Noi doi şi un loc de parcare

Urma să mă întâlnesc cu iubita mea, ne dădusem întâlnire în apropierea unui centru comercial. Îmi era dor de ea după cele câteva zile în care fusesem plecat din localitate. Cu siguranţă şi ei, după modul în care s-a manifestat la telefon când i-am cerut să ne întâlnim. A ajuns înaintea mea, intrase cu maşina în parcarea centrului comercial. M-a sunat să afle pe unde sunt. În 5-7 minute urma să ajung şi eu. Era nerăbdătoare, precum şi eu. …

Îi văzusem maşina parcată. Am vrut să văd ce face în maşină, nu m-a văzut când am ajuns. Discret, am aruncat o privire pe geam, prin partea pasagerului din dreapta. Nu ştiu ce făcea mai exact, dar era foarte concentrată la ecranul telefonului. Puteam să o urmăresc un timp, dar am renunţat. Am deschis portiera şi am intrat. De cum m-a văzut a lăsat telefonul şi sărit spre mine să mă cuprindă cu braţele.

– Îmi era dor de parfumul tău… atât am apucat să-i spun în timp ce ne sărutam. Valentina era mult prea concentrată, auzise ceea ce i-am spus, dar nu mi-a răspuns.

Ce-i drept, nu prea îmi păsa dacă îmi răspunde sau nu, felul în care mă strângea în braţe şi mă săruta era suficient pentru mine. Treaba nu a fost chiar atât de simplă, această revedere îmi provocase o erecţie de zile mari. Se putea vedea cu uşurinţă prin pantaloni. Nici eu nu am fost prea cuminte, mi-am cam făcut de cap, pipăind-o prin locurile interzise. Aveam mâna băgată între picioarele ei, pe sub marginea rochiţei… pielea fină şi catifelată a coapselor m-a invitat să continui, până am ajuns la chiloţeii ei.

I-am tras în lateral… abia îi atingeam labiile cu degetele… mmhh… gemea uşor, săruturile o îmbătaseră şi pe ea. Mă gândeam că nu a fost cea mai inspirată alegere, să ne întâlnim în oraş, când am fi putut să fim într-o încăpere, doar noi doi, şi să lăsăm trupurile să vorbească. Valentina mi-a simţit erecţia în momentul în care mâna trecuse pe deasupra prohabului. Mi-a apucat penisul prin pantaloni, strângea de el şi ofta puternic. Parcă îmi luase vorbele din gură.

– Mai bine ne întâlneam la tine, la mine sau în altă parte. Noi nu putem sta locului vreo clipă, ne dorim prea mult.

– Aşa este, draga mea…

Credeam că o să se joace un pic cu penisul meu, apoi o să-i treacă, iar după… după ce dispare erecţia, putem ieşi din maşină. Se tot uita când la mine, când în jos, spre penisul meu.

– Stai aşa, am o idee.

Ce idee?!… îmi venea să o întreb, dar am zis că voi afla până la urmă. Şi-a reluat locul în scaunul şoferului, a pornit maşina, după câteva minute de plimbat prin parcare, a oprit într-o zonă mult mai liberă. La acea oră parcarea centrului comercial nu era aglomerată. Înainte să iasă din maşină, mi-a zis să mă dau mai în spate cu scaunul.

M-am conformat, dar nu prinsesem ideea, care era motivul pentru care trebuia să fac asta. A venit roată, pe partea cealaltă, a deschis uşa. A aşteptat să termin de reglat scaunul, în spate, până la maxim, apoi a intrat în maşină, între picioarele mele, lăsându-mă pe mine să închid uşa.

– Eşti nebună!?… i-am spus eu zâmbind… suntem într-o parcare, încă este lumina afară, ce vrei să faci?

– Ce ar trebui să facă orice femeie pentru bărbatul ei… mi-a răspuns ea. Era clar pentru mine ce voia să facă încă de la început, întrebarea a fost mai mult de control, răspunsul îl ştiam fără să mi-l spună ea. Şi-a făcut loc la picioarele mele. Capul îi ajungea perfect în zona prohabului. În timp ce mă descheia la pantaloni, încercam să aproximez dacă capul depăşea nivelul portierei, riscând să fim văzuţi de cineva prin geam.

