Un cadou erotic de la ea

Sunt mulți bărbați ce caută, ca urmare a monotoniei unei relații de durată, o păsărică nouă, amantă sau prostituată și încearcă senzații tari în sex, senzații ce nu le primesc în cuplu. De asemenea și femeile se lasă seduse uneori de vraja unui mădular nou, deși ele vorbesc mult mai puțin despre asta. În cuplul nostru viața sexuală e perfectă, la fel de intensă ca la început, când ne-o trăgeam când și pe unde apucăm. Am stabilit de ceva vreme să lăsăm inhibițiile la o parte și să ne satisfacem fanteziile erotice. …

Încercăm mereu poziții noi, locuri noi, ne lăsăm corpurile să se desfete, să se piardă unul într-altul cu savoarea unui bărbat și o femeie care vor și știu să își ofere unul altuia plăcere. Ajunsesem destul de târziu acasă în aceea seară, negociasem niște contracte și luasem apoi o masă de afaceri ce s-a întins mai mult decât mă așteptam. Am intrat și mi-am dat jos grăbit pantofii, așteptând să mă întind puțin pe canapea.

Un zgomot de tocuri pe parchet m-a făcut să ridic privirea. Alina a apărut zâmbind în living, iar eu am rămas mut, incapabil să îi răspund la salut. Rochița scurtă, mulată, picioarele lungi, acoperite de dresuri incitante, fundul tare, profilându-se clar pe sub materialul ei, bustul plin, ușor împins înspre decolteu, oferindu-se generos privirii.

– Ce faci, iubitule? Te-am așteptat.

Buzele ei rujate s-au așezat leneș peste ale mele și mi-au răspuns apăsat atunci când le-am sărutat și mi-am trecut limba printre ele.

– Stai, te văd obosit. S-a ridicat ea, trăgându-şi rochița ce îi dezvelise banda dresului și portjartierul.

Atunci am observat că pe măsuța de cafea se aflau câteva gustări, pregătite atent. M-a îndemnat să iau și i-am dat curs cu poftă, deși masa de la restaurant fusese destul de sățioasă. A închis lumina, lăsându-ne în penumbra unor veioze și mi-a întins o sticlă de vin italian, cu care am umplut imediat paharele ce așteptau să fie umplute, lângă gustări.

Am închis ochii, așezându-mă mai adânc și comod în fotoliu. Mi-am plimbat vinul pe limbă, recunoscând pe rând ușoara asprime, iar mai apoi notele fructate ce o completau într-o avalanșă de senzații. Am simțit părul lung al Roxanei îmi mângâie fața. Am văzut-o zâmbind, provocator, ușor pervers, când mi s-a urcat în brațe. Mi-am trecut ușor mâinile pe picioarele ei și mai sus spre coapse, ridicându-i rochia. Chiloțeii mici, din dantelă neagră și portjartierul, parfumul ei floral cu note condimentate, respirația ei greoaie, toate mă excitau. Îmi simțeam deja mădularul tare, iar ea se juca cu el prin pantaloni.

M-a cuprins între picioarele ei, gemând ușor, iar eu am prins-o de fese și am ținut-o strâns, frecând-o ușor de mine. Îi simțeam labiile prin pantaloni, voiam să o am acolo. Mi-am dus mâinile tremurând de dorință către șliț, să-mi eliberez penisul, dar ea m-a oprit. S-a ridicat, și-a lăsat rochia să cadă în ritmul muzicii ce se auzea în surdină de pe playlistul ales de ea. O admiram, o doream. Gleznele subțiri se mișcau în tandem cu tocurile înalte, degetele ei lungi se jucau provocator cu sutienul, îndepărtându-l ușor, întâi bretelele, apoi o cupă, urmată de cealaltă.

S-a aplecat, cu spatele la mine, s-a unduit în ritmul muzicii, și-a scos încet chiloții și i-a lăsat să cadă pe podea. Ori de câte ori întindeam mâinile către ea mă împingea și mă obliga să stau să o admir. Eram pregatit să i-o trag, mai adânc și mai tare ca niciodată, admirând-o cum stătea doar în portjartier, dresuri și pantofi, cu zona inghinală proaspăt rasă. Labiile mici, rozalii, te ademeneau ușor întredeschise către feminitatea ei cu gust dulceag, pe care îl știam atât de bine.

Și-a ridicat un picior, plimbându-și vârful ascuțit al pantofului pe pantalonii mei. Mi-am scos mădularul erect, frecându-l cu putere. Își trecea cu gesturi ușoare pantofii peste el și testiculele mele, în timp ce începuse să își strecoare mâna între labii. S-a apropiat de mine, continuând să danseze provocator, mi-a cuprins un picior între ale sale, frecându-se încet de el, în timp ce îmi scotea, fără grabă cămașa. Coborâtă în genunchi, îmi provoca capul penisului cu limba, mă tachina, mă săruta pe abdomen și mi-l lua încet în gură, în timp ce mâinile ei îndepărtau și boxerii și pantalonii.

Zăceam dezbrăcat, excitat la maxim, penisul era mai erect ca niciodată, cu capul strălucind de excitație. Aș fi vrut să îi simt din nou buzele și obrajii mulându-se pe el, sau cel puțin să mi-l frec, să ejaculez pe sânii și fața ei, dar Roxana nu mă lăsa să preiau inițiativa.

