O zi din viaţa unui sexy miliardar

Ora trece uşor de 9 când mă trezesc dimineaţa, dar nu mă dau imediat jos din pat. Îmi place să mă întind în patul imens, chiar să mă alint un pic. Îmi este foame… am o foame de lup, mai ales după noaptea precedentă, ce de obicei o petrec cu fetele mele. Uneori mă alint şi aştept să vină să mă servească la pat, dar astăzi aleg să mă dau jos. Îmi pun papucii luxoşi de casă în picioare, halatul de saten şi mă îndrept spre bucătărie, coborând scările de la vila retrasă de pe malul lacului…

Intru în bucătărie, le văd agitându-se… toate trei pregătesc micul dejun. Imediat ce mă văd intrând în imensa bucătărie întorc capul spre mine, îmi zâmbesc. Aproape în acelaşi timp îmi urează… bună dimineaţa, iubitule!… iar eu le răspund… bună dimineaţa, dragele mele!… apoi le sărut pe gura pe toate, fără excepţie.

Arunc o privire pe masa de lucru. Îmi este foame, aştept să fie gata. După ce mănânc un pic, urmează o mică smotoceală cu fetele, să le ofer un pic din atenţia mea înainte să plec la birou. Ne răsfăţăm în pat, complet dezbrăcaţi… mângâieri şi săruturi din partea lor. Uneori facem sex ca nebunii, alteori ne rezumăm doar la un sex oral făcut de toate trei, ţine doar de ce vreau în acel moment.

Chiar şi aşa, încep ziua cum nu se poate mai bine… micul dejun asigurat, un sex oral… wow… întins pe pat, iar cele trei fete se năpustesc asupra penisului meu… una între picioarele mele, una în dreapta şi alta în stânga. Toate trei caută să cuprindă cât mai mult din el, le simt, le privesc gurile înfometate atingându-mi penisul, limbile jucăuşe ce mă ating de-a lungul lui, buzele pline, mari şi cărnoase la care am contribuit eu financiar, iar la final… sămânţa le stropeşte, limba şi buzele fiecăreia culeg pe rând.

Am timp să fac şi un duş. Nu contează la ce oră ajung la birou, doar este o zi de luni, aşa că mă răsfăţ. Mă îmbrac şi plec cu maşina mea scumpă către birou. De cele mai multe ori ajung după ora 11. Asistenta personală mă întâmpină cu programul zilnic.

– Mai bine fă-mi o cafea şi vorbim după.

Face o cafea grozavă. În timp ce sorb uşor din ea, ea îmi înşiră ce este pe ordinea de zi. Nu avem şedinţa azi… este şi mai bine. Pe rând, pasez aproape toate problemele apărute către oamenii mei de întredere, doar nu degeaba sunt trecuţi pe ştatul de plată. Păstrez câteva lucruri pentru mine… întâlnirile, mai ales dacă sunt femei.

Andrada mă întreabă cum am petrecut weekend-ul. Cu mici excepţii este cam la fel. Distracţie în club, mâncare şi femei. Se apropie mai mult de mine, sprijinită cu o mână de birou şi fundul ce îi iese în evidenţă. Ştiu că face special asta, vrea ceva de la mine. După un timp mă întreabă ce mai fac fetele acasă.

– Şi nu sunt geloase una pe alta?

– Atât le-ar trebui. Dacă se găseşte vreuna să comenteze, imediat o zbor. Oricum, sunt conştiente că mă plictisesc repede şi le schimb ca pe şosete, aşa că, fac orice ca să-mi fie în graţie… îi răspund eu uşor zâmbind.

– Sper că şi eu mai rămân în graţiile d-voastră?… mă întreabă ea cu subînţeles, zâmbindu-mi provocator, apoi se apleacă şi mă atinge pe picior. Îmi trage scaunul către ea, mâna alunecă de-a lungul piciorului, până în zona prohabului. Pun mâna peste mâna ei şi apăs, o privesc în ochi şi îi spun.

