Amintiri din Sevilla

argentine-tango-2079964_960_720Vizita în Sevilla la prietenii mei mi-a deschis noi orizonturi, am văzut oameni şi locuri noi. Stabiliţi în Sevilla, prietenii mei au fost ghizii perfecţi pentru o experienţă de neuitat.

Într-una din seri m-au dus la un local din centrul istoric, unde se dansează flamenco. Femei frumoase îmbrăcate cu rochii lungi şi volane în partea de jos, cu o floare de culoare roşie prinsă în păr, încing atmosferă cu dansurile lor pătimaşe. …

Era seara în care clienţii erau invitaţi să danseze pe scenă. Se aleg bărbaţi care să danseze alături de frumoasele animatoare. A venit la mine o femeie îmbrăcată cu o rochie albă cu buline roşii şi m-a invitat la dans.

Mă privea atent, îmi zâmbea… încercam să nu mă fac de râs, încurcam paşii… mă uitam în ochii ei. Simţeam o apropiere între noi. Mă gândeam că poate face parte din rol… aş fi vrut să o cunosc mai bine.

M-am dus la masă după ce s-a terminat dansul… era pauză… prietenii mei se amuzau pe seama mea. Le-am spus că îmi place de ea. Unul dintre ei s-a ridicat şi a plecat fără să spună unde merge. S-a întors cu ea de mână.

Lumina difuză îmi acoperea emoţiile. Numele ei de scena era Izabel. S-a aşezat lângă mine… păream uşor stângaci în exprimare, engleza vorbită era altfel alături de ea. Curajul mi-a reapărut după câteva pahare de sangria (vin, fructe, apă minerală şi coniac).

Din când în când mă uitam la decolteul ei. Băieţii au simţit ceva. Au plecat şi ne-au lăsat singuri. De la ea am aflat că este singură şi că are locuința în apropiere. Ameţit şi plin de curaj, m-am apropriat de ea și i-am oferit un sărut uşor pe gât şi am întrebat-o dacă putem să mergem într-un loc unde să fim numai noi doi.

S-a uitat la mine, a zâmbit larg… o vedeam cum îşi presează buzele una de alta, apoi m-a întrebat:

– De ce vrei să vrei să fim numai noi doi?

Am rămas puţin blocat, apoi mi-a venit replica:

– Aş vrea să mă înveţi să dansez… ai văzut că nu m-am descurcat prea bine…

A zâmbit, părea că îmi vă oferi un răspuns pozitiv, dar mi-a zis că se mai gândeşte. Au venit prietenii mei, am râs, am glumit şi am băut sangria. Când mă aşteptam mai puţin le-a zis băieţilor că mi-a promis că îmi arată câteva locuri speciale, ce să văd bine numai noaptea.

Băieţii nu s-au supărat. Urma să ne auzim la un telefon. Am plecat din local… pe străduţele înguste, luminate cu lampadare ne ţineam de mână ca doi adolescenţi. Am ajuns în dreptul unei clădiri vechi cu două etaje… mi-a făcut semn că acolo locuieşte.

Am urcat la etajul unu. O ţineam de şolduri… am sărutat-o pe gât. Nu nimerea să descuie uşa cu cheia. Am intrat… înăuntru am prins-o în braţe… se uita în ochii mei, mi-am apropiat buzele de ale ei… a închis ochii, bărbia s-a ridicat uşor. Aştepta să fie sărutată.

Buzele noastre s-au unit într-un sărut lung şi pătimaş. Am vrut să îi dau rochia jos de pe umeri… nu m-a lăsat. M-a luat de mână şi mi-a făcut semn să mă urc în pat. A dat drumul în surdină la o melodie flamenco.

Mă uitam la ea cum dansa… şi-a dezgolit întâi un umăr, şi apoi celălalt, partea de sus a rochiei a coborât încet… şi–a dezgolit sânii. Mă uitam la dansul ei provocator. Marginile de jos ale rochiei le ridica în timpul dansului… puteam vedea piciorul dezgolit.

A băgat mâna pe sub rochie, a tras de chiloţei în jos… până a scăpat de ei. Încet rochia aluneca de pe ea… a rămas complet goală. Penisul era agitat în strâmtoarea chiloţilor. A venit în pat, s-a urcat peste mine, a început să mă sărute.

Mi-a descheiat nasturii de la cămaşă… apoi a ajuns la curea. M-a ajutat să scap mai repede de haine. Într-o clipă am rămas gol. S-a urcat peste mine… o mână mi-a prins penisul, trăgea de el. Mă săruta pe gât şi la ureche.

Şi–a potrivit penisul şi… a intrat. Era uşor strâmtă, nu se umezise îndeajuns de bine. Am cuprins-o cu braţele, o mângâiam pe spate, ne sărutam. Suspinele se auzeau în cameră. M-am răsucit peste ea… am ieşit pentru o clipă, apoi am intrat iar… picioarele ei m-au încolăcit.

O mângâiam pe sâni, o sărutam pe gât, o muşcam uşor. Era în extaz… trupul ei nu stătea locului, se mişca într-una, torcea ca o pisicuţă. Am simţit că se apropia orgasmul. Era momentul să trag de timp… am ieşit… am pornit într-o misiune de explorare a trupului ei.

I-am cuprins sânii în palme… pe rând i-am luat sfârcurile între buze… trăgeam de ele, îi frământam. Am coborât mai jos… limba aluneca încet pe trupul ei… o excita, uneori îşi mişca trupul… o gâdila.

Am ajuns la muntele lui Venus… ştia ce urma să vină… m-a apucat de cap şi mă trăgea către ea, nu voia să mă lase. Până la urmă a cedat. I-am desfăcut labiile… îmi plimbam limba de-a lungul lor. Îi plăcea… mi-am lipit buzele de “buzele” ei. Am pătruns… aaahhh… se juca în părul meu.

I-am căutat clitorisul, cu vârful limbii am făcut cercuri în jurul lui… de jos în sus îmi mişcam limba rapid… îi plăcea… apoi m-a oprit, şi-a pus mâna şi nu ma m-ai lăsat. S-a ridicat în şezut, eu eram în genunchi… mi-a cuprins obrajii între palme şi m-a sărutat lung.

S-a întors cu spatele la mine, aplecată către înainte… am apucat-o de şolduri, mi-am potrivit penisul… am intrat. Se împingea în mine cu putere, aveam amândoi un ritm rapid… aaahhh… aproape că țipa. Şi-a dus o mână la clitoris, îl masa cu frenezie… aaahhh… şi–a băgat capul în pernă… răsufla greu… eram în plină acţiune… o ţineam tare de şolduri, orgasmul meu avea să vină puternic… aaahhh… am ieşit imediat. Sămânţa mea i-a decorat posteriorul.

Am făcut un duş rapid. Ameţiţi de băutură şi de plăcere am adormit îmbrăţişaţi. Dimineaţa, ne-am trezit în acelaşi timp, am zâmbit unul altuia şi ne-am sărutat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Amintiri din Sevilla”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.