Handjob în clasă

breasts-1871338_960_720Ora de fizică. Nimic mai plictisitor pentru mine. Unora le place materia, mie nu. De fapt, am trecut prin şcoală ca prin brânză… am avut noroc că am absolvit. Ultimii doi ani de liceu am stat în aceeaşi bancă cu Laura. O fată dezgheţată, tupeistă … cu aceeaşi atitudine faţă de şcoală ca şi mine.

Banca noastră era pe primul rând, către capăt. Ea stătea întotdeauna la margine. Ora de fizică, în clasa a 12-a … linişte în clasă. Dna profesoara susţinea cu tărie lecţia. Noi ne prefăceam că suntem atenţi. Nimeni nu avea curajul să-i strice ora. Eram plictisiţi de Einstein şi de teoria relativității restrânse. Laura încerca să comunice în şoaptă cu mine. Numai că, nu doream să ne vadă profesoară, să-mi facă morală, vreo 15 minute.

Aveam experienţă negativă. Privirea îmi era aţintită către tablă. Printre buze, i-am şoptit să aştepte pauza. Doar ştia cât de rea de gură este dna profesoară. Asta într-un caz fericit. Putea foarte uşor să ne asculte instant, iar nota ar fi fost pe măsură “priceperii” noastre. Nu s-a lăsat:

– Deci… nu vrei să vorbeşti cu mine? Te prefaci că eşti atent la oră…!? Ia să vedem dacă te mai poţi concentra… Mi-a spus ea în şoaptă, plină de sine … uşor satisfăcută.

Mâna dreaptă și-a pus-o direct pe prohabul meu, masând uşor întreaga zonă. Am vrut să-i dau mâna la o parte, dar fără succes. O vreme am lăsat-o să se joace … începuse să-mi placă. Penisul mi se întărise. Privirea îmi era de neclintit către tablă, la fel şi a ei.

Văzând că nu cedez, a trecut la planul B … folosind ambele mâini, mi-a desfăcut fermoarul şi mi-a scos penisul afară. În mod normal ar fi trebuit să nu o las, dar … era mult mai bine acum … a stat într-o poziţie incomodă, începuse să mă doară penisul. Mă gândeam numai la ideea că aş fi putut fi chemat la tablă, ca în alte dăţi. Nu ar fi fost tocmai bine să ies cu “bastonul” ridicat.

Laura a început să-l frece uşor … acum mi-a atras atenţia. Mă ţineam tare, nu voiam să cedez … priveam către tablă. Cuvintele dnei profesoare le percepeam doar ca nişte sunete. Colega mea şi-a pus cotul stâng pe bancă, umărul către înainte. A făcut paravan ca să nu ne vadă alţi colegi.

Era plăcut … nu ştiu de câte ori a făcut asta, dar se descurca de minune, mai bine decât aş fi făcut-o eu. Cu degetele îmi atingea delicat partea sensibilă de la vârf. L-a cuprins în palmă mişcând prepuţul în sus şi în jos cu mişcări lente. Puţin câte puţin … mai repede, capul penisului era roşu de excitare.

S-a convins că nu vreau să cedez … dar a continuat, poate din inerţie sau a dorit să nu mă lase aşa … nerezolvat. Aveam respiraţia neregulată … încercam să mă controlez … colegii din faţa noastră nu trebuiau să-şi afle. Îmi freca penisul din ce în ce mai tare … aahh … m-am lăsat pe spate, sprijinindu-mă de ultima bancă, unde nu stătea nimeni.

Din când în când, o vedeam pe Laura privind către penisul meu … apoi, s-a aplecat şi mi-a luat penisul în gură, aproape jumătate … aahhh … timp de câteva secunde … am simţit o senzaţie de nedescris. S-a ridicat rapid, ca şi când nu s-a întâmplat nimic … muşcându-şi uşor buzele.

Îmi doream să mai trăiesc acea senzaţie … eram foarte încins, din clipa în clipă mă aşteptam să ejaculez … mi-am aranjat poziţia să ejaculez direct pe podea… i-am şoptit Laurei că se apropie …”încă puţin … mmmhh … vine”… m-a împins brusc pe spate, s-a aplecat către penisul meu … l-a prins … mmmhh … mă ţinea strâns cu buzele … înghiţind sămânţa ce se scurgea în valuri.

S-a mişcat rapid, dna profesoara nu a observat nimic dubios la banca noastră. Era aşezată pe scaun la catedră … vorbind, numai ea ştia ce. În acele momente percepeam totul a fi în limba chineză.

După ce s-a mai liniştit penisul, i-am făcut loc în chiloţi, apoi i-am mulţumit Laurei, în şoaptă:

– Nu mă aşteptam să faci asta, dar îţi mulţumesc … acum îţi sunt dator … e timpul să mă revanşez…

– Poate în visele tale … asta nu înseamnă că o să mă fut cu tine … eu te-am aţâţat şi mi-a fost milă să te las aşa, nerezolvat.

Cuvintele ei m-au dezamăgit, dar amintirea va rămâne veşnic vie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.