Sex pe fugă

A fost vreme în care aveam timp. Aveam timp pentru mine şi prietena mea… două, trei ore doar pentru noi, timp în care ne bucuram de prezenţa celuilalt. Poate printr-o excepţie răspundeam la telefoane în acest interval, dar în rest, timpul era alocat doar pentru noi şi pentru momentele noastre de pasiune şi înflăcărare, din care ieşeam uşor “aiuriţi”, distraţi… fericiţi. … 

Lucrurile s-au schimbat după o perioadă. Nu locuiam împreună, din mai multe considerente şi acest aspect avea să schimbe brusc relaţia noastră. Ajunsesem să ne întâlnim dimineaţa, înainte să mergem fiecare la job. Aveam un anumit interval în care rămâneam singur acasă şi trebuia să profităm la maxim.

De cum intra pe uşă ştiam amândoi că suntem contra timp şi că nu putem întârzia prea mult la lucru. Ca să nu avem probleme trebuia să ne mişcăm repede. Câteva săruturi şi câteva îmbrăţişări erau suficiente la început, apoi urma dezbrăcarea… rapid. Timp pentru preludiul de altă dată nu prea aveam, aşa că ne mulţumeam cu puţin şi apoi intram în “problemă”.

După ce ne dezbrăcăm, ne prindem în braţe şi ne sărutăm, dar nu prea mult. Undeva în creier avem un “clopoţel” care ne avertizează mereu când zăbovim prea mult cu săruturile şi îmbrăţişările. Prietena mea se urcă în pat aşezându-se în şezut cu spatele la perete, cu picioarele arcuite, larg desfăcute. Mă aşteptă pe mine, îmi aştepta gura… buzele şi limba.

Totul a devenit programat, ştim ce urmează, schimbăm doar ordinea poziţiilor, în rest totul este prestabilit. Avem în “program” exact ce ne place mai mult, fiecare cu preferinţele lui… începând de la săruturi şi mângâieri până la poziţiile favorite pentru un orgasm garantat.

O urmez imediat, mă aşez pe burtă cu capul între picioarele ei. I se citeşte în ochi dorinţa, nerăbdarea… cu palmele mă prinde de obraji şi mă direcţionează direct la ţintă, privindu-mă atent în ochi. Oricât de mult trebuie să ne grăbim atenţia la detalii este importantă.

ÎI sărut labiile… ea oftează… încerc să-mi fac loc cu limba în interior, dar poziţia nu mă avantajează… ajung la clitoris, buzele se lipesc… îl ating cu limba, încerc să-l sug… ea este înnebunită, îşi arcuieşte trupul, mă apasă şi mai mult către clitoris… îşi muşcă buzele… oftează şi se se arcuieşte.

Mă roagă să-i sărut sânii. Ştiu că îi place ce făceam înainte, însă, vrea câte un pic din fiecare. Adoră foarte mult să-i alint sfârcurile cu buzele şi limba. Încerc să o apuc de sânii ei micuţi, îi prind sfârcul între buze, îl alint cu limba, îl sug… îmi pune o mână pe cap şi mă apasă… o privesc molfăind pe rând sfârcurile.

Am bifat mângâieri şi săruturi pe sâni… mergem mai departe. Îi caut gura şi o sărut puternic. Preiau controlul… o îndrum să se aşeze pe o parte, iar eu la fel în partea opusă. Îi ridic un picior şi-mi fac loc cu capul între pulpele ei având un scop precis… să-i smotocesc păsărica. O atac imediat… limba o pătrunde adânc.

Ea îşi aşează capul pe coapsa mea, îmi prinde penisul cu o mână şi-i face loc între buze… alunecă uşor, natural. Vrea să-mi facă pe plac să intre cât mai mult. Deşi nu intra tot, apreciez efortul ei şi chiar mă face să mă simt extraordinar. De multe ori scot capul dintre picioare doar ca să privesc, să am acea imagine în minte… să văd buzele ei mulate pe gland alunecând uşor… aproape tot. Revin cu capul între picioarele ei, pentru un ultim asalt.

E timpul să trecem la acţiune. Urmează să decidem care este poziţia în care doreşte să aibă primul orgasm. Avem de ales dintre poziţia misionarului sau ea deasupra mea. Ambele poziţii îi aduc orgasm garantat, dar nu mereu începem la fel. Pentru diversitate le alegem prin rotaţie sau după preferinţa ei, acum “muncim” pentru unul… pentru ea.

