Răzbunarea soţiei

high-boots-1531280_960_720Stăteam în fotoliu şi mă uitam la meci, când soţia m-a strigat să vin să o ajut. I-am răspuns că vin imediat, dar apariţia mea întârzia să apară.

M-a mai strigat o dată… aceeaşi rezultat. Dintr-odată a apărut în tocul uşii… era îmbrăcată într-o lenjerie provocatoare de culoare neagră cu floricele şi încălţată cu pantofi cu toc. Nu-mi puteam lua ochii de la ea. Uitasem pentru moment de televizor.

Mi-a făcut semn cu degetul şi mi-a zis… – Te aştept în dormitor… apoi a plecat. Am stins televizorul în grabă şi m-am dus după ea. Am intrat în dormitor… mă aştepta pregătită. Nici nu am intrat bine şi mi-a ordonat… – Dezbracă-te… Niciodată nu a fost aşa de dură în momentele intime. M-am conformat… în câteva clipe eram gol… – Acum urcă-te în pat… m-am întors cu spatele la ea şi voiam să ajung în pat când o palmă puternică m-a lovit peste fese.

Am sărit ca ars… – Ce ai femeie, eşti nebună?… i-am zis. Ea nu a spus nimic. M-am aşezat pe spate, a venit şi ea agale peste mine. De undeva a scos o sfoară… m-a legat de încheietura mâinilor şi de picioare. Începuse să-mi pară rău că am renunţat la meci.

Eram gol, întins pe pat şi legat de mâini. Mă gândeam în mintea mea… ce fel de sex mai este şi asta?. S-a urcat peste mine… mi-a tras mâinile şi le-a pus deasupra capului… decolteul ei s-a apropriat periculos de mine.

Am vrut să-mi bag nasul acolo… m-a observat… s-a apropriat mai mult de mine, am băgat nasul între sânii ei, îi freca de faţa mea. Voiam mai mult… să-i ating, să mă joc cu sfârcurile ei, să-i gust… dar nu… mi-a făcut semn că nu am voie.

S-a ridicat puţin, am văzut cum îşi trăgea lasciv chiloţeii… mă imaginam între pulpele ei pline… credeam că asta mă aşteaptă. A scăpat de ei… s-a aşezat pe mine… veveriţa ei (cum îmi plăcea să-i spun) era poziţionată către mine.

Mă uitam la ea şi salivam. A început să se mângâie uşor pe sâni… mă uitam la ea şi nu înţelegeam… un deget l-a băgat în gură, l-a umezit uşor, a venit mai aproape… s-a urcat pe pieptul meu. Şi-a dus mâna la vagin, se juca uşor la suprafaţă… am vrut să întind capul să ajung la ea, dar m-a fixat imediat cu capul în pernă.

Şi-a cuprins labile între degete, le-a desfăcut uşor… penisul meu era deja băț… îmi doream să o gust, să intru cu limba în interiorul ei… visam… aşteptam să văd care este următorul pas… îşi freca sânii, un deget a intrat în interiorul ei, ofta şi suspina.

Şi-a luat mâna de pe sâni… mi-a căutat penisul, l-a cuprins în mână, îl freca alert. Apoi s-a oprit. M-a apucat cu o mână de păr… mă ţinea fix băgat în pernă. A venit aproape de gura mea… un deget explora interiorul.

Eram la câţiva centimetri de vaginul ei, dar nu mă puteam mişca, mâinile şi picioarele îmi erau imobilizate, mă ţinea de păr să nu mă mişc. A început să se mişte lasciv… – Aaahhh, aşa iubitule, fă-mă fericită.

Eu nu înţelegeam ce se întâmplă… a băgat mâna sub pernă şi a scos un vibrator. L-a pornit… nu ştiam că deţine aşa ceva… întâi l-a pus peste vulvă, îl freca uşor… îşi muşca buzele… asistam neputincios la acest spectacol.

Vârful a intrat puţin… un oftat lung… mai mult, până la capăt. Îl trăgea încet afară, intra la fel de încet… îmi ieşiseră ochii din orbite. Voiam să-mi iau penisul în mâna să-l frec puţin, dar nu puteam.

Mă ţinea de păr… vibratorul intra şi ieşea agale, apoi mai repede… îmi muşcam buzele de dorinţă… mai repede, şi mai repede… – Aaahhh, da iubitule, ce bine e… eram supra excitat.

Era înfierbântată, îi simţeam picioarele tremurând… sarea pe mine, vibratorul intra şi ieşea rapid din vagin… aaahhh… un urlet a dat semnalul mult aşteptat de ea. Acum se mişca vibratorul din ce în ce mai încet, se putea citi pe faţa ei zâmbetul de satisfacţie

Devenisem gelos pe vibrator… era acolo unde trebuia să fiu eu. Asistasem la spectacolul satisfacerii ei şi a chinului meu şi nu ştiam de ce.

S-a ridicat de pe mine şi a zis:

– Ţi-am arătat ce ai de pierdut. Am făcut asta să mă răzbun pe tine pentru mesajele tale cu o anumită femeie. Am sunat la numărul respectiv cu număr ascuns şi a răspuns o femeie. Nu mă interesează cine este, dar trebuie să înţelegi că nu poţi avea două femei. Trebuie să alegi, pe mine sau pe ea.

Ups. M-a prins. Ştiam eu că am uitat ceva, să şterg acele mesaje. Mi-a dezlegat mâinile şi a continuat:

– Acum du-te la baie să-ţi faci un duş rece sau ai varianta să te satisfaci singur. De la mine nu m-ai primeşti nimic.

Mi-am dezlegat singur picioarele și m-am dus resemnat la baie şi mă gândeam la modul cum să o împac.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Răzbunarea soţiei”

  1. asa o fi … depinde si de abilitatea barbatului. daca are o amanta permanenta, ii va fi foarte greu sa se ascunda. intr-o zi se va afla. daca este doar aventurier, sunt sanse mici sa se afle.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.