Sex în patru… cu prietenii mei

Soarele începuse să coboare, prelungind umbrele copacilor din grădina noastră. Mă uitam la Luiza, întinsă pe șezlongul de lângă mine, la fesele ei rotunde, între care se pierdea micul slip tanga, picioarele lungi, frumoase, gleznele subțiri. Pielea căpătase nuanțe aurii închise, spre maroniu, începeau deja să contrasteze cu blondul părului lung. Ea s-a întors, cu fața în sus, întinzându-se mulțumită. Nu îi vedeam ochii acoperiți de perechea de ochelari de soare mari, colorați, dar după colțul buzelor, ridicat leneș într-un zâmbet, îmi dădeam seama că e relaxată. …

Sânii medii, tari, cu sfârcuri mari mai închise la culoare creau o imagine foarte senzuală împreună cu talia subțire. Și-a aranjat nepăsătoare marginea slipului și a rămas întinsă la soare. Telefonul meu suna pe măsuță. L-am ignorat, dar văzând că insistă am răspuns în cele din urmă.

– Vă aștept, suntem acasă!… am mormăit eu, încercând să ascund ușoara sâcâială pe care mi-au adus-o.

– Luiza… Mihai și Iulian sunt în zonă și vor să treacă pe la noi.

– Ce caută aici? Mirarea ei era oarecum firească, ne mutasem de curând într-un sat aflat la câțiva kilometri de oraș. Nu era un loc în care să ieși la plimbare neapărat, așa cum sugerau prietenii mei.

– Habar nu am. O fi un pretext, ce mai contează.

– Ok, mă duc să mă îmbrac, a oftat ea. A apărut destul de repede într-o rochie scurtă de plajă. Am remarcat umerii goi, nu își pusese sutienul. I-am condus pe cei doi în curte, invitându-i să ia loc pe terasa răcoroasă de lângă casă. Suntem prieteni de când ne știm, deși în ultima vreme am avut timp să ne vedem mai puțin decât am fi dorit. După câteva beri era deja seară afară, dar întâlnirea era una dintre acelea care urma a se prelungi târziu în noapte.

Luiza ieșea la o țigară din când în când, atrasă de râsetele noastre zgomotoase, până când a decis să ni se alăture. Îi măsura zâmbind pe cei doi bărbați. Iulian, înalt, atletic, ușor neras era tipul care avea întotdeauna fler la femei. Îi întorcea de multe ori privirea, făcându-mă să mă simt ciudat de marginalizat uneori. Ce nu știa el era că eu și Luiza avea propriile noastre reguli. Experimentam multe lucruri amândoi din punct de vedere sexual, de suficient timp încât să constatăm o creștere a satisfacției și odată cu ea, și o creștere a încrederii.

Luiza m-a mângâiat pe genunchi pe sub masă. I-am răspuns la fel de discret, lăsându-mi degetele să alunece pe coapsă și apoi între picioarele ei. Rămăsese cu slipul pe ea, dar chiar și așa simțeam nectarul ei feminin. Și-a strâns încet picioarele și m-a ținut acolo, continuând să râdă și să vorbească.

– Hai să mâncăm și noi ceva, prea multă bere.

I-am invitat pe toți în living, eu și Luiza mergând să aducem niște sandviciuri și să pregătim repede carne la cuptor. Am continuat cu pahare de vin, limbile ni se împleticeau puțin, iar glumele deveniseră mult mai străvezii. Am zâmbit, era un vin roșu, demisec, ce la mine funcționa ca un fel de afrodisiac și mă ținea în erecție ore întregi. Am mângâiat-o pe Luiza pe obraz, ea s-a cuibărit la pieptul meu. Ne sărutam din când în când, Iulian își sugea buzele și ne privea, întrebător.

Ea s-a ridicat, m-a lăsat să îi deschid rochia, care a căzut pe podea, expunându-i trupul svelt, acoperit doar de slipul tanga. Cei doi se foiau pe canapea și nu mai spuneau nimic. Luiza și-a cuprins sânii în palme, strângând sfârcurile între degete. Îi desenam cu degetele pe piele conturul slipului, a desfăcut picioarele încet și m-a primit între ele. I-am tras de slip, dezvelindu-i labiile mari și am continuat să o mângâi pe ele. Alunecam cu capul unui deget în despicătură, îl plimbam ușor pe clitoris, cât să o stârnesc și o penetram din nou. Gemea și începuse să miște din bazin, să se apese pe degetele mele.

