Viaţa … plină de surprize

În timpul liceului eram un tânăr atrăgător curtat de femei. Nu mă consideram un băiat frumos, însă, tenul meu bronzat cu ochii albaştrii le dădea gata pe fete, iar eu profitam de asta la maxim. Nu mă interesa o relaţie stabilă din moment ce la tot pasul aveam parte de fete care mă plăceau. Nici nu trebuia să depun mult efort ca să fac sex cu ele. La cei 18 ani pe care îi aveam atunci, mă interesa doar să fac sex cu cât mai multe fete. … 

Deseori plecam cu prietenii la concerte. Aşa s-a întâmplat să o cunosc şi pe Georgiana, tot la un concert. Lume multă, muzica tare, distracţie pe măsură. Lângă noi era un grup de 3 fete care abia îşi făcuseră loc să vină mai aproape de scenă. Unul dintre prieteni le-a văzut şi a vrut să intre în vorbă cu ele. Eu nu m-am băgat, l-am lăsat pe el. Fetele i-au dat cu flit imediat.

Ne-am amuzat puţin după întâmplare, între noi băieţii. Trecuse ceva timp apoi fetele au încercat să-şi facă loc prin faţa noastră să mai înainteze puţin. Dar nu au reuşit. Întâmplarea a fost că Georgiana să rămână în faţa mea. Le-am făcut un semn băieţilor, le-am făcut cu ochiul apoi am început să mă joc cu părul ei.

S-a întors către mine destul de enervată spunându-mi să încetez apoi s-a întors la loc. Nu m-am potolit. S-a întors spre mine, având o figură uşor supărată şi mi-a spus:

– Ţi-am spus să încetezi… ce trebuie să fac ca să pricepi?

Întrebare retorică… răspuns pe măsură.

– Să mă săruţi… zâmbind uşor către ea

– Ce să fac?… pe tine, nici dacă ai fi ultimul om de pe pământ.

Băieţii se amuzau zicându-mi că mi-am găsit naşul. Ştiau ce efect am asupra fetelor şi se gândeau că fata asta mi-a dat un răspuns pe măsură aroganţei mele.

Treaba devenise personală, modul cum mi-a spus-o m-a determinat să încerc să mă răzbun. Nu numai că m-a tratat cu refuz, dar mi-a rănit orgoliul şi nu puteam accepta asta. Încercam să zâmbesc dar nu prea era zâmbetul meu natural.

Mă hotărâsem să mai încerc încă o dată să mă joc în părul ei. S-a întoars brusc… în clipa aceea m-am aplecat şi am sărutat-o direct pe gură, apoi i-am spus:

– Acum că m-ai sărutat… te las în pace.

Băieţii au rămas şocaţi, ea la fel. Habar nu am ce-i trecea prin minte, dar s-a uitat fix la mine fără să clipească apoi s-a întors. După un timp, fetele au renunţat să-şi facă loc să mai înainteze, aşa că au rămas lângă noi. Îmi făcusem damblaua şi am decis să o las în pace, dar nu ne-au lăsat ele. Din când în când ne mai cereau câte o ţigară, ne întrebau una, alta. Cert este că până la urmă ne-am împrietenit, am făcut cunoştinţă.

Acum lucrurile se schimbase. Fetele erau cele care se băgau în seamă cu noi, nu mai scăpam de ele. Georgiana, se lipise de braţul meu. Era înaltă, aproape cât mine… să fi avut 1.72 – 1.75 cm. Discutam diverse lucruri, printre care şi subiecte personale… a interesat-o mult dacă am iubită. Aş fi crezut că este mai mare de vârstă, însă avea doar 17 ani.

Din leoaica de mai devreme devenise o pisicuţă, părea mai umană acum. Frumoasă era, nu aveam ce zice, dar nu-mi plac fetele care îşi dau importanţă, care se cred “băieţi”. Le plac când sunt feminine, dulci. Metamorfoză, noua Georgiana îmi făcea cu ochiul, acum vroiam să fac sex cu ea. Nu a durat mult şi am început să ne sărutăm pasional în văzul şi chiotele celorlalţi.

