La vânătoare de bărbaţi maturi (1)

Cum a început totul? Abia trecusem de 17 ani când mi-am pierdut virginitatea cu un coleg de clasă, ce era cu un an mai mare ca mine, pe care îl plăceam, dar relaţia nu a durat mai mult de un an. Sexul cu el nu a fost rău, aşa am mai continuat să ne vedem mult timp doar pentru sex, asta până când, prietena mea Nicoleta mi-a povestit de aventurile ei cu un bărbat mai mare decât ea ca vârstă. Amândouă împlinisem vârsta legală şi mi se părea incitant să mă culc cu un bărbat matur, cum îi plăcea Nicoletei să sublinieze…

Dorinţa nu s-a înfiripat din prima în mintea mea. La început mi se părea cam deplasat acest lucru, dar cu timpul, povestirile ei pline de patos, cu multe detalii picante, m-au determinat să accept treptat această idee. Îmi spunea detalii la care nici măcar nu mă gândisem, iar să le trăiesc pe viu era departe. Numai gândul la vorbele Nicoletei mă împingea să accept acest lucru, măcar din curiozitate.

… Un bărbat matur este diferit decât toţi băieţii de vârsta ta pe care îi cunoşti sau îi vei cunoaşte. Aceştia sunt grăbiţi, nu sunt experimentaţi, nu ştiu cum să incite o femeie. Se grăbesc… atingerile sunt pe grabă, preludiul deseori lipseşte sau este superficial, şi-o bagă rapid şi se mişcă mai ceva ca un duracell. Ne place sexul cu ei, dar nu se compară cu un bărbat de 35-40 de ani. Ei ştiu ce au de făcut, întâi te gustă, îţi savurează fiecare părticică din trupul tău, îţi studiază fiecare gest, fiecare oftat… ai ce învăţa de la ei, apoi nu vei mai dori băieţi de vârsta ta…

Mă făcuse curioasă. Povestea cu multă satisfacţie şi chiar ajunsesem să-mi doresc acest lucru, să mă culc cu un bărbat matur. Nu am avut puterea să-i recunosc ei că mi-aş dori aşa ceva, ba mai mult, negam cu vehemenţă spunându-i că sunt doar interesantă de poveştile ei. Împlinisem 19 ani, nu-mi mai doream să mă mai întâlnesc cu Silviu, colegul de clasă. Mă gândeam doar la acel bărbat matur. Chiar ajunsesem să mă masturbez cu gândul la vorbele spuse de Nicoleta.

Când eram singure, o întrebam eu dacă s-a mai întâlnit cu acel bărbat. Eram curioasă, să aflu noi detalii şi poate mai târziu, când eram singurică, să mă masturbez în voie, cu gândul la el.

– Este plecat din oraş, de două zile. E plecat în delegaţie, dar se întoarce pe joi. De ce mă întrebi? Vrei şi tu să te întâlneşti cu el?

– A nu, eram doar curioasă dacă te-ai mai întâlnit cu el… nu cred că aş fi în stare…, dar în mintea mea doar eu ştiam ce gândeam.

– Hai fata, ce te costă să încerci? Este discret. Tipul este însurat, deci nu-şi permite să aibă probleme. În felul ăsta te convingi că nu am spus minciuni.

– Nu… nu ştiu ce zic.

– Uite, îi vorbesc de tine. Lui îi plac astea mai tinere, cred că s-a plictisit de nevastă sau poate are el vreun fetiş cu d-astea mai tinerele, cine ştie… îi spun de tine şi dacă acceptă te anunţ.

– Nu ştiu ce să zic… poate că nu este bine…

– Ai încredere în mine, nu vei regreta. Te anunţ când am un răspuns.

Mă despărţisem de ea. Un fior mă năpădise prin tot trupul. Urma să-l întâlnesc pe acest bărbat. Aveam deja emoţii puternice şi nu ştiam dacă voi fi în stare să merg mai departe atunci când îl voi întâlni. Ajunsă acasă am adormit dezbrăcată cu mâna între picioare. Masturbarea nu mă mai ajuta. Eram fierbinte şi-l doream pe EL să-mi stingă focul interior.

