Noapte albă la hotel 1

1360064889_01cdb0d610_oLa recepţia hotelului m-a întâmpinat o blondă cu forme rotunjoare. Pantalonii ei mulaţi o făceau atractivă.

Dialogul nostru era unul natural, de parcă ne cunoşteam de mult. Mi-ar fi plăcut să stăm mai mult de vorbă, numai că programul ei se sfârşise şi urma să plece. Zâmbea destul de frumos, amabilă şi deschisă la flirt.

În timp ce îmi lua datele, mi-a greşit numele. Intenţionat sau nu, şi-a cerut scuze imediat şi a zis cu zâmbetul pe buze: …

– Scuze, cred că merit o chelfăneală zdravănă…

– De ce? Se mai întâmplă să greşeşti… mie îmi place să iubesc femeile…

Nu părea că o deranjează  vorbele mele cu subînţeles. Se uita la mine şi zâmbea, apoi şi-a continuat treaba.

– Tu eşti destul de atractivă şi mi-ar face plăcere să mai rămâi. Mai ales că ştii la ce cameră mă găseşti…

Nu a spus nimic, dar zâmbetul afişat mi-a dat curaj. Eram singuri în acel moment. M-am apropriat de ea. Am cuprins-o de mijloc şi i-am şoptit la ureche:

– Sunt dispus să stau treaz toată noaptea numai pentru tine…

Apoi am sărutat-o pe obraz. S-a uitat în ochii mei, mi-a zâmbit şi mi-a zis că trebuie să meargă acasă.

– Oferta mea rămâne deschisă în caz că te răzgândeşti…

Mi-am luat bagajul şi am urcat în cameră. M-am dezbrăcat, am făcut un duş şi mă uitam din pat la televizor. La uşa cineva a bătut încet. Am deschis uşa… era ea diferit îmbrăcată… dar destul de sexy.

Am invitat-o înăuntru. Nu părea deranjată de ţinuta mea sumară. În mâna avea o pungă. A scos o sticlă de vin roşu şi a zis:

– Sper să fie şi pe gustul tău…

– Cu siguranţă este bun…

Am pus vin în pahare… gustul vinului ne-a trezit dorinţele sexuale. M-am apropiat de ea, am cuprins-o de mijloc… am tras-o către mine… am săruta-o apăsat pe buze. Am lăsat paharele jos… eram îmbrăţişaţi… ne sărutam… ne mângâiam.

Ne-am dezbrăcat complet… am stins lumina… ne-am băgat în pat şi ne-am învelit peste tot. Îmbrăţişările noastre erau puternice. Focul pasiunii era aprins. Eram deasupra… sărutările mele o sufocau.

Mâinile erau într-o permanentă mişcare… în părul ei ciufulit… pe obraz… pe sâni, pe coapse. Ea mă ţinea strâns. Cu unghiile se juca delicat pe spatele meu… gâfâia de fiecare dată când o sărutam pe gât.

Sânii ei rotunzi erau striviţi sub mine. Am coborât către ei. I-am cuprins între palme… mă jucam cu ei… i-am sărutat delicat, apoi i-am luat un sfârc între buze… cu limba îl atingeam delicat. Ea era exaltată… suspina, se încorda la fiecare atingere.

În timp ce acordam atenţie sânilor, o mângâiam pe coapsă… întâi la exterior, apoi la interior… pielea delicată mă invita să urc mai sus… am ajuns în zona intimă… am mângâiat-o uşor, apoi un deget a intrat înăuntru… se încordă din ce în ce mai mult.

Am scos degetul afară, urcam către gura ei. Buzele mele i-au acaparat gura… limbile s-au unit într-un sărut prelung. Încet, încet mi-am făcut loc între picioarele ei. Şi-a desfăcut picioarele la maxim… o mână se juca în părul meu, iar cealaltă mă mângâia pe spate.

Mi-am luat penisul cu mâna şi l-am potrivit către intrarea fericirii. Am intrat… “aşa scumpule”… îmi şoptea uşor la ureche.

Mă mişcam încet, ea mă ţinea de fese. Erau momente când îşi înfigea unghiile adânc. De fiecare dată când intram la maxim îmi spunea… ddaaaa…

Eram amândoi încălziţi. Ne-am dezvelit pe jumătate. Îi sărutam toată faţa, pe obraji, pe frunte, apoi la ureche, pe gât. Avea ochii închişi, gura era semi deschisă. Din când în când îşi muşca buzele de plăcere.

Am simţit mâna ei ce mă îndemna să măresc viteza… mişcările au devenit mai alerte. I-am cuprins un sân cu mâna… apoi m-am aplecat şi l-am cuprins cu buzele. Sfârcul era deja tare. Ritmul în care îl atingeam cu limba o făcea să se încordeze şi mai tare.

Mă ţinea de cap şi mă apasa către sânul ei. Sugeam ca un copil.. era în culmea extazului. Mă mişcam din ce în ce mai repede când… m-a lovit tare peste fese… îşi mişca capul tot timpul, simţeam cum se încordează.

Picioarele şi le-a încolăcit în jurul meu… la ureche îmi şoptea mereu:

– Ddaaa… aşa iubitule, fă-mă fericită… mai tare…

Cuvintele ei spuse la ureche îmi ofereau un fior pe şina spinării. O ţineam de mijloc, sugeam la sânul ei, mişcările erau rapide. Simţeam cum se încordează… orgasmul nu a întârziat să apară… tremura toată… mă ţinea cu ambele mâini de fese, să rămân înăuntru.

După câteva minute, m-a sărutat, apoi ne-am răsucit… acum eu eram sub ea. Am cuprins-o de şolduri… ea dansa în penisul meu… mă mângâia pe faţă, mă săruta, apoi la ureche… mi-a luat lobul urechii între buze… simţeam un fior… dansa din ce în ce mai repede… apoi şi-a băgat limba în urechea mea…

Cu mâinile o ţineam de fese, trăgeam de ele… se mişca din ce în ce mai repede în penisul meu. Din când în când îmi şoptea:

– Aşa iubitule… vreau să termini în mine…

O ţineam tare de fese… mă mişcam şi eu în ritm cu ea… simţeam cum se aproprie… m-am încordat… cu o mână mă trăgea uşor de sfârcuri… mă săruta pe gât… mişcările noastre erau rapide… apoi eliberarea a sosit.

Am stat împreunaţi câteva minute. Mă săruta mereu. S-a dat la o parte… s-a dus la baie, a venit după 10 minute, şi-a aprins o ţigară şi s-a aşezat lângă mine. În timp ce fuma mi-a zis:

– Dragul meu, să-ţi faci un duş şi apoi continuăm… doar mi-ai promis toată noaptea. Mâine nu lucrez.

A zâmbit şi m-a sărutat pe frunte.

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Noapte albă la hotel 1”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.