Ne-am dorit un weekend de vis

man-813229_960_720“Ne-am dorit un weekend de vis, doar noi doi, într-o cabană la munte … într-un decor mirific, cu un peisaj de basm ce-ţi taie răsuflarea, predominant alb, cu brazi încărcaţi de zăpadă. Să ne bucurăm de aerul tare de munte, cu tot ce-l înconjoară … să uităm de grijile şi problemele drumului betonat al oraşului.

În prima zi, am făcut un tur al locului bucurându-ne din plin de fiecare surpriză a naturii precum şi de elementele tradiţionale ale zonei. Pe înserat ne-am întors îngheţaţi la cabană dar încântați de frumuseţile naturii şi de cele locale. După o baie fierbinte, …ne-am pregătit un ceai cald pe care l-am băut în faţa şemineului unde ardeau lemne groase, pregătite din timp de gazda noastră. Eram îmbrăcaţi fiecare cu câte un halat gros, aşezaţi pe un covor lăţos, stând lipiţi unul de altul, cu faţa către şemineu, în lumina emanată de acesta. I-a plăcut foarte mult acea căciulă de Moş Crăciun cumpărată din târg încât a decis să o poarte în acel moment, hilizindu-se de fiecare dată de aerul jucăuș pe care-l avea. Era o seară perfectă pentru noi, o seară memorabilă pe care o aveam plănuită de multă vreme.

Terminasem ceaiul amândoi, cănile erau aşezate pe podea, priveam cu plăcere către focul puternic ce ne încălzea trupurile. Din când în când, întorceam privirea unul către altul, zâmbeam şi ne sărutam scurt pe buze. Era noaptea noastră, prima noastră noapte împreună. Aveam certitudinea că fiecare dintre noi avea emoţii, dar le mascam perfect cu un zâmbet.

Aveam tot timpul din lume să ne lăsăm conduşi de instinctele primare, animalice … primordiale în perpetuarea speciei, dar, plăcerea avea să devină elementul hotărâtor al relaţiei noastre. Imaginea cu noi îmbrăţişaţi, emotivi, contura tabloul unei nopţi de iarnă plină de iubire şi erotism.

Momentul de eliberare a venit la unison, gând la gând cu bucurie. Sărutul scurt pe buze s-a transformat în unul pasional, lung, erotic… cu mângâieri delicate şi respiraţie greu de controlat. Din şezut, ne-am poziţionat faţă în faţă, stând în genunchi … palmele susţineau obrajii celuilalt, buzele pline de dorinţă se luptau eroic să menţină vie pasiunea dintre noi.

Din priviri, am dat de înţeles că este momentul să ne ridicăm de pe podea. Ţinându-ne de mână ne-am ridicat şi ne-am dus aproape de pat. Fluturi în stomac, emoţii cât cuprinde … dragostea plutea în aer, dorinţa era mai puternică decât raţionamentul faptelor noastre.girl-559307_960_720

Ne înţelegeam perfect din priviri. Fără să scoatem vreun cuvânt, am început să ne dezbrăcăm reciproc. Întâi am dezlegat cordonul halatului ce dezvăluia o parte a trupurilor noastre. Dintr-o mişcare, halatul a fost lăsat să-şi urmeze gravitaţia, să alunece pe trupurile noastre, poposind grămadă la podea, oferind o imagine de ansamblu a trupului fiecăruia.

Trup de femeie golaş, delicat, corp de clepsidră, ruşinată, cu părul rebel ce acoperea o porţiune a sânilor … braţele întinse pe lângă corp, nehotărâte … să rămână în această poziţie sau să acopere instinctiv goliciunea trupului. Trup de bărbat, mascul … mai dezvoltat, cu pieptul plin de pilozitate şi mădular pregătit de acţiune.

Ne-am atins timid, cu paşi mărunţi ne-am apropiat … privirea fixată în ochii celuilalt, aveam palmele transpirate de emoţie, simţeam un gol în stomac … doar eu simţeam asta? Poate că nu. Lipiţi unul de altul am devenit unul … îmbrăţişaţi, în timp ce sărutările noastre ne trezeau simţurile.

Faptul că ne-am aşezat pe pat nu a fost un gest controlat, instinctul ne-a purtat pe amândoi, goi… întinşi în pat … flămânzi şi nesătuli de sărutările şi mângâierile celuilalt. Pasiunea, dorinţa nestăvilită ne-a condus către poziţia misionarului. Un oftat puternic s-a auzit când penisul şi-a făcut intrarea printre labiile umede, dornice … să acapareze penisul erect, fierbinte de la sângele ce-i pompa prin vene.

Mişcările de du-te-vino s-au intensificat, emoţiile au dispărut, amplificând plăcerea şi sunetele emise, specifice  unor persoane dornice să muşte din fructul interzis. Amândoi eram încinşi, transpiraţi … buzele se muşcau simbolic unele pe altele. Suspinele intense incitau mai mult, dorinţa creştea în ochi noştrii, dansul erotic se manifesta firesc, exprimându-se în voie … coapsele ei strânse în jurul taliei mele, ţineau captiv penisul în interior, adânc. Sânii striviţi de lipirea celor două trupuri, remarcau prezenta sfârcurilor tari şi excitate… aşteptau să fie atinse, alintate … supte. Mâna delicată ce apăsa pe fese, trăgând de ele, unghiile îşi făceau simţită prezenţa … cuvintele şoptite unul altuia incitau, fiori pe şira spinării mă treceau instant.

Sentimentul împlinirii, al satisfacerii … al trupurilor ce vibrează, tremurânde … au alungat orice urmă de emoţie, de neîncredere. Intensitatea orgasmelor au eliberat orice urmă de stres, totul era privit din altă perspectivă … am prins curaj, ne-am dăruit … urmele iubirii noastre erau împrăştiate pe noi … şi era doar începutul unei lungi nopţi albe, cu noi în rolul principal … dornici să punem în scenă o varietate de poziţii … care mai de care mai atrăgătoare și mai incitantă, să stingă focul dorinţelor noastre”.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.