Câteva zile mai târziu, m-a sunat Nicoleta, avea o veste bună pentru mine. Tremuram deja la telefon, dar nu voiam să-i spun şi ei asta. Nu i-am spus că sunt de acord, dar faptul că mi-a spus ziua şi ora când ne întâlnim cu el, m-a făcut să uit acest detaliu… poate că am făcut-o intenţionat. Ziua de marţi a venit cât ai clipi. Nu ştiam cum arată, Nicoleta nu-mi arătase vreo poză, aveam doar cuvântul ei că este drăguţ, un bărbat înalt, suplu.

În acea zi îmi bătea inima foarte puternic, Nicoleta nu se putea oprii din vorbit. La un moment dat nici nu mai realizam ce spune, erau doar nişte sunete emise de ea, pe diferite intonaţii… şi nimic mai mult. Locul de întâlnire… parcarea de la mall. A ajuns şi el puţin mai târziu. De la distanţa părea un tip ok. Mă gândeam că nu voi fi în stare să mă prezint, la cât de emoţionată eram. Norocul meu a fost Nicoleta şi m-a scos din încurcătură.

Având în vedere starea lui civilă, nu puteam să stăm mult într-un loc. Am urcat amândouă pe bancheta din spate, urmând să o lase pe ea undeva, la un mijloc de transport accesibil. Rămaşi singuri, îmi tremurau genunchii de emoţie. A simţit şi el asta. Discuţia dintre noi… destul de lejeră. Planuri de viitor, facultate, aşa am aflat vârsta lui… 38 de ani. Într-un final am ajuns la în dreptul unui bloc. Apartamentul era liber, era al unui amic ce plecase să muncească afară, iar el se ocupa de tot. Oare amicul ştia că el aduce fete acolo? Poate că nu. Oricum nu conta, bărbaţii se acoperă unii pe alţii. Precum şi femeile.

Ajunşi în sufragerie, mi-a spus să mă simt ca acasă, să mă aşez unde doresc. Canapeaua părea perfectă. Mi-a adus ceva rece de băut. El s-a aşezat departe de mine pe un fotoliu, îndreptat cu faţa către mine. În timp ce vorbeam încercam să-l analizez. Deşi ştiam pentru ce venisem, aveam emoţii mai mari ca mine. Într-adevăr, nu era un bărbat urât… chiar drăguţ. Destul de amabil în exprimare. A insistat el să mă determine să vorbesc mai liber, dar nu prea mi-a reuşit când încercam să-i răspund la întrebări.

– Te văd că eşti foarte emoţionată.

– Da, aşa este…

– Totuşi, te simţi ok în compania mea?

– Da… dar să-mi mai treacă emoţiile… i-am răspuns eu cu un zâmbet discret.

– Te deranjează dacă mă alătur ţie pe canapea?

– Nu… i-am răspuns eu, privind în jos.

Nu s-a ridicat imediat, deşi credeam că asta se va întâmpla. Îmi amintisem de vorbele Nicoletei că nu se grăbeşte. Trecuse mai bine de două minute de la răspunsul meu până când s-a hotărât să vină lângă mine, dar nu imediat lipită de mine, la o oarecare distanţă. Tremuram lângă el, însă, ceva din mine dorea să continue… pentru zilele singuratice în care m-am masturbat cu gândul la EL şi la capacităţile lui de a înţelege femeia, cum spunea Nicoleta în ultima vreme.

A venit mai aproape de mine. Cu o mână m-a atins pe umăr, masându-l uşor. Nu eram în stare să mişc un deget. Totul trebuia să vină din partea lui. Eram dispusă să accept fiecare pas făcut de el, cu condiţia să aibă răbdare cu mine, până reuşesc să trec peste momentul greu.