– Dacă îţi faci treaba, totul va fi în regulă… apoi îi trimit un sărut de la distanţă.

Mă deschide la pantaloni, mâna se strecoară şi-mi scoate penisul afară. Se apleacă deasupra lui, buzele groase, naturale… se mulează pe el, alunecă uşor, tot mai mult, îl cuprinde pe tot şi rămâne aşa… ahhh… îşi mişcă capul din scurt. De parcă nu ar fi suficient, apăs peste capul ei, o ţin fixată aşa şi nu am de gând să o eliberez prea curând.

Se zbate, cu palmele mă loveşte pe coapse. Într-un final o eliberez. În colţul ochilor se întrevede o lacrimă, iar ea continua să-mi zâmbească ca şi când nu s-a întâmplat nimic. Nu se lăsă, se duce din nou spre el, îl prinde în gură şi se lasă cu totul… penisul intră rapid… aahh… o împing din nou, apas cu putere. Urmează să mă atenţioneze să o eliberez şi apoi îi dau drumul. Lacrimile se scurg încet, iar ea râde la fel ca mai înainte.

O ajut să se ridice. Ea mă priveşte, aşteaptă continuarea. Îi ridic fusta în sus, constant că nu are chiloţi pe ea. Dresul cu portjartier este desul de sexy. O aplec peste birou, îmi potrivesc penisul şi împing cu putere. Se chinuie să se ţină cu mâna de marginea biroului… şi împing în ea, ea ţipă şi oftează. Se chinuie să nu facă zgomot prea tare, iar eu o penetrez energic. Mă excită ideea să o domin, o ţin puternic de mijloc cu mâinile… îmi aduc aminte să nu o strâng prea tare, să nu rămână semne pe corp. Fiind căsătorită, înţelegeţi de ce.

Mă încordez, e rândul meu să mă exprim… aahh… cu un ultim efort împing pentru ultima dată şi rămân acolo… aahhh… sămânţa călduţă îi umple interiorul. Simt cum se prelinge pe lângă penis. I-au câteva şerveţele din sertar şi i le ofer, apoi ies total din ea. Se lăsă pe vine, îmi prinde penisul în gură şi îl suge, curăţând toată sămânţa rămasă. La final mă linişteşte, că şi-a luat pastila pe ziua de azi.

Ne aranjăm un pic înainte să iasă pe uşă. Ea are câteva lucruri de făcut, să repartizeze sarcinile oamenilor mei. Mă aşez pe scaun, picior peste picior, îmi aprind un trabuc şi fumez, privind pe geam şi zic în sinea mea… O da, ce viaţă frumoasă duc? Viaţă de burlac.

Timpul trece şi eu nu am ce să fac la birou. Privesc la ceas şi văd că este trecut de ora 13. Poate este timpul să plec. Mănânc ceva uşor înainte la restaurant. Am deja traseul stabilit, mai târziu, pe la două şi jumătate, am întâlnire cu o duduie sexy… să-mi ia un interviu. Văd cum merge treaba. Dacă văd în privirea ei apropouri, interviul îl vom lua la hotel, cu foarte puţine haine pe noi, dacă nu… va fi scurt, îi răspund la câteva întrebări şi îmi văd de treaba mea.

Am trecut repede peste interviu, nu era genul meu. I-am răspuns la câteva întrebări rapid, apoi i-am răspuns să se descurce să facă materialul cu ce are.

Fetele şi-au făcut un pic de cap. Un pic de masaj, o coafură, un mic shopping… să se simtă răsfăţate, măcar atât să fac şi eu pentru ele. Una dintre ele vrea carieră în muzică. Vocea nu o recomandă, dar poate o ajut în alt domeniu.

