Surpriza din noapte

3751354690_5a5fdd3821_bM-am trezit în miez de noapte. Am băut un pahar cu apă şi m-am pus în pat. Somnul dispăruse.

Soțul meu dormea frumos lângă mine. Prin cap mi-a trecut ideea să-l trezesc pentru o partidă de amor. Dormea prea frumos.

Am băgat mâna sub pătură şi i-am pus-o peste chiloţi. Penisul dormea şi el. Aveam o poftă nebună să îl gust. Să simt penisul cum se întăreşte în gura mea sub atingerile delicate ale buzelor şi a limbii mele. …

Încet, încet l-am ajutat să rămână fără chiloţi şi i-am eliberat penisul.Soţul meu stătea pe spate, continuând să dormă dus. M-am băgat sub pătură… voiam să-i fac o surpriză.

M-am dus direct la penisul moale. L-am luat uşor între degete şi l-am cuprins cu buzele. Era pentru prima dată când un penis se afla în gura mea în stare flască. L-am înghițit pe tot. Mă jucam cu limba pe el. O mână am pus-o pe scrot… îl masam uşor.

Simţeam cum prinde viaţă… se întărea şi se mărea în gura mea.

Soţul meu a început să se foiască uşor. Nu avea idee ce îi pregăteam. Cu cât se făcea mai mare cu atât îmi era mai greu să-l cuprind tot.

Era atât de mare încât abia jumate mai putea intra în gura mea. Soţul meu dădea semne de nelinişte… se foia, îşi mişca capul… gemea uşor.

Îi culisam la maxim pielea… cu limba îl lingeam la vârf… apoi îl băgăm în gură… mă mişcam încet… și cu o mână îi mângâiam scrotul… îl scoteam încet.

Îmi plăcea să mă joc cu el. Era pentru prima dată când făceam o felaţie fără ca soţul meu să-mi ofere indicaţii. Îi lingeam penisul ca pe o acadea.

Cred că şi lui îi plăcea… o mână am simţit-o în părul meu… mă ţinea. Dintr-o mişcare, s-a întors către mine… stătea pe o parte. Mă ţinea de cap. Penisul intra şi ieşea din gura mea. Mişcările au devenit mai alerte.

Suspinele soţului m-au determinat să accept acest joc. Simula o penetrare în vagin. Se mişca din ce în ce mai repede.

Jumătate adormit gâfâia şi îmi spunea:

– Se aproprie… vine…

Cu o mână îl ţineam de fese, îl strângeam tare… simţeam cum se încordează. Muşchii fesieri erau tari.

Gâfâia din ce în ce mai tare, mişcările lui erau rapide… când l-am auzit:

– Aaaaa…

Apoi a ţâşnit în gura mea un jet puternic din sămânţa lui. Era să mă înec. Următoarele au avut o intensitate mai mică.

Mişcările lui încetineau. O parte din sămânţa lui am înghiţit-o, apoi şi-a scos penisul din gura mea… restul se scurgea încet pe cearșaf.

Era cu capul băgat în pernă, semi adormit. Am luat un prosop, l-am şters pe el şi pata de pe cearșaf.

M-am aşezat lângă el, l-am luat în braţe, l-am sărutat pe buze şi mi-a zis:

– Te iubesc!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Surpriza din noapte”

    1. Mi-a placut mult. Sincera sa fiu, am si invvatat ceva pt. cand va veni sotul=barbatul meu Florin care este plecat in voiaj. urmaresc cu interes postarile dumneavoastra.

  1. O surpriza pe gustul tuturor si foarte excitatnta.Mi-a placut foarte mult si cititind ma face sa imi doresc acest lucru.Prin asa ceva se vede o povestioara buna pentru a fi citita cap coada.Sa mai scrieti asa ceva

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.