Când e frig afară ne încălzim amândoi (2)

… În timp ce mă îmi desfăcea nasturii se uita la mine, cu un mic zâmbet de satisfacţie în colţul gurii. Rămăsesem amândoi în chiloţi. Cine urma să rămână primul fără ei? Eu am fost primul. Mi-a tras de marginea chilotului şi mi-a scos penisul afară, apoi a tras de ei până au ajuns la podea. Se juca cu penisul meu. Îl decalota încet, privindu-l în timp ce strângea din buze. Din când în când mai arunca un ochi şi către mine. … 

Cu ochii mari, gura deschisă aşteptam nerăbdător să treacă la acţiune. Am pus o mână pe umărul ei. Eu m-am apropiat şi mai mult de marginea patului. Vroiam să-i simt buzele şi limba. Numai ideea că o să-mi facă sex oral m-a făcut să mă excit şi mai tare.

Mă împingeam în ea, cu mâna o trăgeam spre mine. Penisul era foarte aproape de gura ei. Nu părea străină de actul în sine, dar nu se întâmpla. Continua să-mi frece penisul tot mai energic. Până la urmă mi-a spus, în timp ce a ridicat capul şi privindu-mă în ochi:

– Sărută-mă!

Primul sărut a fost scurt, la fel şi al doilea… apoi mi-am lipit buzele de ale ei, apăsând cu putere. După ce m-am ridicat, m-a privit în ochi câteva momente apoi s-a dus direct către penis. Şi-a pus o mână pe fesele mele. Buzele mulate pe gland… mişcările nu foarte ample… cu limba mă atingea uşor la vârf. Îmi mângâia fesele, m-a strâns de câteva ori… simţindu-i unghiile adânc în carnea mea. Cu cât mă strângea mai tare cu atât gemea şi suspina mai intens.

După un timp renunţase să mai mişte capul înainte şi înapoi. La început mai uşor, apoi din ce în ce mai repede, îmi dirija mişcările apăsând pe fesele mele. Aveam o mână pe capul ei, iar cu cealaltă mă jucam cu sfârcul sânul stâng. Începusem să mă mişc mai energic decât ritmul pe care mi-l trasase.

Nu ştiam dacă îi place aşa, dar mă luase valul. Saliva se prelingea uşor pe lângă buze, pe lungimea penisului până la bază. Nu dădea semne că vrea să mă opresc. Oricât de mult îmi place sexul oral, vroiam să-i simt tot trupul, nu doar ambalajul. Mă oprisem şi aveam de gând să-i ofer şi eu acelaşi lucru, dar ea a dorit să continui. A pus ambele mâini pe fesele mele, apăsând cu putere să continui mişcarea.

Penisul intrase aproape jumătate. Eu mişcam înainte şi înapoi, dar şi ea se mişca destul de repede. În tot acest timp nu-mi eliberase penisul nici măcar o clipă. Continua să-l primească fără să întrerupere. Partea mai puţin plăcută era că mă înfierbântasem destul de tare şi mai aveam puţin până termin. Ea mă încuraja să continui… gemetele ei mă înnebuneau.

După ea mă molipsisem şi eu. Printre gemete, încordat la maxim, am apucat să-i spun că urmează să ejaculez. Crezusem că asta o va face să se oprească, dar nu, a continuat mai energic. S-a dat jos din pat, aşezată în genunchi lângă mine, cu braţele m-a cuprins strâns de mijloc… continuând să se mişte, strângând tot mai tare buzele.

Am continuat aşa cum a dorit… înainte să ejaculez m-am uitat fix la gura ei ce sugea fără încetare, apoi… aahhh… eliberând sămânţa puternic. S-a oprit din mişcări. Buzele ca un aspirator a cules tot, lăsându-mă fără vlagă.

Epuizat m-am aşezat pe canapea lângă ea. Se înmuiase puţin penisul. Am început să-l frec până am considerat că este destul de tare. Vivi a stat lângă mine pe canapea şi nu a mai spus nimic. Aveam de gând să-i dau jos chiloţii, întâi să-i fac cunilingus, apoi… mai vedeam noi. Ea a vrut să se ridice şi să plece.

– Stai, unde vrei să pleci?

– La baie să mă spăl şi apoi să mă îmbrac.

– Şi gata asta a fost tot? Vreau să te gust!… apoi să intru în tine…

– Asta nu se va întâmpla!

– De ce?

– Ţi-am oferit o plăcere, este suficient…

Răspunsul ei adevărat nu l-am obţinut, dar nici nu puteam să las lucrurile aşa. La început, cu puţină joacă, cuvinte alintate, gâdilat la greu… ea refuzând să-şi dea jos chiloţii. Se ghemuise pe canapea şi nu aveam acces. Până la urmă, într-un moment de neatenţie din partea ei, în timp ce o gâdilam, am reuşit să apuc de marginea chilotului. Am tras până i-am rupt. Nu a fost greu. Erau foarte subţiri, din dantelă.

S-a ridicat de pe canapea supărată şi a vrut să plece. Am oprit-o, cu braţele o strângeam în braţe, apoi am început să o sărut, pe obraz, pe gât, la ureche. Rezistenţa scăzuse în intensitate. Într-un moment de nebunie, am răsucit-o aruncând-o pe canapea, cu faţa la perete, în genunchi cu spatele la mine.

Aşezat lângă ea, cu mâna trăgând-o de păr, am reuşit să o pătrund. Devenise un pic mai sălbatic. O trăgeam de păr, cu alta o trăgeam de sâni, continuând să o penetrez energic. Nu ştiu de unde această pornire la mine, dar nu mă puteam abţine. Era o faţă nouă a personalităţii mele pe care nu o cunoşteam.

Cred că nici ea nu mă credea în stare. La început erau uşoare gâfâieli, apoi începuse să-i placă şi ei. Ţipă la mine… mai repede!… nu te oprii!… Am simţit când şi-a dus o mâna între picioare. Încercam să mă mişc tot mai repede, dar marginea canapelei nu-mi oferea o stabilitate destul de bună.

După un timp, m-am oprit, am tras-o către spătarul canapelei, cu capul aplecat şi fundul în sus. Vânzând că îi place mai brutal, mi-am băgat mâna în părul ei, ţinând destul de strâns. Penisul intra şi ieşea foarte rapid din vaginul ei. Mă loveam cu putere de fesele ei. A continuat să-şi stimuleze clitorisul. Uneori se împingea în mine cu putere.

Renunţase să-mi mai ofere indicaţii. O simţisem destul de încordată. Eram convins că urma să aibă un orgasm în scurt timp. Nu ştiu de unde mi-a venit ideea, dar, m-am oprit brusc, m-am aruncat pe canapea pe spate şi mi-am băgat capul între picioarele ei. Cred că nici ea nu s-a aşteptat la asta. Imediat cum mi-a simţit buzele, a luat mâna şi a început să-şi frece vaginul de gura mea.

Se ridicase pe verticală deasupra mea… şi-a dus mâinile la sâni, trăgea de ei, oftând din greu… aaahhh… pulpele îi tremurau, se oprise din mişcări… continuam să introduc limba tot mai adânc. Dintr-o singură mişcare reuşisem să-i gust feminitatea şi în acelaşi timp să aibă şi orgasm.

Amândoi dezbrăcaţi, stând pe canapea, fără să spunem vreun cuvânt. Eu aşteptam să văd ce are de zis. Singură obiecţie a fost:

– Nu-mi să cred că mi-ai rupt chiloţii!

… citeşte partea întâi…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.