Voluptoasa maestră a plăcerii sexului în trei

Iulia era o apariție tentantă pentru orice bărbat, nu cred că cineva putea nega asta. O admirasem de multe ori în taină, privind cum coapsele pline și fesele ei bombate se arcuiesc pe sub blugii mulați, gecile până în talie fiind special alese parcă să le scoată și mai mult în evidență. Vara purta mereu tricouri mulate, cu bustul mare și generos mișcându-se tentant sub decolteu, o îmbinare de curbe tari și albe de la care nu-ți puteai lua privirea. Era conștientă de modul în care arată și nu ezita să își sublinieze fiecare trăsătură. …

Iulia nu era genul de tipă care să pună accent pe lungimea și subțirimea siluetei sale, era o femeie ale cărei curbe te făceau involuntar să o admiri și să îți fugă gândurile la împreunări pasionale. Impresiona cu siguranța cu care mergea, stăpână fiind pe feminitatea ei, ceea ce făcea, ceea ce unele considerau câțiva centimetri în plus în talie sau ici acolo să fie un detaliu care mai degrabă îi sporea voluptatea. Iulia avea totuși și o trăsătură care îi ținea departe pe potențialii admiratori – soțul ei, înalt și distant, care rareori schimba mai multe cuvinte decât un salut mai mult de formă.

Intrasem în discuție cu ea de câteva ori, în lift sau în fața blocului, însă nu m-am gândit vreodată că va depăși stadiul de ispită inaccesibilă care să îmi revină ispititor în momentele de singurătate. La asta mă gândeam și în ziua aceea, în care se pregătea să ducă în bloc numeroasele sacoșe de cumpărături cu care coborâse din mașină. O vedeam aplecată peste sacoșă, pregătită să le aranjeze și să le ridice, cu fustă scurtă și largă, ridicată provocator până sub fese. Soarele de vară se ridicase bine pe cer, uitându-se la blocurile înalte și parcarea betonată care stătea toropită între ele.

Am tresărit când mi-am dat seama că s-a întors spre mine și mi-a zâmbit, dar mi-am revenit repede cu o întrebare galantă:

– Te ajut să le duci?

– Ar fi extraordinar George, mulțumesc.

Am intrat amândoi în lift, spațiul fiind ocupat în mare de sacoșele ei. Eram aproape, simțeam cum sânul ei îmi atinge brațul prin tricou, iar parfumul cu note fresh și dulci îmi gâdilă nările. Penisul dădea semne că vrea să se trezească, am încercat să mă controlez, concentrându-mă la altceva înainte de a mă trezi cu o erecție de toată frumusețea în pantalonii scurți. Ajunși în fața apartamentului ei am așteptat să deschidă, i-am dus sacoșele în hol și m-am pregătit să plec.

– Mulțumesc mult. Te servesc cu o bere?

– Nu aș vrea să deranjez.

– Pe cine? Soțul meu se întoarce abia diseară, iar eu nu am altceva de făcut.

M-a invitat în living, indicându-mi o canapea confortabilă. A turnat cu pricepere berea în pahare și a tras aproape o măsuță cu o scrumieră. A început să îmi povestească despre ea și soțul ei, se mutaseră de ceva vreme acolo și încă nu avea prea mulți prieteni. El era mai mult plecat cu afaceri, iar ea nu lucra, așa că și-ar fi dorit amândoi să cunoască oameni cu care să poată sta de vorbă.

S-a ridicat și a adus o altă sticlă de bere, am observat că la întoarcere s-a așezat mult mai aproape de mine, tresărind când piciorul ei s-a lipit discret de al meu. Se uita în ochii mei, atent, zâmbind ușor și savura țigara, ascultându-mă când îi povesteam despre mine. Simțeam cum mâna îmi tremură pe pahar, de excitație amestecată cu gândurile legate de soțul ei și de iubita mea, de ce ar fi spus dacă ne vedea acolo.

Vocea ei melodioasă, cuvintele aproape șoptite uneori, care ieșeau printre buzele cărnoase, atent rujate, mișcarea aproape imperceptibilă a pielii fine a piciorului ei pe al meu, toate treceau dincolo de rațiunea mea, care oricum abandonase lupta cu dorința, îmi gâdilau testiculele și îmi întăreau puțin câte puțin mădularul. Nu mai încercam să ascund asta, era deja vizibil.

A așezat paharul pe masă, a zăbovit puțin, zâmbind, înlăturându-mi cu privirea ei orice urmă de reținere și și-a așezat mâna pe pantalonii mei, strângându-mi ușor erecția.

