La vânătoare de bărbaţi maturi (3)

… Întâi s-a răsucit în timp ce eram deasupra lui. În câteva clipe s-au inversat locurile. Mi se părea ciudată această nouă abordare, dar în aceleaşi timp era o percepţie nouă asupra poziţiei, deşi tot asta faceam fiecare, doar că eram invers. Ţintuită în pat, îşi mişca bazinul uşor. Vârful penisului abia îmi trecea de buze, nu încerca să împingă mai mult. El mă ţinea cu mâinile de coapse, iar capul afundat între ele, alintându-mi clitorisul. La scurt timp, s-a ridicat în genunchi…

… apoi, m-a întors ca pe o clătită, cu faţa în jos. S-a aplecat peste mine şi m-a sărutat pe umeri. Mâinile alunecau pe trupul meu. În timp ce înainta mă sărută pe spate, până a ajuns la fesele mele. S-a dat într-o parte, cu o mână îmi frământa fesele, le săruta, pe alocuri mă muşca uşor, cât să mă facă să schiţez un uşor ţipăt.

S-a poziţionat la spatele meu. Şi-a introdus o mână sub mine şi m-a ridicat în sus, aşezată cu spatele la el, genunchii uşor depărtaţi, aplecată către faţă. A continuat să-mi frământe fesele, mă trăgea de ele. Îi simţeam penisul ce mă atingea între picioare. A urmat o nouă porţie de cunilingus. Pe la spate, îmi masa fesele, limba cotrobăia printre labiile mele… mă împingeam către el de parcă aş fi vrut să intre cu totul în mine.

Eram pregătită să-l primesc în mine… s-a ridicat, şi-a potrivit penisul. Cu mâna m-a apăsat un pic ca să mă las un pic mai jos. Nu l-am aşteptat pe el să împingă, m-am împins eu, cât de repede am putut, apoi m-am oprit, lipită de el. Adoram să-l simt în interiorul meu, să stăm aşa nemişcaţi, lipiţi unul de altul. L-am lăsat pe el să imprime ritmul. Stăteam în genunchi, uşor crăcită… cu o mână mă ţinea de mijloc, cu cealaltă mă trăgea de sâni. Penisul se lovea cu putere de interiorul meu.

Începuse să geamă mult mai tare, i-am simţit respiraţia grea, ambele mâini mă ţineau de mijloc. Ritmul tot mai alert… în ritm cu el gemeam tot mai puternic. A urmat un ţipăt puternic… aaahh… şi-a scos penisul rapid, cu o mână m-a răsturnat cu faţa în sus, imediat s-a năpustit deasupra mea. Mi-a introdus penisul din nou… mişcări tot mai rapide… aaahhh… şi-a scos penisul… sămânţa s-a scurs pe abdomenul meu, în timp ce şi-o freca cu mişcări largi şi gâfâia tot mai repede.

S-a prăbuşit în pat, cu faţa în sus. Am stat o vreme nemişcaţi amândoi, credeam că asta a fost tot. La un moment dat mi-a spus să mă duc la baie să mă spăl urmând să vină şi el. Aproape terminasem baie când a venit el. M-a lipit de zidul de faianţă şi m-a sărutat pe gură, apăsând puternic. Mâinile mă pipăiau peste tot. Un deget şi-a făcut loc pe sub prosop direct între picioarele mele. L-a introdus… aahh… cu mişcări lente înainte şi înapoi.

Mă zăpăcise, abia reuşeam să mă menţin pe picioare. A urmat el să facă un duş, iar eu l-am aşteptat în dormitor, cu faţa în sus, încă înfăşurată în acel prosop. Aproape că îmi venea să zâmbesc pentru experienţa de care am avut parte. Un pic mai târziu şi-a făcut şi el apariţia, complet dezbrăcat. M-a văzut întinsă pe pat, cu picioarele atârnând în jos. Întâi s-a aşezat pe pat şi m-a privit câteva momente. Cred că mi-a observat satisfacţia pe chipul meu.

Când m-am aşteptat mai puţin, s-a aşezat la podea. Mi-a desfăcut picioarele, a îndepărtat uşor prosopul. Degetele îmi atingeau labiile, apoi clitorisul. Plăcerea se instalase din nou. Închisesem ochii şi mă mişcam uşor, arcuindu-mi trupul… suspinând la fiecare atingere mai apăsat. M-am trezit trasă de el până la marginea patului. Picioarele le-a aşezat pe umerii lui. Gura s-a lipit de păsărica mea… aahh… limba şi-a făcut loc în interior, căuta să intre tot mai mult. Limba lui încordată se mişca rapid înainte şi înapoi.

Îmi venea să pun mâna pe capul lui să-l apăs tot mai mult… să-l ţin fixat în acea poziţie, dar nu am avut curajul. În schimb, i-am prins capul de câteva ori între coapsele mele şi l-am strâns puternic, cât am crezut eu de cuviinţă. Nu i-a displăcut gestul meu, parcă se mişcă mai abitir, hotărât să ducă treaba la bun sfârşit.

