O soție făcută poștă

Am stat cu Alina la munte un weekend prelungit, avem nevoie de relaxare. În ultima vreme am fost plecați în delegații, sau orele de la birou se întinseseră până seara târziu. Aproape că timpul pentru noi doi a lipsit cu desăvârșire în ultimele luni și am stabilit că e cazul să ne răsfățăm și să ne descoperim. Relația noastră a început acum mulți ani, cu un sex sălbatic în parcarea unui club, dar ceea ce credeam că va fi o partidă de o noapte a devenit o relație de-o viață. …

Ne potriveam, aveam cam aceleași gusturi, iubeam călătoriile, să citim, dar înainte de orice, iubeam amândoi sexul. Ne-o trăgeam mult, oriunde, experimentam lucruri noi, dar întotdeauna în doi. Am intrat odată într-un sex-shop și am ales unul dintre multele tipuri de vibratoare iepuraș și așa am descoperit… cum, Alina poate avea unele dintre cele mai tari orgasme. Ne întrebam, în treacăt, dacă i-ar place să fie penetrată chiar de mai mulți bărbați odată, dar a rămas un fel de fantezie neclarificată.

Pierdusem sexul, redus acum la câteva partide rapide, un penetrat scurt și sălbatic când mai aveam timp și chef de el și am spus amândoi că e momentul să ne luăm o scurtă pauză doar pentru noi. Hotelul retras te întâmpina cu miros de brad, poteci șerpuitoare în pădurea în care se afla. Simțeam după o scurtă plimbare că suntem din nou doi adolescenți ce reîncep să se bucure de lucrurile mărunte. Am decis să ne petrecem apoi după amiază la generoasa piscină a hotelului, în care se mai aflau doar câțiva clienți.

Alina s-a decis să profite de una dintre primele zile de vară, alegând un costum de baie nou, cu slip decupat înalt pe picior și în format aproape tanga și un sutien ce lăsa la vedere partea superioară a sânilor. Îmi plăcea să o privesc cum se răsfață la soare, ca o felină, cum înoată agale și revine iar pentru a se delecta la soare savurând un cocktail. I-am observat mai târziu pe cei doi bărbați, doi tipi destul de tineri, ce păreau a fi studenți sau terminaseră de curând.

Unul atletic, înalt, cu mușchi reliefați pe abdomen și piept, celălalt de o statură medie. Consumau bere după bere și deveniseră destul de gălăgioși. Am văzut cum privirile lor o căutau insistent pe Alina atunci când ieșea din piscină, ba chiar mi s-a părut că ea își aranjează slipul sau sutienul pentru a le oferi o frumoasă priveliște a costumului de baie elastic care se mula peste curbele ei. Zâmbea, era bine dispusă, flirta în taină de la distanță cu ei și toate astea mă incitau.

– Îți plac tipii ăia? Am întrebat-o în lift.

– Termină Adrian, a spus ea roșind ușor. Doar nu ești gelos mai nou?

I-am pus degetul pe buze și am sărutat-o. Mi-a răspuns mușcându-mă ușor și căutându-mi limba cu a ei. Aveam acces ușor pe sub halatul ei de la hotel, i-am strecurat mâna între picioare, am simţit-o excitată. Gemea ușor, lăsându-mă să o penetrez cu degetul pe lângă slip. Am scos mâna când liftul s-a oprit, mi-am lins încet degetul, era gustul vaginului ei și al excitației. Ne-am aruncat rapid hainele în cameră, s-a sprijinit de pat, împingând provocator fundul ei cu fese frumoase, bine proporționate către mine.

Am pătruns-o, mădularul mi-a intrat ușor. A strigat și a început să se împingă mai tare spre mine. Ne-am tras-o într-o împreunare sălbatică, ejaculând repede și mult. A zâmbit și s-a uitat la mine, arătându-mi sperma vâscoasă care îi curgea din vagin în palmă. Seara, pe terasa restaurantului i-am văzut din nou pe cei doi tipi, unul a venit și ne-a întrebat dacă avem câteva țigări în plus până a doua zi, la restaurant nu se găseau. I-am invitat cu noi la masă, erau doi teribiliști destul de timizi în esență.

