Orgasm multiplu (2)

cloud-atlas-1272302_960_720… De obicei, la ea, al patrulea orgasm este mult mai intens ca celelalte. Atunci geme şi oftează mai intens. Rămân aşa în interiorul ei până se linişteşte. Îmi eliberează fesele din strânsoarea mâinilor ei. Ies din interior … o mângâi, îi sărut sânii, abdomenul … ajung la vagin. Nu mă pot abţine … vreau să o gust, să-i simt gustul feminităţii ei. Pulpele îi tremură puternic … îmi lipesc buzele de labiile ei, gustul ei mă incită. O sărut, o ling, nu mult, păstrez pentru final acest moment. … 

Schimbăm poziţia, se ridică aşezându-se în genunchi şi în mâini, mă aşteaptă pe mine … ajung la spatele ei, în genunchi … îmi potrivesc penisul în dreptul vaginului ei. Nu mă grăbesc, trebuie să mă mişc încet la început, altfel o doare. Îi cuprind sânii cu mâinile, trag de ei … se ridică, stă vertical lipită de mine … ea îşi stimulează intens clitorisul. Mişcările mele alerte scot un zgomot amuzant, când mă lovesc cu putere de ea.

Ignorăm partea amuzantă … ea se concentrează intens, încearcă să stea cât mai vertical posibil … pe mine mă doare puţin penisul, uneori am senzaţia că dacă mai stăm mult mi-l rupe, în poziţia asta. Rezist, ştiu că nu durează mult şi orgasmul îi va învălui trupul … aahhh … până la urmă a venit. Întotdeauna număr, ea nu le ţine socoteală.

Acum este obosită, epuizată … mă roagă să mă întind cu faţa în sus. Se aproprie, mă sărută pe piept, mai jos … penisul mi-l cuprinde cu mâna. Aştept cu nerăbdare să-i simt buzele pe gland … acel moment vine, buzele îl cuprind, limba intră rapid în acţiune … aaahhh… aş vrea să termin oral, dar mai avem până atunci … se opreşte și schimbăm poziţia.

Se urcă pe mine, îşi potriveşte penisul în vagin, apoi se lasă peste mine, mă sărută pe obraz, pe gât. Cu palmele o trag de fese, o ţin apăsată … să intru tot, după câteva mişcări de “călărie”, intru eu în acţiune. O ţin tare de fese, îmi mişc bazinul în sus și-n jos într-un ritm alert … aahh. Îi cuprind sânii cu palmele, o trag mai spre mine. Continuă să se mişte … sânii îi ţin unul lângă altul, îi ling pe amândoi.

Cuprind un sfârc între buze, introduc cât mai mult din sânul ei în gură, apoi este rândul celuilalt, alternez.  Această poziţie este una din favoritele mele, dar nu pe locul întâi. După un timp se opreşte, se aşează lângă mine, în dreapta mea. Se aşează pe spate … mai vrea un orgasm. Îşi deschide picioarele făcându-mi loc sub ele … intru rapid, îi mângâi sânii, pe gât … ea îşi stimulează clitorisul … degetul ajunge la gura ei, îi mângâi buzele … deschide gura şi-l cuprinde … simulează sexul oral știind că mă excită asta.body-807846_960_720

Cu cealaltă mână îmi direcţionează mişcările ţinându-mă de fese … mmhh … gâfâie, oftează, respiră greu … mmmhhh … încă un orgasm. O las să se liniştească … durează puţin timp. Abia cum îmi vorbeşte:

– Am obosit … sunt frântă…

– Ţi-a plăcut? … întreb eu prosteşte, de fiecare dată. Câte ai avut?

– Nu le-am mai numărat, am pierdut şirul…

Deşi ştie care este poziţia mea numărul unu, mă întreabă mereu.

– Ce poziţie vrei să mai facem?

Poziţia numărul unu o las întotdeauna la sfârşit.

– Hai să facem 69 …

– Bine…

Mă fac comod pe spate, îmi aşez perna sub cap. Se urcă pe mine, vaginul este în dreptul gurii mele. Cu mâna o direcţionez să se aşeze peste gura mea, să o simt cum se apasă peste mine … să nu trebuiască să-mi ridic capul. Îmi ia penisul în mână, îl freacă tare de la început.

Limba îi explorează interiorul … cu o mână o apăs pe cap … vreau să-i simt buzele şi limba pe gland … aaahhh … buzele se mulează pe el, limba mă atinge delicat pe vârf … o strâng de bazin, limba ajunge la clitoris … oftează din ce în ce mai tare, se aşează vertical … clitorisul se zbate la atingerile limbii mele … o aud cum geme şi oftează, îmi freacă penisul din ce în mai repede … picioarele mi se încordează, se aproprie … aaahhh … abia respir lipit de vaginul ei, limba şi buzele culeg seva feminităţii ei, sămânţa a ţâşnit puternic pe abdomen.

Are grijă să curgă toată sămânţa, culisând prepuţul … nu mă satur de păsărica ei, continui să o ling, ea geme, o ţin fixată peste mine … mă opresc să-mi trag sufletul, mă simt epuizat.

O eliberez din strânsoare, ea se ridică de pe mine se așează lângă mine lăsându-și capul pe pieptul meu și cu o mână mă cuprinde. Mă simt fără vlagă, rămânem aşa cateva minute. Se ridică ea prima, se duce direct la baie. Eu mai rămân aşa câteva momente, a fost o seară epuizantă. Merg după ea, facem duş amândoi. La duş, de fiecare dată, o sărut pe tâmple de câteva ori, în semn de mulţumire pentru o seară că asta.

Asta a fost tot … epuizaţi, târziu în noapte, adormim pentru a ne încărca bateriile.

Am prins din mers secretul trupului ei, cum să o ating, unde … care sunt poziţiile ei favorite, să aştept semnalul când să accelerez, când să mă opresc … să simtă orgasmul intens, să se bucure de el, să-l trăiască la maxim … totul pentru a fi o femeie satisfăcută. Aştept cu nerăbdare data viitoare să o satisfac iar.

… Citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.