Propunere interesantă (1)

24890289352_fc779b2625_oDe ceva vreme am o nouă plăcere, aceea de a-mi plimba căţelul. În tot acest timp interacţionez cu diverse persoane, de diferite vârste, ce au acelaşi “program” ca şi mine. Chiar dacă este mai rece afară, trăim din plin plimbarea, socializăm, în acelaşi timp lăsăm căţeii să interacţioneze şi ei.

Discuţiile dintre noi sunt diverse deşi s-ar crede că vorbim tot timpul despre căţei. Cu vecinul meu, un tânăr la vreo 27 de ani, proaspăt căsătorit, ce are un căţel de talie medie, mă văd mai rar. …Mai des mă întâlnesc cu soţia acestuia. O tânără minionă, cu forme nu chiar perfecte, dar drăguţă. Într-una din întâlnirile cu vecinul, am stat afară în părculeţ mai mult decât de obicei. Vremea frumoasă, discuţia lungă, a făcut să uităm să mai mergem spre casă. Din vorbă în vorbă, am ajuns la capitolul sex. Nu am simţit nevoia să discut cu el despre sex, mai ales că mă simt mai liber, mai degajat să am asemenea discuţii cu femeile. Dar am încercat să fiu diplomat şi să fiu cât mai vag în detalii.

Am fost surprins când vecinul mi-a mărturisit că el şi soţia lui practică schimbul de parteneri. L-am ascultat cu atenţie. Nu a durat mult şi mi-a spus:

– Ce părere ai, vrei să participi cu soţia ta la o întâlnire cu mine şi soţia mea… să facem schimb de parteneri?

Pentru moment am rămas blocat. Nu mă aşteptam la o asemenea propunere, mai ales că nu s-a legat o prietenie strânsă, care să-i permită o astfel de propunere. Dar i-am răspuns:

– Din păcate, soţia mea nu ar fi de acord. Am avut în trecut câteva discuţii nevinovate, mai mult în glumă. Ştiu că este total împotrivă. Mi-a spus clar că nu doreşte să mai discutăm vreodată despre aşa ceva.

– Dar tu ai fi fost de acord?

– Nu aş putea spune că sunt împotrivă … dacă soţia mea ar fi de acord şi eu trebuie să fiu pe aceeaşi lungime de undă.

– Vrei să vorbească soţia mea … poate o convinge ea?

– Nu… nu, nu cred că este cazul. Un “mic” scandal nu-mi trebuie. A fost fermă, hotărâtă, referitor la acest subiect. Nu este loc de întoarcere.

– Am înţeles … dar ce ai zice dacă facem sex în trei… eu, tu şi soţia mea?

– Nu ştiu ce să zic… m-ai luat prin surprindere, nu mă aşteptam la o asemenea discuţie. Am făcut sex cu alte femei, dar la nici una nu era soţul sau prietenul în preajmă. Nu m-aş simţi confortabil. Apoi, mă gândesc … cum justific lipsa de acasă.

– Păi … vin la tine şi spun că am probleme la calculator şi că vreau să mi-l repari. Sigur nu-i va trece prin minte ce vom face noi cu adevărat.

– Bine … cum spui tu, dar trebuie să rămână între noi… da? Când vrei să ne întâlnim?

– Acum s-a făcut târziu. Mâine seară ar fi mai bine. Stăm mai puţin cu căţeii afară.

Am încuviinţat, dar emoţia m-a cuprins. Era ceva nou. Să fac sex cu o femeie, iar soţul acestuia să ne privească cum îi „rezolv” nevasta. Înainte de culcare, mi-au trecut prin minte tot felul de scenarii, diferite ipostaze de sex. Somnul nu venit aşa repede precum în alte nopţi.

A doua zi, am ajuns acasă puţin mai devreme, am făcut o scurtă plimbare cu căţelul. Mă aşteptam să mă întâlnesc şi cu vecinul, dar nu l-am văzut. Am intrat în casă. După puţin timp a sunat la uşă. Inima a început să-mi bată cu putere. Ştiam că este el.french-bulldog-1258618_960_720

Serios şi-a spus speech-ul. Mi-am luat stickul cu aplicaţiile de care aş fi avut nevoie în astfel de cazuri şi m-am dus la el acasă. La ei acasă, inima îmi bătea destul de tare, încercam să ascund emoţia sub un zâmbet fals. M-am făcut comod pe canapea. Vecinul s-a aşezat lângă mine, încercând să mă facă să fiu relaxat prin ceea ce îmi spunea.

