Prea grasă pentru el

14227144582_e183575cb2_oMergeam des acasă la colega mea de muncă. Într-una din zile, colega mea a trebuit să plece, avea o întâlnire şi m-a lăsat singură în casă cu fratele ei. Liviu se îmbătase după mai multe sticle de bere. Dezamăgire în amor.

M-am aşezat lângă el pe canapea, cu gândul de a începe o relaţie cu el. Îl plăceam de mult, dar ştiam că este cu cineva. Eram singură de multă vreme… la vârsta de 35 de ani şi 90 de kg, puţini băieţi mă plăceau. …

Speram să mă placă Liviu. El era mult mai subţirel ca mine, dar pentru mine nu conta. Am luat împreună cu el câteva guri de bere. M-am ameţit puţin. Râdeam împreună, glumeam.

Eram lipită de el, nu părea să-i pese. Am pus capul pe umărul lui… l-am cuprins cu braţele, el nu zicea nimic. Am prins curaj… l-am sărutat pe gât… îl mângâiam pe corp. De obicei nu fac primul pas, dar sub impusul alcoolului am preluat iniţiativa.

L-am sărutat din nou pe gât, apoi mai sus… pe obraz. Mâna a coborât pe abdomen… el nu zicea nimic… apoi mai jos, la curea, am coborât sub centură. Mâna îl mângâia în zona prohabului.

Am continuat… săruturile mele mergeau de-a lungul feţei… voiam să ajung la buzele lui, să-mi introduc limba în gura lui, pentru un sărut franţuzesc.

L-am sărutat pe buze… s-a retras puţin… am insistat, un mic sărut pe obraz. Mâna îi desfăcea cureaua, o mână am băgat-o în pantaloni. L-am apucat de penis prin chiloţi.

Sărutările coborau pe gât … am alunecat de pe canapea o dată cu ele. Eram pe covor, în genunchi. Am reuşit să-i desfac nasturii de la pantaloni. El se uita la mine. Am băgat mâna în chiloţi… i-am scos penisul afară.

Cu o mână l-am cuprins. Îl frecam încet, culisam prepuţul până jos, apoi urcam până la vârf. Îmi plăcea să-i privesc penisul în timp ce făceam asta. El nu a zis nimic. Mi-am pus capul pe un picior, mă jucam cu penisul… m-am apropiat mai mult.

L-am sărutat, apoi pe testicule. Limba se juca la bază, mi-am apropiat buzele, le-am lipit de penis… am vrut să-l cuprind. Am urcat mai sus… auzeam cum geme… aaahhh… buzele şi limba erau flămânde după un penis.

Am ajuns la vârf… buzele s-au mulat pe gland… scoteam limba afară, făceam cercuri la vârf… îi culisam încet prepuţul… l-am cuprins cu buzele, vârful limbii se juca cu orificiul de la vârf.

Făceam cercuri în jurul său. A intrat mai mult… am închis ochii instinctiv… îmi mişcam buzele de parcă îl sorbeam… i-am simţit gustul excitaţiei, avea gust bun… mi-am retras puţin capul… am revenit.

A intrat aproape jumate… îmi simţeam gura plină, Liviu are un penis mare şi gros… mi-am ridicat capul din poala lui… am scos limba afară, îl lingeam la vârf cu plăcere.

Am coborât până la capăt… aaahhh… am urcat… am ajuns la vârf, lacomă l-am băgat în interior… am început să-mi intensific mişcările… aaahhh.

Am auzit un zgomot de sticlă pe podea. Liviu a lăsat sticla de bere, m-a prins de cap… aaahhh… mmmhhhh… mă mişcam repede… mmmhhh… mă apăsa mai tare… penisul a ajuns aproape de cerul gurii, simţeam că mă înec.

Buzele erau perfect mulate pe gland, strângeam din fălci… mmmhhh… îl auzeam mereu… aaahhh. Mă ţinea de cap, îmi direcţiona mişcările. Ritmul era alert… penisul se mişca rapid în gura mea.

… Aaaahhh… Liviu abia respira… aaahhh… îmi mişcam capul mai repede… aaahhh… ddaaahhh… îşi încordase picioarele, le-am simţit… erau lipite de mine… aaahhh… mâinile mi-au eliberat capul… mă mişcam eu în virtutea inerţiei… aaahhh… mmmhhh… un jet puternic din sămânţa lui m-a lovit puternic în interior.

Liviu respira greu… îi simţeam pulsul penisului… ritmul meu a scăzut. M-am bucurat din plin de sămânţa lui. Gustul nu era rău, era chiar bun.

M-am ridicat, mi-am dat bluza jos, mi-am desfăcut pantalonii, lenjeria intimă a zburat şi ea… m-am aşezat în poala lui. Liviu într-un acces e furie mă împinge uşor şi-mi spune cu o voce plină de dispreț:

– Pleacă de aici, eu nu fut grase!

M-am îmbrăcat plângând şi am plecat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

15 comentarii la „Prea grasă pentru el”

    1. Bună Sofia, răspund în locul ei, este reală mi sa întâmplat și mie doar că eu nu am fost bădăran.
      Problema a fost când sa dezbrăcat, fiind foarte corpolentă iar mie nu mi plac femeile corpolente dar fiind într-o stare euforică și după un oral pe cinste normal că își dorea să fie futută.
      Când sa dezbrăcat am avut un moment de respingere dar am făcut o înțelegere, dacă mă lasă să termin in gura ei o fut și așa sa întâmplat, surpriza a venit că era extrem de strâmtă și am fututo cu o plăcere maximă.

  1. buna…urat din partea lui…prefer finalurile fericite..cred ca poti scrie si partea a doua care sa se termine frumos;)

  2. poate ar fi fost bine sa stim daca esti femeie sau barbat, puteai sa pui un nume fictiv. cat despre intrebarea ta … am primit multe mesaje de la femei carora le-au placut o poveste sau alta si s-au simtit pentru moment in pielea personajului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d