Fata de la ţară descoperă viaţa de oraş (1)

M-am ghidat mereu în viaţă după principiul de a lăsa pe mâine greutăţile de azi. Mă trag dintr-o familie simplă de la munte unde tata şofer la cărat lemne, iar mama cu gospodăria, nu reuşise să ne ofere prea multe mie şi celor doi fraţi mai mici decât mine. După terminarea liceului, m-am înscris la facultate şi în paralel lucram seara ca ospătăriţă la un restaurant renumit din centrul oraşului. Mă descurcam destul de greu cu banii …

întrucât trebuia să plătesc chiria împreună cu altă fată de la mine din sat, jumătate din cheltuieli, taxele la facultatea, plus că mai îmi trebuia şi mie o hăinuţă nouă, un pantof bun. Dimineaţa urmam cursurile facultăţii, iar seara, când clienţii erau mai numeroşi, eram la restaurant unde mă ocupam de separeul unde se adunau clienţii cu ştaif. Patronul restaurantului mi-a atras atenţia că nu trebuie să-mi lipsească zâmbetul comercial. Dintre fete eram cea mai tânără. În rest erau femei trecute de 30 de ani, măritate cu copii acasă.

Pe la local venea toată protipendada oraşului, mai ales seara, cam după ora 19. Atunci, aranjată trebuia să zâmbesc şi să primesc clienţii. Salariul meu nu era mare, îmi ajungea totuşi să-mi păstrez independenţa financiară faţă de cei de acasă. De multe ori fetele se adunau până se vină clienţii la bucătărie şi chicoteau care cu cine s-au cuplat şi ce bacşiş au mai făcut. De cadourile făcute de către clienţii lor cu ocazia sărbătorilor ori a zilelor de naştere.

Discuţiile se întindeau apoi spre cât de dotaţi erau bărbaţii. Unul de era patron i se spunea Mini Mitică, pentru că o avea mică. Tanti Matilda, mâna dreaptă a şefului, cum îi spuneam eu, m-a tras într-o zi de o parte şi mi-a spus.

– Ana Maria, am o nepoată aproape de vârsta ta. O cheamă Alessandra şi este studentă la Cluj. Crede-mă, dacă ai să mă asculţi ai să ajungi bine.

Apoi a continuat în timp ce se uita să vadă dacă nu cumva una din fete ne ascultă pe la uşă.

-Le-ai văzut pe astea? Femei măritate care fac bani de la clienţi. Au acasă bărbaţi care sunt mulţumiţi cu ele. Nu ţi-ai pus niciodată întrebarea cum de au aşa bani de haine, cum de vin cu maşina la lucru? Măi fată, ai grijă nu încerca să te retragi. Fii şi tu mai vorbăreaţă!

– Păi ce să fac? Am întrebat eu.

– Crede-mă că am trecut prin multe la viaţa mea. Încearcă şi tu să fii mai maleabilă cu clienţii. Să le zâmbeşti, apoi lucrurile o să meargă de la sine. Ai toată viaţa înainte. Să ştii că ieri a întrebat cineva de la armată de tine.

Apoi femeia m-a întrebat pe unde stau, despre familie. Am înţeles despre ce era vorba. I-am spus doamnei Matilda că mă mai gândesc, apoi am mers să-mi fac treaba întrucât veniseră clienţii. Pe la ora 24 am terminat tura şi am luat-o spre apartamentul închiriat. Una din fete cu care lucram, Mihaela, observându-mă pe drum m-a luat în maşină să mă ducă acasă.

– Ce faci fato? Hai că te duc eu. Unde stai?

După lungi tergiversări cu „lasă că merg pe jos” am urcat în dreapta ei.

Pe drum Mihaela a început să mă aburească că doreşte să mă cunoască un bărbat.

– Tipul e însurat, lucrează în armată, are bani…

Eu însă eram de o altă gândire. Au mai trecut vreo două sau trei zile şi iar într-o după-amiază fetele au început aibă discuţii, până să vină clienţii, în care am fost atrasă şi eu.

Seara. pe când serveam la o masă unde se adunaseră ceva italieni, Matilda a venit şi m-a tras la o parte. Trebuie să vii cu mine. La un separeu al localului la o masă stătea un bărbat la vreo 40 de ani, bine făcut, grizonant, îmbrăcat într-un costum negru cu o cămaşă în carouri. Matilda ne-a făcut prezentările apoi ne-a lăsat singuri.

Bărbatul care s-a prezentat ca fiind Mihai era detaşat de la o unitate militară din Bucureşti pentru probleme de dotare tehnică a unităţii din oraş. Mai multe amănunte nu mi-a putut da. Eu m-am prezentat ca fiind studentă şi că în timpul liber îmi completez veniturile lucrăm aici la acest restaurant.

Tipul după ce şi-a băut cafeaua a plătit, lăsând un bacşiş de 10 ori cât costul consumaţiei şi mi-a spus că mă aşteaptă după program afară în parcarea de lângă cabinetul notarului public T. A ieşit în grabă spunând că are o întâlnire cu un ataşat militar străin. L-am condus până la ieşirea din separeu, apoi m-am întors pentru a nu fi observată de celelalte fete. Am luat banii de pe masă şi m-am dus la doamna Matilda să-i predau.

