Dă-i bătaie, nu te lăsa! (1)

Am plecat din oraşul natal spre capitală cu speranţe mari în ceea ce mă priveşte. Oportunităţile păreau mult mai multe decât în oraşul în care m-am născut. Relaţiile avute până atunci a fost pasagere şi nu indicau că va fi ceva de durată. Lăsând totul în urmă, fiind încă tânără, consideram că este nevoie de un nou început, chiar dacă ceea ce aveam în minte nu s-a concretizat ulterior. … 

Începusem cu un job pe timpul verii, remuneraţie mică pentru munca depusă, dar mă ajuta să-mi plătesc chiria. Aveam planuri mari, doream să-mi continui studiile, chiar m-am înscris la o facultate, dar nu a mers. Nu mi-a luat mult timp să realizez că muncind zi lumină, nu mai aveam timp pentru învăţat, nu mai aveam timp pentru mine. A trebuit să renunţ la studii în mai puţin de jumătate de an.

La problemele financiare acumulate necesita o soluţie rapidă pentru rezolvare. Un alt job mai bine plătit, însemna studii superioare, experienţă. Cum nu aveam nici una, nici alta, a trebuit să renunţ la joburile convenţionale. Căutând pe net diverse joburi, găseam mereu anunţuri pentru dame de companie.

Nu mi-a fost uşor să iau decizia dar am făcut-o până la urmă. Primul client s-a nimerit să fie un novice, un tânăr care nu avea experienţă în relaţiile cu femeile. Damele de companie au fost salvarea lui. I-am luat banii, roşie toată la faţă… vinovată, cu un stima de sine scăzută… pentru ce ajunsesem să fac pentru a mă întreţine. Înapoi la părinţii mei nu mă puteam întoarce. Ştiam de unde plecasem.

Am trecut peste, facturile mă alergau iar asta părea unică rezolvare pentru mine. În timp, am prins mai multă experienţă sexuală şi curaj în abordarea clienţilor. Am început să le învăţ plăcerile şi fanteziile… ceea ce nu puteau experimenta acasă cu soţiile, dar şi celor care nu aveau iubite.

Realizasem destul de repede că bărbaţilor le place sexul oral adânc. Primul client care mi-a îndesat-o în gură… era să mă înec. M-a luat pe nepregătite. Ulterior m-am uitat la filme pentru adulţi, am experimentat în fiecare zi, până am ajuns expertă în arta sexului oral.

Cea mai mare parte din clienţii mei fideli doreau doar sex oral, când veneau la mine. Bineînţeles, cu ejaculare orală. Unii plăteau mai mult decât în mod obişnuit pentru acest tratament, iar asta mă bucura foarte mult. Teoretic nu mai trebuia să mă dezbrac, era pierdere de timp, dar o făceam ca să mă poată pipăi în voie.

Se întâmpla să treacă săptămâni întregi în care nimeni nu îşi mai dorea să mă penetreze vaginal, iar anal… nici atât. Ajunsesem la stadiul în care nu-mi mai plăcea ce fac. Devenisem uşor iritată de situaţie, dar nici nu puteam să mă revolt. Stabilitatea financiară era prioritatea mea. Acei clienţi plăteau un serviciu şi pe acela şi-l doreau.

Într-o zi m-a vizitat un domn înalt, aproximativ 40 de ani. Era prima dată când mă vizita. După fizic şi tunsoare, sigur lucra într-o instituţie militară. Instinctul nu mă înşeală. De cum l-am văzut, hotărât, mi-am zis… dacă nici asta nu mă fute, mă las de meserie. Ca să fiu sigură că primesc ceea ce îmi doream, mi-am propus să o las mai moale cu sexul oral, măcar la început.

Tipul s-a dezbrăcat rapid. Avea armata în sânge. Pe deget se vedea verigheta strălucind de la lumina roşiatică din cameră. Nu ştiu cum de m-a găsit, dar sper să-şi facă treaba… milităreşte. S-a întins pe pat cu faţa în sus, picioarele uşor desfăcute şi penisul uşor erect, lăsat pe o parte.

M-am urcat în picioare pe pat. Cu paşi mici m-am poziţionat deasupra lui. Îl priveam în ochi… i se citea dorinţa arzătoare… sigur era statut de ceva vreme. Poate că avea probleme conjugale acasă, cine ştie. Mă mânca din priviri. Cu gura uşor deschisă, se uita la mine cum îmi dădeam jos lenjerie intimă.

