Plăcere interzisă

Nu contează care este numele meu… am 43 de ani şi am făcut pentru prima oară dragoste. Nu, nu sunt vreo “bătrână domnişoară” uitată de timp; sunt o femeie căsătorită de ani buni, având şi doi copii. Nu am fost niciodată înnebunită după sex ca manifestare a unei dorinţe fizice … şi atât; mai degrabă am pus preţ pe sentimente şi trăiri emoţionale. M-am căsătorit la 20 de ani – nu a fost marea mea dragoste, …a fost mai mult o alegere făcută cu capul – am ales un tip fără vicii, fără anturaj şi care intenţiona să-şi clădească un cămin al lui, un tip însă cu o situaţie materială modestă, precum a mea. Încă era la modă să te căsătoreşti virgină şi neavând pic de experienţă sexuală am luat totul aşa cum am primit.

Scenele noastre de dragoste se reduceau la câteva săruturi, nu foarte pătimaşe, două-trei mângâieri rapide pe sâni şi coapse şi ajungeam destul de rapid la actul în sine. Provenind amândoi din familii unde nu am văzut niciodată vreun act de tandreţe între părinţi, neavând acces nici la prea multă informaţie de gen la momentul acela, având în vedere vârsta şi sentimentele dintre noi, am luat totul ca pe o normalitate.

Chiar dacă pentru mine nu era întotdeauna ceva “wow”, chiar dacă nu atingeam întotdeauna “punctul culminant”, îmi plăcea, dar mai mult voiam să-l văd pe el satisfăcut. Cu timpul însă au apărut copiii şi o dată cu ei o mulţime de probleme, am cumpărat o casă, au apărut rate de plătit, cerinţe din ce în ce mai mari, mult stres şi multă tensiune între noi.

Bărbatul liniştit şi fără vicii ducea perfecţiunea la extrem, foarte violent fizic dar şi verbal. Am ales să îndur toate acestea de dragul copiilor, dar înstrăinarea şi-a făcut loc încet-încet, iar sufletul meu sensibil s-a închis undeva, dragostea ca şi sentiment a dispărut, iar dragostea fizică – amorul, s-a transformat într-un supliciu pentru mine, o pedeapsă pe care o suportam din când în când. Mintea mea precum şi corpul s-au blocat.

Într-o zi ieşisem de la muncă şi mă grăbeam foarte tare spre casă. Tramvaiul era în staţie, am început să alerg, eram totuşi departe şi pe punctul de a renunţa, când am văzut un tip care se aşezase în dreptul uşii, îmi făcea semne că va ţine acea uşă până ajung. Am urcat în tramvai destul de istovită şi foarte recunoscătoare, îl priveam şi îi zâmbeam, neavând totuşi curajul de a-i spune ceva. După două staţii s-a pregătit să coboare, moment în care s-a apropiat de mine şi mi-a dat o hârtie pe care era scris un număr de telefon.

După câteva zile mi-am făcut curaj şi l-am căutat deşi părea cu ani buni mai tânăr decât mine, nu ştiu ce m-a făcut să-l caut. Şi aşa am început serii întregi de conversaţii online. Încet, încet am prins încredere şi am ajuns să-i povestesc viaţa mea, problemele mele. După ceva timp au început să apară şi avansurile de natură sexuală din partea lui, nu m-am simţit ofensată, dimpotrivă, îmi plăcea şi eram din ce în ce mai tentată să cedez.

Prinsesem destulă încredere în el şi vroiam să încerc o relaţie sexuală cu un alt bărbat în afară de soţul meu. Într-o zi, în timp ce eram la lucru m-a sunat să-mi spună că mă aşteaptă la plecare. În exuberanţa momentului am acceptat şi apoi oricât aş fi vrut să dau înapoi nu am mai avut curaj.

Mi-am zis că acum este momentul, acum ori niciodată va trebui să mă las iubită de un alt bărbat. Când ne-am văzut, de emoţie nu puteam articula nici un cuvânt, inima bătea să-mi spargă pieptul. Am ajuns în scurt timp la el acasă. În momentul în care uşa s-a închis în urma noastră m-a privit drept în ochi. Privirea lui mi-a topit toate reţinerile.

A început să mă sărute uşor, atât de dulce, atât de senzual, apoi din ce în ce mai apăsat. Nu mai trăisem niciodată asemenea senzaţie, tipul ăsta chiar ştia ce face. Îmi muşca uşor buzele, le sugea cu pasiune, cea mai mică atingere mă excita teribil. Cu fiecare sărut mă dezbraca de teamă, de inhibiţii. Apoi, a început să îmi mângâie sânii. Dintr-o dată m-am simţit invadată de o poftă carnală ce se înteţea din ce în ce mai mult şi se propaga cu viteză începând de la abdomen în tot corpul.

