Alice păstra distanța… Claudia nu avea vreo inhibiție

Firma noastră se extinsese de puțin timp. Odată cu noul sediu venind și noi colegi. Mi-au atras atenția de la început două fete – Alice și Claudia, ce stăteau în fața mea, la unul dintre șirurile nesfârșite de birouri. Alice o șatenă minionă destul de tăcută, mai degrabă timidă. Întorcea privirile tipilor cu blugii ei mulați la fesele voluptoase și curbele șoldurilor, sau îmbrăcată în tricourile ce-i cuprindeau sânii tari, ca două fructe ce așteptau să fie descoperite. Nu știu dacă era conștientă de asta, dacă nu cred că îi păsa, sau era prea timidă să intre în dialogurile cu dublu sens pe care încercau să le inițieze băieții. …

Claudia – volubilă, rezistă la glumele oricărui bărbat. Ştia să îi provoace la rândul ei. Înaltă, slabă cu picioare lungi și un bust plin, scos și mai clar în evidență de talia subțire, avea o înclinație către rochii mulate, ușor mai scurte decât genunchii. Ne-am intersectat de câteva ori la țigară. Destul de repede a devenit un obicei să ieșim toți trei în același timp. Discuțiile au devenit cu timpul mai personale, cum se întâmpla de obicei, atunci când eram doar noi. Am aflat că fetele au fost colege de facultate, prietene bune și întâmplarea a făcut să treacă amândouă de interviul pentru primul job.

Alice păstra oarecum distanța, dar Claudia nu avea vreo inhibiție. Îmi amintesc când era la un moment dat pe scaun, fumând, cu rochița ușor desfăcută. Aparent a încercat să se acopere și să schimbe poziția picioarelor, dar au fost câteva secunde în care am putut să îi văd perfect chiloțeii negri. Era conștientă de asta, m-a privit apoi direct în ochi, trăgând gânditoare din țigară. Erau mici gesturi la ea ce te făceau să crezi că își dorește mai mult, ca atunci când te ruga să îi aprinzi țigara și te ținea ușor de încheietura mâinii, trecându-și molatic degetele peste ea, lăsându-te să o vezi din profil, cu părul lung și blond trecând după ureche și acoperindu-i gâtul, învăluindu-te cu parfumul ei ușor condimentat.

Atunci când îmi făceam curaj pentru un nou pas de apropiere se retrăgea și trecea în cele mai formale discuții la care te puteai gândi. Plecam des în delegații prin țară, aveam clienți peste tot și trebuia să stăm zile bune la ei. Întâmplarea a făcut ca într-o astfel de delegație să merg chiar cu cele două femei. Ne făceam treaba, mâncam undeva în oraș, cu un program obositor ce nu mai lăsa timp la nimic.

– Nu aveți chef să comandăm și noi o pizza? Am obosit și sunt sătulă să stăm la restaurant… Ne-a întrebat Claudia într-o seară.

Am mers toți la hotel, mi-am schimbat costumul cu un șort lejer și un tricou. Cumpărasem pe drum o sticlă de whisky și un vin, le-am luat și am mers în camera lor. Orice bărbat cred că s-ar fi intimidat când o vedea pe Claudia – colanți scurți, ce te momeau imediat cu modul în care se mulau pe despicătura dintre labii și o bustieră ce-i țineau ferm sânii și lăsa la vedere abdomenul tonifiat la sală. Alice era și ea într-o fustiță plisată lejeră și un tricou alb, păstrând o imagine de studentă ingenuă comparativ cu provocatoarea ei prietenă.

Trecusem rapid de primele pahare când a venit pizza, ce ne-a pregătit doar pentru mai multă băutură. Claudia stătea relaxată pe canapea, sorbea din pahar și trecuse la glume deocheate. Alice începuse să zâmbească, fără să intervină, iar eu, așezat pe un fotoliu lângă ele simțeam cum mădularul mi se întărește la poveștile fără perdea ale Claudiei.

– Auzi Andrei, dar tu cum stai cu dragostea? M-a întrebat ea, după ce tocmai ne-a spus cum se despărțise de ultimul iubit, ale cărui singure calități ale lui erau penisul mare și lipsa de inhibiții în aventurile sexuale.

– Hmmm… am mormăit încurcat.

– Tu știi că fata asta te place? Mi-a zis ea, apropiindu-se de Alice, care se înroșise în obraji, dar care nu a negat afirmația.

