Păcălită de fratele geamăn

Pe Gabi l-am cunoscut în faţa unui magazin… eu intram, el ieşea. Îl aveam de multă vreme în lista de prieteni pe rețelele de socializare, dar nu conversam. Aproape ne-am ciocnit, a zâmbit şi-a cerut scuze şi a plecat în grabă spre maşină, iar eu am rămas ca fraiera uitându-mă după el. S-a urcat în maşină şi a început să se uite insistent la mine, probabil șocat că nu înţelegea de ce am rămas în faţa ușii cu privirea la el. Abia atunci am realizat că arăt ca o nebună. Mi-am întors privirea stânjenită în altă parte şi asta a fost. …

Am aşteptat să mă bage în seamă, măcar un bună să spună, dar nimic. Într-un final am făcut-o eu la câteva zile după întâmplare, însă era prea târziu. Plecase în Germania. Ca să o scurtez… după o perioadă, asta însemnând vreo doi ani, am plecat la el. Ce am omis este că el avea un frate geamăn, Dani. Băiatul ok din punctul meu de vedere, un pic mai dezghețat decât fratele lui.

Lângă Gabi aveam liniște, iubire, sex, absolut tot. Locuiam în acelaşi bloc cu Dani, dar apartamente diferite. Nu am întrebat niciodată de ce, dar timpul liber îl petreceam împreună. Într-o dimineaţă am rămas singură, Gabi trebuia să plece la muncă mai de dimineaţă ca de obicei, iar eu eram liberă. L-am simţit când a plecat, oricum eram prea adormită ca să conștientizez dacă pleacă sau pur şi simplu umblă prin casă.

Deodată am simţit o mâna ce îmi mângâia coapsele pe sub cearceaf. Instinctiv mi-am desfăcut picioarele, oferindu-i acces să urce mai sus. Am deschis uşor ochi şi am zâmbit, iubitul meu mă privea şi mă mângâia în timp ce abia făcusem ochi. Îmi plăcea ideea să fiu luată din somn, iar el ştia asta. Dormind goală i-a fost uşor să se desfete cu gustul meu. M-a sărutat întâi pe gleznă stângă, apoi pe pulpă, urcând meticulos spre coapsa interioară.

Cu ochii semi deschişi, muşcându-mi uşor buzele aşteptam întâlnirea cu buzele lui. Se aşezase între picioarele mele, aşteptam să mă sărute… acolo, însă el a decis să întârzie puţin momentul. M-a sărutat de câteva ori la baza coapselor. Mă excita dar şi mă gâdila în acelaşi timp, am tresărit la fiecare atingere. A scos limba şi a început să facă un tururi în jurul feminităţii mele.

Îmi venea să-l apuc de cap şi să-l direcţionez mai repede la punctul fierbinte, ardeam de nerăbdare. Nu a mai durat, până la momentul dorit… s-a oprit la partea de jos a labiilor… ahh… urcând uşor de-a lungul lor până la clitoris. Limba lui făcea minuni, iar eu eram atât de excită încât îmi era teamă să nu îmi dau drumul prea repede, vroiam să mă bucur mai mult de atingerile lui. Îmi vibra tot corpul când îmi prindea clitorisul cu buzele şi trăgea uşor de el.

Mă arcuiam de plăcere iar el părea să profite de asta. După un timp, săruturile s-au mutat pe muntele lui Venus, mai sus pe abdomen… mi-a prins sânii cu mâinile, apoi a început să-i sugă pe rând. Îi ţinea strâns, mutându-şi gura de la un sân la altul. A urcat mai sus, poziţionându-se între picioarele mele. M-a sărutat pe gură în timp ce cu o mână se chinuia să-şi scoată penisul din pantaloni.

Cu mâinile în părul meu mă săruta cu o poftă nebună în timp ce îşi freca penisul de buzele intimității mele. Mă amăgea. Ştia că ard de nerăbdare să îl simt în mine, îl implorăm din mișcări să intre adânc în mine… dar nu o făcea… îşi ferea privirea şi cu toate că îşi dorea să mă pătrundă, avea o reţinere.

Mi-a şoptit la ureche „iartă-mă” şi m-a pătruns aşa cum îmi doream, numai că în acelaşi timp m-a fulgerat şi o durere în inima după ce l-am văzut mai bine. Bărbatul cu care făceam dragoste era fratele iubitului meu iar eu nu mi-am dat seama nici o secundă până atunci. Am fost atât de şocată şi de excitată încât nu am avut putere să îl opresc. Îi simţeam respiraţia accelerată în ureche, mă penetra cu putere… i-am simţit plăcere cu care o făcea, iar eu eram încremenită.

M-a prins de faţă cu o mână şi oarecum mă zgâlțâia ca să îmi revin din golul în care căzusem, auzeam în surdină cum îmi cerea să îl iert şi că sentimentele lui sunt prea puternice ca să se mai împotrivească. Plăcerea mea se diminuase considerabil, vroiam doar să termine mai repede şi să mă lase în pace.

Gemea intens şi foarte greu, îşi lăsase capul pe umărul meu… şi-a scos penisul… sămânţa a ţâşnit pe abdomenul meu. A stat o vreme peste mine. S-a ridicat cerându-mi din nou să-l iert pentru cele întâmplate, dar nu am putut. A fost sfârșitul relației mele, nu îi puteam spune lui Gabi că fratele lui a profitat de asemănarea dintre ei pentru a mă seduce, nu cred că m-ar fi crezut aşa că am ales să plec.

Poveste scrisa de Eliza

Citeste si:

Sex cu fraţi gemeni

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.