Curierul 1

5267517689_c56151f042_oAm bătut la uşă, la început timid, apoi puţin mai tare. În apartamentul la care trebuia să fac livrarea se auzeau râsete de femei. Într-un final mi-a deschis o brunetă minionă, îmbrăcată într-un tricou negru şi fără nimic altceva. M-a invitat să intru. În apartament mai era o altă femeie la fel de sumar îmbrăcată. Bruneta a constatat că nu are suficienţi bani pentru a plăti coletul…

S-a îmbrăcat iute şi a plecat la un bancomat pentru a scoate bani.

Pe canapea stătea o blondă. Lângă canapea stăteam eu în picioare şi aşteptam să vină bruneta. După o mică conversaţie avută cu blondă, aceasta a venit mai aproape de mine. Nu ştiam dacă amabilitatea ei şi modul lasciv de a vorbi cu mine era ceva obişnuit sau avea alte planuri.

Nu a stat mult pe gânduri şi o mână mă mângâia pe picior. M-am uitat în ochii ei şi mi-a zâmbit uşor. Mâna ei s-a dus uşor către zona fierbinte. M-a tras uşor către ea… mi-a desfăcut cureaua… şi mi-a băgat mâna în chiloţi.

Am lăsat coletul jos. Am înaintat puţin către ea… mi-a scos penisul semi erect. Se uita la mine cu un zâmbet discret şi începu să-l frece uşor. S-a întins puţin şi m-a sărutat uşor pe gland. Îl lingea uşor… îmi masa testiculele. Am scăpat rapid de pantalonii şi chiloţii ce îi aveam pe mine.

Blonda stătea pe marginea canapelei şi îmi făcea sex oral. Pentru moment uitasem de ce mă aflam acolo. Mă jucam în părul ei, mişcările ei deveneau mai intense asupra penisului. Se descurca bine și nu  părea a fi începătoare.

După câteva minute a intrat pe uşă bruneta. A intrat şi a văzut cum blonda era în plină acţiune. Nu părea de loc mirată de ceea ce se întâmplă. În timp ce se dezbrăca a spus:

– Puteai să mă aştepţi şi pe mine!

Blonda nu s-a oprit. Îşi făcea în continuare treaba. Nu am aşteptat ca bruneta să se dezbrace complet. Era în apropierea noastră. Am apucat-o de braţ şi am tras-o lângă noi. Nu a comentat gestul meu. S-a aşezat pe canapea lângă blondă… îşi căuta loc să guste din penisul meu.

Blondă sugea cu simţ de răspundere … bruneta şi-a concentrat atenţia către testicule. Le mângâia şi le lingea. Apoi au făcut schimb. Bruneta a trecut la conducere. Blonda mai voia… amândouă şi-au făcut loc… îmi lingeau glandul fiecare pe câte o parte.

Când se întâlneau la vârf îşi dădeau câte un sărut. Eram martorul unei scene de vis. Mă jucam în părul lor şi le ţineam aproape una de alta. Bruneta a lăsat penisul în grija blondei. S-a pus în genunchi lângă ea şi i-a depărtat picioarele.

Nu purta chiloţi. Era îmbrăcată tot într-un tricou lung ce-i ascundea feminitatea. Şi-a dat jos tricoul apoi s-a lăsat pe spate, şi-a desfăcut larg picioarele şi mi-a făcut semn să urc către ea. M-am urcat pe canapea în picioare şi am căutat cu penisul gura ei flămândă.

Bruneta nu a stat pe gânduri şi a început să-i dezmierde labile şi clitorisul cu limba. Blonda … avea gura plină… suspina şi plescăia.

Mişcările mele simulau o penetrare în vagin. M-am uitat la bruneta… îmi făcuse pofta … voiam să o gust şi eu pe blondă. M-am dat jos de pe canapea, m-am aşezat în genunchi… să continui ce a început bruneta. Bruneta s-a urcat pe canapea şi şi-a oferit vaginul blondei.

Aceasta o ţinea de coapse… o trăgea tare către ea. Bruneta icnea de plăcere. Din când în când se juca cu sânii blondei. Picioarele blondei erau desfăcute la maxim. Mi-am încordat limba şi am băgat-o adânc în vagin.

Intram… cu limba încercam să fac cercuri în interiorul ei… o ţineam tare de fese… o strângeam. Limba îşi făcea de cap în interiorul blondei. Se auzeau suspine din partea lor. Eu o lingeam pe blondă şi blonda pe brunetă … Era timpul să trec la treabă …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Curierul 1”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.