Cea mai sexy dintre vecine (1)

Îmi plăcea de multă vreme de vecina mea de la etajul 5. Auzisem că este singură, vroiam să fac sex cu ea numaidecât. Faptul că a ales să rămână singură după două mariaje nereuşite, îmi dădea curaj să insist. Teodora, o femeie frumoasă, destul de înaltă, pe placul meu cum s-ar spune, cu greu îi ghiceşti vârsta. Cu forme apetisante… de câte ori o vedeam încercam să-i ghicesc linia trupului prin hainele nu foarte strânse. …

Sigur ea nu avea habar ce gândeam eu. Mental, încercam să o dezbrac de hainele subţiri de vară, să-i ghicesc forma sânilor prin hainele ei, desenându-i în mintea mea… la care aşezam strategic două sfârcuri maronii îndreptate înainte, către mine… aşteptând parcă să le ating cu limba şi să-i sug hulpav. Mijlocul subţire… parcă făcut pe calapodul meu, să o ţin strâns de mine, având braţul în jurul taliei.

Când mă gândesc că acele haine poate să ascundă trupul imaginaţiei mele… picioarele lungi, coapsele potrivite… nici foarte groase, dar nici foarte subţiri… între care aş fi putut să jur că este epilată complet cu labiile subţiri, în ton cu buzele subţiri mai mereu rujate… ahh…

Devenisem obsedat de ea dar aveam o oarecare reţinere să o abordez, chiar dacă şi eu eram la fel de singur ca şi ea. Parcă nu aş fi suportat un refuz din partea ei. Gurile rele spuneau că împarte patul cu mulţi bărbaţi. Posibile răutăţi de la anumite gospodine ce le mânca invidia pe vecina noastră, pentru trupul ei de invidiat, poate şi pe stilul ei mai libertin.

Aveam suficiente motive să merg mai departe. Îmi trebuia momentul favorabil care să mă pună în situaţia de a fi singuri. Aflasem că este profesoară de romană. Îmi venise ideea să merg la ea pe motiv că doresc să scriu o carte, un roman erotic şi că mi-ar fi prins bine o părere avizată.

După ce am copiat o parte dintr-un text al unei poveşti erotice de pe internet, m-am dus într-o seară la ea la uşă. Mi-a deschis. Pupilele se măreau de cum i-am zărit-o. Îmbrăcată într-un capot de saten albastru deschis, nu foarte lung, cu o palmă deasupra genunchilor, uşor crăpat la partea de jos, lăsând se se vadă o porţiune din coapsele ei.

Sânii împungeau materialul textil, un mic decolteu lăsat la voia întâmplării te lasă să-ţi imaginezi restul. Sfârcurile ascuţite, că doi butoni, mult mai prezenţi decât în alte dăţi… m-a determinat să mă întreb dacă este goală pe sub acel capot sau mai are şi altceva.

A părut interesantă de idee, şi ar fi fost curioasă ce scriu. M-a poftit înăuntru. A vrut să mă servească cu ceva, dar nu avea nimic cu alcool în casă. Un pahar de vin ar fi fost binevenit. Poate că ar fi trebuit să aduc chiar eu, însă mi-a scăpat acest detaliu.

Teodora citea textul adus de mine, pagină cu pagină. Încercam să-i urmăresc mimica, expresia feţei în timp ce parcurgea fiecare rând cu atenţie. Subtil, am văzut cum şi-a strâns uşor buzele… parcă trăind emoţiile celor doi protagonişti din text. Picioarele aşezate unul peste celălalt îmi oferea o imagine asupra rotunjimii genunchiului… lăsându-mă să-mi imaginez ce se ascunde sub acel capot.

– Interesant… tu l-ai scris?

– Da… este doar o parte. Nu sunt sigur că merg pe drumul cel bun şi am zis să cer o opinie, mai ales că eşti profesoară de romană.

– De ce ai venit la mine?

– Nu înţeleg… am venit pentru text… i-am răspuns eu nedumerit.

– Nu ai înţeles subtilitatea întrebării. Să fiu mai explicită… acest text îl recunosc, am recunoscut stilul autorului, apoi, citind mai departe mi-am adus aminte că am citit acest roman. Posibil să-l mai am în bibliotecă, dacă nu cumva am împrumutat cartea cuiva… deci, cu ce intenţii ai venit la mine?

M-a prins. Nu luasem în considerare că s-ar putea să recunoască textul. Trebuia să mă scot. Singura modalitate era să fiu deschis, sincer cu intenţiile mele.

– Vroiam să petrec o seară cu tine… să te cunosc… să te cunosc intim…

– Crezi că nu am văzut cum mă priveşti atunci când mă vezi?! Ţi-a luat ceva până să faci primul pas. Nu ştiu ce ai aflat despre mine, se spun şi multe răutăţi, însă, şi eu ştiu despre tine că eşti un bărbat singur.

Nu a terminat bine de spus, s-a ridicat de pe acel fotoliu şi mi-a spus că revine imediat. La câteva minute a apărut în dreptul uşii de la sufragerie, fără capot, într-un furou de saten tot albastru deschis, cu nişte bretele foarte subţiri, cu un decolteu generos… coapsele la care visam în secret erau mult mai vizibile datorită marginii acelui furou mult mai scurt, abia dacă îi trecea de fese.

Mi-a făcut un semn cu degetul şi a plecat spre dormitor. Iute, m-am ridicat şi m-am dus după ea. Doar nu era să ratez această ocazie. Mai ales că pofteam la ea de multă vreme. Mă aştepta în tocul uşii, m-am strecurat pe lângă ea. În urma mea a închis uşa, apoi a stins lumina, lăsând doar o lampă aprinsă, ce se afla pe noptieră.

M-am dus spre ea, ea zâmbind discret a făcut câţiva paşi spre mine, până ne-am apropiat. Nu ştiu ce simţea ea, dar eu trăiam senzaţia ca şi când ar fi fost ziua mea şi tocmai desfac cadourile de la invitaţi. Ar fi fost o prostie să-i spun şi ei asta, ce fel de bărbat ar fi crezut că sunt. Trebuia să afişez încredere şi stăpânire de sine.

Întâi am pus o mână pe mijloc, trupurile noastre s-au atins… parfumul proaspăt aplicat îmi incita simţurile… gurile se căutau pentru un sărut… nu doar pentru unu şi atât. Era nevoie de primul pentru a continua. S-a împins către mine, gura ei apăsa peste buzele mele. Instinctul m-a împins să-i cuceresc trupul… mâna aluneca uşor pe spatele ei, apoi am coborât până am ajuns la fesele ei.

Nu m-am putut abţine să nu o strâng un pic de fesa stângă. A oftat uşor… dar nu m-am oprit. Fără să-mi iau mâna de pe pielea ei fină, am ajuns cu mâna între noi, între picioarele ei. Abia aşteptam să aflu dacă este epilată inghinal, aşa cum îmi imaginam eu. Înainte de asta, dosul palmei aluneca pe coapsa interioară. Pielea fină m-a făcut să rămân mai mult în această zonă.

Uşor, uşor… am urcat mai sus, cuprins de dorinţa de a-i atinge zona intimă. În cele câteva minute cât a fost plecată s-a pregătit pentru acest moment. S-a parfumat… s-a dezbrăcat de capot dar şi de chiloţei. Într-adevăr, părea proaspăt epilată… pubisul avea un mic smoc de păr, tuns scurt. După atingere părea bine întreţinut. …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Cea mai sexy dintre vecine (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.