Vacanţă la Barcelona (3)

… Ea zâmbeşte, oarecum complice, şi spune cu îndrăzneală impusă: Eu! Îşi lăsă rochia să îi cadă la picioare. Sutienul lipseşte cu desăvârşire, aşa că, doar chiloţii mai trebuie eliberaţi, lucru ce-l face foarte natural. Ochii lui îi mângâie trupul pe umeri, sâni, spate, abdomen, coapse şi glezne. Păşeşte în duş înainte ca tu să-l părăseşti. Renunţi la prosopul de pe tine aruncându-l cu sfidare la picioarele noastre şi porneşti apa. … 

Într-o clipă, sub ochii noştrii şocaţi, amândouă sunteţi ude din cap până-n picioare. Niciunul dintre noi doi nu ştia faptul că propria soţie are atracţie pentru doamne, motiv pentru care nu reuşim să avem vreo reacţie, doar stăm cu gura căscată uitându-ne la voi două. Niciuna dintre voi nu a îndrăznit să tragă perdeaua duşului, dorind să fiţi văzute. Apuci buretele, îl umpli cu spumă şi-l plimbi pe trupul ei. Ea face la fel.

Erectile noastre sunt atât de evidente şi previzibile, încât nu mai merită efortul de a le ascunde. Te uiţi la noi şi spui: cine e următorul? Ca la o comandă, el renunţă la puţinele haine şi intră între voi. Vă apucaţi, cu delicateţe, să-l umpleţi şi pe el de spumă. Imaginea soţiei mele care-i mângâie penisul unui străin îmi dă un sentiment foarte ciudat. Este evident pentru mine că-i place alt penis, cu toate că mi-a jurat că doar a mea contează.

Azi timpul stă în loc. Îmi aprind o ţigară şi mă aşez pe jos sprijinit de perete admirând cele trei trupuri acoperite cu spumă. Nu pot să spun că mă atrage într-un fel trupul lui, dar între ale voastre arată foarte la locul lui. Lăsaţi apa să vă curate trupurile de spumă. Sunt la jumătatea ţigării când te apuci să-ţi lingi buzele. Scoţi limba cât poţi de mult cu intenţia de a ţi-o vedea. Ea e în saptele lui şi-i mângâie şoldurile şi fundul.

Opreşti apa. Vă e răcoare, dar nu vă întindeţi după prosoape. Te aşezi în genunchi în faţa lui şi, fără vreo ezitare îi apuci penisul între buze. Mă priveşti ţintă. Aprind a doua ţigară şi mă uit. Soţia mea îşi muşcă buzele de excitare. El se întoarce spre soţia mea şi o apucă de fund cu multă poftă. Este evident că vrea altă păsărică decât cea cu care este deja familiarizat.

Ea-şi întoarce fundul spre el şi mă priveşte fix în ochi. Îmi înţelege privirea fascinată de imaginea lor. El o apucă cu fermitate de fund şi tu îi potriveşti penisul la intrarea în vaginul ei. Îţi place imaginea: penisul lui (cu care eşti atât de familiarizată) lipită de vaginul ei (pe care am umplut-o de multe ori cu spermă). Îl împingi de fund s-o pătrundă. El nu stă pe gânduri. Dintr-o singură mişcare a intrat tot.

Te ridici în picioare şi te uiţi la ei. Îţi muşti buzele de fascinaţie. Nu-ţi vine să crezi că poate fi atât de fascinant că soţul tău să facă sex cu o altă femeie. Faptul că ea e soţia mea te înnebuneşte. Ieşi din duş şi vii spre mine. Te aşezi lângă mine pe un prosop şi-mi ceri o ţigară fără să-ţi iei ochii de la ei. În sfârşit te poţi purta natural cu mine, motiv pentru care îţi aşezi capul pe umărul meu şi-mi spui: are o păsărică frumoasă… mă tentează.

El o penetrează cu putere pe la spate şi nu dă semen nici de oboseală şi nici c-ar fi pe punctul de a termina. Ea se comportă, mai degrabă că o târfă. Îşi împinge fundul în el cu putere şi mă priveşte în ochi zâmbind. Scoate sunete din ce în ce mai intense, semn că îşi consumă orgasmele. El răbufneşte. Vrea să iasă din ea, dar ea-l trage de fund înăuntru, semn că poate s-o umple. Un moment mai târziu îi inundă vaginul cu tot ce are el.

Stau aşa amândoi ceva vreme, apoi el iese cu penisul jumătate din cât era când a intrat. Se îndreaptă amândoi de spate. Tu te ridici de lângă mine şi mergi spre ei. Te pui în genunchi în faţa ei şi-ţi lipeşti buzele de labile ei şi prinzi în gură toată sperma care izvorăşte din ea. Te excită ideea de a simţi sperma care iese dintr-un vagin. Bărbia, limba, buzele, toate sunt pline de spermă. Te ridici în picioare s-o săruţi. Este prima dată când săruţi o femeie.