– Ai văzut? Bacşişul e al tău, să ai de buzunar. Ce a zis?

– Să ne vedem după program. Dar nu vreau. Am răspuns eu hotărâtă.

– Cum să nu! Nu poţi rata una ca asta… a răspuns ea categorică.

Am început să mă frământ în acea seară. Bărbatul arată bine, banii erau frumoşi numai că nu eram decisă. Într-un moment de respiro când nu aveam clienţi, am prins-o pe doamna Matilda mai liberă am mers să discut cu ea.

– Ştiţi, am început eu, eu nu am mai făcut-o…

– Eşti virgină? M-a întrebat ea.

– Da. Am răspuns.

– Ştiam. Nu-i nimica. Ai să vezi până unde mergi cu el în seara asta.

Se făcuse ora 12 fără 10 minute, iar ultimii clienţi se pregăteau să plătească şi să plece. Doamna Matilda a venit la mine spunându-mi că pot pleca. M-am îmbrăcat, mi-am aranjat părul blond şi am mers să o întreb pe una din fete unde este biroul notarului T.

– Dar ce vrei să faci acum noaptea la notar?… m-a întrebat Viorica, colega pe care o întrebasem de locaţie. Este cum ieşi din local, pe stânga, la 100 de metri.

Am plecat să-l găsesc. De departe am văzut sigla luminată de deasupra cabinetului notarial. Apoi am căutat cu privirea unde este bărbatul. M-am uitat să văd cât e ora pe telefon. Era fără 2 minute. În acel moment am văzut că lângă mine opreşte o maşină, iar bărbatul mă invită să urc.

– Ce spui de o plimbare prin oraş? M-a întrebat Mihai în timp ce maşina a demarat.

Eram mută, tot drumul nu am scos o vorbă. Am văzut că ne deplasam undeva în afara oraşului şi ne-am oprit pe un drum lateral de la intrarea dintr-o livadă. Apoi tipul a început să-mi spună:

– Sunt aici pentru câteva luni. Locuiesc în capitală, am familie şi copii. Doresc să cunosc o domnişoară ca tine, curată şi serioasă. Relaţia noastră se va sfârşi când eu voi pleca. Acum poţi să-mi spui şi tu câte ceva despre tine, nu ai scos niciun cuvânt tot drumul.

– Apoi am încercat să-i spun despre mine, că sunt studentă şi părinţii sunt la ţară. Locuiesc cu chirie împreună cu o colegă din sat.

– Ar trebui să îţi iei o garsonieră în care să stai singură. Să nu mai depinzi de ea. Mai ales că te şi monitorizează cu cine vii. Eu stau la unitatea unde sunt detaşat.

Apoi s-a întors spre mine şi a început să mă sărute şi să mă pipăie pe sâni. Era proaspăt bărbierit şi mirosea a parfum. La un moment dat am văzut că îşi lasă scaunul pe spate şi se deschide la prohab, mi-a luat mâna stângă şi m-a pus să-l frec. Pentru a avea o poziţie mai bună m-am întors spre el şi i-am apucat glandul cu mâna dreaptă. Am văzut că e destul de gros şi mă jucam în sus şi-n jos cu pieliţa ce acoperea capul.

La un moment dat am simţit că bărbatul mă apucă de ceafă şi mă apasă spre sexul lui. Semn că trebuia să-l sug. Am refuzat spunând că nu am mai făcut-o. Apoi el mi-a spus că vrea să termine şi că nu durează mai mult de un minut. Şi-a tras pantalonii mai jos de genunchi şi m-a îndemnat să o iau.

Am pus buzele pe capul glandului, iar tipul mi-a spus… mai mult… ajutându-mă de ceafă. Nu a durat mult şi am simţit cum glandul se umflă şi în gura mă pomenesc cu sperma bărbatului. M-am ridicat rapid şi am deschis portiera maşinii scuipând afară ce aveam în gură.

Tipul mi-a dat un şerveţel să mă şterg, iar el a luat altul cu care s-a curăţat la penis, după care şi-a tras pantalonii şi a pornit maşina. Pe drum l-am întrebat câţi ani are. Era de-o vârstă cu tata. Am ajuns la apartamentul unde locuiam după ora unu. Consăteanca mea dormea, aşa că nu am mai trezit-o.

A doua zi după cursuri am mers din nou la restaurant. Matilda, de cum mă văzuse, venise să-mi spună că are ceva pentru mine. Îmi dădu un plic sigilat din partea lui Mihai.

L-am deschis curioasă să văd ce este înăuntru. Din greşeală a alunecat din plic o cheie pe care am ridicat-o de jos de pe gresia din vestiar. Am mai văzut că mai erau 400 de lei şi o hârtie cu o adresă şi un mic text… chiria este plătită pe 4 luni în avans… iar mâine, adică duminică când eram liberă avea să vină pe la mine pe la 4 după-amiaza.

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.