Penisul nu avea astâmpăr. Concertul nu mai prezenta interes pentru mine. Vroiam doar să o fut, în argoul străzii. Până la urmă i-am propus să meargă la mine, iar ea a acceptat imediat. Feţele şi băieţii au rămas, iar noi am plecat către casă. Părinţii mei erau acasă, dar nu conta pentru mine. Nu era pentru prima dată când aduceam o fată acasă doar ca să fac sex, aşa că nu mai conta încă una pe care le-o prezentam.

După ce a făcut cunoştinţă cu părinţii mei, am intrat în camera mea. Am sărit pe ea imediat. Ne îmbrăţişasem şi ne sărutăm ca şi când ar fi fost sfârşitul lumii. Hainele mele au dispărut rapid. Georgiana s-a întins pe pat aşteptându-mă pe mine.

O sărutam în timp ce încercam să o dezbrac de bluză, am ajuns la sâni… i-am supt mult… îmi plăceau foarte mult, păreau perfect rotunzi, nu foarte mari. Mâinile ei se jucau în părul meu, în timp ce alunecam încet către buric. I-am desfăcut nasturii de la pantaloni, am ajutat-o să se dezbrace. Rămăsese doar în chiloţei.

Începuse să devină nesigură, îşi încrucişase braţele în dreptul sânilor. Atunci nu am înţeles semnalul ei, eram prea tânăr să înţeleg aceste mesaje, oricum, eram orbit de dorinţa de a face sex. I-am prins chiloţii tanga şi am ajutat-o să rămână fără ei. Îmi amintesc că ţinea picioarele lipite, uşor arcuite iar braţele tot în jurul sânilor. Am vrut să-i fixez privirea, dar ea se uita în altă parte.

Am sărutat-o la buric… puţin mai jos pe muntele lui venus şi am urcat din nou către sâni. Eram în dubii dacă să-i fac cunilingus, însă nu i-am făcut. De fapt, nu făcusem nici altei fete cu care făcusem sex. Nu pentru că mi se părea ceva scârbos, ci pentru că eram egoist. Mândria a fost mai mare şi a fost un obstacol pentru care fetele nu au primit plăcere din partea mea, însă eu acceptam cu bucurie să mi se facă sex oral.

Ajunsesem din nou la sâni, m-am jucat cu ei, cu sfârcurile… i-am supt, apoi am urcat mai sus, poziţionându-mă între picioarele ei. Ador poziţia în care fetele sunt cu picioarele pe umerii mei. Eram destul de excitat, mă gândeam că o să termin repede cu ea… unul sau două orgasme din partea mea, apoi urma să o duc acasă.

Mă pregătisem… aveam penisul în mâna dreaptă direcţionându-l către vagin… i-a atins labiile când:

– Sunt virgină…

– Ce?… am răspuns eu contrariat…

– Am spus că sunt virgină… mi-a răspuns în timp ce avea capul într-o parte şi ochii închişi.

Am crezut că mi-a căzut cerul în cap când am auzit. Era ultimul lucru pe care doream să-l aud. M-am dat jos de pe ea şi m-am aşezat lângă, încercând să analizez situaţia în care mă aflam. Vroiam sex dar nu în aceste condiţii. Nu îmi trebuiau probleme. Minoră şi virgină nu era de bine. Deja mă şi vedeam dând explicaţii tatălui ei sau poate mai rău, la poliţie.

– Îmi pare rău… seara s-a terminat. Trebuie să te îmbraci să te duc acasă.

M-a întrebat de câteva ori care este motivul, dar văzând că nu a primit răspuns… a renunţat. Până la urmă am ales să nu o duc acasă, i-am dat bani de taxi şi dusă a fost. De atunci nici nu am mai întâlnit-o. În seara aceea m-am mulţumit cu o masturbare sănătoasă.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Viaţa … plină de surprize”

    1. povestea nu-mi apartine, nu eu sunt protagonistul 😉 , insa, poate si eu as fi procedat la fel in conditiile date … minora si virgina … riscuri mari. daca era vorba de o iubita, de o relatie .. era altceva.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.