Fată… orgasmică

pexels-photo-185481Am întâlnit cu multă vreme în urmă o fată interesantă, avea pe atunci vârsta de 22 de ani. Locuia cu chirie într-o cameră cu băieţelul ei la mansarda unei case naţionalizate. Ne-am întâlnit fără să avem raporturi sexuale împreună. Mai precis am avut o relaţie de vreo trei săptămâni, apoi s-a mutat la părinţii ei din provincie şi nu ne-am mai întâlnit.

Într-o după amiază de duminică, eram la ea acasă. Băieţelul ei de aproape 4 ani era la somn. Dormea într-un pat alăturat. Ne-am gândit să profităm de timpul avut, pentru noi. Sărutându-ne ne-am încălzit, încercam pe cât posibil să nu facem zgomot.

Era mică de statură și deşi era mămică, avea un corp subţirel. Pe sub haine îi exploram trupul, pe sânii ei mici şi jucăuşi… pe abdomen… prin pantalonii mei se putea vedea penisul ridicat. L-am eliberat din strânsoarea chiloţilor, vârful ieşind de sub betelia pantalonului. Mâna ei dreaptă a băgat-o în pantaloni, frecându-l uşor.

I-am desfăcut nasturii de la pantaloni… mâna a intrat pe sub chiloţei… am dat de un vagin delicat la atingere, curat ca-n palmă, având nişte labii subţiri… aveam în minte imaginea: eu cu capul între pulpele ei subţiri, oferindu-i cu pricepere buzele şi limba feminităţii sale… aah…

S-a încălzit şi ea… nu avea stare, nu mai făcuse de mult sex. I-am propus să încercăm să facem sex fără să ne dăm hainele jos, doar cât să o pot penetra pe la spate, aşezaţi pe o parte. Ar fi vrut… îi era teamă că băieţelul ei se va trezi şi ne va prinde în mijlocul acţiunii. I-am propus să mergem afară pe hol şi a acceptat. Nu avea cine să ne prindă şi în felul acesta putea accepta… să facem ceva.

Fiind o casă veche, spaţiul îngust, ne-am aşezat pe treptele din faţa uşii. Ne-am îmbrăţişat, ne sărutam… mi-am scos penisul din pantaloni… frecându-l uşor. I-am ridicat bluza, i-am prins sfârcul drept între buze… aahh… am vrut să-i bag mâna în pantaloni să ajung între picioare, dar nu m-a lăsat.

Am fost puţin contrariat, a fost de acord să mergem afară din cameră tocmai pentru a nu avea surpriza că băieţelul ei ne va surprinde. I-am spus că aici nu ne vede cineva, iar dacă se trezeşte băiatul, uşa este închisă şi vom avea timp suficient să ne aranjăm hainele. Răspunsul ei a fost tot negativ. Argumentul a fost că băiatul ei se trezeşte în somn, să bea apă sau visează urât, iar dacă nu intra rapid în cameră va începe să plângă.15807717712_4f86ed56b1_o

Nici nu am terminat bine discuţia… din cameră s-a auzit vocea băiatului care îşi striga mama. Ea a intrat şi a revenit după câteva minute. Şi-a cerut scuze… mi-a spus că şi ei îi pare rău că nu putem să facem… ceva. Stăteam aşezaţi pe trepte, m-a sărutat pe buze, gurile s-au unit… limba căuta atingerea fină a limbii ei… am mângâiat-o pe sâni, i-am ridicat bluza… mă jucam cu sfârcul sânului stâng, gurile s-au separat… sărutând-o pe obraz, mai jos pe gât, am ajuns la sânul drept… sfârcul i l-am cuprins cu buzele, cu limba făceam cercuri în jurul său… aaahh… ofta din ce în ce mai tare… mâna ei a pus-o sub sân, cu cealaltă a pus-o pe capul meu, apăsând… mă ţinea fix, suspinele ei mă incitau să continui, apoi un mic gemet în semn de eliberare… aaahhh… abia respira.

M-am oprit, eram cu sânul ei între buze şi mă uitam la ea. Nu înţelegeam ce s-a întâmplat. I-am lăsat sânul şi am întrebat-o:

– Ce s-a întâmplat?

– Am avut orgasm… mi-a spus având ochii închişi, zâmbind la mine.

– Glumeşti, nu-i aşa?

– Nu glumesc deloc. Nu este prima dată când am orgasm dacă îmi este stimulat sânul. Mă excită cel mai tare sânul drept. Când am alăptat băiatul am avut de multe ori orgasm în acest fel.

– Sigur nu glumeşti?

– Vorbesc foarte serios… putem să mai încercăm, mai vreau.

Am reluat poziţia iniţială, mâna pe sânul stâng… am tras de el, îl puteam cuprinde cu palma, iar buzele pe sfârcul sânului drept… sugeam, trăgeam de el… aahh… gemea şi suspina lângă mine… şi-a făcut apariţia seva bărbătească în vârful glandului… şi-a pus mâna pe capul meu, la fel ca mai devreme… aahh… mă ţinea strâns… apoi un gemăt puternic… aaahhh… cu coada ochiului mă uitam la ea, am vrut să mă opresc să se bucure de plăcere…

– Continuă, te rog… având vocea uşor vlăguită.

Corpul ei tremura lângă mine… aahh… şi-a lăsat capul pe spate… gemetele ei se auzeau mai tare pe hol… ahhh… aaahhh… şi-a lipit capul de mine, mâna şi-a pus-o pe obrazul meu, mângâindu-mă uşor. M-am oprit. Semnalele ei mi-au dat de înţeles că este suficient. Mi-a apucat obrajii cu palmele ei şi m-a sărutat pe buze.

Am stat puţin îmbrăţişaţi. Din încăpere s-a auzit vocea copilului.

– Scuză-mă, trebuie să stau cu el în cameră. Parcă simte că nu sunt lângă el.

– Poate ar fi mai bine să plec, să vă las să vă odihniţi. Vorbim săptămâna viitoare.

Un mic sărut pe buze apoi a intrat în cameră. Mi-am aşezat penisul erect în pantaloni plecând spre casă. Ne-am mai întâlnit de câteva ori, fără să avem raporturi sexuale, apoi a plecat fără să-şi ia rămas bun. Date de contact nu aveam. Nu ne-am mai văzut de atunci.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.