Te aştept lângă mine

Echipa favorită nu juca prea bine şi era şi condusă pe tabelă. Când au primit cel de-al doilea gol am închis televizorul şi m-am dus către baie. Am fost atât de concentrat la meci încât nu am sesizat când soţia mi-a spus că se duce să facă baie. Cred că i-am şi răspuns ceva, dar mai mult din inerţie. Cuvintele au trecut prin mine. Nu-mi mai aminteam dacă a fost o invitaţie, să mă duc după ea sau pur şi simplu a dorit să-mi facă cunoscută intenţia. … 

De la distanţă am văzut sutienul aşezat pe clanţa uşii. Cu siguranţă a fost o invitaţie, iar eu am pierdut vremea cu fotbalul. Am deschis uşor uşa, să o surprind. De cum m-a văzut mi-a spus:

– Ţi-am spus de mult că te aştept, credeam că nu mai vii…

– Şi am venit, puteam să refuz invitaţia ta…

Era întinsă în cadă, cu capul aşezat pe margine. Din când în când se juca cu un picior, scoţându-l din apă şi fluturându-l senzual prin aer. Mă uitam atent la linia piciorului, de la genunchi pe toată lungimea gambei până la vârful degetelor. Până atunci nu am realizat cât de frumoase sunt picioarele ei, acum le considerăm foarte sexy.

Felul cum arată şi îl mişca în aer mi s-a părut foarte ispititor. De obicei mă bag în cadă la spatele ei, îmi face loc să mă aşez şi se aşează pe mine, timp în care profit de ocazie să mă joc cu sânii ei. Atingerile delicate pe coapsa interioară o face să tresară. Ştiu că vrea să ajung mai repede între picioarele ei, dar îmi place să-i ating pielea fină, delicată că mătasea.

De data asta am intrat în cadă şi am căutat să mă aşez invers ca de obicei. Şi ea a fost mirată.

– Nu te aşezi invers?… vreau să mă ţii în braţe.

– De data asta am alte planuri.

Într-un final am reuşit să ne aşezăm, unul lângă altul. Cu vârful degetelor de la picioare desena pe pieptul meu. I-am prins piciorul drept şi l-am ridicat pe umărul meu. Imaginea cu piciorul perfect întins mi-a provocat erecţie. Penisul se întărise dar nu vroiam să grăbesc lucrurile.

Cu două degete executam pe pielea ei mersul tiptil. Începusem de la gleznă, înaintam uşor. Când am ajuns aproape de genunchi am sărutat-o pe glezna. A tresărit, cred că nu se aştepta. “Degetele mergeau” uşor pe coapsă. Am continuat chiar dacă mâna intrase în apă. Cu cât înaintam mai mult cu atât suspina mai tare.

Am ajuns cu degetele în dreptul feminităţii. Căutam intrarea cu unul dintre degete… aahh… a fost reacţia ei când am reuşit. M-am ridicat puţin în sus, cât să-mi vadă penisul erect.

– Ia uite ce am pentru tine…

– Mmm… da, îl vreau… aahh… îl vreau în mine…

Degetul se pierduse în interiorul ei. Ea gemea şi îşi mângâia sânii. M-am gândit să-i ofer şi alte stimulente, sigur i-ar fi plăcut. Am început să o sărut la gleznă, apoi am urcat mai sus pe gamba. Cu limba făceam un tur du-te-vino pe toată lungimea. Mă privea atent, muşcându-şi uşor buzele.

Nu-i făceam asta prea des, însă, acum în cadă, mi se părea un moment potrivit. Am ajuns din nou la gleznă, i-am flexat uşor piciorul, apoi am sărutat-o pe talpa de câteva ori, urcând până la degete. Cu vârful limbii făceam cercuri în jurul degetului mare.

Până la urmă, l-am luat în gură şi am început să-l sug. Soţia a tresărit imediat, încercând să-şi retragă piciorul. Pe lângă plăcere ştiu că se şi gâdilă. Am scos degetul din vagin, i-am ţinut piciorul strâns în timp ce sugeam la degetul mare.

Se răsucea, suspina puternic dar instinctul de retrage era încă prezent. La insistenţele ei i-am eliberat piciorul. Eu vroiam să sug ceva, vroiam să o înnebunesc. Atunci mi-a venit ideea. Am tras-o mai mult către mine, cu mâinile i-am ridicat bazinul deasupra apei. Nu înţelegea ce se urmează să fac, mai avea puţin şi se scufunda cu capul în apă.

– Ce vrei să-mi faci?, m-a întrebat ea nedumerită.

Nu i-am răspuns, dar cu siguranţă a înţeles ce vreau după ce m-am aplecat cu capul între picioarele ei, lipindu-mi buzele de labiile ei. O ţineam în sus de fese, limba îşi făcuse loc în interior. Cu limba încordată încercam să intru cât mai adânc. Mă retrăgeam, apoi căutam să intru şi mai mult.

Cu mâna stângă se ţinea de marginea căzii, să nu alunece cu capul în apă, iar cu cealaltă mă apasă pe cap. Îmi venea să-i spun… degeaba mă apeşi pe cap, aş face asta non stop. Cu greu rezista în acea poziţie dificilă. Până la urmă a luat mâna de pe capul meu şi mi-a spus că nu mai poate să se ţină şi trebuie să o eliberez. Apoi a trecut la atac.

– Ridică-te în picioare… am o surpriză pentru tine.

După ce m-am ridicat s-a apropiat de mine, mi-a prins penisul cu o mână apoi s-a năpustit asupra lui. Buzele cărnoase se mulase pe glandul meu. Priveam cum aluneca uşor printre buzele ei. Am vrut să-i pun mâna pe cap ca să împing cât mai mult, dar mi-a dat mâna la o parte şi mi-a spus să o las pe ea, în ritmul ei.

Gemea şi suspina… zgomotul buzelor mă înnebuneau. M-am aplecat uşor să mă joc cu sfârcurile, trăgând uşor de ele. Credeam că va continua până la finalizare, dar se excitase destul de mult.

– Hai să mergem în dormitor, nu mai rezist… te vreau în mine…

– Ce bine zici… i-am răspuns eu…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.