Ai grijă ce-ţi doreşti… că se poate întâmpla

Pusesem ochii pe el de multă vreme. L-am studiat de la distanţă, încercând să mă hotărăsc ce vreau de la el. Nu-mi doream o relaţie cu el, vroiam să am doar o aventură de-o noapte. Mă atrăgea felul lui de a fi, un pic narcisist, cu o atitudine de bărbat dur, bine făcut, cu o privire pătrunzătoare, rece. În nopţile mele solitare mi-l imaginam posedându-mă în toate poziţiile, dominant. … 

Ştiam că are femei iar multe dintre ele îl doreau de bărbat, însă, cele mai multe rămâneau dezamăgite după ce au realizat că pentru el totul a fost doar pentru o noapte. Şi eu îl doream de bărbat. Poate că eşecurile altora m-au determinat să mă îndepărtez de ideea asta. Îmi mai rămânea doar dorinţa de al avea la pat măcar pentru o noapte.

Nu vroiam să pic în plasa lui precum “muştele”, aveam nevoie de ceva cu care să-i captez atenţia, să mă dorească şi el. Oricât de mult îl doream, nu aveam voie să fac eu primul pas, trebuia să-şi asume el acest rol.

Trecusem de prima etapă, cea a observaţiei, acum trebuia să mă fac remarcată. Cu ochelari mari la ochi, cu ţinuta ca de plajă… în costum din două piese, cu o eşarfă semitransparentă în jurul taliei. De fiecare dată când îl vedeam la bar, încercam să nu-l observ. Capul sus, privirea înainte, spatele drept cu mersul agale, cu mişcări provocatoare din şold.

Prin ochelari l-am surprins urmărindu-mă cu privirea. I-am atras atenţia. Era doar o chestiune de timp până să intre în contact cu mine. În ziua acea nu s-a întâmplat, deşi am defilat de mai multe ori prin aria lui vizuală. A doua zi la fel. M-a surprins când am realizat că mă urmăreşte pe stradă, la fel cum făcusem şi eu în timp ce-l studiam.

Mergeam spre hotelul meu, însă m-am hotărât să schimb direcţia în ultimul moment. Vroiam să ajung eu în camera lui şi nu invers. Cred că a avut un şoc când a văzut că intru în hotelul unde este el cazat. Din informaţii sigure aflasem care este numărul camerei. Mi-ar fi plăcut să-i văd faţa când ajungeam în dreptul camerei lui.

S-a grăbit să urce în acelaşi lift cu mine. Din fericire eram doar noi doi. A încercat să intre în discuţie cu mine… care este numele lui, cum mă cheamă pe mine, faptul că m-a observat pe plajă şi că arăt foarte bine… etc.

Am zâmbit politicos, apoi am continuat să-l evit. Mai aveam puţin şi ajungeam cu liftul la destinaţie. S-a poziţionat în faţa mea privindu-mă insistent. Liftul s-a oprit, uşile s-au deschis, dar el nu m-a lăsat să cobor. Se apropia de mine, iar eu m-am retras până m-am lipit de oglindă din interiorul liftului. Uşile s-au închis şi a pornit către parter.

Încerca să mă privească prin ochelari. Se apropiase atât de mult de mine încât mai avea puţin şi se lipise de mine. Nici unul dintre noi nu scosese un cuvânt. Mi-a dat ochelarii jos de la ochi, a pus o mâna obrazul meu… mângâindu-l delicat, apoi s-a aplecat şi m-a sărutat pe gură. Lipită cu totul de oglindă nu am ripostat, nu am făcut nici un gest de respingere.

A urmat un al doilea sărut, inima îmi bătea cu putere, am închis ochii şi m-am lăsat pe mâna lui. Între timp liftul a ajuns din nou la parter. Uşile s-au deschis. Cei care aşteptau ne-au surprins. S-a oprit şi el, apoi a apăsat pe cifra 5, etajul unde mai fusesem mai devreme.

Am coborât amândoi la etajul cinci. La câţiva paşi de lift se afla camera lui. M-a invitat să intru în cameră. De cum am intrat a încuiat repede uşa. Aveam emoţii mari, dar încercam să ascund asta. A venit la mine, mi-a luat geanta de plajă şi a aşezat-o pe podea, a tras de eşarfa din talie până a îndepărtat-o. Înainte să se apropie m-a privit de la distanţă, de sus până jos… de la pantofii cu toc scurt la chiloţeii minusculi, sutienul ce părea să crape de greutatea sânilor.

S-a apropiat uşor în timp ce se descheia la nasturii de la cămaşă. Îi mai văzusem pieptul dezgolit, dar acum mă aflam mai aproape că niciodată. Acum aveam ocazia să-i ating pectoralii fermi. În timp ce venea spre mine, eram pregătită mental să ridic mâinile şi să pun palmele pe pieptul lui. S-a lipit de mine, cu o mână i-am atins pieptul… m-a apucat de ceafă şi m-a sărutat puternic.

A mers cu mine spre pat, ghidându-mă în timp ce mergeam cu spatele. M-a împins pe pat. În câteva clipe a rămas fără pantaloni şi fără chiloţi. Îmi sclipeau ochii la penisul lui erect, gros dar nu foarte mare. M-am descălţat de pantofi şi am urcat mai sus pe pat. A venit imediat după mine. S-a urcat deasupra mea.

M-a prins de mâini de la încheieturi şi le-a depărtat de corp, fixându-le de pat. Era un bărbat puternic. Din acest moment dacă vroiam să mă împotrivesc la ceva nu aveam nici o şansă de izbândă. Dar, îmi asumasem acest risc, un risc pe care l-am căutat cu bună ştiinţă.

S-a urcat pe pieptul meu până a ajuns cu penisul în dreptul gurii mele. Am vrut să-l cuprind cu buzele dar nu am reuşit. S-a lăsat peste mine şi îşi frecă penisul de buzele mele, apoi a urcat mai sus până a ajuns cu testiculele pe gura mea. Mi-a plăcut că era complet ras şi asta m-a bucurat că puteam să le prind cu buzele şi să le sug.

Distracţia asta nu a durat mult. Atunci am înţeles că el deţine controlul şi voi avea parte doar de ceea ce îmi oferă el. Revenind la poziţia iniţială, şi-a aşezat vârful penisului pe buzele mele. Nerăbdătoare, am deschis gura să-l cuprind… mmm… el mişca din bazin, înainte şi înapoi. La fiecare mişcare înainte căuta să intre tot mai mult.

Aveam dificultăţi să-i cuprind tot penisul iar el împingea tot mai mult. Aproape că mă înecam cu el, iar el a observat asta, dar nu părea că-i pasă. S-a dat jos de pe pat şi m-a tras după el poziţionându-mă de-a latul patului, cu faţa în sus, dar cu capul atârnat lângă pat. S-a aşezat peste mine, şi-a potrivit penisul în gura mea şi a început să împingă, aproape că-mi intra pe gât. Îmi dădusem lacrimile în colţul ochilor, dar vroiam să continuăm.

Când intra prea mult, mă zbăteam din picioare şi încercam să-l împing cu mâinile. Văzându-mă cu picioarele larg desfăcute, mi-a tras chiloţii într-o parte şi mi-a introdus două degete în vagin, penetrându-mă energic. Mă zăpăcise complet. Abia reuşeam să fac faţă mişcărilor du-te-vino a penisului în gura mea, testiculele se loveau de faţă mea, degetele sondau adânc în interior.

Când credeam că nu mai reuşesc să fac faţă asaltului s-a oprit. S-a dat jos de pe mine, mi-a îndepărtat cu brutalitate sutienul şi chiloţii, mi-a indicat să mă aşez mai sus pe pat. S-a urcat deasupra mea, mi-a ridicat picioarele şi m-a penetrat violent. L-am simţit până în stomac, senzaţia de durere s-a menţinut câteva minute. Cu timpul, plăcerea i-a luat locul. Mă trăgea de sâni, îmi prinsese sfârcurile între degete şi le răsucea, la limita suportabilităţii.

Îmi doream un bărbat dominant, poate că el era prea mult… însă nu doream să ne oprim. Energia acestui bărbat nu putea fi comparată cu nici a unui altui bărbat pe care îl cunoscusem până atunci. Tot ce puteam face era să mă obişnuiesc cu acest stil.

Fără să anunţe o schimbare de poziţie, s-a ridicat brusc, m-a întors cu faţa în jos, s-a urcat peste mine şi m-a penetrat în vagin. Se lovea de mine cu putere, fiecare atingere a trupurilor făcea să se audă un zgomot puternic. Braţele puternice erau destul de încordate, susţinându-i trupul dezvoltat.

Aproape că nu-mi mai păsa de faptul că se putea auzi în camerele vecine, m-am lăsat purtată de val şi începusem să ţip de plăcere de fiecare dată când se lovea de mine cu putere. Am reuşit să-mi introduc o mână pe sub mine între picioarele mele. Stimulându-mi energic clitorisul am reuşit să grăbesc orgasmul ce-l simţeam că se apropie.

S-a oprit brusc, rămânând adânc în mine. Iniţial am crezut că mă lasă să-mi trag sufletul după orgasmul puternic. A împins de câteva ori, apoi a scos penisul dirijându-l mai sus, către anus. Nu mai făcusem sex anal. Eram pregătită să încerc dar nu ştiam dacă dimensiunea penisului lui era cea mai potrivită… pentru prima dată.

Am încercat să mă eschivez. Chiar i-am spus să se oprească, că nu am mai făcut sex anal, dar nimic nu-l putea îndupleca să se oprească, fixându-mă tot mai mult. Mai mult de atât, pe un tot ferm mi-a spus:

– O să înveţi să-ţi placă!

Vârful înainta puţin câte puţin, poziţia nu era cea mai confortabilă, o uşoară durere se simţea prezenţa în timp ce împingea tot mai mult. A intrat cu vârful penisului, s-a oprit câteva momente apoi a reluat mişcarea. Puţin câte puţin a reuşit să intre tot în mine. Nu era chiar aşa de rău cum se spune, că prima dată doare foarte tare.

Începând să se mişte înainte şi înapoi, începusem să mă obişnuiesc cu senzaţia incomodă. Treptat începuse să-mi placă. Mişcările erau mult mai lente decât la penetrarea în vagin. Penisul culisa pe toată lungimea, închisesem ochii şi încercam să trăiesc senzaţiile noi. Cu timpul, mişcările au devenit tot mai energice. Se lovea de mine cu putere, ca mai devreme.

Până în acel moment nu l-am auzit exprimându-se vocal în vreun fel, însă acum gâfâia din ce în ce mai tare. Orificiul mai strâmt era pe placul lui. După cum se manifestă eram sigură că urmează să aibă orgasm. Înainte să finalizeze, a scos un răcnet puternic, apoi s-a prăbuşit peste mine, cu toate greutatea. Mişca uşor din bazin în timp ce sămânţa se scurgea adânc în orificiul meu.

Penisul se micşora în interiorul meu, iar el nu avea de gând să se de-a la o parte de pe mine. Mă pregăteam să-i spun, dar mi-a luat-o înainte. A făcut acest pas până să-i spun eu. El a ramas întins pe pat, iar eu m-am dus rapid la baie.

Mă îmbrăcam şi mă pregăteam să plec, crezând că a fost prima şi ultima dată… cum se întâmpla şi cu alte femei, expediindu-le imediat. Văzându-mă grăbită mi-a spus:

– Nu mi-ai spus cum te cheamă… vrei să luăm cina în seara asta?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.