S-a dus către clitoris, buzele şi limba insista tot mai mult asupra lui. Un deget şi-a făcut loc în interior… a urmat şi al doilea. Acum părea că am dimensiunea unui penis. Mişcările tot mai energice. Mă zbăteam, cu mâinile trăgeam puternic de cearceaf. Eram pregătită să continui în acea poziţie până când urma să am orgasm… ar fi fost primul ce-l aveam după un cunilingus.

S-a ridicat rapid, şi-a potrivit penisul erect şi a intrat în mine… aahh… a intrat ca prima dată, până la capăt. De data asta aveam senzaţia că a intrat mai mult, un uşor disconfort l-am simţit când s-a oprit în mine. După câteva mişcări din scurt… disconfortul a dispărut, plăcerea i-a luat loc. Se mişca tot mai repede, la fel ca prima dată, apăsând peste clitoris.

Din când în când primeam săruturi scurte pe obraji, pe frunte, pe gât… mişcările tot mai rapide, mă zbăteam sub el, încordată la maxim… aahhh… orgasmul puternic, poate mai puternic decât primul m-a făcut să ţip, să mă mişc necontrolat.

Văzându-mă în transă, s-a ridicat şi s-a aşezat pe pat lângă mine. Mâna nu-i stătea o clipă… se plimba pe trupul meu, de sus până jos. Mi-am revenit cu greu. Între timp penisul lui se micşorase. Era momentul să mă fac utilă lui, însă aveam de gând să merg de dată până la capăt. Niciodată nu făcusem asta şi părea bărbatul cel mai potrivit cu care să fac. Simţeam că merită acest lucru din partea mea.

A urcat mai sus în pat, cu capul pe pernă. Nu avea de gând ce voiam să fac. L-am urmat… aşezându-mă între picioarele lui, pe burtă. Îi ţineam penisul într-o mână, îl frecam uşor. Din când în când mă uitam la el, apoi la instrumentul lui. Mi-am făcut curaj şi mi-am zis… fie ce-o fi, nu a murit nimeni din asta.

Îi ţineam penisul de la bază, buzele l-au atins, limba a intrat în scenă… cu vârful limbii îi atingeam penisul, coborând şi urcând de câteva ori. I-am prins măciulia între buze. Părul mi-a venit în faţă. Mă simţeam mai în largul meu, ştiind că nu mă poate privi.

Treptat, am prins mai mult curaj. Suspinam… mişcările din ce în ce mai energice. Parcă mai flamandă de el, mai dornică. I-am simţit un strop din bărbăţia lui… avea un gust diferit, dar suportabil. Eram convinsă că pot să suport întreaga lui sămânţă. Am continuat în acelaşi ritm nebunesc… deja mă simţeam că-mi aparţine, nu voiam să-i mai dau drumul.

El gemea şi suspina de fiecare dată când încercam să cuprind mai mult… dar nu mai mult de jumătate. Încordarea lui mi-a dat de înţeles că urmează momentul suprem. Hotărâtă, am continuat mişcările tot mai energic… aahh… era aproape, a tresărit, s-a încordat de la jumătate… aahhh… jetul puternic m-a speriat. Sămânţa lui intrase direct pe gât, nemaiputând să o controlez. Mă obişnuisem cu gustul lui. Am stat cu buzele lipite de penisul lui până când am simţit că a terminat tot.

Ne-am simţit bine împreună, cel puţin eu mă simţeam în aer, plutind. Cu siguranţă şi lui i-a plăcut. M-a lăsat mai aproape de casă, la un colţ de stradă. După ce am coborât am simţit telefonul ce sună, era Nicoleta. Până nu i-am povestit un pic nu m-a lăsat. Nu mai avea răbdare să ne întâlnim să-i spun cu lux de amănunte.

Între noi au urmat şi alte întâlniri, fiecare mai incitantă şi mai pasională decât alta. Începusem să ne întâlnim atât de des încât EL nu mai dorea să se mai întâlnească cu Nicoleta, mă prefera pe mine. Ea a simţit asta. De aici a pornit şi motivul tensiunilor între noi. Până la urmă am decis să nu-i mai vorbesc ei şi să întrerup orice legătura cu el. Îl lăsăm în totalitate ei.

Deseori îmi aminteam de momentele noastre şi mă gândeam că poate voi reuşi să întâlnesc un bărbat ca el. Într-una din zile, aflându-mă într-un mijloc de transport am văzut un bărbat ce mă privea insistent. La început m-am simţit un pic stânjenită, dar analizând un pic situaţia… mi-am zis… de ce nu!?… apoi l-am privit şi eu, ceva mai îndrăzneţ. Un mic zâmbet se instalase în colţul gurii mele. Mi-a răspuns cu acelaşi moneda.

După câteva staţii, s-a apropiat de mine şi mi-a spus:

– Bună, am senzaţia că te-aş cunoaşte de undeva…

Nu avea de unde, dar i-am răspuns imediat.

– Şi mie îmi pari cunoscut… apoi am făcut cunoştinţă… Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „La vânătoare de bărbaţi maturi (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.