Mai departe … mai departe, nu mai ştiu ce a urmat. Îmi amintesc doar că limitele dispăreau, timpul se comprima, senzaţii nebuneşti mă invadau cu fiecare atingere, odată cu hainele. Mâinile lui mă dezbrăcau de tristeţi, nu eram o femeie goală în faţa unui necunoscut, căci el mă îmbrăca cu zâmbete.

Îmi reapar în minte senzaţii fizice şi trăiri căci în clipele acelea eram pe un alt tărâm al fanteziilor şi al dragostei fizice dusă la un nivel de artă. Am simţit limba lui în jurul sfârcurilor mele, jucându-se cu ele până au început să se întărească. Le sugea cu  poftă pe fiecare, frământa fiecare sân, apoi cobora uşor pe tot trupul, jos şi mai jos … chiar acolo.

Nu fusesem niciodată atinsă aşa, nu ştiam cum să reacţionez, încercam să-mi ascund emoţia şi să-mi reţin gemetele. Curând capul lui şi-a făcut loc între coapsele mele, un deget a pătruns uşor în interiorul cald şi atât de dornic. Nu ştiu când şi cu am ajuns să îngenunchez în faţa lui … să iau penisul ăla atât de frumos şi de erect în mână. Nu făcusem niciodată sex oral, eram uşor intimidată, dar totuşi doream foarte tare să fac acest lucru pentru el.

Văzându-mi stângăcia el a început să mă dirijeze blând … am atins uşor capul penisului cu limba … apoi am început să-mi plimb buzele pe toată lungimea lui, încet – încet l-am cuprins pe tot. El mă îndruma uşor, uneori mă apuca de cap pentru a-mi controla mişcările.

La un moment dat m-a întins pe pat, mă mângâia lasciv şi senzual cu graţia unei feline. Degetele sale mă atingeau precum clapele unui pian, limba strecurată în ureche îmi şoptea poveşti hipnotizante, iar buzele scriau poezie pe abdomenul meu. Mă transformase dintr-o femeie obişnuită într-o cascadă de plăceri. Îmi cucerise fiecare milimetru din corp. Şi nu doar atât. Îmi invadase mintea, sufletul meu.

Penisul lui erect m-a pătruns în multe poziţii, întâi uşor, apoi din ce în ce mai adânc, ritmul lent se intensifica din ce în ce … doream că această zi să nu se termine vreodată. Am schimbat de multe ori poziţiile, tipul îmi propusese să-mi arate cât de sublimă poate fi dragostea.

Întotdeauna am crezut că a face dragoste implică sentimente. Venisem aici convinsă că voi avea parte doar de o partidă reuşită de sex. Surpriza a fost cu atât mai mare. El punea pasiune în tot ce făcea, în fiecare atingere, în fiecare sărut, în fiecare mişcare. M-a făcut să mă simt cea mai iubită femeie din lume, să trec peste orice barieră.

Încă îi simt răsuflarea în ureche, parcă îl aud şi acum şoptindu-mi senzual … atunci când realizam că de fapt îmi înşelam bărbatul. Încă simt fiecare atingere a lui, fiecare şoaptă şi atâta blândeţe, delicateţe … trebuia răsplătită cumva.

Doream foarte tare să fac şi eu ceva pentru el. Aşa că m-am hotărât brusc să fac ceea ce îmi trecea prin minte. M-am oprit, i-am luat penisul în mână, l-am mângâiat cum am ştiut eu mai bine, apoi am început să-l sug … întâi suav şi delicat, apoi am intensificat  ritmul mişcărilor. Doream neapărat să-i simt gustul. Gustul acela de păcat. O plăcere imensă m-a străbătut când am simţit ţâşnind în gura mea lichidul albicios … sămânţa lui.

Am gustat puţin din el, iar restul l-am lăsat să-mi curgă pe sâni şi pe faţă. Plăcerea lui era şi plăcerea mea. Gemetele lui mă făceau să trăiesc. Sentimente şi senzaţii delicios de dureroase. Durerea de a nu şti dacă îl voi mai simţi în mine vreodată, durerea de a mă întoarce la viaţa mea cenuşie şi la patul meu rece. Durerea de a şti că într-o zi îl voi lăsa pe cel care mi-a distrus sufletul să mă atingă din nou.

Poveste scrisă de Laura

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Plăcere interzisă”

  1. Foarte bună postare mi-ai făcut părul să stea la capăt. Ce mod de a scrie, să sperăm că veți scrie ceva despre babybabys, deoarece este foarte la modă și mi-ar plăcea să vă citesc. Multumesc

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: