Profesoara de engleză

Aş paria că fiecare dintre noi a avut în liceu cel puţin un cadru didactic pe care l-am apreciat pentru modul cum preda, pentru modul cum reuşea să te atragă să asimilezi informaţia sau l-am apreciat numai pentru aspectul fizic şi am încercat din răsputeri să atragem atenţia trăgând de noi să fim activi la ore, să ne dăm silinţa să învăţăm o materie la care nu am excelat şi am fost mai delăsători. … 

Un astfel de cadru didactic din liceu, de care îmi amintesc cu plăcere, este doamna profesoara de engleză. O blondă minionă, 22 de ani, subţirică şi foarte atrăgătoare. Puteam spune că abia aşteptam să înceapă ora, să vină îmbrăcată în fustiţele scurte cu bluze mulate şi pantofii cu toc înalt. Nu am un fetiş pentru laba piciorului, însă la al ei priveam cu drag.

Îi plăcea să purtăm conversaţii în engleză. M-am chinuit să găsesc cuvintele potrivite să o întreb… how much do you wear on shoes? Aşa am aflat că purta numărul 36… laba piciorului mică şi subţire, continuat cu frumuseţea piciorului, perfect pentru mine… gambe subţiri alungite, cu un genunchi rotund… coapse atrăgătoare şi un funduleţ mic uşor bombat. Deseori încercam să ghicesc cum ar arăta dezbrăcată, chiar dacă sânii nu păreau atât de impunători.

Mă fascina această femeie. Eram convins că are un iubit sau un soţ, dar pentru mine nu conta, m-aş fi mulţumit să facem dragoste… măcar o noapte. Recunosc, atracţia mea era pur sexuală şi nu avea nimic în comun cu felul cum preda materia. Uneori era capricioasa la ore, însă, eu încercam să nu bag de seamă.

Chiar dacă eram de vârsta apropiată (am făcut profesională şi apoi liceul la seral) nu am am avut acea nebunie interioară să o abordez aşa cum se cuvine şi m-am mulţumit doar să o admir din umbră, deşi fanteziile sexuale erau nelipsite la culcare în zilele în care aveam oră de engleză.

Anii au trecut şi amintirea profesoarei a rămas imortalizată în fotografiile de la sfârşitul liceului, mai puţin în minte. Mă aflam cu treaba în oraş, distras de gânduri diverse, mergând cu paşi repezi. Când m-am aşteptat mai puţin, o femeie pe lângă care abia trecusem s-a întors şi m-a strigat pe nume. Am întors capul şi am văzut o femeie blondă cu forme atrăgătoare care îmi ştia numele.

Trecuse mulţi ani şi nu am recunoscut-o. Dacă ea nu mă observă sigur am fi trecut unul pe lângă altul fără să o recunosc. Încercam să o localizez în minte, să-mi dau seama de unde ne cunoaştem. O fostă iubită era exclus, ea era prea frumoasă ca să se întâlnească cu unul ca mine, un bărbat obişnuit.

Văzându-mă încordat că nu am recunoscut-o mi-a spus numele ei, dar nici numele nu mi-a fost de ajutor. Abia când a spus că ea este profesoara mea de engleza de la seral… m-a făcut să radiez de satisfacţie. O ocazie ca asta nu credeam că va mai exista. Ce aveam de făcut… am zis că poate să mai aştepte.

Cum nici ea nu se grăbea, am zis că este un moment prielnic să conversăm mai mult la o cafenea. Discutând despre perioada liceului, am aflat că mă aprecia în acea perioadă pentru că îmi dădeam silinţa să învăţ bine. A rămas surprinsă când i-am spus că am încercat să-i obţin atenţia, o plăceam foarte mult.

Mi-a crescut inima ca o pâine turceasca când mi-a spus că este singură, după o căsnicie nereuşită. Profitând de subiectul ce abia îl abordasem, mi-am făcut curaj să-i cer să se întâlnească cu mine. M-a privit în ochi dar nu mi-a oferit nici un răspuns, lăsându-mă pe mine să-mi aleg răspunsul pe care l-aş fi dorit.

