Acasă la tanti Nina (3)

… Inima se umfla în piept de mândrie. Încă necopt, îmi imaginam că ştiu deja ce am de făcut în pat alături de o femeie. Cuvintele ei aveau să-mi dezvolte mai târziu încrederea în sine. Nu am apucat să-i mulţumesc îndeajuns pentru lecţiile învăţate, lecţii pe care doar cu o femeie cu experienţă ţi le poate împărtăşi.. numai în practică. …

S-a ridicat în şezut, mi-a atins obrazul şi s-a apropiat de mine să mă sărute. În următoarea clipă buzele mele s-au lipit de ale ei. M-a cuprins cu braţele şi m-a tras spre ea, până am ajuns deasupra ei. Încă avea picioarele apropiate. Penisul erect se lipise de abdomen… cu o mână m-a prins de fese şi mă strângea, îi simţeam unghiile mari apăsând în carnea mea.

Buzele s-au dezlipit, ea şi-a ridicat bărbia, în timp ce ofta uşor. Săruturile mele alunecau pe gât, cu braţul stâng mă ţinea lipit de ea, iar cu cealaltă mână continua să apese şi să strângă de fesele mele. Şi-a desfăcut uşor picioarele, primindu-mă între ele. Eram nerăbdător să o pătrund, să simt interior de păsărică matură, cu experienţă… oare este largă, este la fel precum cele tinere?

Aveam tendinţa să mă grăbesc, dar tanti Nina nu-mi mai spunea în cuvinte că mă grăbesc. Scotea doar un… ssshhh… mai lung, în şoaptă, precum mamele ce vor să-şi liniştească copiii. Îmi amintisem ce-mi spusese mai devreme… trebuie să te joci puţin cu femeia, să o stârneşti, să-şi dorească asta. Până la urmă, avea să se întâmple, eram convins, trebuia doar să am răbdare.

Începusem să văd diferenţa. Picioarele s-au deschis mai mult, respira tot mai greu, mâna apăsa pe fesele mele, simulând anumite mişcări, în sus şi în jos. Am ridicat puţin din bazin, uşor, m-am dat înapoi, având penisul în mână. Încercam să găsesc intrarea spre poarta plăcerii dar nu reuşeam. Ca să nu par penibil, mă prefăceam că mă joc cu păsărica ei.

Delicat, tanti Nina, mi-a prins penisul cu mâna, m-a tras spre ea… vârful penisului i-a atins labiile, excitaţia ajunsese la cote alarmante… a intrat un pic. Cealaltă mână o ţinea pe pieptul meu, ca un opritor, să nu înaintez. Atunci am realizat de ce. Grimasele de faţă spuneau totul. Nu mai făcuse sex de multă vreme şi avea nevoie de un pic de acomodare.

A mutat mâna pe fesele mele şi apăsa uşor, apoi se oprea puţin, apăsa din nou… până am reuşit să intru până la capăt. O dată cu ea m-am bucurat de fiecare centimetru cu care înaintasem în interior. Îi simţeam unghiile cu degetele încleştate în spatele meu. Perioada de acomodare trecuse rapid. Mişcările lente au luat locul rapid celor mult mai ample şi mai intense, sprijinit în braţe.

– Dacă simţi că-ţi vine, să te opreşti… să schimbăm poziţia… mi-a spus ea gâfâind.

Parcă ştia că urma să am orgasm. La puţin timp, m-am oprit. Mă dureau braţele şi poate că era bine să schimbăm şi poziţia. În fanteziile mele cu tanti Nina… aveam mâinile aşezate în talie, în timp ce o penetram pe la spate. Doream că această fantezie să se întâmple, exact cum mi-am imaginat-o. A fost puţin mirată când am preluat iniţiativa şi am rugat-o să se aşeze în poziţia dorită.