Vecina a apărut într-un furou roşu, cu mici floricele albe la tiv. S-a aşezat lângă mine. Eram la mijloc. Îmi zâmbea, o mână a pus-o pe piciorul meu, masându-mi uşor pulpa piciorului. I-a făcut un semn discret soţului. Acesta a părăsit încăperea. Eram puţin confuz. Nu am înţeles care era motivul pentru care soţul ei trebuia să părăsească încăperea. Poate aşa s-au înţeles, să prind mai mult curaj, mai ales că era o noutate pentru mine.

Singuri în cameră … vecina s-a ridicat lasciv … cu mişcări lente a tras bretelele de la furou … îşi mişca corpul … parcă dansa pe o melodie numai de ea ştiută. În încăpere era linişte totală. Penisul mi s-a întărit, furoul aluneca dezgolind frumuseţe de sâni. Apoi mai mult … l-a lăsat să cadă la picioarele ei. Instinctiv mi-am dus mâna la prohab. Am uitat complet că soţul ei se afla într-o încăpere alăturată.

S-a întors cu spatele la mine … s-a aplecat uşor în faţă … și şi-a depărtat uşor picioarele. Îşi mişca bazinul … parcă mă hipnotizau opturile pe care le realiza din șolduri. Îmi venea să muşc din acele fese. Din când în când întorcea capul către mine şi îmi arunca o privire în timp ce îmi făcea discret cu ochiul.

Nu a durat mult … era timpul să dispară şi chiloţeii. I-a apucat de margine, a tras în jos până a rămas fără ei. Aproape că salivam atunci când i-am văzut gogoşica. Mi-am aranjat penisul trăgând de prohab. S-a apropiat mai mult de mine … dansa în faţa mea … s-a aplecat arătându-mi feminitatea în toată splendoarea ei … s-a aşezat în poala mea … se mişca în sensul acelor de ceasornic. Îmi venea să o penetrez în acel moment. Sălbaticul din mine o vroia atunci, pe loc.

Mică cum era, i-a fost uşor să se răsucească cu faţa spre mine. Braţele și le-a trecut pe după gâtul meu. Îmi zâmbea, nu a scos un cuvânt, apoi m-a sărutat pe buze … un sărut lung şi pasional. M-a ajutat să îmi dau jos tricoul. Cu palmele a început să mă mângâie pe gât, apoi mai jos pe piept. Odată cu ele aluneca şi ea pe lângă mine, ajungând pe covor în genunchi.

Mi-a deschis cureaua … am vrut să o ajut … mi-a refuzat ajutorul dând uşor din cap. Au urmat nasturii … a tras de pantalonii mei … lăsându-mă gol. Penisul erect o aştepta. Am vrut să o ridic de braţe … zâmbind s-a eliberat făcând aceeaşi semn, ca mai devreme. Aveam idee ce doreşte să facă.

M-a sărutat pe piept … sânii mi-au prins penisul … masându-l uşor. Aluneca uşor … mi-a eliberat penisul. Mâinile le-a aşezat pe lângă mine. Nu a durat mult … apoi s-a întâmplat. Buzele mi-au prins glandul în gură. Am oftat puţin … nu am putut să mă abţin.

Era hotărâtă, ştia ce voia … fără atingeri delicate … a trecut direct la subiect. Îi mişca capul în sus şi în jos. Din când în când se oprea doar pentru a mai câştiga câţiva cm … în interior … buzele alunecau uşor … îmi plăcea să o privesc … să văd cum penisul meu intra puţin câte puţin … adânc…

Priveliştea era minunată … până când … a venit vecinul, dezbrăcat complet, ţinând în mâna stângă penisul erect, pe care și-l freca de zor. Stătea în picioare … îl freca şi se uita noi. Ceva parcă nu era la fel. Încă nu mă obişnuisem cu ideea că o femeie îmi face sex oral în timp ce bărbatul ei stă dezbrăcat şi se uită la noi, atingându-se.

