Ce cadou îmi aduce Moş Nicolae?

Asta a fost întrebarea cea mai des auzită de la soţia mea în ultimele câteva zile. De fiecare dată oferindu-i ca răspuns un… nu ştiu… serios şi plictisit. Dar asta nu era tot, căuta să afle ceva de la mine şi venea întrebarea ei:

– Tu ce vrei să-ţi aducă Moş Nicolae?

– Nimic… un răspuns trist şi plictisit. Ştiam că până la urmă trebuia să-i cumpăr ceva, dar nu aveam nici o idee, posibilităţile fiind nenumărate. În ultima zi, am rămas să aleg dintre două posibile cadouri…

Aveam de ales dintre un mini vibrator, o chestie mică, lucioasă, în diverse culori, pe care îl poţi confunda lejer cu un ruj… aveam idee ce i-ar place însă nu eram decis. Şi al doilea cadou, o lenjerie sexy… ce voiam să-mi stimuleze imaginaţia de fiecare dată când se îmbrăca cu ea. Simţeam nevoia să schimbăm ceva, îmi doream ceva nou în ţinuta ei… ceva sexy şi oarecum în ton cu sărbătoarea.

Până la urmă am ales să cumpăr lenjeria. Nu dădeam greş cu aşa ceva. Roşu sau ceva cu roşu părea cea mai bună alegere, însă era un pic mai dificil în alegerea măsurii de pe etichetă, nici prea mare, nici prea mică. Am ales o lenjerie complet roşu, cu mici pietricele argintii lipite aleatoriu, atât pe furou cât şi la perechea de chiloţei. În alegerea măsurii am folosit drept manechin pe una din vânzătoarele drăguţe din magazin, cam de aceeaşi statura cu soţia mea. Le-am rugat să-mi permită să mă lase să aşez furoul pe lângă ea, ca să-mi pot face o idee.

Pregătisem cadoul, ambalat într-un plic de carton, aşezat într-o pungă de carton cu însemne de sărbătoare. Cumva, am reuşit să ascund cadoul de ea când am ajuns acasă. Aşteptam cuminte să găsesc momentul potrivit ca apoi să-l aşez în dreptul încălţămintei ei. Eram convins că va fi surprinsă şi mai ales, că eram convins că eu nu urma să primesc vreun cadou de la ea, iar asta îmi oferea un oarecare avantaj.

Seara târziu, când nu era atentă, am aşezat cadoul în dreptul încălţămintei ei, în aşa fel încât să fie uşor de văzut de la distanţă. Păstrasem aceeaşi atitudine plictisită, fără chef, precum în serile anterioare. Într-un final a văzut ceva ciudat la intrare… ceva mare şi roşu. S-a dus imediat către el să vadă ce este. Fericită a venit cu el lângă mine şi se pregătea să-l desfacă.

– A venit Moşul la mine!… de ce nu mi-ai spus, eu nu ţi-am luat nimic. Am crezut că tu nu-mi vei lua.

– Am vrut să fie o surpriză…

Între timp a văzut ce primise… cadoul pe care speram să-l îmbrace mai des în serile noastre fierbinţi. Privea la el şi îi vedeam satisfacţia de bucurie. De câteva ori a pus acel furou pe lângă ea să se convingă că este măsura care trebuie, apoi şi chiloţeii. Nu erau dubii, măsură era cea potrivită.

– Acum mă simt vinovată că nu ţi-am luat nimic… mi-a spus ea, alintându-se la mine.

– Este perfect, asta-mi şi doream…

– Cum aşa?!

– La schimb, drept cadou de Moş Nicolae, vreau să-mi oferi în pat… ceea ce îmi place mie, ştii la ce mă refer.

– Aaaa… dar nu este corect. Ştii că nu îmi place să fac asta!

– Tocmai! Acum ai ocazia să te revanşezi… doar în acest mod… sau rămâne să te simţi vinovată.

Nu a mai spus nimic, nu prea i-a convenit situaţia, dar a părut că o va accepta până la urmă. Cu boticul lăsat, a venit la mine mi-a oferit un sărut pe buze şi mi-a spus. Merg să mă schimb şi vin imediat. Înainte să plece din cameră a stins lumina şi a lăsat aprinsă o lampă. Mai târziu şi-a făcut apariţia… cu lenjeria sexy pe care i-o cumpărasem. Pietricelele străluceau uşor în funcţie de cum se reflecta lumina de la lampă.