Părea totul în regulă, dar asta nu ascundea din emoţii. Mi-a scos penisul afară. L-a sărutat de câteva ori, dar nu era mulţumită. Până nu m-a dezbrăcat de pantaloni nu s-a lăsat. A tras de ei până au ajuns jos la glezne, la fel şi chiloţii. Acum părea mulţumită. Şi-a reluat activitatea. Cu penisul într-o mână, se uita la mine zâmbind, cu limba îl atingea la vârf. Uşor stresat, încercam să mă bucur de tratamentul iubitei mele. Nu o credeam în stare de o asemenea nebunie, în plină zi, în parcarea unui centru comercial.

A coborât cu limba către testicule. Arunci am realizat de ce m-a dezbrăcat de haine, deşi riscul de a fi prinşi în fapt era mult mai ridicat. Întâi m-a lins la scrot apoi, mi-a luat fiecare testicul între buze, trăgând uşor de el, în timp ce făcea mişcări cu limba în jurul lui. Nu era o noutate pentru mine această tehnică, în multe seri mi-a oferit acest tratament. A continuat să-mi sugă şi să-mi lingă testiculele câteva minute, apoi, a pornit cu săruturi apăsate pe penis până a ajuns la vârf.

Buzele cărnoase, calde, mi-au acaparat glandul. Îşi luase mâna de pe el, mâinile le poziţionase pe picioarele mele. Cu mişcări lente, îşi mişca capul în sus şi în jos, până la jumătate. Mă privea în ochi tot timpul. Mă împărţisem în două, când la ochii ei, când la ventuzele lipite de bărbăţia mea. Aşteptam momentul când urma să se dezlănţuie. Adoră să facă sex oral adânc, iar eu nu pot decât să apreciez şi să mă bucur de senzaţii extraordinare.

Stresat de situaţie, i-am pus mâna pe cap să-i dirijez mişcările, un pic mai energice, să terminăm mai repede. A înţeles ce vreau. Mi-a luat mâna de pe cap şi a preluat controlul. S-a uitat în ochii mei pentru ultima oară, a coborât încet până penisul a intrat tot. Scena în sine mă făcea să tremur de plăcere. A închis ochii, apoi a început să grăbească ritmul.

Mâinile ei se aflau tot pe coapsele mele, eu mi-am aşezat braţele peste ale ei, ţinând-o nu prea tare de antebraţ. Renunţase să se mai uite la mine. Mişcările alerte mă înnebuneau, ca de fiecare dată. Buzele alunecau pe toată lungimea penisului, până la rădăcină. Nu se oprea vreo clipă din mişcări… poate că realizase că nu putem risca prea mult şi trebuie să încheiem repede treaba.

Îmi încordasem picioarele, cu ochii semi deschişi încercam să privesc toată scena, abia reuşeam să percep ceva, nu mai eram în stare să fiu atent la mişcările ei. Gemeam tot mai puternic, Valentina făcea anumite zgomote, interesante, incitante. Pentru câteva clipe am uitat unde ne aflam… presiunea era din ce în ce mai mare… aahh… m-a simţit, momentul era aproape… se mişca din ce în ce mai repede… gâfâind, am reuşit să spun… vine!…

Era mai mult o confirmare pentru mine, nicidecum o atenţionare pentru ea… aahhh… am ţipat o dată… Valentina a simţit gustul sămânţii mele… s-a aplecat până a ajuns cu buzele la rădăcină, rămânând nemişcată, în timp ce eu tremuram şi abia reuşeam să-mi găsesc ritmul respiraţiei. A stat aşa până când penisul meu a dat semne de moleşeală. Abia atunci l-a eliberat. Ştiam că ţine în torpedo şerveţele umede, pentru diverse ocazii. După ce m-am şters, m-a ajutat să mă îmbrac, apoi şi-a reluat locul pe scaunul şoferului.

Începusem să am sentimente de vinovăţie faţă de ea pentru că nu primise nimic de la mine. M-a sărutat pe buze şi m-a întrebat. Cred că simţise ceva.

– Ce s-a întamplat?

– Pe mine m-ai rezolvat, dar cu tine cum rămâne?

– Nu-i nimic iubire, îţi vei lua revanşa diseară, doar nu credeai că scapi… mi-a spus ea plină de încredere… Nu puteam să te las aşa, să te doară ouţele din pricina mea. Acum hai să mâncăm ceva, mi s-a făcut foame, apoi vedem noi ce mai facem.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Noi doi şi un loc de parcare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.