– Iubitule, astăzi tu primești. Stai și bucură-te. … mi-a șoptit provocator, în timp ce își prinsese sânii în palme și își trecea încet sfârcurile pe glandul meu sensibil. A continuat să mă privească provocator. Limba ei trecea de-a lungul penisului meu, sugându-l încet… ajungea la vârf și relua mișcarea senzuală ce mă făcea să tremur de dorință.

– Am un cadou pentru tine!… mi-a spus ea în timp ce întinsese mâna și a scos o cutie din sertarul măsuței de cafea… Tot eu ți-l voi arăta imediat.

Am privit în timp ce a deschis cutia meticulos. A scos ceea ce părea un vibrator, mai mic decât cel pe care îl aveam noi, dar mai curbat.

– Știi ce e? Da, cred că știi iubitule, e un vibrator de prostată … a zâmbit ea, în timp ce își trecea cu gesturi largi degetul peste el.

– Dar…

Am vrut să protestez, dar cuvintele mi-au pierit când Roxana mi-a prins glandul între buze, dezmierdându-l cu limba. A încercat să îmi ridice picioarele și am înțeles, punându-le singur pe mânerele fotoliului. Stăteam acolo într-o poziție ciudată, cu picioarele desfăcute larg… ciudat de excitat. Degetele ei acoperite cu lubrifiant făceau cercuri în jurul anusului meu. Gura ei continuă să mă cuprindă, cu mișcări lente, adânc, până aproape de testicule. Știa cum să mă aibă fără să ejaculez de atâta plăcere. Se oprea, mă privea și continuă apoi să mă ia cu mai multă poftă.

Vibratorul se simțea plăcut între testiculele și anusul meu, zăbovind apoi pe acesta din urmă. Mă relaxasem de atâta plăcere, tremuram atunci când l-am simțit intrând în mine. Nu simțeam durere, ci o plăcere inexplicabil de mare atunci când soția mea mi-o trăgea așa cum voia ea, fără să pot să cer, să fac sau să zic ceva. Mă penetra cu vibratorul cu gesturi lente, zăbovea, intra și ieșea iar. Am gemut când l-a ținut adânc în mine, presat cumva de pereții anusului. Abdomenul îmi fremăta, aș fi vrut să se oprească, dar nu puteam să i-o cer. Îmi oferea plăcerea fără să aștepte să îi ofer un orgasm la rândul meu.

Mișcările mele au început să se sincronizeze cu ale mâinii ei, mă împingeam în jucăria erotică și simțeam cum îmi atinge un loc în care plăcerea devenea necontrolată. Mă lăsasem pe mâinile ei, iar ea știa să ofere plăcerea. Penisul meu îi umplea gura, iar ea îl sorbea cu putere, îl dezmierda lasciv cu limba, plescăiturile ei se întretăiau cu gemetele mele de plăcere. Vibrațiile jucăriei în anusul meu, gura ei, mă lăsau să simt cum îmi vine un orgasm căruia nu mă pot să mă împotrivesc. Am încercat să strâng din fund să îl opresc, dar am găsit doar plăcerea.

M-a simțit, a continuat să îmi frece mădularul și să se uite fascinată la el când strigătele mele au anunțat jeturile de spermă ce i-au sărit pe față și sâni. M-a cuprins din nou între buze când încă ejaculam și a înghițit tot, rapid, cu mișcări scurte ale limbii și buzelor. Am rămas întins, golit de spermă, mă uitam cum s-a prăvălit pe canapea, fără să îi pese de sperma ce îi strălucea pe corp. Se juca cu degetele cu ea, o culegea de pe corp și o savura.

S-a ridicat, a luat un pahar de vin și mi-a întins și mie unul. Am început să glumim, era incitată să vadă câtă plăcere mi-a adus penetrarea cu acel vibrator. După un timp, aproape o oră poate, vinul și-a făcut efectul, iar mădularul începuse să se întărească din nou. S-a sprijinit de măsuță, cu picioarele ușor depărtate și fundul ridicat. Își masa cu gesturi provocatoare labiile, strecurându-și o mână între picioare. M-am ridicat, penisul gros împingea din nou aerul. Am penetrat-o ușor, gemea când glandul intra și ieșea în vaginul ei, i-am penetrat intrarea, simțind unghiile ei pe penisul meu, degetele ei continuând să maseze clitorisul.

Am prins-o de mijloc și am intrat dintr-o mișcare, era gata, m-a primit tot, până la testicule. Penisul culisa încet, savurând senzația vaginului ce mi se mula pe penis, iar atunci când am simțit sucurile excitației ei am început să o pompez energic, ținând-o de șolduri. Țipa, gemea, îmi ținea contra, iar corpurile noastre se loveau puternic. M-am aplecat și i-am prins sfârcurile între degete. Ea continua să își maseze clitorisul, din ce în ce mai rapid, orgasmul ei venind puternic, cu gemete și multă sevă ce a ieșit din vagin pe testiculele mele.

A urmat un nou orgasm, după câteva mișcări puternice în ea, cu mâna așezata pe sânul ei. Amândoi pe canapea, ea cu capul pe pieptul meu, în mirosul de sex ce umplea camera, stăteam și savuram momentul. Ne-am sărutat, mult, luându-ne în brațe.  Seara a continuat, spunându-ne unul altuia noi fantezii, eliberați de orice jenă și mânați de vinul ce ne îmbia mintea și limbile la cele mai perverse discuții.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Un cadou erotic de la ea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.