Parcă şi vecina a simţit neliniştea mea. A ridicat privirea spre mine … mi-a eliberat penisul, mi-a zâmbit şi mi-a spus să mă relaxez … că totul va fi ok şi că nu trebuie să fiu încordat. În acel moment vecinul s-a aşezat pe fotoliul de lângă noi, continuând … ceea ce făcea…

Am uitat de prezența lui … neliniştea a dispărut ca prin minune atunci când mi-a cuprins din nou cu buzele glandul … alunecând încet, ajungând până la bază. Aveam ochii închişi … dar voiam să văd întreaga scenă … buzele ei la baza testicolelor mele … cu penisul vibrând… adânc în gura ei.  ….

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

26 de comentarii la „Propunere interesantă (1)”

 1. Offfff…..ma tii in suspans !….deabia astept sa citesc continuarea. E foarte erotic ce scrii…imi place mult.

   1. Întrebat-o în momentul în care faceți dragoste și simți că este foarte excitată. În acele momente o propunere de nou în materie de sex, ai șanse foarte mari să îți răspundă afirmativ. Poate să îi șoptești la ureche, în timp ce tu îi pompezi pizda. Sau să îi spui că ai vrea să o vezi linsă în pizdă, de o altă fată.. Te mai gândești tu la ceva, foarte excitant pentru ea, în așa fel încât să fie o propunere de nerefuzat…

 2. Blogul este foarte ok,referitor la aceasta postare,imi place tare mult mi ar place si mie sa fac asta sa mi impart sotia cu alti barbati,problema ca ea deocamdata este reticenta la aceasta problema,dar vad ca o excita cand discutam,poate se hotaraste sa incercam,abia astept imi place tare mult!

  1. Iulian, și eu sunt în aceeași situație. Trebuie ceva timp să le facem să își dorească singure, dar cu ajutorul nostru.

 3. Și eu îmi doream să o vad pe soția mea cum suge altui bărbat și să futută de el, credeam că este doar un vis, dar visul meu a devenit real. Am văzut pe soția mea sugând pula mare și tare a prietenului meu Bogdan, și futută de el. Am fost în extaz și foarte fericit .

   1. Am futut-o amândoi, unu îi dădea limbi iar celălalt îi dădea muie, unul o futea și celălalt îi dădeam muie, eram toți trei în extaz.

     1. Normal că am lins-o după ce a futut-o alt bărbat și am fost excitat. Toți bărbații care au futut-o au lins-o în pizda ei catifelata și dulce.
      Tu nu ai lins-o în pizdă pe soția ta și ea ți-a supt pula ta?

 4. Am lins sperma din pizda ei o singură dată, după ce a fost futută de un pușt de 18 ani foarte frumos și dotat… de 26 de cm. Soția mea nu a mai fost futută așa de bine de nici un bărbat cum a futut-o puștiul. Dorea să o fută de când avea vârsta de 15 ani.

   1. Sperma puștului mi-a plăcut, un gust bun, dar mult mai bună sperma soției mele și a femeilor pe care le-am lins până la orgasm. Da am lins și sperma mea amestecată cu ce a femeilor futute de mine.

    1. Foarte erotică și excitantă povestirea. Aș vrea să îmi văd și eu soția, futută de alt bărbat. Nu este nevoie să o aibă neapărat mare.

 5. Mi-e frică să nu îi placă mai mult așa, doar poate odată ar merge. Eu aș aprecia un maxim 17, ar fi suficient.. Dacă este mai mare, oricum va rămâne cam un sfert afară, și în pizdă și în gură.. Sau nu..?

  1. Trebuie sa ii dai plăceri noi, nu cred ca rămâne afara. Te-ar excita mai mult imaginea. Ai vorbit cu soția ta, e excitată sa o faceți cu altul?

  2. E interesantă întrebarea – ce lungime a penisului prefera femeile? Eu zic ca 17-20 cm, dar probabil vaginul primește si unele mai mari. Voi ce ziceți? Poate ne spun doamnele.

 6. Am adus în discuție, cum sa-r simți cu doi barbati, asta exact când pompam în pizda ei. Și se excitase mai rău când a auzit. Și admitea că s-ar simți și mai bine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: