Viaţa alături de doi bărbaţi (2)

… Satisfăcută şi mulţumită de experienţa nouă prin care trecusem, am început să mă dezbrac de haine. Mihai a rămas interzis de ceea se întâmplase. Aruncând un ochi la film, se derula o scenă interesantă. Tipa întinsă pe pat, cu picioarele larg desfăcute, primea cu bucurie penisul unui bărbat, ce tot încerca să intre tot mai mult în gura ei, iar celălalt se afundase cu capul între pulpele ei, sorbind zgomotos labiile fine. … 

Se spune că într-o relaţie trebuie să-ţi cenzurezi gândurile. Nu poţi să-i spui partenerului tot ce gândeşti, mai ales dacă nu există obişnuinţa destăinuirii. După seara acesta, eram convinsă că voi deschide uşi neatinse, explorând încăperi ce nu puteau fi imaginate până atunci, dar să fiu iubită de doi bărbaţi în acelaşi timp părea doar o fantezie ce se putea instala uşor într-o încăpere a creierului meu, ce nu avea şanse de împlinire.

Tăcut ca niciodată s-a dezbrăcat în acelaşi timp cu mine. Excitat de gemetele protagoniştilor din film, penisul începuse să prindă viaţă din nou. Rămăsese cu ochii aţintiţi către ecran şi mai puţin spre mine, deşi eram dezbrăcată. Pe moment am realizat că nu ar trebui să mă deranjeze asta. Dacă îi place ce vede înseamnă că relaţia noastră sexuală poate evolua, iar reţinerile ar putea dispărea.

Am desfăcut canapeaua pentru a beneficia de un spaţiu cât mai larg. Nu vroiam să mergem în dormitor. Ideea de a continua aruncând un ochi la film ne oferea un stimulent puternic. Încă privea la ecran. L-am lăsat să privească, iar eu m-am făcut comodă în pat, lipită de zid cu picioarele desfăcute.

Priveam amândoi, eu îmi masam labiile cu degetele. Într-un târziu m-a observat şi el. Cred că era pentru prima dată când mă vedea că mă jucam singură cu degetele. A venit spre mine, întinzându-se ca un şarpe pe pat. Mai avea puţin şi ajungea cu capul între picioarele mele. M-a sărutat pe coapsa stângă înaintând câte puţin, până a ajuns… acolo unde trebuie.

Bărbaţii erau în plină acţiune. Schimbau des poziţiile. Acum o penetrau concomitent, unul în vagin şi altul oral, apoi se schimbau din nou, când bărbaţii între ei, când poziţia tipei… de pe spate, pe burtă sau pe o parte.

Mihai căuta să intre cu limba în interior… era o senzaţie nouă. Când a reuşit am scos un icnet puternic. L-am prins cu mâinile de cap şi l-am ţinut aşa câteva minute, bucurându-mă de fiecare secundă ce trecea simţind limba jucăuşă sondând interiorul. Nu văzuse scena asta din film, el fiind cu spatele când se derula, dar mi-a plăcut că a încercat ceva nou.

Deschisesem ochii să-l privesc pe Mihai lipit cu gura de vaginul meu. Aruncând un ochi la film, priveam interesată la scena în care tipa era pătrunsă de două penisuri în acelaşi timp, unul în vagin şi altul în anus. Citisem despre asta în cercetarea mea secretă, însă abia acum văzusem scena aşa cum era descrisă. Întrebarea firească… oare cum o fi?

M-am mişcat puţin mai jos până când Mihai a ajuns cu buzele în dreptul clitorisului. Prinsesem curaj, conştientizasem că pot să obţin anumite lucruri fără să spun un cuvânt, trebuia doar să-i induc mişcarea potrivită până voi obţine ceea ce doresc.