– Ești timid?

– Nu, am mormăit eu.

Și-a plimbat degetele agale pe lungimea penisului meu și s-a retras, continuând să zâmbească. Am prins-o de mână și mi-am apropiat buzele de ale ei, nerăbdător ca un adolescent care încă descoperă tainele sexului. M-a mușcat de buză, ușor și s-a retras, uitându-se la mine zâmbind, cu o privire sălbatică, dominatoare, care se profila dintre șuvițele rebele de păr care îi alunecaseră pe frunte. Am încercat din nou, m-a întâmpinat la fel.

I-am deschis picioarele și m-am așezat în genunchi pe podea, băgat între ele. O țineam țintuită de ambele mâini pe canapea. Mi-a răspuns cu aceeași pasiune la sărut, deschizând buzele, lăsându-mă să îi caut limba. I-am smuls tricoul, m-a ajutat, lăsându-mă să admir sânii plini, aproape ieșiți din cupele sutienului. I-am scos din el și i-am prins pe rând în palme, înconjurându-i sfârcurile cu limba. Deveniseră erecte, mari, le-am supt încurajat de suspinele ei și de palmele fine cu care mă apăsa încet către ea.

Am coborât cu săruturile spre abdomen, trecându-mi limba de-a latul lui, urmând conturul bandei de sus a fustei. I-am băgat o mână între coapse și s-a împins în ea, presându-mă cu labiile a căror excitație nu mai putea fi ascunsă de chiloți. Și-a desfăcut nasturele lateral, ca o invitație a o scăpa de fustă, pe care am urmat-o grăbit. Chiloții mici, dantelați, semitransparenți, lăsau să se ghicească conturul unui triunghi de păr pubian aranjat, iar mirosul ușor sărat al sexului ei îmi gâdila nările. I-am tras de pe ea, am admirat labiile cărnoase și mi-am lipit gura de ele. Le-am prins între buze și le-am supt, pe rând, urmându-le conturul fin cu limba.

Le deschidea pentru mine, cu două degete fine cu unghii lungi, discret colorate. Am intrat cu limba, am simțit cum sucurile sărate mă desfată cu savoarea lor, cum devin puțin dulcege, odată ce o penetram, lent, simțindu-i intrarea în vagin. I-am căutat baza clitorisului, ascunsă între labii, pitită în vulvă și am lins-o încet, bucurându-mă cum punctul mic devine din ce în ce mai clar și se transformă într-o zonă fină și erectă. Gemetele ei au fost acoperite de zgomotul ușii.

– Gabriel, tu ești? A gâfâit ea, prinzându-mi capul între picioare atunci când am vrut să mă retrag.

Am auzit pașii grei, tremuram involuntar, de jenă, de situația ciudată, iar vocea groasă a spus de undeva de aproape de noi.

– Da! Ohh, avem un prieten nou. Bravo, Iulia!

Femeia era excitată, mi-a înlăturat rapid reținerile cu mișcări scurte de bazin, în timp ce își depărta labiile cu degetele:

– Nu-ți place? Crezi că mă lași așa? Continuă!

Gabriel se uita la noi, zâmbind. Și-a scos tricoul, dezvăluind un bust și un abdomen atent lucrate, silueta unui bărbat căruia îi plăcea să aibă grijă de el fără să devină o apariție extremă. Și-a dus mâna la curea, începând să o desfacă, în timp ce întărea cuvintele Iuliei:

– Ascult-o, George! Nu îți place?

M-am lăsat purtat din nou de dorință și mi-am afundat buzele în vulva ei, lăsându-mă condus de mișcările ei din bazin. I-am simțit din nou clitorisul erect, l-am masat cu limba, apăsat, de sus până jos, în timp ce degetele mele o penetrau și îi atingeau pereții zemoși ai vaginului. Excitația ei îmi acoperea buzele, o sorbeam și o provocam, simțeam cum degetele mele găsiseră acel punct ascuns al feminității ei care o făcea să tremure la fiecare atingere.

A ejaculat mult, m-am grăbit să îi înghit toată seva, până când coapsele ei tremurând de plăcere m-au prins între ele. Când m-am ridicat i-am observat penisul gros, vascularizat, pe care Gabriel îl decalota și îi expunea vârful mare și neted odată cu mișcările lungi cu care se masa de-a lungul lui. Ne uitam amândoi la femeia care își revenise din starea de dulce abandon care urmase orgasmului și se așezase pe marginea canapelei, cu picioarele larg desfăcute, cu sânii grei lăsați doar atât cât să le surprindă și mai mult curbele.

