Acasă la tanti Nina (1)

Posibil că mulţi dintre voi aţi fost în această ipostază şi aţi trăit astfel de momente, atunci când eraţi copii. O prietenă de familie sau o colegă de servici al mamei, de obicei singură, ce şi-ar fi dorit să aibă un băiat, dar nu a fost să fie, din motive misterioase pentru publicul larg şi avea o bucurie pentru voi. Mama avea o colegă de muncă ce mă îndrăgea foarte mult. Pe atunci eram destul de mic şi nu înţelegeam iubirea pe care tanti Nina mi-o oferea. …

De fiecare dată mă strângea strâns în braţe, obrajii îmi erau striviţi, trupul capturat de braţele ei stil anaconda, aproape că mă sufoca în strânsoarea ei. Nu lipseau pupicii pe obraji, pe amândoi. Îmi lăsa urme de ruj de fiecare dată şi tot ea mă ştergea după. Bineînţeles, cu degetele ei mă apuca de ambii obraji şi mă trăgea de ei în lateral, cică din dragoste.

Eram la vârsta în care nu pricepeam astfel de tandreţuri. Abia vroiam să scap din braţele ei, iar, uneori, mă gândeam cu groază la aceste momente când ştiam că trebuia să vină pe la noi sau mama mă lua cu ea la muncă. Aoleu, iar tanti Nina

Am crescut, tanti Nina nu ieşea din tipar, însă, cu timpul anumite obiceiuri au dispărut. Pupicii au rămas pe obraz, la fel şi îmbrăţişările, dar nu mă mai trăgea de obraji şi nici nu mai simţeam acea strânsoarea din care îmi doream să ies.

Abia făcusem 20 de ani. Mama m-a rugat să mă duc acasă la tanti Nina să-i fac mentenanţă la calculator, mai ales că făcusem informatică la greu în liceu. Deşi eram acum mare, nu puteam să-i spun altfel, în toţi aceşti ani i-am spus tanti Nina, iar acum mi se părea ciudat să o numesc altfel. Devenise o obişnuinţă de care nu puteam scăpa.

De cum am ajuns acasă la ea, m-a îmbrăţişat şi m-a sărutat pe obraji, apoi s-a lipit de mine, poate mai mult decât de obicei. Sânii pronunţaţi se lipise de trupul meu. Trăiam o altă senzaţie decât până acum. Era prima dată când se lipise mine fără să poate sutien. Dacă în copilărie mi se părea traumatizant, momentele de acum trezeau alte simţuri.

Mi se părea destul de atrăgătoare. Îmbrăcată destul de lejer. Un capot subţire, abia legat în cordon, decolteul nu prea îndrăzneţ, cât să-l pot observa. Devenisem bărbat, nu mai eram copilul de ieri, hormonii clocoteau în mine. S-a aşezat lângă mine la calculator, vroia să o învăţ şi pe ea. Sorbea din ceşcuţa de cafea, picior peste picior. Poziţia oferea o vizibilitate bună asupra picioarelor ei. Era pentru prima dată când îi vedeam picioarele dezgolite. Mă atrăgeau, sângele îmi fierbea în vene.

În acea seară mai mult am ameţit-o cu ceea ce am făcut, dar nimic concret. Nu vroiam să o învăţ, deşi erau paşi simpli. Vroiam să o ameţesc, ca să mai vin şi altă dată, deşi, cred, că eram binevenit în casa ei, dar îmi trebuia un motiv solid. Tot drumul până acasă, m-am gândit numai la ea. Nici noaptea nu a scăpat de imaginaţia mea. În timpul nopţii m-am masturbat cu gândul la ea, imaginând scene fierbinţi între noi.

Următoarea zi, m-am dus din nou. La fel. M-a primit în acelaşi mod. Pupicii, îmbrăţişarea şi trezirea simţurilor mele. De data asta am făcut şi eu un pas, mi-am prins braţele în jurul ei şi am stat mai mult. În acea seară, am deschis numeroase ferestre cu tot felul de chestii ce nu-i foloseau la nimic, doar să pară că fac treabă. Câteva zile la rând m-am dus cu acelaşi scop declarat. Dar gândurile mele erau numai la ea.

Venise ziua de sâmbătă. Am sunat-o să o întreb pe la ce oră pot să vin, să am mai mult timp. Ora 15 era perfect. Entuziasmat şi parfumat am ajuns la ea acasă. A închis uşa după mine. M-a luat în braţe, la fel şi eu. Începuse să mă mângâie pe spate, am făcut şi la fel. Şi-a ridicat privirea spre mine. La cei 45 de ani nu mi se părea o babă, chiar o doream, dar nu ştiam cum să abordez problema.

A vrut să-mi de-a pupicii pe obraji, s-a ridicat pe vârfuri… intenţionat i-am căutat buzele. Dacă nu îi plăcea, vroiam să pară un accident. Buzele ei ţuguiate se îndreptau către obraz, m-am eschivat şi mi-am lipit buzele de ale ei. Îi plăcea să rămână lipită cu buzele lipite de obraji când îmi dădea pupicii. A tresărit puţin când s-a văzut cu buzele lipite de ale mele.