După ce am plecat de la cafenea, am plecat împreună cu maşina ei până la ea acasă. Uitasem de muncă, am scos telefonul din buzunar şi l-am pus pe silenţios ca să nu fim deranjaţi. De cum am intrat am prins-o de mijloc şi am tras-o către mine. Cu tocuri abia trecea de umărul meu, eu fiind mult mai înalt decât ea.

M-a prins cu braţele şi m-a strâns cu putere în timp ce capul se lipise de pieptul meu. Am stat aşa o vreme făcându-i pe plac. Din când în când am sărutat-o pe cap. Şi-a ridicat capul s-a uitat la mine lung. În acel moment am sărutat-o pe buze. Mi-a răspuns la sărut… buzele apăsau cu putere, se aprinsese acea pasiune în noi.

Am luat-o în braţe, mi-am lăsat încălţămintea la uşă la fel şi a ei, apoi am pornit cu ea spre dormitor. Vroiam să o dezbrac mai repede, toate fanteziile din liceu erau pe cale să se împlinească. Chiar dacă în mintea mea scenele erau altfel, eram nerăbdător să o văd dezbrăcată şi mai ales să facem dragoste.

S-a întins în pat, imediat şi eu lângă ea. Eram îmbrăţişaţi şi ne sărutam puternic. Nu aveam astâmpăr… i-am căutat sânii ascunşi în sutien… coborând pe linia trupului am ajuns la fundul ei bombat. Am strâns-o de fese tare, cât să-i facă plăcere dar să nu o doară… apoi, mi-am băgat mâna între coapsele ei.

Am simţit-o destul de înfierbântată, părea dornică. Mi-a spus să ne oprim. Nu ştim de ce. S-a dat jos din pat. În timp ce mă privea s-a deschis la nasturii de la cămaşa cabrată. S-a dezbrăcat de ea, apoi a urmat şi fusta rămânând doar în sutien şi chiloţei. A venit lângă mine în pat.

Trebuia să mă dezbrac şi eu dar nu vroiam să oprim săruturile dintre noi. Până la urmă, ajutat şi de ea am reuşit să mă dezbrac de cămaşa şi de pantaloni. Aveam doar chiloţii pe mine, penisul era destul de tare şi cerea să fie eliberat.

Am avut o mică dificultate să-i desfac sutienul cu o singură mână, dar până la urmă am reuşit. M-am ridicat, am tras-o pe mijlocul patului. Era întinsă pe pat cu picioarele apropiate, iar unul uşor arcuit. Scăpasem de sutien, amândoi aveam chiloţeii pe noi. Planul ea să-i îndepărtez pe ai ei, apoi urmam eu. I-am prins din lateral şi am tras către mine până a rămas fără.

Acum era complet dezbrăcată, într-o poziţie similară ca mai devreme. Stăteam în genunchi la marginea picioarelor ei scanând-o de sus până jos. Câteva momente nu am făcut nimic şi nici nu am spus, doar am admirat-o… de sus pâna jos… figura cu buzele ei cărnoase, sânii, abdomenul, muntele lui Venus, picioarele. Abia când m-a întrebat ce se întâmplă, mi-am dat jos chiloţii şi i-am spus că am vrut să-i admir frumuseţea.

M-am plecat către ea, picioarele s-au desfăcut făcându-mi loc între ele. Am vrut să o sărut şi am observat că era puţin schimbată. Ceva nu i-a picat bine. Faptul că am admirat-o sau modul cum m-am exprimat i-a displăcut.

O sărutăm pe gât, m-a prins cu braţele… mă pregăteam să o pătrund. Cu mâna stângă încercam să-l direcţionez. M-am apropiat de labii, le-am atins… când… mi-a spus… NU… NU… şi a doua oară. Am încercat să am un dialog cu ea, să încerc să înţeleg ce se întâmplă, dar nu mi-a spus ceva concret. Doar că nu este bine ce facem şi că trebuie să plec.

M-am îmbrăcat, iar înainte să plec am întrebat-o dacă vrea să ne vedem altă dată. Speram să obţin numărul ei de telefon, dar nu i l-am mai cerut deoarece mi-a spus că nu vrea să ne mai vedem. Dezamăgit, am plecat agale spre birou, încercând să înţeleg ce anume s-a întâmplat şi care este cauza reală pentru care s-a răzgândit, dar nu am găsit răspunsul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.