– Nici măcar nu te uiți la ea, așa sunteți voi bărbații, nu știți unde să căutați.

Am rămas tăcut, privind cum își însoțea cuvintele de trecerea fină a mâinii peste mâna șatenei, pe șold și pe picior, ridicându-i fustița. Alice a gemut și a închis ochii, mișcându-și într-un gest ce trăda obișnuința atunci când Claudia i-a tras lin, dar hotărâtă chiloții. O vedeam, cu picioarele desfăcute, cu zona intimă epilată, cu labiile cărnoase întredeschise. A închis ochii, s-a lăsat pe spătarul canapelei, în timp ce buzele celeilalte femei îi dezmierdau coapsele, pubisul, iar limba începuse să i se miște ușor pe toată vulva.

Mă uitam la ele și încercam să trec rapid în minte micile trucuri despre orgasmul unei femei, să le văd trupurile zvârcolindu-se de plăcere înnebunindu-mă. Mi-am aruncat hainele pe podea, mi-am cuprins penisul erect în mână, l-am strâns, i-am simțit grosimea. M-am apropiat de ele începând să îl frec ușor. Alice mă privea în ochii, respirând sacadat printre buzele întredeschise. I-am apucat tricoul, și-a ridicat mâinile ajutându-mă să o dezbrac. Sânii micuți și tari contrastau cu sfârcurile excitate, mari. M-am așezat în genunchi și mi-am trecut limba peste ele, simțindu-le cum se ridează. I-am mușcat ușor unul și am început să i-l sug.

Claudia a urcat și îi săruta celălalt sân, făcând-o amândoi pe Alice să tremure în timp ce își dusese mâna între picioare și își freca apăsat labiile. Am coborât cu limba pe abdomen, condus de mâna Claudiei ce mă apăsa hotărâtă în jos, până la vulva întredeschisă și acoperită de sevă celeilalte femei. S-a depărat ușor, privind fascinată cum limba mea își făcea loc între labiile groase ale lui Alice. Eram pierdut în savoarea ei, simțeam cum sucul excitației sale vine din ce în ce mai puternic și îmi umple gura.

Am tresărit când i-am simțit mâinile Claudiei depărtându-mi fesele… limba ei ce trecea încet peste ele pentru a începe să facă cercuri în jurul anusului meu.

– Ce faci?… Probabil a fost mai mult un geamăt de-al meu de plăcere atunci când a început să mă penetreze cu degetul. Cu cealaltă mână îmi dezmierda capul mădularului, prinzându-l apoi delicat și începând să îl maseze.

– O să vezi, o să îți placă.

M-am relaxat și m-am lăsat în voia ei. Abdomenul și zona inghinală îmi tremurau, trimițându-mi valuri de plăcere vinovată în tot corpul. M-am prăbușit pe podea, Claudia continua să mă penetreze cu degetele. Își trecea limba peste vârful penisului, zâmbind și privindu-mă în ochi, pervers, excitant. L-a cuprins între buze, întâi mai moale, mulându-se pe el și luându-l adânc. Degetele ei mă penetrau ritmic, gura îmi prinsese mădularul într-o dulce strânsoare.

A urmat Alice… așezându-se deasupra feței mele. Și-a apăsat labiile pe buzele mele, am scos limba, încercând să o țin tare, lăsând-o să își frece clitorisul de ea cu mișcări rapide. S-a oprit, lăsându-mă să îl caut, să îl sug și să îl frec apăsat cu limba, pe toată lungimea lui, înainte de a mă ocupa de capul lui cât un bob de mazăre. Fata striga, sprijinindu-se cu mâinile de canapea, în timp îi prinsesem strâns fesele cu mâinile și o ghidam cu păsărica peste limba și gura mea.

Claudia îmi penetra mai tare anusul, masându-mă apăsat într-un loc ce mă făcea să îmi doresc mai mult și îmi oprea orice gând de a-i cere să se oprească. Am simțit orgasmul, îmi venea încet, chemat de mâinile și gura Claudiei, am strigat, simțind cum ejaculez așa cum nu o făcusem niciodată. Alice a sărit lângă Claudia, lingându-mi penisului, sperma ce venea din glandul prins în gura Claudiei.

Stăteam întins, nu mai puteam să mă mișc, epuizat de un orgasm intens, trăit aproape animalic. Le vedeam cum se sărutau, plimbându-mi sperma din gura uneia către cealaltă, cum își căutau sânii cu mâinile. Au urcat în pat, cu picioarele întredeschise, s-au pătruns ca două foarfece, frecându-și labiile una de cealaltă. Era plăcere în gesturile lor, savoare și o tandrețe ce se transforma într-una dintre cele mai excitante împreunări pe care am văzut-o.