Imaginea cu tanti Nina aşezată cu spatele la mine era mult mai incitantă decât în fanteziile mele. Mi-am potrivit penisul… am intrat uşor, apoi am prins-o ferm de mijloc. S-a împins în mine de câteva ori până să preiau controlul, cu mişcări tot mai energice, lovindu-ne unul de altul cu putere.

Gemetele ei îmi păreau cunoscute. Se asemănau ca unei actriţe din filmele xxx pe care o urmăream cu drag. Începusem să mă încordez, eram pe cale să ejaculez, însă aveam o dilemă… să schimb sau nu poziţia? Până să mă hotărăsc a fost prea târziu ca să mai mă opresc. Gâfâiam puternic… aahhh… încă câteva mişcări din scurt, sămânţa a ţâşnit, fără ca eu să mă retrag.

Ar fi trebuit să nu finalizez în interior. Nu m-a atenţionat să nu fac asta, dar nu m-am putut decide ce să fac în acele momente. Era prima dată când finalizam în interior fără prezervativ şi s-a întâmplat să fie tocmai ei. Apoi am realizat că ejacularea mea a făcut-o fericită. Îşi dorea asta.

Ne-am dus din nou împreună la baie. În timp ce mă spălam, a vrut să-mi dea o mână de ajutor. Încet, încet, penisul creştea în mâna ei caldă şi pricepută. Era din nou pregătit. Mi-am amintit de tratamentul pe care îl primisem. Am pus mâna pe umerii ei şi i-am indicat să coboare în faţa mea. Vroiam să-i simt din nou buzele senzuale mulate pe gland. Încă nu-l atinsese cu buzele şi limba, dar mi se întărise destul de tare numai la gândul unui sex oral.

L-a prins rapid între buze… aluneca rapid pe lungimea lui. Rămăsesem nemişcat cu gura deschisă… priveam atent la buzele ei ce făceau să dispară penisul. Sugea fără pauză, luasem poziţia pentru un nou orgasm… picioarele îmi tremurau, gemeam puternic. Şi-a dus o mâna între picioare, degetul mijlociu îl băgase în interior şi îl mişca rapid.

Când m-am aşteptat mai puţin, s-a ridicat, s-a întors cu spatele la mine. Aplecată uşor către înainte, cu mâinile sprijinite de zid. Se ridicase uşor pe vârfuri, fundul ei către mine. Mă pregăteam să o penetrez din nou. Eram pregătit să intru… nu acolo, te rog… câteva momente am crezut că nu am înţeles bine, apoi am realizat că doreşte anal.

Nu mai făcusem până atunci, era o premieră, încă una în plus. S-a ridicat mai mult pe vârfuri… încercam să intru… încet, încet… împingeam uşor. Am intrat… orificiul strâmt îmi oferea senzaţii noi. Priveam atent la penisul meu ce se mişca lent şi parcă nu-mi venea să cred că totul este real. Încurajat de ea am început să mă mişc tot mai repede. Şi-a băgat din nou un deget în vagin… mişcările noastre se intensificase.

Gemetele ei se auzeau mult mai tare în baie, iar tanti Nina nu părea că doreşte să-şi menajeze vecinii. Continuam să mă mişc rapid, la fel şi ea cu degetul… aahhh… apoi s-a oprit brusc, respirând greu. Eu mai aveam puţin, nu vroiam să mă opresc. De data asta eram hotărât să termin în interior… aaahhh… am împins tot penisul şi m-am oprit…

Se făcuse târziu, era timpul să plec acasă. Eram convins că relaţia noastră nu se vă oprii aici. Oricând eram binevenit pentru lecţii în particular. Înainte să plec ne-am sărutat pătimaş. Stătusem multă vreme la tanti Nina. Cum am ajuns acasă mama a ţinut să mă întrebe:

– I-ai rezolvat calculatorul?

– Mai am puţin la calculator… pe ea am rezolvat-o… mi-am spus satisfăcut în gând.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Acasă la tanti Nina (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.