Fata de la ţară descoperă viaţa de oraş (2)

… A doua zi, duminică, mi-am luat hainele de la apartament şi i-am lăsat un bilet consătencei mele care plecase la parinţii ei. Oricum, ea dorea să stea cu logodnicul şi eu eram în plus pe acolo. Mi-am mutat tot bagajul de acolo, ajutată de un taximetrist drăguţ şi mi-am aranjat lucrurile în noua locuinţă. Garsoniera era undeva la etajul IV, camera era mare, o baie cu cadă, bucătărie bine utilată şi un balcon închis cu termopan. …

Mi-am pus în frigider alimentele aduse de acasă şi apoi am aranjat patul cu hainele mele personale. În timp ce mă uitam la televizor am adormit.

La un moment dat am auzit că sună interfonul de la intrare. M-am uitat pe telefon să văd cât este ora şi se făcuse ora 4. Am răspuns să văd cine este la intrare şi era Mihai. I-am deschis şi până să urce m-am dus la baie să-mi aranjez părul şi machiajul. Bărbatul nu a mai bătut la uşă şi a intrat direct întrucât eu lăsasem uşa întredeschisă pentru a nu mai face gălăgie şi a deranja vecinii.

Bărbatul a intrat în baie şi m-a prins pe la spate de umeri în timp ce eu mă dădeam cu rimel. În oglindă am avut posibilitatea să îl analizez mai bine decât cu o seară înainte în maşină. Tipul era mai înalt cu un cap ca mine, cred că avea peste 1,80 m, grizonant, brunet cu puţine riduri pe frunte, elegant îmbrăcat şi acelaşi parfum superb.

Eu, blondă cu părul pe umeri, micuţă, 1,60 m, cu un corp bine conturat. Bărbatul a început să mă sărute pe gât şi să-mi frământe sânii. Mi-a ridicat fusta mini în sus şi… chiloţii în jos. L-am oprit spunând că sunt virgină.

– Nici o problemă, mi-a răspuns el în timp ce încerca să-mi elibereze sănii de sub bluza albastră mulată pe corp. Ai să faci ce exact ceea ce ai făcut în maşină.

M-a luat pe sus şi m-a dus în cameră. Hainele zburau care pe unde şi am rămas amândoi că Adam şi Eva. Bărbatul m-a strâns în braţe şi a încercat să-mi strecoare un deget la păsărică, dar l-am respins repede, reamintindu-i de ce nu pot acolo.

– Am înţeles şi dacă nu vrei nu am să te forţez, dar mai ai două găuri, mi-a spus el în timp ce gâfâia de excitaţie.

A început să-mi analizeze sânii tari şi să îmi strângă sfârcurile între degetul mare şi cel arătător. M-a apăsat de cap să mă aplec şi să stau pe pat astfel încât să ajung cu gura la nivelul glandului decalotat, mare şi gros. Ajutată de palmele vânjoase ale bărbatului mergeam de-a lungul penisului spre bază şi reveneam.

Bărbatul încerca să pătrundă cât mai mult, până ce l-am oprit că nu mai pot. Apoi el mi-a dat drumul şi eu am încercat să-l sug cum m-am priceput mai bine. Mi-am dat silinţa, dar am văzut pe faţa bărbatului că nu era mulţumit. L-a un moment dat am văzut că Mihai se întinde în pat pe spate şi mă cheamă să mă pun peste el invers. Apoi şi-a băgat capul la vulva mea şi a început să mă lingă. Am început să-l sug ajutându-mă de mână. Din când în când îl scoteam din gură şi gemeam de plăcere cu ochii închişi. I-am atras atenţia să nu între prea tare cu degetele în mine.

Bărbatul m-a asigurat că am să rămân virgină, apoi a continuat să mă lingă şi să-mi caute intrarea în anus. Am protestat. Atunci bărbatul s-a ridicat şi mi-a spus:

– Acolo nu vrei, oral nu ştii, iar virgină vrei să fii.

– Vreau, dar mă doare…

Ne-am aşezat pe pat şi am început negocierile. Bărbatul m-a întrebat dacă am ceva cremă de faţă sau de mâini. M-am ridicat şi am mers la baie unde aveam trusa de machiat şi cremele. Apoi am revenit cu câteva tuburi şi cutii cu diferite creme de faţă şi mâini. Bărbatul le-a încercat pe toate şi a ales una cremoasă cu miros de căpşuni, pe care eu o foloseam pentru faţă.

S-a ridicat în picioare, cu degetul arătător al mâinii drepte a luat o porţie de cremă pe care a aplicat-o pe capul penisului decalotat. Mi-a dat cutia să o ţin până s-a uns pe penis, apoi mi-a cerut-o să-şi mai ia o porţie. Amuzată de cum era acoperit glandul, i-am dat-o, în timp ce eu stăteam aşezată în fund pe pat cu mâinile pe lângă mine. După ce a terminat de dat cu cremă, bărbatul a pus cutia lângă veioza de pe noptieră ce era lângă pat şi mi-a spus să mă pregătesc.