Claudia conducea totul, atunci când s-a întins pe pat și a tras-o pe Alice cu fața între picioarele sale, aceasta asculta docilă mișcându-și rapid capul peste vulva ei. S-a oprit când Claudia a strigat, aproape animalic, zguduită de orgasm, a stat cu capul prins între picioarele ei, până i-a dat drumul, apoi s-au întins una lângă cealaltă. Eu întins pe canapea, penisul mic și zbârcit stătea într-o parte, încercând să își revină. Le-am admirat pe cele două femei, întinse una lângă cealaltă, gândindu-mă că nu credeam că voi experimenta această fantezie.

Claudia a început să se joace cu sfârcurile, prinzându-le între degete. Sânii plini îi ieșeau din palme. Privirea noastră s-a intersectat, ea continua să mă privească fix în ochi. Și-a desfăcut picioarele, mângâindu-și leneș labiile mici și roz, subțiri. S-a ridicat, s-a așezat în patru labe pe covor, sprijinită de pat, continua să își miște degetele pe clitoris.

Penisul meu se trezea, încet, împingând din nou aerul. Mirosul sărat de sex umplea camera, cu sevele vaginului lor și miresmele ușor acre de spermă. Alice s-a așezat lângă ea, în aceeași poziție. Fesele mici și tări ale Claudiei mă lăsau să văd labiile întredeschise și ceva din micul triunghi de păr. Alături, cealaltă femeie mă ispitea cu un peisaj erotic plin de curbe, cu fese pline și șolduri unduitoare.

– Hai, ce mai stai! Mi-a spus Claudia, dar eram deja în spatele ei. Am intrat adânc, fără prea multe pregătiri. A simțit o ușoară senzație de durere, un strigăt de durere din partea ei, dar nu pentru mult timp. Vaginul i s-a excitat și lubrifiat rapid. O țineam strâns de șold cu o mână și o trăgeam adânc spre mine, cu cealaltă jucându-mă și masând labiile groase ale lui Alice.

– Te vreau și eu! A strigat ea, trăgându-mă de mână, aproape implorându-mă.

Am intrat în ea, îi simțeam vaginul strâmt. O penetram încet, ea luându-mă cu mișcări lente ale șoldurilor. Am ieșit după primele penetrări… surprinzător… simțeam că ejaculez din nou și aveam nevoie să le satisfac mai mult. Le priveam, una lângă alta și am început să le penetrez din nou energic. Claudia era cea sălbatică, ce dorea să impună ritmul. Se lăsase cu bustul aproape de podea, își ridicase fundul spre mine și își desfăcuse picioarele să intru cât mai adânc.

Intram în vaginul primitor, fără că mădularul meu să îi simtă capătul. Se lovea sălbatic de mine, ținându-mi contra, iar când ieșeam îmi lua imediat locul cu degetele. A urmat Alice, ce striga de plăcere atunci când îi strângeam șoldurile și o trăgeam cu forță în penisul meu, excitând-o modul în care voiam eu să îi produc plăcerea. Claudia a terminat repede, juisând pe mădularul meu cu un țipăt lung și ascuțit de plăcere. Transpirată, sprijinită încă de podea, a privit cum o penetram din nou sălbatic pe Alice.

Corpul femeii fremăta în mâinile mele, m-am aplecat puțin, am strâns-o în brațe și i-am cuprins sânii în palme, surprinzând-o când m-am ridicat și am penetrat-o sălbatic. Am terminat, aproape fără să îmi pese de plăcerea ei, iar ea s-a întins pe podea masându-și puternic clitorisul. Sperma mea începuse să iasă vâscoasă din vagin, pe labii. Claudia s-a repezit să o lingă, penetrându-și prietena cu degetele și limba.

Alice a avut orgasm, îmi amintesc cum am luat-o în brațe în timp ce se relaxa după tresăririle puternice de plăcere, am ajuns toți trei în pat, amețiți de plăcere și alcool. Dimineața doar mirosul de sex de pe pielea noastră ne obliga să nu ignorăm noaptea perversă trăită în trei. Am zâmbit fiecare… era începutul multor nopţi de felul acesta.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Alice păstra distanța… Claudia nu avea vreo inhibiție”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.