Acasă la tanti Nina (2)

… Părea o idee bună. Nici în visele mele nu mă gândeam că voi face duş cu tanti Nina. Am urmat-o imediat. Ei i-a fost mult mai uşor să se dezbrace. Dintr-un singur gest şi-a deschis cordonul de la capot şi l-a lăsat să cadă. Îi priveam trupul în timp ce mă dezbrăcăm. O doză de ruşine se instalase în sufletul meu şi nu înţelegeam de ce. Într-un final m-am dezbrăcat complet, o mică roşeaţă am simţit-o în obraji, apoi m-am alăturat ei. …

Să facem un duş… este doar o expresie, atunci am înţeles ce înseamnă de fapt. Tanti Nina a stat lipită de mine tot timpul, apa curgea pe noi… mâinile alunecau în voie pe trupul celuilalt, săruturi pasionale, buzele apăsând unele peste celelalte. Mâna ei a ajuns la penis… a trecut uşor pe toată lungimea, ca o mângâiere, apoi l-a cuprins în palmă făcând mişcări lente în sus şi în jos.

Îl simţeam tare ca piatra, iar ea continua să se joace cu el. Nici eu nu am stat degeaba, sânii devenise loc de joacă pentru mine. Trăgeam de ei în toate direcţiile, apăsam, i-am strâns şi m-am jucat cu sfârcurile. Duşul a însemnat mai mult că ne-am lăsat udaţi de apa ce curgea pe noi, nici nu am apucat să ne săpunim.

Mi-a făcut semn să mă dau mai în spate, lipit de zidul de faianţă. Nu aveam habar ce vroia să facă. S-a lăsat pe vine, apoi s-a pus în genunchi. Îmi freca penisul mai tare în timp ce se uita atent la el. Oftam uşor, gândeam ce urma să se întâmple, doar că momentul întârzia să apară. Aş fi vrut să-i văd privirea, dacă se simte ruşinată sau dacă pe chipul ei se citea dorinţa.

La un moment dat mi-a lăsat impresia că nu ştie ce să facă. Oare nu făcuse niciodată aşa ceva? Aşteptarea nu a durat mult, s-a apropiat de el, mâna a coborât spre baza penisului, a deschis buzele şi i-a făcut loc în interior. Căldura buzelor, limba ce m-a atins la vârf m-a făcut să exclam de plăcere. A fost ca un… aahhh… mai lung.

Câteva minute am crezut că mă aflu într-o altă lume, paralelă cu aceasta. Plăcerea pe care mi-o oferea nu o mai trăisem până atunci. Fetele cu care am făcut sex, erau prea ruşinoase ca să facă aşa ceva. Citisem despre asta, dar nu credeam că o să-mi placă atât de mult. În acele momente am ştiut ce-mi doresc, cu partenerele pe care le voi avea… sigur asta o să cer.

Gura flamandă, îmi acaparase tot glandul, intra şi ieşea cu repeziciune, în timp ce avea mâna la baza lui. Se simţea pasiunea, anii de abstinenţă îşi pusese amprenta asupra ei. Văzusem multe filme cu sex oral, dar mai implicată decât tanti Nina nu văzusem nicio altă actriţă.

Îmi doream să nu se termine vreodată. Măiestria ei, lipsa mea de experienţă şi-a spus cuvântul. Cu cât gemeam mai tare cu atât se mişca mai repede. Eram destul de încordat, cu braţele încercam să mă fixez de ziduri. Sămânţa era pe cale să erupă, aveam impresia că vine sub formă de torente. Printre gemete am apucat să o avertizez, dar nu părea că o deranjează… aaahhh… primul jet a ţâşnit în timp ce penisul era aproape jumate în gura ei, mişcările ei au continuat, dar mult mai lente, doar în jurul măciuliei.

După ce a ieşit tot ce aveam în mine, mi-a eliberat penisul, o parte din sămânţă se curgea printre buze, pe sânii ei. Cu ambele mâini a întins sămânţă pe sâni şi pe abdomen. S-a ridicat în picioare şi m-a sărutat pe gură. Nu ştiam dacă să accept sărutul ei sau nu. Nu aveam mult timp de gândire. Până la urma l-am acceptat, până la urmă era vorba de sămânţa mea şi nu ar fi trebuit să-mi fie scârbă.

M-am spălat bine, apoi mi-a spus să mă dus în dormitor până se epilează între picioare. Ajuns în dormitor, m-am întins pe pat, penisul semi erect, priveam către tavan şi rememoram scena de la duş cu trăirile şi emoţii primului sex oral pe care îl primisem. În minte îmi spuneam… trebuie să-i fac şi eu asta, ce putea să se întâmple, cât de rău poate să fie… iar acolo unde mă încurc o să mă îndrume ea.