Privindu-ne în ochi, uitasem pentru o clipă ceea se întâmplă în film, doar gemetele protagoniştilor indicau intensitatea şi trăirile acestora. Mihai, cu gura lipită, îmi atingea clitorisul cu limba cu mişcări scurte dar rapide. Eram mai mult decât înfierbântată, puteam spune că iau foc, interiorul meu îl simţeam că pe un cuptor încins.

La un moment dat Mihai a vrut să se retragă, dar nu l-am lăsat. Fără să-i spun nimic l-am apăsat puternic, fixându-l între picioarele mele, prins de strânsoarea coapselor. Rezistenţa lui a durat puţin, apoi a înţeles ceea ce vreau, apoi mi-am depărtat uşor picioarele, dar ţinându-l fix cu mâinile, lipit de vulva mea.

Începusem să tremur, gemeam destul de puternic… clitorisul îmi vibra… din instinct, am început să-mi mişc bazinul în sus şi în jos, frecându-mi clitorisul de buzele lui. Nu ştiu de ce, dar am simţit nevoia să-i împărtăşesc trăirile mele.

– Continuă te rog… se apropie… nu te oprii!

Cuvintele mele l-au îndemnat să fie mai prezent. Mi-a prins sfârcul sânului drept şi a început să se joace cu el. Închisesem ochii în totalitate, renunţasem să mai privesc la filmuleţ, dar şi la Mihai. În minte se derula o scenă la care visam, mai nou. Să fiu în compania a doi bărbaţi. Tocmai se derula în mintea mea scena în care făceam sex oral unuia, iar altul mă penetra energic pe la spate… aahhh… orgasmul, mai puternic ca niciodată.

Bifasem încă un aspect în viaţa noastră amoroasă, o curiozitate spre cunoaşterea trupului meu. Îmi propusesem să încercăm şi altceva decât poziţia misionarului. M-am aşezat de-a lungul patului, în genunchi, sprijinită în braţe. Mihai puţin nedumerit, s-a aşezat cu greu la spatele meu. După ce a intrat mine, am aşteptat reacţia lui.

Mişcările, ca şi până acum, previzibile… cu penisul adânc în mine, mişcându-se uşor, ţinându-mă de mijloc. Nu era ceea ce îmi doream. Pentru o schimbare, am început să mă mişc contra lui, din ce în ce mai energic. De câteva ori penisul a ieşit din mine.

I-am spus să mă ţină bine de mijloc, apoi a intrat din nou. De data asta a înţeles ce vroiam. Din bărbatul lent, devenise unul mai agresiv, energic. Întâmplarea făcea ca în film să se deruleze aceiaşi scenă. Unul dintre bărbaţi o penetra pe tipă destul de violent.

Îmi plăcea felul cum se lovea de mine… de fesele mele. Începuse să-i placă şi lui un pic mai energic, iar eu trăiam fiecare moment, ca pe o victorie. Reuşisem să-l determin să facă lucruri pe placul meu.

Priveam la film, bărbaţii reluase o poziţie pe care o mai făcuse… dublă penetrare. Cameramanul filma de aproape ceea ce mă stimula şi mai mult. Încă nu făcusem sex anal cu Mihai, însă scena din film îmi dădea curaj să încerc, iar apoi mă gândeam că mi-ar place să încerc aşa ceva.

Am realizat că urmează să aibă orgasm când i-am simţit mâinile strângându-mă tare de mijloc. Gâfâind puternic şi-a scos penisul afară şi se pregătea să ejaculeze pe fesele mele… aahh… jetul puternic a ţâşnit pe spatele meu, iar restul s-a scurs pe fesele mele.

Până la urma ideea vizionarii filmului a fost bună. Unele din dorinţele mele au fost realizate, iar altele îşi aşteaptă rândul. Ideea de a face sex cu doi bărbaţi încă îmi surâde, dar nu am curaj să vorbesc despre asta, dar cine ştie… poate nu va rămâne o simplă fantezie.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Viaţa alături de doi bărbaţi (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.