Înfloresc în braţele bărbaţilor mult mai tineri decât mine

Se spune că  trebuie să-ţi iubeşti partenerul atunci când îţi este bine, dar şi la greu. Când mi-am cunoscut soţul, acum mai bine de douăzeci de ani, am ştiu că el este alesul şi vom trece peste toate greutăţile împreună, oricât de greu ne-ar fi. Deşi au trecut mai bine de douăzeci de ani, încă îl mai iubesc, ne înţelegem destul de bine, nu mă pot plânge, dar… mereu există un dar… nu mai mă simţeam atât de iubită ca înainte. … 

Totul a început acum două veri. Printr-o conjunctură, datorită locului de muncă, l-am întâlnit Iulian. Are mai puţină importanţă care era relaţia dintre noi, când şi unde l-am întâlnit. Deşi era mult mai mic de vârstă decât mine, l-am plăcut de la început. Părea un tip de treabă, haios, dar în acelaşi timp foarte atent la detalii cu femeile.

În momentele în care eram singuri, reuşea aproape de fiecare dată să-mi schimbe starea de spirit. Uneori îl priveam admirativ şi mă gândeam la faptul… cum de reuşeşte să mă facă să mă simt din nou femeie? Mă simţeam apreciată de el, vedea în mine ceea ce soţul meu părea că nu mai vede, iar asta mă bucură dar şi mă întrista în acelaşi timp.

M-am căsătorit virgină. Fiind foarte frumoasă, destui bărbaţi au roit în jurul meu, însă l-am ales pe soţul meu, părea cel mai potrivit, dar nu regret alegerea făcută. Acum când nu mai sunt la prima tinereţe, iar semnele anilor se văd pe chipul şi trupul meu, am o uşoară depresie. M-am obişnuit să fiu considerată foarte frumoasă, iar acum parcă nu mai sunt… uitându-mă în oglindă, chiar dacă reflexia arata o persoană matură, trecută prin viaţă, prin multe greutăţi.

Iulian a reuşit să scoată diamantul din mine. Cuvintele şi gesturile lui m-am făcut să mă simt mult mai iubită şi apreciată, iar asta contează foarte mult la o femeie. Ne apropiasem destul de mult. Când nu reuşeam să ne întâlnim… profesional… îl sunam să ne vedem într-un loc retras, fără să ne atingem în vreun fel.

O perioadă a fost mulţumitor, apoi gândul că aş putea să-l doresc pe Iulian şi în alt fel decât ca prieten începuse să devină tot mai chinuitor. Am fost virgină când m-am măritat, iar în toţi aceşti ani nici un alt bărbat nu m-a atins. Mă măcina ideea asta. Mi s-a întâmplat de multe ori să nu reuşesc să adorm din cauza asta. Ba chiar l-am visat pe el, lângă mine, dezbrăcaţi complet, îmbrăţişaţi în pat.

Aveam nevoie de o certitudine în toată treaba asta, să accept să fac dragoste cu el. Iulian nu mi-a propus nimic, dar gândurile nu-mi dădeau pace. Felul în care mă trata, făcându-mă să-mi bată inima cu putere, să mă simt din nou apreciată şi iubită… vroiam să-i ofer ceva la schimb… dragostea trupească.

Mi-am făcut curaj de mai multe ori. Într-un final m-am decis. Am gândit un plan în fel şi chip, cum să-l ademenesc, fără să se simtă jignit. El nu-mi ceruse nimic, iar eu vroiam să mă ofer toată lui. Vroiam să mă arunc în braţele lui. Simţeam că merită acest lucru.

Am ales ziua, locul şi momentul. Ne-am întâlnit fără să-i ofer detalii în plus. După o mică plimbare împreună, inima continua să bată cu putere cu cât mă gândeam la subiect şi îl mai amânăm cu încă un pic. Iulian a simţit că ceva nu este în regulă cu mine. Cu emoţii puternice, vocea tremurândă… nu-mi venea să cred că urma să spun… ceea ce aveam de gând. Mi-am luat inima în dinţi şi am reuşit să-i spun că m-am ataşat de el foarte mult şi că aş vrea să fac dragoste cu el.