Penisul se întărea vizibil. De obicei eu mă ocup de penisul clienţilor… îi ajut cu gura, adânc… până devine tare, dur… ceea ce îi înnebuneşte. Poţi să faci ce vrei cu ei… îţi mănâncă din palmă. Cu tipul acesta am făcut o excepţie, dar nu scapă de tratamentul meu. Îl vroiam client fidel.

După ce mi-am dat jos şi chiloţeii, mâinile lui au început să mă mângâie de la glezne urcând în sus pe picioare. A ajuns cu mâinile în jurul taliei. Cu forţa m-a tras spre el până am ajuns cu păsărica deasupra gurii lui… ooo… ddaa… e timpul să primesc şi un bonus. De multă vreme nu mai îmi făcuse cineva cunilingus. Şi se descurca de minune. Limba jucăuşă cotrobăia adânc în mine. Din instinct, am început să gem… mi-am lipit mâinile de zid… lăsându-l pe el să se joace cu sânii mei. 

Mă trăgea în jos spre el, să mă las cu toată greutatea peste gura lui… nu m-am împotrivit… era plăcut, iar tipul ştia să-şi folosească limba. De obicei gemetele mele sunt false, ca să aţâţ clienţii, ştiu că le place, dar acum erau pe bune. Tipul mă zăpăcise şi nu mă puteam controla, era mai mult decât mă puteam aştepta.

Nu îmi pasă de nimic. Ştiam că vreau să am un orgasm. I-am prins capul cu ambele mâini… renunţasem la orice reţinere. Sprijinită cu capul de zid îmi frecam clitorisul de buzele lui… iar el primea cu bucurie, în timp ce mă trăgea de sâni şi mi le smotocea. Orgasmul a venit firesc… aahhh… am vrut să mă ridic, dar mâinile lui m-au prins de mijloc şi m-au ţinut aşa, încă câteva momente… “buze” peste buze.

Uuuff… mi-a luat ceva până să-mi revin. La scurt timp mi-am reamintit de ce sunt acolo. Nu eram soţia lui ca să împărţim plăcerea, pasiunea conjugală. M-am aşezat peste el. Am început să-l sărut pe obraji, la ureche… i-am supt lobul urechii… apoi, am coborât pe gât, trasând cu vârful limbii o dungă neuniformă… pe piept, abdomen şi în jurul penisului.

Şi-a desfăcut larg picioarele ca să-mi facă mai mult loc. Înainte să mă reped la penisul lui, l-am sărutat pe partea interioară a coapselor, până am ajuns la scrot… i-am sărutat testiculele golaşe, le-am prins între buze şi am început să le sug zgomotos… privindu-l în ochi.

Era tentat să mă apuce de mâinile de cap. L-am simţit, dar i-am luat mâinile şi le-am aşezat pe lângă corp. Nu a comentat, nici nu s-a împotrivit. Cred că a realizat că ştiu ce am de făcut. Doar a venit la o femeie ce se vinde pentru bani.

Uşor, uşor am urcat cu buzele pe gland în sus, până am ajuns la vârf. Eram tentată să prind toată minunăţia aia de penis şi să-l sug aşa cum poate nevasta să nu a făcut-o vreodată. Trebuia să sar peste acest pas dacă vroiam să mă penetreze… să simt acel penis, până nu mai ştiam de mine.

Totuşi, i-am luat capul penisului între buze şi am început să-l sug uşor, cu mişcări lente, nu foarte adânci. Mulţumită de orgasmul pe care mi l-a provocat, aveam o dorinţă mare să-l satisfac, dar nu vroiam să apelez la abilităţile mele orale. Mai mult să măresc un pic suspansul.

Am luat un prezervativ, l-am desfăcut… era pregătit. Nu ştia ce-l aşteaptă. Mi-am băgat prezervativul în gură. A făcut ochii mari, nu ştia ce se întâmplă… m-am lăsat asupra penisului, latexul s-a aşezat pe vârf… aşteptam reacţia lui când o să vadă ce pot… m-am lăsat uşor, până am ajuns cu buzele la bază. Penisul îmi intrase puţin pe gât… reacţia lui, cu ochii mari, gura deschisă, oftând din greu a fost nepreţuită…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.