Revelion de poveste (1)

În această perioadă a anului este o continuă agitaţie… pe ultima sută de metri, pentru cei care nu au reuşit să se hotărască unde îşi vor petrece ultima zi din an. Nici eu nu stăteam mai bine, mă aflam în aceeaşi situaţie cu ei. În timp ce reflectam unde voi petrece schimbarea dintre ani, mi-am amintit de noapte dintre 2018-2019… hhmmm… şi ce noapte… o noapte memorabilă în compania prietenei mele Lăcrămioara şi a soţului ei, la petrecerea organizată la ei acasă. Dar să vă spun cum a început totul…

Credeam că nu voi reuşi să mai găsesc ceva liber şi la preţuri nu prea piperate. Îmi pierdusem orice speranţă, eram decisă să rămân singură acasă în faţa televizorului. Ca prin minune m-a sunat prietena mea să mă întrebe dacă pot să-i împrumut perechea mea de cercei pe care pur şi simplu îi adoră. Uite aşa am aflat că ea organizase o petrecere acasă şi uitase să mă invite, tocmai pe mine. Totuşi, e bine că nu m-a sunat în ianuarie.

Fericită, mi-am pregătit ţinuta pentru seara cea mare. Aveam de ales din mai multe rochii, dar parcă nu-mi mai plăceau. Pe unele le-am îmbrăcat doar când le-am probat, în rest nu. Până la urmă am ales o fustiţă scurtă, neagră, dantelată pe margini cu alb şi o bluză albă, mulată, cu un decolteu adânc. Mă gândeam că poate pun mâna pe vreun prinţ care să mă ducă în lumea viselor, după o noapte nebună, carnală… în cumpăna dintre ani.

Petrecerea a început, muzica ritmată, dans, un păhărel… văzusem un tip singur, cam retras. Nici cu dansul nu le prea avea, de băut… mai puţin… destul de chipeş şi totuşi singur. Într-una din desele drumuri până la baie, mi-am dat jos perechea de chiloţei. Poate, poate… îi ofeream un stimul să fie curios să vadă ce se află sub fustiţă… păsărica mea proaspăt epilată.

Tipul nu prea a înţeles trucurile mele, aşa că mi-am văzut de treaba mea… dans şi şampanie. Lăcrămioara se afla la spatele meu şi se tot uita cum dau din fund… mai ceva decât ceilalţi invitaţi. Mişcându-mă energic, rotindu-mă de nenumărate ori, a observat că nu port chiloţi pe mine. Noi două ne ştim de multă vreme, între noi au fost multe momente fierbinţi. Ador să fac dragoste cu o femeie, să simt gustul ei dintre picioare, să ling şi să sug că o nebună la sfârcurile ei. Ador ideea de a fi folosită… de ea.. Deja mă furnică numai când mă gândesc la o astfel de scenă.

În timp ce dansam şi mă destrăbălam, a venit la mine, m-a oprit şi mi-a spus la ureche pe un ton serios… trebuie să vorbim!… Nu aveam idee despre ce este vorba, aşa că am urmat-o. Restul invitaţilor, nu puţini şi-au văzut de treaba lor. Am fost mirată când am văzut că intră în baie, apoi mi-a făcut semn să o urmez. De cum am intrat, a închis uşa, apoi a pus zăvorul la uşă.

– Ce faci?… a fost reacţia mea…

– Te doresc… am văzut că nu porţi chiloţi pe tine am zis că trebuie să te am, să te gust acum.

Cuvintele ei nu făceau decât să mă incite şi nu puteam să spun nu. Singura problemă era că nu suntem singuri, iar cineva nu va putea să folosească baia.

– Dacă vine cineva?!

– Să o folosească pe cealaltă, asta-i ocupată, de noi… te vreau!

Aproape imediat a sărit în braţele mele şi m-a sărutat pe gură. Îmbrăţişate, gurile noastre apăsau cu putere, limbile noastre explorau în gura celeilalte. Mâna ei şi-a făcut loc între picioarele mele… mi-a atins labiile, îşi freca degetele de ele… aahh… şoptind îi spuneam… ia-mă, sunt toată a ta!… degetul ei m-a pătruns adânc… aahhh… era o plăcere de nedescris. Mă incita situaţia în care ne aflam şi mai ales că soţul ei nu avea habar ce se petrecea între noi. Mi-a scos un sân afară, s-a aplecat să-l sugă, în timp ce mă penetra energic. Nu s-a mulţumit cu asta, la scurt timp a mai introdus încă unul… aahhh… M-a lipit de zid, cu o mână mă trăgea de sâni, degetele pompau energic iar ea îmi repeta într-una.