De cum am văzut-o am avut erecţie. Din instinct mi-am dus mâna la penis şi l-am masat uşor. S-a urcat în pat apoi s-a suit deasupra mea. Palmele ei mici mă ţineau de obraji şi mă săruta, eu îi pipăiam trupul, iar penisul creştea cu fiecare moment ce trecea. Şi-a scos sânii afară din acele cupe buretate. A urcat un pic mai sus şi mi-a îndesat un sân în gură.

Sugeam cu poftă, cu mâinile îi masam uşor… ea gemea, în timp ce mişca din fund deasupra penisului meu. Nu m-a lăsat să-I sug cât aş fi vrut eu. S-a ridicat mai mult. Prin partea din faţă a chiloţeilor plasă, puteam observa lejer labiile. S-a lăsat peste gura mea. Limba căuta să-şi facă loc pe lângă chiloţei să intre printre labii… dar nici asta nu a durat mult. Părea că este un joc, să mă aţâţe. S-a dat la o parte de pe mine, s-a dus către picioare.

Aşezată între ele, se mişca senzual înainte şi înapoi… mâinile alunecau uşor pe picioarele mele, trecuse de genunchi. Penisul erect se putea vedea prin pantaloni… mâinile urcau mai sus pe coapse… am ajuns la penis… l-a prins, de câteva ori a tras de el, cu marginea palmei executa un fel de masaj. A prins de partea de sus a pantalonului de trening, şi a tras în jos, dar nu m-a dezbrăcat. Au urmat şi chiloţii, pe care i-a tras până a ieşit penisul afară.

Mă incomoda, atât pantalonii cât şi chiloţii. Cu ajutorul ei am reuşit să mă dezbrac de ambele. Acum mă simţeam mai liber. Eram pregătit pentru… cadoul meu de Moş Nicolae. L-a prins cu mâna. În timp ce îl freca uşor, seva bărbătească şi-a făcut apariţia la vârf. După ce a îndepărtat acea picătură cu degetul, s-a aplecat şi l-a prins în gură. Buzele subţiri, gura mică… se chinuia să-l cuprindă la vârf, buzele mă strângeau uşor. Limba intrase şi ea în rol… atingându-mă rapid la vârf.

Îmi place să o privesc, dar nu şi ei. I-am prins părul într-o parte să pot vedea mai bine. Cu o mână îmi culisa prepuţul, buzele alunecau în acelaşi ritm cu mâna. De multe ori mi-a spus că nu-i place să facă sex oral, dar ce dovezi mai bune ca cele pe care mi le oferă de fiecare dată… îi arată contrariul? Închide ochii de fiecare dată, se aud gemete discrete… se opreşte de multe ori, îl scoate afară, cu limba îmi linge măciulia, de jur împrejur, apoi îl cuprinde iar cu gura… şi… suge… uneori o simt că se întărâtă mai mult, în ritmul impus de ea buzele alunecă mai mult de jumătate.

Eu mă încordez şi mă zbat, oftez împreună cu ea. Picioarele încordate, mişc de bazin în sus şi în jos. Aproape de fiecare dată îmi vine să pun mâna pe capul ei şi să o împing mai mult, poate chiar să mişc mai rapid din bazin în timp ce penisul intra în gura ei cu repeziciune… până când orgasmul va scoate din mine tot felul de sunete. Dar asta nu se va întâmpla.

În schimb, ador când îmi ţine măciulia între buze, iar cu limba face mişcări în jurul ei. Aşa face de fiecare dată. O perioadă îmi alintă penisul în acest mod, apoi porneşte într-o cursă nebună… buzele mulate alunecă rapid pe penis… dar nu foarte adânc. Mă simte după felul cum mă exprim, după felul cum mă încordez. Simt că este aproape… nu mai am răbdare… îi dau mâna la o parte, încep să-l frec eu, mai energic… buzele în continuare la vârf, limba îşi face numărul obişnuit… mă încordez… aahhh… sămânţa ţâşneşte rapid… i-a simţit gustul… înghite… apoi s-a retras.

Restul s-a scurs pe abdomen. Eu întins pe pat… tremur din toate încheieturile, ea îmi freacă uşor penisul până când se scurge tot. Printre geme am privit-o, m-am ridicat în şezut… ea a dat să plece, dar am oprit-o. Încă mai purta urme din sămânţa mea pe buze. A vrut să se şteargă la gură cu mâna, dar nu am lăsat-o. Am vrut să-i arăt că nu mă deranjează… imediat am sărutat-o lung pe gură.

Până la urmă şi eu am primit cadou de la Moş Nicolae. Singura problemă este că nu pot spune tuturor celor care îmi adresează întrebarea… Ce ai primit de Moş Nicolae?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Ce cadou îmi aduce Moş Nicolae?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.