Dă-i bătaie, nu te lăsa! (2)

… Uimit de performanţele mele, a pus mâna pe capul meu să mai rămân un pic aşa, apoi m-a eliberat. Ca o felină în călduri m-am apropiat de el, urcându-mă deasupra lui. I-am prins penisul cu o mână şi l-am direcţionat în vagin… aahh… era pe calibrul meu. Tipule, sper să nu mă dezamăgeşti! Fute-mă tare! A pus mâinile pe şoldurile mele şi mă apasa puternic către penis. … 

Sub mine, îşi mişca bazinul în sus şi în jos… din ce în ce mai repede… aahh… daahh… sânii dansau aproape de faţa lui. Şi-a ridicat capul, a prins sânul drept şi a început să-l sugă. Căută să-l bage cât mai adânc în gură… aahh… l-am prins de ceafă şi l-am tras tot mai aproape de mine… ddaa… suge!… gemea intens, tremurând sub mine.

De multă vreme nu mai trăisem aceste senzaţii. Eram preocupată să-mi satisfac clienţii, aşa cum îşi doreau, iar de mine nu avea nimeni grijă. Era prima dată, după multă vreme, în care mă simţeam şi eu bine… trăirile intense au scos la iveală gemete şi suspine adevărate.

Îmi doream să nu se mai oprească, mă încălzisem din nou, eram fierbinte, nebună după sex. Dar tipul s-a oprit. Nu-i nimic, aşteptăm continuarea. Mi-a spus să mă întind pe pat cu faţa în sus. Trupul său imens m-a acoperit toată. Eram jumătate cât el, eu fiind o finuţă pe lângă el.

I-am făcut loc între picioarele mele. De cum s-a poziţionat a intrat hotărât… aahhh. Sprijinit în coate, mă săruta pe gât, pe umăr. Cu două degete se juca cu sfârcul sânului drept. Penisul intra rapid în mine, se lovea de vagin cu putere, făcându-mă să exclam în gura mare… prin gemete puternice… gândindu-mă… unde ai fost tipule până acum?

Minute în şir m-a penetrat în poziţia asta, fără repaus… la foc continuu. Apoi, l-am simţit puţin obosit, transpirat. I-am propus să schimbăm poziţia. A acceptat imediat. Doar nu credea că scapă fără să mă penetreze pe la spate. M-am aşezat în patru labe, cu spatele arcuit, fundul bombat către el.

M-a prins cu o mână de talie… şi-a potrivit penisul şi a intrat. La fel ca mai devreme, a intrat brusc. Mă ţinea cu ambele mâini şi se lovea de mine cu putere, făcându-mă să ţip de plăcere. Mi-am băgat o mâna între picioare, direct la clitoris. Speram să mă ţină în poziţia asta până reuşeam să termin şi eu.

Îmi frecam energic clitorisul, gâfâind, încordată… primind cu bucurie penisul ce făcea minuni în interiorul meu. Eram pe punctul să am orgasm. Să fiu sigură că nu se opreşte brusc am strigat la el:

– Nu te oprii!… mai repede!… mai repede!

S-a conformat. Parcă mai abitir ca înainte, penisul intra şi ieşea fulger din mine. Obosită, ruptă în două de tipul ăsta… aaahhh… am ţipat o dată, tremurând, încercând să-mi controlez spasmele orgasmului. Tipul s-a speriat, s-a oprit brusc, apoi s-a întors spre mine şi m-a întrebat:

– Eşti bine?

– Totul este în regulă… i-am spus eu mulţumită, satisfăcută.

Acum eram pregătită pentru momentul final. Trebuia să mă concentrez doar să-l mulţumesc pe el. Am dat să mă ridic, dar el mi-a spus să rămân aşa. A luat o pernă şi a pus-o sub mine, să ridic fundul mai sus. Atunci am realizat că vrea tot tacâmul. Asta cu siguranţă urma să-l coste la final.

Cu ambele mâini m-a apucat de fese, trăgând una de alta. Penisul mi-a atins orificiul… a împins uşor… aahh… era mare. Speram să nu mă ia tare din prima. Cu mişcări lente a reuşit să intre tot. Uitasem cum mai este senzaţia de când nu mai făcusem sex anal.

Îşi băgase degetele în fesele mele, mă trăgea tare… mmm… penisul prinsese viteză, aluneca în mine din ce în ce mai repede. S-a prăbuşit peste mine, făcându-mă să mă aşez pe pat, cu el peste mine. Simţeam că nu mai am aer din cauza greutăţii lui, mai ales că se tot împingea în mine căutând să intre tot mai mult.

A vreme am făcut faţă, dar i-am spus… mă omori!… eşti prea greu. Nu a spus nimic. S-a dat la o parte, apoi s-a dat jos din pat. Cu o voce uşor autoritară mi-a spus să stau pe scaun. În genunchi, cu spatele la el sprijinită de spătar. S-a apropiat de mine, mi-a indicat poziţia, apoi m-a pătruns… ahhh… anal.

S-a schimbat puţin, devenise un pic mai dur. Mă trăgea de păr în timp ce mă penetra energic. Îmi plăcea nouă abordare. Unde ai fost până acuma prinţul meu?… Dă-i, nu te lăsa!… aahh… mi-am băgat mâna între picioare, pregătită pentru al treilea orgasm.

Al treilea nu a fost să fie. Mă trăgea tot mai puternic, gemea zgomotos. Renunţasem la ideea de a avea al treilea orgasm. Tipul era aproape şi nu mai era timp şi pentru mine. Deodată şi-a scos penisul din mine, aproape mi-a ordonat să mă aşez jos lângă el. L-am văzut când a aruncat prezervativul pe jos, m-a prins de cap şi mi-a îndesat penisul în gură.

Hai că l-am stricat şi pe asta!… Îşi pusese mâinile după ceafă, penisul intra aproape tot. Aş fi putut să-l iau pe tot, dar se mişca prea repede ca să pot face asta. Îşi încordase picioarele, erau puţin flexate… aahhh… înainte să ejaculeze a împins tot penisul şi m-a ţinut aşa.

Era să mă înec dar m-am descurcat până la urma înghiţind toată sperma lui. Gâfâia, respira cu greutate şi mă privea cum aveam tot penisul lui adânc în gură. Nu m-a eliberat imediat ce a terminat. Am stat aşa până când penisul lui a dat semne că se înmoaie. Atunci l-am lovit peste coapsă şi mi-a dat drumul.

Speram să mai vină să mă rezolve şi pe mine… din când în când. Înainte să plece mi-a dat mult mai mult decât convenisem. De atunci nu a mai venit. Încă îl mai aştept să vină. Unde eşti tipule?

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.