– Veniți la noi la un pahar? I-am invitat tot eu la închiderea restaurantului.

Alina zâmbea și mă ținea de mână, privindu-l pe Mihai, tipul musculos și pe prietenul lui Iulian cum ne urmează în lift. Am mers pe terasa generoasă, aflată în penumbră, singura lumină fiind cea care venea din cameră. Alina era gazda perfectă, le turna atentă în pahar băieților, aplecându-se spre ei, zăbovind cât să îi lase să se desfete cu priveliștea părții de sus a sânilor ei, între care se odihnea provocator un medalion.

Se apleca din când în când să ia sticla de pe măsuța de lângă, rochița mulată ridicându-se până aproape sub fund, lăsând la vedere banda dantelată a dresului. I-am simțit că prind curaj, deși se foiau în fotolii ca doi adolescenți ce încercau să își ascundă erecția.

– Andrei, mă duc să mă uit în bar să vedem ce mai e. Alina se uita fix în ochii mei, ridicătura ușoară a sprâncenelor și zâmbetul făcându-mă să înțeleg că vrea să o urmez.

– Hai că vin și eu.

Mergea înaintea mea. Am lăsat ușa de la terasă larg deschisă, iar bărbații ne priveau cum o iau în brațe pe la spate, ea întorcându-și capul să îmi caute buzele. I-am prins sânii în palme, scoțându-i din decolteu, iar ea a început să îmi maseze penisul prin pantaloni. S-a așezat în genunchi, l-a scos grăbită și a început să îl sugă cu poftă. M-am întors zâmbind spre băieți și le-am făcut un semn să ni se alăture. Au venit lângă noi, s-au dezbrăcat privind fascinați cum capul Alinei se mișca rapid pe mădularul meu.

Aveau amândoi penisuri lungi, al lui Iulian fiind și foarte gros. Faptul că erau epilați îi făcea să pară și mai dotați. Gemând, Alina a început să îi frece, ocupându-se de mine. Am zâmbit când băieții s-au apropiat și mai mult. Mihai a tras-o ușor de cap spre el. Alina încerca să îi cuprindă pe amândoi, trecând apoi pe rând, de la unul la celălalt. Continua să le maseze mădularele, culegea cu limba primele boabe de spermă de pe vârfurile decalotate, le absorbea apoi cu putere, lăsând să se audă gemete de satisfacție.

M-am așezat în genunchi lângă ea, uitându-mă de aproape la cele două mădulare vânjoase ce dispăreau în gura soției mele. Mi-am trecut degetele peste labiile ei, vaginul trimitea șuvoaie de excitație. Am provocat-o cu câteva penetrări cu degetele și m-am tras deoparte, vizionând un spectacol desprins parcă din filmele porno. Mihai prinsese deja curaj, a tras-o de păr și a împins-o pe podea.

– Iulian, hai să o futem pe curva asta…

Am tăcut, evaluând efectul cuvintelor lui asupra ei. Ea a răspuns, dar nu era furie, ci doar o excitare gâtuită, făcând-o să pară altă femeie:

– Ohh, da, dați-mi-le! Își deschidea fesele provocându-i, trecând apoi cu degetele la labii în căutarea clitorisului.