Spre seară, am fost invitat de un amic să luăm masa împreună, apoi m-am dus acasă, unde mă aşteptau fetele mele. Ştiau că mâncasem deja, era timpul să le mănânc pe ele. Când le-am văzut pe toate trei îmbrăcate în lenjerie sexy… sutien, chiloţei negru cu auriu, dres cu portjartier negru şi pantofi cu toc, tot negri, am avut erecţie instant. Nici nu am intrat bine pe uşă, că au tăbărât pe mine. Mă sărutau, trăgeau de hainele mele. Mă pipăiau peste tot, mai ales în pantaloni. Nu s-au lăsat până când nu m-au lăsat fără haine.

Mă sărutau pe obraz, pe piept, una dintre ele îmi masa penisul. Nu a durat mult şi m-am trezit cu penisul în gura uneia dintre ele. Buzele roşii, cărnoase… ieşeau în evidenţă când alunecau pe glandul meu. Au făcut cu schimbul… fiecare voia să-şi lase amprenta mai mult decât cealaltă. Atitudine, pofta nebună, gemete intense… şi toate astea fără să ajungem în dormitor.

Fetele mă trag către canapea. Mă aşez, privesc la spectacolul lor… muzica lascivă se aude în surdină, le văd mişcându-se în ton cu muzica. Se ating, se îmbrăţişează… se sărută, în timp ce mă privesc provocator. Pe rând îşi dau jos chiloţeii şi îşi scot sânii din sutien. Nu se opresc aici, continua în acelaşi mod. Se prefac că vin spre mine, apoi se retrag. Se întorc cu spatele, apoi se apleacă către faţă, lovindu-se uşor peste fese.

Se întorc, fiecare are propriile mişcări. Una se aşează jos îşi desface larg picioarele, cu degetele îşi depărtează uşor labiile. Alta se apropie de cea care este aşezată. Se aşează cu păsărica peste gura ei. Ea nu se opune, limba îi atinge clitorisul mişcându-se rapid. Cea de-a treia, se lasă jos şi îşi băgă capul între picioarele desfăcute. Are grijă să-şi ţină părul într-o parte, ca să pot vedea şi eu ceva.

Penisul meu este la cote maxime de excitare. Impotent să fi şi tot ţi se scoală când vezi pe viu un astfel de show erotic. Mă priveau fix, se apropiau de mine cu mişcări lascive. Cea care a venit spre mine că o felină în călduri, mi-a prins penisul în gură şi a început să-l sugă. Una dintre ele s-a urcat pe canapea în picioare, cu păsărica orientată spre mine. Cu degetele îşi masa labiile. La scurt timp s-a întors cu spatele la mine, s-a împins în mine, s-a aplecat atât de mult încât păsărica ei ajungea perfect la gura mea.

Împingeam limba în interior… cât mai adânc. Mai târziu, am simţit două perechi de buze alintându-mi penisul. O vreme s-au ocupat amândouă de vârf… se auzeau plescăituri din partea lor. Apoi, una mă sugea la vârf, iar alta îmi lingea testiculele.

Cea care îmi oferise păsărica pentru lins, s-a dat jos. Celelalte i-au făcut loc. S-a întors cu spatele la mine şi s-a înfipt în penisul meu. Se ţinea de sâni şi sărea energic. Să nu rămână pe dinafară, celelalte două au venit pe pat. Pe rând mi-au oferit sânii lor să fie supţi… mmhhh…

Camera plină de gemete, una mă călărea de zor, eu sugeam din sânii fetelor… respiraţia mi s-a îngreunat… aaahhh… a sărit imediat din penisul meu, celelalte s-au dat jos, lângă picioarele mele. Aşteptau nerăbdătoare sămânţa ce nu a întârziat să apară… aaahhh… gurile flămânde năpustite asupra penisului, culegeau fiecare picătură.

După un astfel de tratament mă simţeam epuizat. Un duş fierbinte şi un masaj făcut de fete era binevenit. Masajul se transformă mereu într-o partidă de sex, unde, pe toate trei le penetrez după bunul plac, până când… evident, ejaculez pe trupurile lor. O da, ce viaţă frumoasă duc? Viaţa de burlac.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „O zi din viaţa unui sexy miliardar”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.