L-am întrebat în ce poziţie să stau. El mi-a spus că ar fi bine să stau în genunchi lângă pat cu faţa aplecată spre cearceaf. M-am conformat. Bărbatul la spatele meu, am simţit că-mi caută intrarea în anus. Mă durea şi-l rugăm să se mişte mai uşor. La un moment dat am simţit rectul plin şi doream să merg la baie…

Mihai mi-a spus să stau liniştită că aşa este senzaţia de la sexul anal. Şi până nu se termină nu o să mai iasă. L-am avertizat că nu vreau să rămân gravidă. El mi-a spus că nu e în vagin şi e în anus. Nu are cum să se întâmple astfel de minune. Cred că după vreo 5 minute s-a terminat înăuntrul meu, apoi s-a ridicat şi a plecat la baie să se spele.

Era grăbit că trebuie să plece. Mi-a lăsat pe masă nişte bani. Şi mi-a spus că revine şi mâine. I-am spus că doar după programul de la restaurant pot. Asta după 12 noaptea, iar dimineaţa trebuia să merg la cursuri.

Aşa am continuat noi vreo săptămână. Dimineaţa cursuri la facultate, seara restaurant, iar noaptea curvă. Eram ruptă dimineaţa la cursuri. Abia îmi ţineam ochii deschişi. Până ce într-o zi Mihai mi-a spus că trebuie să iau o decizie.

– Trebuie să te laşi de munca de la restaurant că nu mai rezişti. Mai ales că programele noastre nu se prea potrivesc. Mai este un coleg care ar vrea să te tragă şi el pe sculă. Aşa că în privinţa banilor să nu-ţi faci probleme.

Aşa că a doua zi mi-am dat demisia de la restaurant şi mi-am luat la revedere de la fete, mai ales de la tanti Melinda care îmi făcuse lipeala cu Mihai. Apoi am avut un program mai lejer. Dimineaţa cursuri, apoi după-amiaza seminarii sau odihnă, iar seara, în general după ora 8, sex.

A durat cred că aproximativ două săptămâni, până ce într-o seară Mihai a mai venit cu un bărbat, tot cam aşa de vârsta lui pe care-l chema Mircea. Am mers la bucătărie să le pregătesc câte o cafea celor doi. În timp ce turnam în ceşti, Mihai a venit la mine şi mi-a spus să nu-mi fie frică, că este un prieten bun.

Apoi m-a ajutat să duc tava cu ceştile şi zahărul în cameră. Mircea stătea pe un fotoliu de lângă geam şi a remarcat că sunt o gazdă bună. Discuţiile au continuat şi Mircea s-a prezentat ca fiind din Timişoara, căsătorit şi că era detaşat la aceeaşi unitate militară ca şi colegul său, Mihai.

După ce am terminat cafeaua şi am mai sporovăit noi, Mihai care tocmai se întorcea de la baie, ne-a întrerupt discuţia:

– Să nu uităm de ce am venit…

Apoi i-a sugerat lui Mircea să meargă până la baie să facă şi el un duş. Bărbatul după ce şi-a luat o gumă de mestecat de pe măsuţa de lângă fotoliu, s-a ridicat şi a plecat la baie întrebând dacă este un prosop acolo. L-am urmat şi i-am dat un prosop de baie, arătându-i unde este dus gelul şi cum se porneşte apa la robinetul de la cadă. Apoi am revenit în cameră unde Mihai îşi dăduse cămaşa jos de pe el şi se pregătea să-şi desfacă cureaua de la pantaloni.

– Cu doi de-o dată, l-am întrebat eu?

– Dar ce are? Mi-a răspuns el.

Apoi m-am dezbrăcat şi m-am apropiat de el nu înainte de a-l întreba dacă i-a spus că în vagin nu vreau. Nu am primit niciun răspuns. Mihai s-a întins pe spate în pat aşteptând ca eu să mă aşez în genunchi şi să-i fac un oral. În acel moment a intrat Mircea care a întrebat dacă poate să se alăture.

Mihai a răspuns afirmativ, apoi Mircea a început să mă mângâie pe fese şi să se masturbeze. A urmat apoi o partidă de sex oral şi anal. Iar la sfârşit cei doi bărbaţi şi-au dat drumul pe faţa mea. Acest gen de întâlniri au continuat încă trei luni până ce bărbaţii s-au reîntors la unităţile lor unde erau detaşaţi.

A fost frumos. Apoi m-am angajat din nou la o pizzerie din centrul oraşului, unde lucrez şi acum. Mi-am terminat facultatea şi am un prieten cu care doresc să mă căsătoresc. Aaaa, vreţi să ştiţi dacă mai sunt virgină? Aştept să fiu dusă la altar nepătată.

… citeste partea intai … 

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura