulat, etc. Modul cum este pus în valoare un articol vestimentar, sau o partea a corpului femeii, îl poate atrage sau îi crează repulsie.

Exemple:

Unei doamne sau domnişoare i se vede, dintr-un anumit unghi, o porţiune mică dintr-un sân. Bărbatul care vede această ipostază deja “salivează”. Se vede imaginar acolo între sânii acelei femei, iar numai imaginea aceasta împreună cu imaginaţia pot face că bărbatul să aibă erecţie imediată.

Un pantof cu toc la o femeie ce poartă fustă scurtă (o palmă deasupra genunchiului) crează în mintea unui bărbat fantezii nebănuite. Sau o altă schimbare, unii bărbaţi pot vedea erotismul şi la femei care umblă desculţe sau încălţate cu balerini.

Modul în care o femeie îşi mişcă încheietura mâinii sau cum merge poate fi o atracţie pentru un bărbat.

Cum îşi ţuguieşte guriţa când se alintă o femeie. Mulţi bărbaţi se gândesc la sex oral la vizualizarea unei astfel de ipostaze.

Imaginea unei femei care stă pe scaun unde se poate observa pe sub fustă partea interioară a piciorului sau a perechii de chiloţei, îi trezesc bărbatului diverse fantezii. Etc.

Sexul este o plăcere pentru ambii parteneri. Bărbatul este ca un animal în călduri. Fanteziile sexuale sunt sarea şi piperul în relaţia de cuplu. Bărbatul vrea sex mereu, spontan. Iată câteva exemple:

Atunci când femeia spală vasele

Bărbatului i se pare foarte excitant să facă sex în bucătărie. Cei mai curajoşi vor veni la parteneră şi vor încerca să o determine să facă sex acolo, prin mângâieri, sărutări, etc.

În public

Riscul de a fi prinşi în fapt poate fi excitant, în special pentru bărbat.

Atunci când se uită la tv sau doarme

Nu ştiu câţi bărbaţi ar refuza o felaţie în timp ce se uită la televizor sau atunci când dorm.

Discuţiile între parteneri despre sex nu sunt bine conturate. Fiecare partener are propriile dorinţe, fantezii. Punerea de acord a ceea ce să se întâmple intim întăresc relaţiile de durată.

Bărbaţii vor să li se facă sex oral. Eu, în calitate de reprezentant al bărbaţilor, nu am înţeles de unde vine această dorinţă şi înclinaţie către sexul oral, dar ador acest lucru.

Cineva spunea că femeia are puncte erogene pe tot corpul, pe când la bărbat, cel mai mare punct erogen este penisul. Este şi asta o explicaţie. Personal, doresc sex oral la fiecare act sexual.

Ejacularea. Aici totul se discută. Foarte mulţi bărbaţi doresc să finalizeze în gura partenerei. Şi eu la fel. La acest punct trebuie discutat între parteneri, până unde se poate merge.

Gustul spermei diferă de la bărbat la bărbat. În funcţie de alimentaţie, substanţe interzise, tutun şi alcool, etc, sperma poate avea un gust bun sau unul amar ce poate provoca greaţă. Atunci unde ar mai fi plăcerea pentru parteneră? Sunt multe femei care adoră ejacularea în gura lor sau pe sâni.

Acceptarea sau nu a sexului oral ține de mai mulţi factori: o gândire conservatoare, doctrina religioasă, gândul la ce va spune bărbatul (dacă ei nu au vorbit niciodată despre asta), puţine informaţii despre subiect, etc.

Procreerea nu mai reprezintă motivul principal pentru a face sex. Plăcerea este cea care conduce starea de spirit a unei relaţii. Toate femeile îşi doresc să fie înţelese de către partenerii lor, dar câte dintre ele doresc să înţeleagă ce-şi doresc bărbaţii.

Un cuplu cu viziuni diferite asupra relaţiilor intime conduce, în timp, la frustrări sexuale, nervozitate accentuată, neînţelegeri în relaţia de cuplu, satisfacerea dorinţelor cu alţi parteneri, divorţuri.

Bărbatul gândeşte aşa: dacă femeia cu care sunt nu mă satisface sexual, sigur alta o va face. Cel mai mult vor suferi femeile şi copii, în cazul divorţului.

Stimate doamne şi domnişoare căutaţi înţelepciunea împăcării cu bărbatul de lângă voi din punct de vedere sexual. Numai bine!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Cum gândesc bărbaţii despre sex”

  1. intr-o relatie depinde foarte de cat de deschisi sunt cei doi…eu sunt o persoana deschisa, uneori suparator de deschisa, sotul meu de multe ori imi spune ca nu sunt suficient de diplomata, consider ca diplomatia intr-un cuplu nu isi are sensul…si mai stiu ca sunt dispusa sa fac orice pt al satisface pe el, pt ca este al meu si pt ca il iubesc mai mult decat propria-mi viata…problema e la el…ca el ma respinge uneori…in 22 de ani de casnicie as putea numara pe degete datile cand l-am respins eu pe el…in schimb el a facuto de foarte multe ori…asta e , viata merge inainte…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.