Şi pentru ea e la fel. Vă purtaţi foarte natural. Îmi plac palmele tale pe fundul ei. Este fascinant. El şi-a tras pantalonii pe el şi suge dintr-o ţigară. Pe mine mă şochează şi mă fascinează firescul sub care s-a întâmplat totul, inclusiv faptul că soţia mea se sărută cu persoana pe care o iubesc. Trec aşa câteva minute, apoi ieşiţi amândouă, zâmbitoare, din duş, vă puneţi rochiţele pe voi şi ieşim toţi patru pe terasă. El îmi propune să mergem să aducem cafea. Cinci minute mai târziu toţi patru ne bem cafeaua, pe terasă, sub razele soarelui răcoros, încă.

Ea spune că eu am rămas neîmplinit. Tu o asiguri că te vei ocupa de tot ce înseamnă trupul meu, mai încolo. Ea zâmbeşte. Este foarte erotic să-i spui soţiei mele că mă vei fute şi ea să primească cu bucurie vestea. Decidem să coborâm la masă şi să mergem în oraş fiecare cuplu pe propriul drum, urmând că diseară să golim nişte sticle de vin.

Ziua zboară vizitând străzile înguste din Cartierul Gotic şi plajă, fără să scoatem o vorbă despre ceea ce s-a întâmplat de dimineaţă. Seara a venit surprinzător de repede pentru mine. Cina a fost scurtă şi tăcută. Am urcat toţi patru în camera noastră. Tu ai propus să intrăm la duş câte doi, în caz că nu ne descurcăm să ne umplem de spumă şi pe spate.

Nu sunt sigur dacă ai trişat sau nu, dar a picat să între ei doi, apoi noi doi. Au intrat. Nu ştim ce fac ei acolo, dar nici nu suntem curioşi, aşa că ieşim pe terasă la o ţigară şi o bere. În vreo un sfert de oră au ieşit şi a venit rândul nostru să intrăm la duş. Plini cu spumă ne sărutăm. Penisul meu este lipit de vaginul ta. Tresări. Îmi spui că nu e corect faţă de ei. Te întreb ce e corect în lume, moment în care îmi las penisul să-ţi umple păsărica.

Tresări tremurând instantaneu. Câteva mişcări şi mă opreşti. Îmi spui răspicat că îmi vrei spermă în alt loc decât acolo, aşa că ieşi. Ne ştergem şi mergem în cameră. Eram convinşi că ei ne aşteaptă, dar nu a fost deloc aşa. Ea era peste el. 69. Îi sugea penisul că o posedată. El gemea înfigându-şi limba în vaginul ei. Ne-au zărit, dar n-au oprit ritmul. Ne-am aşezat lângă ei în pat şi te-ai ocupat de penisul meu aşa cum numai tu ştii să te ocupi.

Ea s-a apropiat de tine şi şi-a întins buzele să le lipească de ale tale. O excită să-mi simtă gustul bărbăţiei mele pe buzele tale. El simte asta prin cantitatea de sevă care creştea. Ce a urmat nu poate fi definit sub nicio regulă. Amândouă vă jucaţi cu penisul meu. Apoi lui. Apoi eu îi lingeam ei păsărica, apoi amândoi ne ocupăm de tine şi ea fuma o ţigară, apoi fumam eu când tu-l futeai şi ea îţi lingea sânii. Îţi plăcea să-mi apuci penisul şi să i-o bagi în vagin.

În final, v-aţi pus amândouă 69. Noi ne uităm la voi fumând o ţigară. Apoi, ne-am apropiat de voi. El la păsărica ta şi eu la a ei. Le-am pătruns cu putere şi nerăbdare până le-am umplut. Se pară că starea de excitare de-a lungul zile a produs multă spermă. Nu ne mai opream din ejaculate. Când v-am umplut cu spermă ne-am retras iar voi două aţi continuat să vă lingeţi. Înghiţeai seva mea din vaginul ei. Iubeai ce făceai.

Ea a mai înghiţit spermă, dar niciodată dintr-un vagin, aşa că era că posedată de excitare. Orgasmul a venit simultan. Am ieşit la o ţigară toţi patru. De data asta goi, pe terasă, fără să ne pese că ne-ar putea vedea cineva. Atâta erotism era în jur, încât nu mai era nimic altceva.

Nu prea am dormit. V-au epuizat momentele în care, pe rând, ne-am ocupat amândoi de fiecare în parte. Noi am mai făcut pauze, dar voi nu v-aţi oprit aproape deloc toată noaptea. Cu puţin înainte de răsărit am adormit toţi patru suficient de încâlciţi, încât nu ştiam pe a cui mână am adormit.

Dimineaţa am stabilit că vom face ca în ziua precedentă, dar pe seară aţi plecat fără să lăsaţi un mesaj. Ea nu a înţeles de ce, dar eu am ştiu că ai… vrut tot şi gata.

… citeşte partea întâi …

… citeşte partea a doua …

Poveste scrisă de Hyperion

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.