– Atât puteți? Ne-a zâmbit ea.

S-a așezat în patru labe pe podea, cu picioarele ușor desfăcute. Se mișca ușor, ca o felină, excitându-ne, chemându-ne.

– Am să îți arăt cum îi aduci plăcerea. Mi-a spus Gabriel.

I-a desfăcut larg fesele, cu anusul roz ridat și labiile groase întredeschise la vedere, un tărâm al plăcerilor care ne aștepta pe amândoi. M-a chemat mai aproape și m-a surprins. Mâna lui cu degete groase îmi prinsese ușor penisul și mi-l ghida către labiile ei. Mi-a plimbat vârful pe toată vulva și mi-a cerut să o penetrez doar cu el. Era o senzație care mă înnebunea, o îmbinare de forță și voluptate, de asprime și labii fine, pe care nu o mai simțisem. Simțeam furnicături ușoare în testicule, care urcau încet pe penis.

Femeia gemea, tremura de plăcere, cu penisul gros al lui Gabriel lipit de fesele ei și cu mădularul meu intrând încet și retrăgându-se în același ritm.

– Mai tare, dă-mi-o mai tare!

Mi-a cerut Iulia, împingându-se cu forță în mine. Am prins-o de mijloc și am penetrat-o, Gabriel mă apăsa adânc în ea, îmi cerea să îi dau ce merită. Prins între ei simțurile mele erau mai sensibile ca niciodată, penisul meu îi lovea cu putere vaginul plin de sevă, excitația mă făcea să tremur și mă arunca într-o mișcare sălbatică și necontrolată. Corpurile noastre se loveau, în timp ce Gabriel se uita, un simplu spectator satisfăcut care își masa încet mădularul, pregătindu-se parcă să ni se alăture.

Am ieșit când am simțit că sunt aproape să termin, mâna ei luându-mi repede locul și masându-și labiile. Gabriel a dispărut câteva secunde, reapărând cu un tub transparent în mână.

– Știi ce îi mai place? Analul, orgasmul anal pentru ea e la fel de intens.

L-a deschis și a început să îi maseze anusul ridat cu gelul, alunecând din când în când cu degetele în el. Gemetele ei creșteau în intensitate, transformându-se într-un strigăt când mădularul gros a intrat ușor, făcându-și loc cu greu. M-am așezat pe canapea, iar buzele ei mi-au cuprins penisul, lăsând să scape suspine odată ce Gabriel o penetra mai adânc. Mișcările capului ei pe penisul meu au devenit mai ample, crescând în intensitate odată cu ritmul sălbatic cu care soțul ei intra și ieșea dintre fesele bombate.

De fapt ea era cea care ne conducea pe amândoi, dezmierdându-mă pe mine cu mișcări fine ale limbii, pe tot vârful, împingându-se senzual în el, cu rotiri ale fundului. Creștea progresiv, ca o maestră a sexului, până când mâna ei mi-a prins penisul masându-l cu furie, în timp ce buzele și obrajii îl absorbeau adânc. Penisul gros intra în anusul ei cu mișcări scurte și rapide, crescute în intensitate de contrele prin care bucile frumoase se loveau de pelvisul soțului ei.

Gabriel a ejaculat, cu un geamăt gros. Ea s-a oprit, simțind cu ochii închiși, savurând cum sperma îi umplea interiorul. Am venit din nou în spatele ei, vedeam sămânța care îi cobora pe fese, pe vulvă și pe penisul meu. Am pătruns-o puternic, ea și-a depărtat picioarele și mi s-a deschis mai bine, lăsând ca împreunarea noastră sălbatică să o atingă adânc. Striga, durerea și plăcerea se uneau în ordinele ei scurte, în îndemnurile de a o fute mai tare, mai puternic. Testiculele mi s-au încordat și jeturile de spermă i-au lovit vaginul.

– Linge-o! Mi-a cerut Gabriel.

M-am îndreptat către labii, dar el mi-a tras capul mai sus. I-am lins seva de pe anusul ei, întâi curios, apoi excitat și am coborât să culeg propria sămânță unită cu nectarul ei dulceag. Stăteam toți trei dezbrăcați pe canapea, tolăniți, transpirați, satisfăcuți. De atunci am început să ne cunoaștem mult mai bine, să descoperim plăceri noi.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Voluptoasa maestră a plăcerii sexului în trei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.