– Aşa târfa mea… începând din seara asta vei fi veşnic târfa mea. Te voi face şi târfa lui George, să te fută până nu mai ştii de tine!

Credeam că nu am auzit bine, dar era pe bune ce spunea. Îmi plăcea ideea să fie folosită de amândoi. Nu mă aşteptam să accepte asta şi mai ales că  renunţa la secretul nostru. Secret ce era pe cale să-l afle şi el, ca soţia lui este bisexuală.

A scos degetele din mine, apoi mi le-a îndesat în gură… ia şi suge!… aşa, târfa mea, de descurci minunat… În timp ce îi sugeam degetele pline de savoarea feminităţii mele, cineva a vrut să intre în baie. Lăcrămioara a strigat că este ocupat şi să meargă la cealaltă. Ne-a întrerupt dar nu ne-am lăsat. S-a împins în mine şi a început să mă sărute cu foc. Mâinile ei îmi pipăiau tot trupul… de la gât, sâni, abdomen… la vagin, coapse şi fese.

Se înfierbântase bine de tot. Şi-a ridicat fusta, şi-a scos şi ea chiloţii, apoi a lăsat capacul la tron. S-a aşezat pe el şi mi-a poruncit, în timp ce îşi flutura fusta în sus ca să văd ce se află între picioarele ei… ia şi linge!, fă-mă fericită! Abia aşteptam această poruncă. Cât ai clipi, m-am aşezat în genunchi… mâinile îi mângâiau coapsele pline… limba abia i-a atins labiile cu sfială. Aşteptam porunca ei. Linge!

Mi-am lipit gura de labiile ei… limba adânc în interior. Îi simţeam gustul dulce-acrişor. Era destul de umezită încât să simt asta din abundenţă. Iar eu nu voiam să mă opresc. M-a prins cu o mână de păr şi m-a direcţionat către clitoris. De câteva ori a încercat să-mi imprime o mişcare, dar nu părea mulţumită. S-a ridicat în picioare… capul băgată între picioare. Mă ţinea fix… mişca din bazin, frecându-şi clitorisul de buzele mele.

Eram atât de excitată încât am început să mă masturbez energic. Aveam mâna între picioare şi îmi frecam clitorisul… tot mai rapid. Cu o mână mă trăgeam de sâni, răsucind uşor sfârcurile întărite. Gemeam amândouă, nu ne mai păsa de faptul că cineva ar putea auzi. Norocul nostru era muzica dată destul de tare sau poate s-a dus vorba destul de repede că acea baie este ocupată. Lăcrămioara încordată, gâfâind, spunea lucruri incitante, aproape inteligibile.

Şi eu tremurând, mă lăsasem complet în mâinile ei ce mă apăsau cu putere, frecându-se fără oprire de buzele mele, ce mă dureau. Simţeam mii de înţepături ce năvălise deodată în buzele mele. Mă excita ideea de a fi folosită, aşa cum am menţionat. Cu gândul ăsta în minte, ochii închişi să trăiesc toată scena… mă sugestionam ca să am un orgasm rapid. Speram să fie eu prima, dar mi-a luat-o înainte Lăcrămioara… aaahh… a ţipat puternic, apoi m-a strâns cu putere, fără să mă elibereze câteva momente.

Momentul a fost atât de puternic, încât am avut un orgasm foarte intens… aaahhh… aproape că am ţipat la fel de tare ca şi ea. Era ceva incontrolabil. M-a eliberat. S-a aşezat lângă mine, cu mâinile mă mângâia în păr şi mă săruta pe toată faţa. Mi-a făcut semn să mă întind un pic, mi-a desfăcut picioarele şi a început să mă lingă între picioare. Cu degetele îmi stimula clitorisul, iar limba explora interiorul meu.

Invitaţii devenise nerăbdători, se pare că nu făcea faţa o singură baie. Stăteam în şezut şi ne sărutam scurt… mulţumite, satisfăcute. Înainte să ne ridicăm mi-a spus cu zâmbetul larg ce îmi spusese mai devreme.

– În această noapte “te prezint” lui George. O să te facem târfa noastră. Nu o să mai fie un secret doar pentru noi două, ci o să fie un secret în trei.

Ne-am alăturat invitaţiilor, ca şi când nu s-a întâmplat nimic. Lăcrămioara se uita spre mine şi îi şoptea ceva la ureche lui George. După privirea lui, părea interesat de ceea ce ea îi spunea. Urma să fiu târfa lor, dar asta în povestea următoare.

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Revelion de poveste (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.