Buzele tale, două petale

Îmi era dor de vara trecută, de concediul pe care îl făcusem împreună cu familia. Număram seara zilele rămase până la concediul mult aşteptat. Fiind vară, un concediu pe litoral era binevenit. Soare, plajă, mare, bălăceală… adăugăm şi femei frumoase, de toate vârstele, poate şi ceva topless, să-mi clătesc ochii la cei frumos. … 

Prima zi a fost mai mult de acomodare. Deşi ne doream foarte mult la plajă şi în apă, cum era firesc, am stat doar câteva ore, să nu exagerăm cu soarele puternic, chiar dacă am plecat pregătiţi de acasă cu tot felul de creme, înainte şi după plajă. Restul zilei l-am petrecut cutreierând peste tot, iar seara, prin locurile cele mai aglomerate, unde muzica suna tare din boxe.

A doua zi, după micul dejun, direcţia plajă… scria pe noi. Soarele puternic cu razele solare ce se reflectau din apă mi-a creat ceva dificultăţi la ochi. Abia reuşeam să ţin ochii deschişi. Ochelarii de soare au fost de un real ajutor, din două motive.

În primul rând, pentru scopul evident pentru care au fost proiectaţi, acela de protejare a ochilor de razelor solare, dar şi pentru a putea să privesc în jurul meu fără să fiu observat de doamnele pe care le priveam insistent pe plajă, dar şi de soţie.

Într-una din zile, un grup de cinci fete şi-au făcut apariţia în apropierea noastră. Tinere şi frumoase, făceau plajă topless. Nu am realizat când şi-au făcut apariţia, bănuiesc că în timpul cât am stat în apă cu copiii. Acum nu-mi mai venea să merg să intru în mare. Pe motiv că doresc să stau puţin la soare am rămas pe şezlong.

Aşteptam momentul să intre şi ele în mare, să merg şi să fiu cât mai aproape de ele. Văzând că ele nu au de gând să intre în mare, m-am decis să nu le mai aştept. Cu ochelarii la ochi, puteam să privesc pe oricine doream fără să pară că mă uit insistent, în timp ce soţia îşi lua porţia de soare pe şezlong.

După un timp, am văzut pe una dintre fete intrată în apă. La scurt timp, şi-au făcut apariţia şi alte fete, mai puţin una. Mă aflam în zona lor, încercând să-mi dau aere de bun înotător. Una din fete s-a hotărât să iasă. Am auzit-o spunând celorlalte că se duce să facă schimb cu Simona la şezlong.

Simona, o tipă înaltă, subţirică şi-a făcut apariţia doar într-o pereche chiloţei slip ce păreau mai mici cu un număr. Această senzaţie mi-a lăsat-o dimensiunea redusă a chiloţeilor. La partea din faţă, un mic petic semitransparent ce-i acoperea feminitatea. Dacă priveai atent, puteai distinge cu uşurinţă proeminenţa labiilor şi mica despărţitură dintre ele. La spate, un mic şnuruleţ între fesele apetisante.

Privirea se muta rapid de la zona dintre picioare la sânii ei mici, rotunzi cu sfârcurile drepte. Apa rece îmi micşorare penisul, aproape că nu-l mai găseam în slip. Văzând-o pe Simona, penisul pulsa uşor, prinsese viaţă. M-am lăsat în apă până la gât şi mi-am băgat mâna în slip să-mi aranjez penisul.

De la intenţia nevinovată am trecut foarte uşor la gestul de a-mi freca penisul ce începe să se întărească tot mai mult, în timp ce priveam la sânii fetelor ce săreau şi chicoteau. A trebuit să aştept ceva timp până s-a liniştit penisul să pot ieşi decent din apă.

Se făcuse noapte, soţia era pe balcon bucurându-se de răcoarea nopţii, copiii dormeau. Gândindu-mă la fetele de azi de la plajă, erecţia firească îmi provocase o dorinţă de a face sex… imaginea cu fetele topless sărind de bucurie în apă, sânii mai mari sau mai mici ce săreau, zona fierbinte dintre picioarele Simonei ce aştepta să fie gustata, fesele apetisante pe care doream să le ating… să le muşc.

Cu toate gândurile perverse în minte, cu penisul erect ce împungea în pantalonii scurţi, m-am dus pe balcon, am tras uşa în urma mea. Soţia mea privea sprijinită de balustradă de la înălţime, în zare, luminile staţiunii. M-am lipit de funduleţul ei, încercând să-l imaginez a fi al tipei de pe plajă.

Împingându-mă în ea de câteva ori şi-a dat seama de intenţiile mele. Mi-am scos penisul din pantaloni şi l-am introdus printre picioarele ei, atingându-i vaginul. Nu am stat mult pe gânduri, am tras de marginea chiloţilor într-o parte, mi-am potrivit rapid penisul în vagin.

Mi-o imaginam ca fiind ea în locul soţiei. O ţineam de mijloc şi o penetram energic. Nu-şi mai putea controla gemetele. Mi-a făcut semn să mă opresc puţin. A crezut că cineva ne urmăreşte în acel moment. Mi s-a părut incitantă ideea de a fi urmăriţi în timp ce facem sex pe balcon. Totuşi, trebuia să ne mişcăm repede, să nu fim surprinşi de către copii.

Am vrut să continuăm, dar s-a ruşinat şi a spus să încercăm altă poziţie. Ideea ei a fost să mă aşez jos, lipit de balustradă, iar ea aşezată pe mine. A tras uşor de marginea chiloţilor aşezându-se deasupra mea. O ţineam de fese, trăgeam de ele, cu o mână i-am prins sânul drept, strângându-l cu putere. Ana gemea uşor şi îmi şoptea cuvinte incitante la ureche.

Mă încordasem… sarea pe mine, eram pe punctul să ejaculez, dar nu vroiam să finalizez în interior. Cu o voce gâtuită i-am spus… se apropie, vine… s-a ridicat rapid, s-a aplecat asupra penisului prinzându-l între buze. I-am prins un sân din lateral şi mă jucam cu el. Buzele alunecau rapid… aahhh… s-a oprit din mişcare, cu două degete îmi culisa prepuţul în sus şi în jos, să iasă tot din mine.

După ce m-a stors de vlagă, s-a dus la baie eu rămânând întins să-mi revin, cu gândul la buzele Simonei şi la buzele Anei.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.