De cele mai multe ori a ales misionarul. Mă aşez deasupra ei. Mă aşteaptă cu picioarele încleştate… este umedă de excitare, penisul intră rapid. Nu e timp să mişcări ample. Caut să rămân adânc în vagin, mişcându-mi uşor bazinul până găsesc mişcarea care să-i convină. Nu ne trebuie mult şi suntem pe calea cea bună.

O simt deja, îi cunosc trupul, îi ştiu reacţiile, ştiu când este ce trebuie şi când nu. Mă ţine strâns cu mâinile, picioarele încordate mă ţin ca într-un cleşte. Puţin câte puţin măresc ritmul, o sărut pe gât, la ureche, pe umăr… alternez săruturile în aceste zone… oftează cu gura deschisă… pune o mână pe fundul meu să măresc viteza… aahh… mă încordez o dată cu ea, mă doare abdomenul de la mişcări, dar nu e momentul să cedez tocmai acum.

Ştiu că este aproape şi continui… dddaahh… şi mă opresc fără scot penisul. Rămân în interior să se bucure de momentul primului orgasm. De obicei, primul ei orgasm este cel mai puternic. Nu îi ofer prea mult timp de repaus. Reiau mişcările de la momentul în care m-am oprit. Mă apasă de fund, îmi mişc bazinul la fel de tare ca mai înainte. Al doilea orgasm este pe cale să vină, la nici două minute. Muşchii abdomenului mă dor, dar continui, nu mai durează mult… aaahhh… şi mă opresc.

Este momentul să schimbăm poziţia, muşchii abdomenului mă dor şi este dificil să mai continui în această poziţie. Urmează cea de-a doua poziţie preferată de ea. Mă fac comod întins pe spate, se urcă şi ea. O pătrund imediat. La fel ca şi la poziţia anterioară, nu facem mişcări ample, ci scurte, rămânând mereu adânc în vagin, frecându-ne pelvisurile unul de altul.

O apuc de fese cu ambele mâini mişcând-o înainte şi înapoi. La început mai lent apoi mai rapid … când simt că este ritmul potrivit. În această poziţie mă sărută pe gât şi la ureche. Când se opreşte ştiu că este ritmul potrivit. Stă sprijinită în braţe, are ochii închişi, privirea înainte, gâtul încordat, gura deschisă. Măresc ritmul o dată cu ea, cât pot de mult. Nu durează mult şi… ahhh… apoi se prăbuşeşte peste mine.

Ştiu că se simte satisfăcută după trei orgasme la intervale scurte unul de altul, dar mai vreau să aibă unul. Nu ştiu de ce. Mă simt de parcă eu aş primi un premiu şi nu mă las. Nici ea nu se supără, deşi pare epuizată. O prind de fese la ferm ca mai înainte, reiau mişcările… geme şi oftează intens, trupul îi tremură… îi prind lobul urechii între buze şi sug, îl muşc uşor… aahhh… se opreşte din mişcări rămânând nemişcată peste mine.

Îmi pare rău că nu este timp pentru relaxare, să o las să trăiască clipa. E rândul meu să am orgasm, rapid, unul şi bun… doar în poziţia 69. Se răsuceşte deasupra mea. Îmi aşez o pernă sub cap… se aşează cu vaginul peste gură… o apuc de mijloc să se lase mai mult peste mine… o pătrund cu limba.

Îmi apucă penisul cu mâna stângă, oftează uşor în timp ce îl sărută de sus până jos, apoi la testicule… revine la poziţia iniţială. Îmi doresc ca aceste momente să ţină cât mai mult, dar nu este posibil, timpul nu este de partea noastră. Încep să mă încordez… buzele alunecă din ce în ce mai rapid pe gland.

Mă excită foarte mult atunci când geme intens când îmi face sex oral. Orgasmul se apropie. Îmi duc mâna la penis, îi dau mâna ei la o parte şi încep să-l frec puţin… se apropie… dau mâna la o parte şi o las pe ea… buzele alunecă rapid… aahhh… sămânţa ţâşneşte puternic. Mă zbat şi mă zvârcolesc de intensitatea orgasmului.

Ne permitem maxim un minut sau două pentru relaxare, apoi ne ridicăm din pat, ne ştergem, ne parfumăm… în cinci minute să fim la uşă îmbrăcaţi. Plecăm de acasă satisfăcuţi, fără chef de muncă, însă cu speranţa că într-o zi se va schimba ceva şi vom reveni la perioada când aveam mai mult timp la dispoziţie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.