M-a prins de mijloc şi m-a lipit de el. Încerca să mă facă să râd, zicându-mi câteva glumiţe scurte, cu tentă sexuală, cum altfel. Mi-a pus o mână pe picior. În acea zi purtam o fustiţă scurtă şi un maieu alb. Imediat ce m-a atins am tresărit un pic. Şi-a luat mâna apoi a aşezat-o din nou, mângâindu-mă uşor. Eu nu aveam curajul să-l privesc. Cu mâinile apropiate, privind uşor în jos aşteptam pasul următor.

A continuat să-mi maseze piciorul până a ajuns la genunchi, apoi a revenit în poziţia iniţială. Degetele urcau uşor, abia mă atingea… intrase pe sub fustiţă şi mă pipăia uşor. Erau atingeri fine, delicate. Mă ajuta să mă relaxez un pic. Am crezut că va continua mişcare până va ajunge între picioarele mele, dar s-a oprit. A luat mâna de pe piciorul meu, s-a ridicat în picioare, apoi a întins mâna către mine şi mi-a spus:

– Vrei să mă urmezi?

Timidă, emoţionată, am întins mâna către el, lăsându-mă purtată de dorinţa lui. Mergând după el, am ajuns în dormitor. Un dormitor cu un pat mare luminat foarte tare de afară. M-a invitat să mă aşez, apoi s-a dus direct la fereastră şi a tras perdeaua şi draperia. Se mai întunecase în cameră, părea mai potrivit acum, un pic mai intim.

A venit lângă mine şi s-a aşezat pe pat. De data asta mai aproape de mine. Nici unul dintre noi nu a mai scos vreun cuvânt. El ar fi putut, eu nu eram în stare. Cu mâna m-a prins de mijloc şi m-a lipit de el… mâna aluneca pe trupul meu, mângâindu-mă pe spate, a urcat mai sus… cu degetele m-a prins de ceafă… aahh, ce bine, ce mâna uşoară are!

Închisesem ochii şi gemeam uşor de plăcerea provocată. S-a aşezat pe covor, în faţa mea. Mi-a prins mâinile ce le aveam aşezate pe genunchi, cu vârful degetelor m-a atins fin în palmă, cu mişcări circulare. Pe rând mi-a îndepărtat mâinile şi m-a atins pe genunchi. Nu se grăbea deloc, iar asta era cel mai potrivit pentru mine.

Puţin câte puţin, palmele lui alunecau pe coapsele mele. S-a apropiat, în timp ce mă privea m-a sărutat pe genunchi, apoi a urcat mai sus. Cu mişcări lente mi-a depărtat uşor picioarele. S-a ridicat în genunchi, mi-a prins faţa în palmele lui şi m-a sărutat pe gură. Limba lui îşi făcuse loc în gura mea, am închis ochii… intrasem şi eu în jocul lui… săruta altfel, senzual. Sărutul lui mi-a creat o oarecare linişte, îmi doream să nu se mai termine, emoţiile dispăreau treptat. Atingerile lui pe coapsa interioară m-a făcut să tresar.

Mâna urca tot mai mult… mai avea puţin şi ajungea la punctul fierbinte, mă excitasem. De excitare mi-am udat chiloţii. Mi-a oferit un ultim sărut, apoi mi-a spus în şoaptă să mă întind pe spate, să mă relaxez. Palmele lui alunecau pe coapsele mele… intrase sub fustiţă, priveam spre tavan şi icneam uşor. M-a sărutat pe un picior, apoi şi pe celălalt.

Cu cât urca mai sus, cu atât îmi oferea o plăcere mai mare. Instinctiv mi-a depărtat şi mai mult picioarele. El a ajuns la chiloţi, i-a tras într-o parte. A ridicat fusta… m-a sărutat pe coapsă foarte aproape de… palmele lui continuau să mă mângâie pe picioare… sărutul mult aşteptat a venit… aah… nu s-a repezit imediat asupra vulvei, limba continua să facă mişcări circulare în timp ce urca şi cobora de-a lungul ei. Tresăream la fiecare atingere…

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „La vânătoare de bărbaţi maturi (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.