Nicio vorbă… numai indicații

Poarta s-a deschis suficient cât să intru cu motorul. Ușa de la garaj era deschisă și am parcat lângă motocicleta ei, monstrul ei. Stătea în ușa de la intrare. Fără să scoată o vorbă, mi-a făcut semn să intru. Am intrat. Mi-a dat o pereche de papuci de casă, cum sunt cei pe care-i primești la hotel, noi, în folie. Am traversat un coridor lung, foarte lung, îngust, slab luminat. Ajuns într-un living imens, am început să inventariez din priviri spațiul. …

O masă rotundă cu un singur picior, veche, dar recondiționată perfect, în compania unui singur scaun cu tapițerie gri, un taburet cubic din lemn masiv, o lampă de cinema cu trepied, o scară dublă. Mi-am oprit privirea asupra scării duble, era deosebit de bine lucrată, din lemn de nuc și era folosită ca suport pentru violoncel. În rest nu era nimic în imensitatea asta de living, nu canapea, nu tv, nu fotolii, toate obiectele le puteai pune într-un spațiu de doi metri pătrați.

Am făcut câțiva pași pe parchetul impecabil, italian, din stejar, cu noduri, crăpături, finisat într-un gri pal, lăsând fibra lemnului foarte vizibilă, și am dat cu nasul de pereți și tavan. Toți pereții erau din beton crud, gri. Pe un singur perete din stânga era colorat un pătrat roșu de maxim 70×70, un roșu aprins, sângeriu. Surpriza a fost când am văzut înfipte în pereți o grămadă de carabine și scripeți, cum vezi prin sex shop-uri.

Oarecum firesc, am ridicat capul în tavan și era la fel, zeci de carabine și scripeți. De undeva se auzea slab… muzică clasică. Nu am observat nicio boxă, însă tot spațiul era inundat de muzică. Scrutez livingul, dar nu o observ pe Ea. Unde a dispărut? La naiba, cine-i femeia asta, ce-i cu locul ăsta? Aștept, tot aștept, iar după mult timp de așteptare apare cu o sticlă de vin și două pahare. Le pune pe masă și îmi face semn să torn în pahare.

Încerc să am prima conversație, dar îmi face semn să tac, se apropie de mine, gustă din vin și mă sărută, ușor, o secundă, apoi îmi mușcă buza tare, tare de tot. Din gât scot un sunet de durere, îmi pune degetul pe buze să tac. Îmi mușc buza și simt gust de sânge, mă durea. Îmi întinde paharul de vin, nu dăm noroc, nu zice nimic și se întoarce cu spatele la mine. După o tăcere lungă și apăsătoare, se întoarce și îmi face semn să o urmez, îmi indică să las paharul de vin.

Ca un câine ascultător, o urmez. Mă duce într-o baie perfect albă, mare, doar cu o cabină de duș. Din privire îmi sugerează să mă dezbrac, o fac automat, mecanic. Intru în duș, moment în care ea îmi face semn să dau drumul la apă și să mă ușurez.

– Cum dracu să fac asta, ești dusă? Cum crezi că mă pot ușura cu tine aici, doar ce te cunosc?

Îmi aruncă o privire tăioasă și intră lângă mine în duș, îmbrăcată, exact cum am găsit-o când am venit. Începe să mă spele, folosește un gel de duș cu paciuli, miroase bine, mă relaxez, intru în erecție. Mă apucă de penis și strânge tare până îmi omoară erecția. Continuă să mă spele peste tot, timp în care eu stau ca un prost, exact ca pula mea fără erecție.

Mă uit la ea printre stropii de apă, era frumoasă, udă, misterioasă. Prin maioul ud îi văd sânii micuți, cu sfârcul întărit. Admir. Oprește apa și dintr-un borcan ia exfoliant în mână și mi-l întinde pe umeri. Cu mâinile pe umerii mei se apropie cu gura de gâtul meu și începe să sărute aproape imperceptibil, apoi mușcă din nou tare, simt că mă piș de durere, chiar mă piș, se uită în ochii mei și îmi zâmbește. Începe să-mi frece corpul cu exfoliantul cu sare de mare și ulei, la început a fost delicată, apoi a început să frece tot mai tare, mă ustura.

A început să mă muște tare, apoi peste urmă freca cu exfoliantul de mare, simțeam o durere insuportabilă. Tratamentul ăsta aspru a durat o veșnicie… sau așa am avut eu impresia. Într-un final, a dat drumul la apă și m-a clătit. Mi-a aruncat un prosop și mi-a făcut semn să ies din baie. Am executat rapid fără să mă opun, m-am dus direct la sticla de vin și am băut dintr-o suflare câteva înghițituri bune.

Îmi torn și în pahar, beau, încep să mă liniștesc.

Realizez că nu am niciun control, femeia asta mă domină absolut, pe mine, care sunt un Dominant. Pe Mine, care am avut zeci de sclave la picioarele mele. Mă trec fiori, mă dor toate locurile unde m-a mușcat, încă simt gustul sărat de la duș. Brusc muzica se aude mai tare, aproape de deranj. Ea în ușă, ținea în mâini un mini geamantan și o grămadă de sfori. Se duce la scară, o ia de la locul ei și o duce sub scripeți.