Nu am realizat cât de mult a trecut, dar a durat ceva până tanti Nina a venit complet dezbrăcată în dormitor. Priveam cu poftă între picioarele ei, labiile fără pic de păr, despicătura dintre ele… aahh… mă motivam mental că trebuie să ajung cu gura între picioarele ei şi să fac ceea ce nu mai făcusem nici unei alte fete… poate din teamă la reacţia lor.

– Am văzut că ţi-a plăcut în baie… a fost prima dată sau mă înşel?

– Prima dată, nu am ştiut cum să cer asta fetelor cu care am fost şi nici ele nu păreau dornice să încerce…

– Dar tu ai făcut aşa ceva, ai sărutat vreo fata între picioare?… m-a întrebat în timp ce se urcase în pat lângă mine, aşezată cu faţa în sus, cu picioarele flexate şi larg desfăcute.

– Nici asta… am văzut în filme, am citit ceva, dar nu am făcut până acum…

– Ai vrea să încerci? La fel cum ţi-a plăcut ţie şi mie o să-mi placă, cu siguranţă…

Nu a aşteptat să primească răspunsul meu. M-a văzut că apropii ea. Întâi m-am dus la sâni, unuia îi sugeam sfârcul, iar pe celălalt în smotoceam mai energic.

– Ştiu că-ţi place, dar nu trebuie să te grăbeşti. La început este nevoie de atingeri mai fine, mai delicate, ca apoi, în timp să măreşti ritmul.

M-am retras fără să-i răspund, un pic ruşinat, dar tot ea m-a încurajat spunându-mi că o să mă îndrume ce şi cum să fac şi nu trebuie să-mi fie ruşine de lipsa de experienţă, doar este ceva normal. I-am sărutat sânul din nou, apoi alunecând uşor pe trupul ei, m-am mutat uşor până am ajuns între picioarele ei.

– Pentru început… nu trebuie să te grăbeşti să ajungi imediat acolo, joacă-te cu femeia, aţâţ-o, trebuie s-o laşi să fiarbă puţin, să-şi dorească asta, mai ales dacă este pentru prima dată. Întâi o mângâi pe coapse, o săruţi… în timp ce buzele şi limba se ocupă de partea interioară a coapselor, cu una dintre mâini sau amândouă te poţi juca cu sânii ei… sigur o să-i placă.

Încercam să aplic sfaturile ei… gemea uşor, am văzut-o că îşi închisese ochii, din când în când îşi muşca buzele… înseamnă că era bine. Puţin câte puţin venea tot mai aproape de mine. Ajunsesem cu gura aproape de păsărica proaspăt epilată, ce emana un parfum a curat.

Limba i-a atins labiile, s-a împins în mine până când gura s-a lipit de vulva ei. A pus o mână pe capul meu. Din mişcările ei am reuşit să înţeleg cum ar trebui să fac. Cuvintele nu-şi mai aveau loc, trebuia să fiu atent la semnalele ei… felul cum suspina, cum se exprima, mâna ce mă îndruma să urc şi să cobor cu limba de-a lungul labiilor. A pus ambele mâini pe capul meu, şi-a ridicat picioarele apoi a strigat spre mine:

– Bag-o adânc!

Mă ţinea strâns de păsărica ei, limba intra atât cât îmi permitea. Îi plăcea foarte mult, ţinând cont de gemetele şi suspinele ei. Ca să-i produc şi mai multă plăcere mi-am dat silinţa să o pătrund mai mult, cât mai mult. Mă durea un pic limba, dar faptul că ea era mulţumită m-a determinat să nu mă dau bătut uşor.

Mi-a direcţionat capul un pic mai sus, spre clitoris. Ca şi mai devreme, mă ţinea fix în timp ce mişca de bazin înainte şi înapoi, stimulându-şi clitorisul de buzele mele. Nu o văzusem o femeie atât de încordată precum am văzut-o pe tanti Nina în acele momente. Strigătele aveau o altă tonalitate, speram că este doar o manifestare normală a unei femei ce trăia senzaţiile la maxim.

Apasă pe capul meu, pentru câteva momente a strâns picioarele apăsând pe urechile mele. Un mic tremur am simţit în zona coapselor, gemea şi suspina tot mai tare… mă jucam cu unul dintre sâni… aahhh… apoi m-a ţinut aşa apăsând pe capul meu cu putere. Abia după ce s-a liniştit m-a eliberat. Respira cu greutate, sacadat. A vrut să-mi spună ceva, dar nu mai era în stare în acele momente.

Îşi recăpătase suflul, zâmbind, fericită mi-a spus:

– Acesta a fost primul tău cunilingus… iar pentru mine a fost primul orgasm, după multă vreme. Ai potenţial. O să faci femeile fericite dacă eşti atent la nevoile lor…

… urmeaza partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Acasă la tanti Nina (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.