Cadoul burlacilor

Urma să mă însor peste o săptămână şi mă aşteptam ca prietenii mei să organizeze o petrecere a burlacilor în spiritul vremurilor de mult apuse. Îmi pusesem speranţe că voi avea cea mai tare petrecere din câte am întâlnit, un fel de rămas bun pentru trecut, un trecut plin de petreceri, băutură şi femei şi bun venit viitor. Prietenii mei m-au asigurat că au pregătit ceva special, fără să-mi ofere vreun indiciu. Sâmbătă seara, momentul mult aşteptat, entuziasmat, eram pregătit pentru … muzică, stripteuze, şampanie şi multă distracţie. Îmbrăcat la patru ace, am fost luat cu o limuzină neagră din faţa blocului. Să înceapă show-ul! … 

O vreme ne-am plimbat pe bulevardele centrale ale Bucureştiului, admirând oraşul luminat şi femeile frumoase. La un moment dat, Liviu, unul dintre prietenii mei, mi-a spus că este necesar să nu ştiu unde vom merge şi că trebuie să mă lege la ochi.

Îmi amintesc că ne aflam la P-ţa Victoriei în acel moment. Aproximez că am mai mers încă vreo 10 minute. Memorarea drumului nu este un lucru uşor, după mai multe stânga, dreapta … dreapta, stânga, înainte şi înapoi, am pierdut şirul.

Maşina s-a oprit.

– Am ajuns, dar să nu-ţi dai jos masca, mai aşteaptă puţin … mi-a spus Octavian.

Cineva m-a ajutat să cobor din maşină.

– Acum poţi să-ţi dai masca jos.

Mă aflam în faţa unui imobil alb cu mai multe nivele dar nu era nici un indiciu despre ceea ce reprezenta acest loc. Încurajat de prieteni, am intrat pe poarta metalică, mi-am spus numele atunci când am fost întrebat sperand astfel că voi afla mai multe detalii. Aveam ceva emoţii, mai ales că nu ştiam ce mă aşteaptă.

Nici nu am intrat bine că m-a întâmpinat o brunetă focoasă îmbrăcată doar cu sutien şi chiloţei cu dantelă pe margini, alb cu negru, încălţată cu o pereche de pantofi cu toc foarte înalt.

– Bine aţi venit la Artemis Masaj Erotic!

Mi-a înmânat o broşură pe care scria mare salon masaj erotic. Inima îmi bătea foarte tare. Eram foarte entuziasmat de ceea ce îmi pregătiseră prietenii mei. După ce i-am spus numele, mi-a comunicat că pe numele meu este rezervată o oră de masaj cu două maseuze. Abia aşteptam momentul.

Având în jurul taliei un prosop scurt, am intrat într-o încăpere mov, cu lumini albastru-verzui încadrate în marginea patului imens din mijlocul camerei. Lumânările parfumate şi muzica lentă, erotică, completau atmosfera ce-ţi trezeau toate simţurile. Două femei topless destul de înalte de la pantofii cu toc s-au apropiat de mine zâmbind, încadrându-mă.

M-au prins de braţ, s-au lipit de mine mişcându-se lasciv. Le simţeam sânii atingându-mi pielea, cu palmele parcă desenau pe trupul meu, de sus până jos. Penisul căuta să iasă din strânsoarea prosopului. Nu aveam de ce să-mi fie ruşine pentru erecţia mea, sunt convins că fetele au ridicat multe penisuri în activitatea lor.

Mi-au spus să mă întind pe pat cu faţa în jos şi să mă fac cât mai comod. Senzaţiile deosebite m-au făcut să închid ochii când degetele lor abia îmi atingeau pielea. Au urmat atingeri mai ferme, mai hotărâte concomitent cu atingeri suave.

Sânii au luat locul degetelor … mă atingeau uşor cu sfârcurile pe umeri, spate, pe fese, pe coapse. Una dintre fete m-a uns pe spate cu ulei … a desfăcut prosopul şi m-a uns bine de tot pe fese. Sânii alunecau mai bine pe pielea mea. Mă simţeam excelent. Mirosul uleiului a contribuit enorm la relaxarea mea. Penisul erect era strivit de propria-mi greutate.

După ce m-au uns bine peste tot, una dintre fete mi-a spus să mă întorc cu faţa în sus. Atunci am văzut că fetele nu mai aveau chiloţeii pe ele. Dintre picioarele lor se putea zări un mic tufiş frumos tuns. Nu mă puteam sătura să le privesc trupurile, mai ales zona fierbinte dintre picioare.

Fetele mi-au oferit un spectacol minunat când au început să se ungă una pe alta cu ulei, mai ales pe sâni. Nu se grăbeau deloc, le priveam cu drag. Mă aşteptam să-mi facă masaj cu sânii după aceea, eram convins de asta. Şi nu m-am înşelat. Una dintre ele se apropiase destul de mult cu sânii de gura mea … ahh… ce mult aş fi vrut să-i molfăi un pic.

Cealaltă era în dreptul penisului meu. Se folosea de mâini şi de sâni pentru a-l atinge … îl potrivise între sânii ei … şi-a prins sânii prinzându-mi penisul … masându-l uşor … corpul meu vibra din toate încheieturile. Încercam să cuprind vizual câte puţin din fiecare … sânii care defilau în faţa mea, dar şi sânii care îmi ţineau captiv penisul.

Fata de lângă mine s-a aşezat în şezut la capul meu, apoi s-a lăsat peste mine cu sânii, alunecând uşor până a trecut cu tot corpul de capul meu. Am rămas cu gura căscată când i-am văzut păsărica. S-a aşezat cu tot corpul pe trupul meu cu picioarele desfăcute … îmi prinse penisul între sâni … aahhh … acelaşi lucru l-a făcut şi colega ei la scurt timp. Fetele mă înnebuniseră.

S-au folosit de toate trucurile ca să mă înnebunească. În compania lor, timpul pare să aibă altă valoare, cele 60 de minute parcă au fost o clipă. O clipă de plăcere, relaxare într-o atmosferă mirifică. Prietenii mei abia aşteptau să le spun cum a fost, cu lux de amănunte.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.