Urcă și începe să aranjeze sforile pe scripeți, totul sub privirea mea îngrozită. Știam ce urmează, o clipă chiar am crezut că este momentul meu, dar mă înșelasem. Se îndreaptă spre mine, mă ia de mijloc și mă conduce sub scripeți, începe să-mi lege o mână, apoi altă mână. Trage de primul scripete, mâna îmi urcă spre tavan, eram întins la maxim, abia dacă puteam să ating podeaua. La fel și cu mâna cealaltă, doar că acum mă ridicase cam 30 cm de la podea.

A reglat sforile la același nivel, perfect, după care a trecut la picioare. După zece minute, eram un X perfect la distanță de 30 cm de podea. Deschide mini geamantanul, observ multe jucării sexuale, dar ea alege doar o eșarfă neagră. A urcat pe scară și mi-a legat ochii, strâns, nu mai vedeam nimic. Am rămas așa mult timp, nu știu cât, o altă veșnicie, până când s-a oprit brusc muzica. Moment în care ea a început să cânte la violoncel, Bach Cello Suite No.1.

Cânta fără întrerupere, frumos, din rai. La un moment dat, am simțit că nu mai cânta ea, ci muzica venea din boxe, aceeași suită, aproape să nu sesizez schimbarea, dar cum mă gândeam la asta, simt o lovitură peste fese, seacă, usturătoare. M-am trezit brusc din orice visare, inima îmi bătea să-mi crape pieptul, când am simțit o mână cum îmi freca penisul ușor, după care am simțit cum îmi sufla aer rece în timp ce continua să mi-o frece și să mă aducă la erecție.

Când am ajuns la erecție maximă, am simțit cum mă leagă cu sfoară la baza testiculelor și a penisului. Legătura era strânsă, ușor dureroasă. La capetele sforii a legat două bile de inox suficient de grele cât să simt că-mi cade intrumentul, dar în același timp să rămână în erecție și să nu pot ejacula. Cu două vibratoare a început să-mi tachineze penisul. Mă aducea până în punctul de a-mi da drumul și se oprea.

A repetat de câteva ori. S-a oprit brusc, și… Jap, am simțit o lovitură care a venit din față fix peste pieptul meu. Loviturile urmau pulsul muzicii, când mai tari, când mai ușoare, când foarte dese, când rare. După un timp muzica a încetat, dar nu și loviturile, doar că de data asta simțeam două tipuri de lovituri, parcă ar fi date de cravașă și de bici. Ciudat, sau poate nu, dar loviturile de cravașă au început să-mi placă, scoteam sunete de plăcere, dar imediat biciul îmi aducea agonia.

Simțeam o durere în tot corpul, mâinile și picioarele îmi erau amorțite, spatele și pieptul îmi ardeau, penisul și testiculele stăteau să-mi cadă. Am început să simt cum se slăbesc sforile, mai întâi de la picioare, apoi de la mâini. Eliberat, am căzut direct pe podea, și cu greu am reușit să-mi dezleg eșarfa de la ochi.

Parcă aveam nisip în ochi, așa mă simțeam. După câteva clipe de acomodare, am reușit să-i zăresc silueta. Era lângă mine. Mi-a legat o zgardă din piele neagră la gât și m-a tras până la scaun. A legat lesă de piciorul scaunului, m-a culcat printr-o apăsare de picior, după care și-a luat violoncelul și a început să cânte. Cânta lin, iar eu, ca un câine, stăteam la picioarele ei. Cânta și tot cânta, era minunat.

S-a oprit, a luat paharul de vin și mi-a dat să beau. Mi-a ținut paharul până am băut tot vinul. Mi-a luat paharul de la gură, s-a întins pe jos, pe spate, și a început să mă dirijeze din lesă până am ajuns deasupra ei. Am dat să o sărut, dar am primit o palmă cum nu mai primisem vreodată. M-a tăiat cu privirea, a luat pula și și-a băgat-o singură în ea, m-a lăsat să dau din cur, dar ea stabilea ritmul.

Simțeam că mor de plăcere, eram la un pas să ejaculez, când mi-a luat capul și mi l-a băgat între picioarele ei. Am început să-i dau limbi, așa cum mă pricepeam eu mai bine, și chiar sunt un priceput al limbilor, un împărat al limbilor. Gemea ușor, am început să o simt, dar și-a dat seama și m-a tras de lesă, eram din nou în ea.

Brusc, tot corpul ei s-a arcuit, suspina și gemea, începuse orgasmul. Fulgerător mi-a trecut prin cap să mă opresc, poate de ciudă, poate din dorința mea de dominare, dar nu am făcut-o, am continuat să dau din cur ritmat și să-i mușc ușor sânii.

Acum o simțeam prin toți porii, simțeam cum o duc pe paliere și stări diferite ale orgasmului. Epuizată și-a intrat în simțiri, m-a îndepărtat, mi-a dezlegat zgarda de la gât, și-a scos din mini geamantan o eșarfă gri, și-a legat-o singură la gură, a luat violoncelul, s-a așezat, s-a uitat la mine și mi-a făcut semn să plec.

M-am supus automat, m-am îmbrăcat, și, în timp ce traversam coridorul lung, am auzit-o cum a început să cânte. Femeia asta a reușit să-mi provoace o furtună în propriul psihic și în propria-mi viață. Am plecat, supus, neterminat, dar nici nu îmi păsa, eram fericit…

Poveste scrisa de: OLLO.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.