Eram atât de roşie la faţă încât nu m-am mai putut uita în ochii lui. Mai mare decât el cu zece ani dar tot nu reuşeam să-mi stăpânesc emoţiile. S-a apropiat de mine, nu a spus nimic, cu palmele lui mi-a ridicat privirea din pământ. S-a lipit de mine şi m-a sărutat pe buze. A fost sublim. Aşteptam acest moment de multă vreme, încât l-am simţit ca pe o eliberare.

Nu se aştepta să rezerv deja o cameră la hotel pentru noi. M-am lăsat dezbrăcată de el. Întinsă pe pat, inima bubuind în mine. Trecusem peste barierele raţionale, le depăşisem cu multă voinţă. M-am lăsat pradă instinctelor carnale şi nu mi-a părut rău. Nu eram străină de multe lucruri în materie de sex, dar cu Iulian am făcut aproape tot, mai puţin anal.

Aveam un oarecare disconfort atunci când soţul îşi dorea să finalizeze oral, cu greu acceptam, iar de cele multe ori îl refuzăm, din motive pe care nici eu nu le-am înţeles. Pentru Iulian acest sacrificiu a fost plăcerea mea. Toţi bărbaţii îşi doresc ejaculare orală, iar eu vroiam să-i ofer acest cadou din toată fiinţa mea pentru toate momentele noastre în care m-a făcut să mă simt specială.

Vreme de câteva luni, ne-am iubit pe ascuns. Se schimbase totul în viaţa mea, vedeam lucrurile altfel, radiam de fericire, iar cei din jur au observat asta, dar nu cunoşteau motivul. Chiar şi soţul a observat. Oricât de mult îl iubesc, nu mă pot dărui lui la fel cum am făcut-o cu Iulian.

Pentru el am acceptat şi am pus în practică tot felul de fantezii. Cele mai multe au fost ideile mele. Nu ne mai ajungeau poziţiile… în pat, pe covor, la duş, pe masă, fotoliu. Trecusem la role play, cătuşe, tot felul de accesorii vestimentare. Mi s-a părut incitant să facem dragoste la fereastră, în timp ce era deschisă, chiar dacă exista toate şansele să fim observaţi.

Începuse să ne placă, mereu ne doream mai mult. Sex oral în maşină devenise banal, era mai incitant în parcarea unui centru comercial. Mă transformasem pentru el. Ştiam că într-o zi relaţia noastră se va sfârşi şi vom rămâne doar cu amintirile, eram convinsă de asta. Îmi rămânea doar să trăiesc acest moment alături de acest bărbat minunat.

Momentul despărţirii parcă a venit prea repede, deşi cunoşteam riscurile. Primise un loc de muncă în străinătate, pe bani mulţi şi nu putea să piardă acestă şansă. Oricât de egoist gândeam, să nu plece ca să rămână pentru mine, pentru iubirea noastră, am înţeles că asta era şansa lui. Dacă ţineam la el trebuia să-l las să plece. Şi am acceptat, cu greu.

Revenisem la viaţa mea de dinainte de Iulian. Vroiam să fiu din nou fericită, veselă, iubită. Soluţia am găsit-o când l-am cunoscut pe Dragoş. Aproape la fel de tânăr ca şi Iulian, dar nu se putea compara cu el. A urmat Horaţiu… şi altii. În scurt timp am realizat că mă face să mă simt mai bine, mai tânără dacă fac dragoste cu bărbaţi mult mai tineri decât mine.

În fiecare bărbat mult mai tânăr decât mine vedeam un potenţial Iulian. Prinsesem gustul de sânge tânăr, în putere, iar asta mă făcea să-i doresc şi mai mult.

Îndatoririle de soţie nu le-am uitat, nu s-a schimbat nimic din punctul ăsta de vedere. Aceleaşi momente, nimic nou, nici un zvâc care să mă facă să tresar de emoţie, nici un fel de pasiune, fără spontaneitate… fără sare şi piper, dar este soţul meu şi nu mă despart de el.

În schimb, bucuriile sufleteşti, dragostea carnală, trăirile intense, orgasmele fără număr… mă simt cu adevărat femeie doar în braţelor unor bărbaţi mult mai tineri decât mine. Să fiţi iubiţi!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.