Mihai s-a apropiat de ea, masturbându-se, i-a căutat cu limba labiile cărnoase. Alina gemea, mișcându-și fundul în sus și în jos, scurt, repede, făcându-l pe bărbat să îi lingă toată vulva. A țipat de plăcere când el și-a trecut penisul peste labiile ei, intrând în vaginul excitat cu vârful, însă bărbatul a ținut-o de șolduri și nu a lăsat-o să se miște cum voia. Și-a scos mădularul, a scuipat între feele ei, masându-i anusul cu degetul. A penetrat-o apoi, încet, surprinzător de cunoscător, i-a mângâiat fesele în timp ce ea urla și căuta să îl ia, dar atunci când a intrat tot, până la testicule, a prins-o din nou de șolduri și i-a dictat ritmul.

– Amândoi o dată! Iulian, îl vreau pe cel mai gros în păsărica mea.

Iulian s-a întins pe jos sub ea, începând să îi maseze labiile cu vârful penisului. Îi căuta sfârcurile tari cu limba, sugându-le puternic când le-a găsit. Vedeam cum sânii plini ai Alinei se mișca peste fața lui, căutându-i pe rând gura. M-am uitat o vreme la ei, înlănțuiți, cu Alina sprijinită de mâini, împingând în mădularul lui Iulian care îi umplea vaginul, Mihai penetrând-o în anusul strâmt. Am venit lângă ea, i-am pus penisul pe buze… mi-a absorbit imediat măciulia, își trecea rapid limba peste ea, mulându-și strâns obrajii.

I-am strâns părul lung în palmă, am tras de el blând la început, începând apoi să îi controlez cu furie modul în care îmi sugea penisul, cât de adânc și repede o lua. O tratăm toți trei ca pe o curvă, cerându-i vulgar să nea dea păsărica, să miște din fundul acela de târfă sau să o sugă așa cum știe, iar ei îi plăcea. Închisese ochii și se supunea gemând. Voiam să văd cum ne ia pe rând sperma. L-am împins ușor pe Mihai, am luat-o de șolduri, scoțând-o din mădularul celuilalt bărbat.

S-a încolăcit în jurul meu, am intrat în ea și am dus-o către pat, dându-i drumul pe el. Ne aștepta cu picioarele larg deschise. Mihai a intrat în vaginul ei mustind de la sucurile excitației, i-a pus picioarele pe umeri și a penetrat-o energic, până când s-a oprit gemând gutural și și-a slobozit sămânța pe sânii și abdomenul ei. Alina și-o întindea pe corp provocator cu degetele, o lingea, se uita la Iulian ce i-a urmat colegului său.

Priveam din lateral futaiul lor, excitat, o mușcam de sfârcuri, gustam transpirația ei amestecată cu sperma unui alt bărbat. Nu o văzusem așa niciodată, era provocatoare, incitantă, ca o femeie pe care o întâlneam prima oară. Iulian a ejaculat în ea. Era rândul meu, m-am jucat cu degetele către punctul ei G, cu sperma celuilalt bărbat. Atunci când nu mai putea a strigat că mă vrea și am pătruns-o animalic, ca pe o pedeapsă și o victorie în același timp.

Am închis ochii și am savurat senzația vaginului ușor mai larg decât de obicei, a spermei lui Iulian şi a sucurilor ei. A terminat pe penisul meu, am simțit clar cum se relaxează și seva ei îmi lovește vârful sensibil. Am ejaculat puternic și am simțit cum vaginul ei se contractă ușor pe penisul meu, savurând jeturile bărbăției mele. Am ieșit, coborând cu capul între picioarele ei. Voiam să gust noaptea asta de sex. M-a împins ușor întâi, dar s-a relaxat, uitându-se fascinată cum lingeam sperma mea și a celorlalți bărbați de pe trupul său.

M-a tras de cap și m-a sărutat apăsat. S-a ridicat firesc, de parcă transpiraţia și sămânța vâscoasă nu i-ar fi fost încă pe piele.

– Vă mulțumesc băieți, sunteți foarte buni.

I-a sărutat, lăsându-i să înțeleagă că nu mai era nevoie de ei. A doua zi ne-am întâlnit cu toții la prânz, deja prieteni, stabilind o nouă seară împreună.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.