Primul s-a ridicat Iulian, îi vedeam erecția împingând pantalonii scurți din bumbac. Îi plăcea să o arate, mângâindu-i vârful cu două degete prin ei. Luiza a ridicat un picior pe brațele fotoliului expunându-și zona inghinală în dreptul feței mele. Am început să o ling, să îi sug pe rând labiile. Iulian o prinsese de fese, îi simțeam degetul alunecând în vagin, luptându-se cu limba mea pentru plăcerea de a o satisface. L-am văzut că se oprește și se dezbracă, am permis glandului lui gros să treacă peste despicătura Luizei, să îi atingă clitorisul, să o provoace.

Ea s-a sprijinit cum ambele mâini de fotoliul pe care stăteam, împingându-și fundul către Iulian. Buzele ei le cautau pe ale mele, își deschidea drumul cu limba către a mea, mă mușca ușor. A închis ochii de durere când penisul lui a intrat. M-am uitat la el, era atent, simțise. O lăsa pe ea se se miște într-un du-te-vino încet pe scula lui, până când intrarea excitată a vaginului îl chema mai adânc.

– Ohhh, daaaa. Te simt, vino mai adânc.

Gemea, întinsă peste mine. I-am apucat sfârcurile între buze, sugându-le și dezmierdându-le cu limba. Erau tari, ridate de excitație. Am eliberat-o și m-am sprijinit cu spatele pe fotoliu, admirând trupurile lor transpirate, înlănțuite. Iulian o ținea de mijloc și o penetra cu forță. Ea lăsa să îi scape gemete de plăcere printre buzele întredeschise și mă privea pierdută în ochi. Mi-am trecut degetele pe capul penisului, l-am decalotat și am început să îl masez încet. Luiza i-a lins vârful, a savurat primele semne ale excitației mele.

Se depărta și se apropia în ritmul cu care Iulian o pătrundea, până a reușit să îmi prindă mădularul în gură. Mihai se dezbrăcase și se apropiase de noi. Penisul lui era mai mic decât al lui Iulian, dar gros și cu un cap rotund, mare. Mă excita imaginea penisurilor, mirosul de sex și transpirație, imaginea ei gemând de plăcere. S-a așezat în genunchi și am înconjurat-o cu toții, masturbându-ne excitați. Se ocupa pe rând de noi, cu gura, pofticioasă, scoțând pleoscăituri și gemete de plăcere.

Juca cu ceilalți, ne mângâia testiculele, le cântărea și le strângea în palme, înainte să se încleșteze pe mădulare și să le frece cu putere. Iulian a fost cel care a ridicat-o, ca pe o jucărie. Ea s-a încolăcit cu picioarele în jurul lui, s-a lăsat pătrunsă și a început să se miște încet pe el, iar apoi să se lovească puternic în plexul lui, lăsându-se sfredelită. Bărbatul a întins-o pe canapea, dar ea s-a ridicat în patru labe, rotindu-și fesele către noi.

– Vă vreau! Vă vreau pe toți.

Mihai a început să o lingă între fese, să o pătrundă în vagin cu două degete. Ea se relaxa și gemea, cerând și așteptând plăcerea. Prietenul meu și-a potrivit penisul pe intrarea strâmtă a anusului. A împins, dar nu a reușit să intre. Îl vedeam cum se străduiește, o auzeam pe ea cum icnește, durerea lăsând loc plăcerii odată ce el a reușit să intre încet, până la capăt. Am penetrat-o pe rând, mutându-ne între fundul ei și vaginul ale cărei labii răsfrânte și întredeschise mustea de plăcere. Limbajul ei era necontrolat, cerea să fie futută, lăuda scula și priceperea fiecăruia.

– Futeți-mă! Mai tare! Ohhh, daaa.

Am legat-o la ochi și am întors-o cu fața în sus. Stătea cu picioarele larg deschise, își masa puternic clitorisul și ne căuta cu cealaltă mână. Am intrat în ea și am penetrat-o sălbatic, după ce Mihai îi umpluse vaginul cu jeturi vâscoase de spermă. Priveam la imaginea penisului lui Iulian, pe care își mulase buzele și pe care îl primea cât mai adânc.

– Ohhh, îmi vine, nu te opri. Fute-mă! Îmi cerea ea.

Am juisat puternic, terminând aproape odată cu ea. Și-a pus repede mâna între picioare, masându-și labiile cu nectarul orgasmului ei și sămânța mea și a lui Mihai. Iulian a gemut și i-a ejaculat pe față, lăsând-o să primească sămânța și în gura larg deschisă. Luiza zâmbea, încă legată la ochi… a cules seva noastră de pe labii cu degetele, le lingea încet, le savura.

S-a dezlegat la ochi, am râs cu toții, de parcă făcusem cel mai firesc lucru între vechi prieteni. Am rămas dezbrăcați, urmau alte orgasme și noi plăceri.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex în patru… cu prietenii mei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.