S-a amuzat un pic, la fel şi eu. Mâinile mele aflate în jurul taliei, o ţineam aproape de mine şi nu vroiam să-i dau drumul. A vrut să mă sărute pe celălalt obraz, dar am făcut la fel. Emoţiile mele ajunsese la cote maxime. Nu mă temeam de un refuz, ci doar de un scandal, în caz că îi spunea mamei.

Buzele noastre lipite… mă împingeam în ea, apăsam cu putere peste buzele ei. Penisul creştea în pantaloni. Cred că realizase ce se întâmplă între noi, s-a fâstâcit un pic.

– Câteodată uit că eşti acum un bărbat, nu mai eşti băieţaşul pe care în smotoceam când erai mic, dar tot îţi ofer afecţiunea mea.

O priveam în ochi fără să-i spun nimic, un uşor tremur de emoţii m-a cuprins. Nici nu cred că eram în stare să spun ceva. Tot ea a continuat:

– Nu am realizat până acum că mă poţi vedea ca pe o femeie, şi nu mai sunt acea tanti care te iubea ca şi când erai băiatul ei…

A lăsat privirea în jos, apoi s-a uitat din nou către mine. O priveam serios, fără să scot un cuvânt. Mă simţeam roşu în obraji, speram să nu fie prea pronunţat. Câteva momente am stat amândoi lipiţi unul de altul privindu-ne în ochi. Nu ştiam ce ar fi trebuit să fac în acele momente, dar nici nu vroiam să lăsăm lucrurile aşa.

Tanti Nina, m-a apucat de mână, a tras-o spre şi a aşezat-o pe sânii ei. Credeam că visez, tremuram din ce în ce mai tare. Sânii moi la atingere… îi strângeam uşor, penisul mi se sculase de-a dreptul în pantaloni. S-a împins în mine, piciorul băgându-l între picioarele mele. Am stat prea mult în acel hol. Tanti Nina a făcut următorul pas, m-a prins de mână şi m-a tras după ea în sufragerie.

Aşezaţi pe canapea unul lângă altul… o priveam mut, plin de emoţii. A tras de marginea capotului până şi-a dezgolit sânii. Nu mai erau ca la prima tinereţe, dar tot mi se păreau frumoşi. Am întins mâna spre ei… să-i ating, să-i mângâi aşa cum mă pricepeam eu.

Umflătura din pantaloni devenise vizibilă, iar tanti Nina nu s-a oprit aici. Şi-a desfăcut picioarele larg, a tras de marginea capotului până sus, dezvelind picioarele cu coapsele pline… până la partea acoperită de chiloţeii albi. M-a tras de mână şi m-a invitat să o ating pe coapse. Pielea fină mă invita să ating mai mult, tremuram uşor, excitat şi mut de uimire.

– Realizezi că ăsta trebuie să fie secretul nostru, nu-i aşa? Nu trebuie să spui nimănui…

Am aprobat din cap, fără să scot vreun cuvânt, eram prea emoţionat. Ceea ce îmi imaginasem eu noaptea masturbându-mă nu se compara cu senzaţia trăită… atingerea fină sânilor şi coapselor, imaginea de ansamblu.

La cât de emoţionat eram, deşi nu eram virgin, nu reuşeam să merg mai departe fără să mă îndrume ea. Partea bună… îndrumându-mă, era clar că şi ea îşi dorea asta şi mai ales că urma să învăţ din experienţa ei.

– Vino spre mine…

Şi-a prins sânul stâng apucându-l de jos. În timp ce veneam spre ea, a pus o mână pe capul meu îndrumându-mă să ajung la sânul ei. Ştiam ce vroia să fac… am deschis gura şi i-am prins sfârcul între buze. L-am supt puţin, apoi m-am împins spre ea mai mult, încercând să cuprind cât mai mult din sânul ei în gura mea.

Sugeam… mâna stângă urca uşor pe coapsa interioară… mi-a luat mâna şi a pus-o direct între picioarele ei. Suspina încet, respira greu. Am prins curaj… am tras de marginea chilotului să-mi bag mâna în chiloţi. M-a ajutat, a tras o dată cu mine, s-a ridicat ca să-i dea jos. Rămăsese doar cu halatul pe ea. Mi se părea sexy, incitantă… sânii scoşi la vedere, picioarele dezgolite de capot până sus.

M-am îndreptat spre celălalt sân. L-am supt câteva momente, apoi tanti Nina m-a împins uşor în jos. Buzele alunecau pe pielea ei… am ajuns cu capul între coapsele ei. Păsărica uşor neîngrijită, părul pubian îi acoperea labiile. M-a împins până am ajuns pe podea, între picioarele ei. Nu mai făcusem cunilingus până atunci, doar citisem despre asta.

Am sărutat-o de câteva ori pe coapsa interioară, aproape de păsărica ei. Mă îndreptam uşor, neîncrezător spre smocul de păr… eram aproape… şi m-a oprit. A venit spre mine, mi-a prins capul între palmele ei şi mi-a spus.

– Ce ai zice dacă am face un duş împreună?… în timpul ăsta mă fac fresh…

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Acasă la tanti Nina (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.