Revelion de poveste (3)

… George a luat-o înainte, mă pregăteam să mă ridic să merg după el. Lăcrămioara, m-a oprit, m-a strâns în braţe cu putere şi m-a sărutat puternic pe gură. Din instinct i-am răspuns la fel. Uşor, uşor, ne-am eliberat din strânsoarea braţelor noastre… mâinile ei îmi strângea uşor sânii. În timp ce mă strângea uşor, căuta să mă dezbrace de bluză. Cum nu purtam chiloţi, i-a fost uşor să mă lase complet dezbrăcată, după ce a tras fusta de pe mine. Acum e rândul tău!… mi-a spus printre săruturi. Dezbrăcate, ţinându-ne de mână, am pornit către dormitor…

În dormitor ne aştepta George întins pe pat, de-a latul patului… dezbrăcat, cu penisul erect, pe care îl freca uşor. De cum l-am văzut îmi venea să mă înfig cu gura în el, să mă penetreze adânc, la fel cum o făcuse mai devreme. Până la urmă nu am stat să mai reflectez mult, să-mi caut curajul… m-am dus direct pe pat, între picioarele lui. I-am dat mâna la o parte să mă lase pe mine. Îl priveam în ochi în timp ce îi frecam penisul întărit. M-am aşezat pe burtă, buzele l-au atins la vârf… îmi lipisem buzele de gland.

Nu a aşteptat să-mi fac numărul, a pus o mână pe cap şi mi-a îndesat penisul în gură, până când a intrat tot… mmmhh… M-a ţinut câteva momente aşa, apoi m-a eliberat, dar nu total, doar cât să pot respira un pic, apoi m-a apăsat din nou… până când a reuşit să-mi imprime o mişcare cursivă, nu foarte rapidă, dar pe toată lungimea penisului.

La spatele meu, Lăcrămioara mi-a indicat să-mi ridic genunchii sub mine, cu picioarele uşor depărtate. Ştiam ce urma să se întâmple. Întâi i-am simţit degetele atingându-mi labiile, apoi buzele le-au luat locul. Cu mâinile mă trăgea de fese… limba intrase adânc în mine… mmmhh… o auzeam clipocind la spatele meu, iar asta îmi oferea un plus la excitarea deja prezenţa.

Nu am ştiut ce urma să se întâmple. Ştiu doar că ea s-a dus la dulap, după zgomotul care s-a auzit, apoi, mai târziu… m-am trezit că sunt penetrată cu un dildo destul de gros… mmhhh… împingându-l tot mai adânc. George îşi lua porţia de plăcere, ea continua să mă penetreze cu acel dildo… tremuram din toate încheieturile… mmhhh… orgasmul i-a luat pe nepregătite pe amândoi. Tremuram atât de tare încât m-au lăsat puţin să-mi revin.

Mai târziu s-a urcat şi ea pe pat. Cum stăteam întinsă pe pat cu faţa în sus încercând să-mi revin, George a venit pe la capul meu, mi-a prins sânii, i-a sărutat, apoi s-a dus cu capul între picioarele mele. În câteva clipe m-am trezit cu penisul în gură… iar, de data asta, într-un 69 inversat. Limba lui dibace se descurca minunat… insista asupra clitorisului, în timp ce mişca din fund în sus şi în jos… penetrându-mă cât mai adânc posibil.

Nu credeam că este posibil, dar până la urmă am trăit pe propria-mi piele. Pe la marginea patului s-a alăturat şi Lăcrămioara între picioarele mele. El îmi lingea clitorisul, ea încerca să soarbă şi ultima picătură din interiorul meu. Amândoi se ocupau de păsărica mea… alintând-o în cel mai frumos mod posibil. Nu mă saturam de penisul lui. De parcă nu era suficient de adânc, mi-am pus mâinile pe fesele lui… le mângâiam şi apăsam în acelaşi timp.

Pe George l-am simţit cum se încordează, puţin câte puţin… deja nu reuşea să se mai concentreze asupra clitorisului… mişcările tot mai rapide, din scurt… gemetele lui indicau un singur lucru. Urma să ejaculeze, iar eu nu puteam decât să bucur, mai ales că era toată numai pentru mine. Ea, continua să-mi sugă labiile, trăgea de ele, îşi baga limba printre, cu degetul îmi freca energic clitorisul. Periodic îmi trecea prin minte ideea că sunt folosită, că sunt târfa lor, iar asta nu făcea decât să sporească plăcerea din mine.

L-am simţit pe George… aahhh… înainte să simt primul jet, l-am prins cu braţele de mijloc şi l-am strâns tare, să rămână adânc în mine… aahhh… sămânţa lui a ţâşnit direct în gât… venea în valuri, destul de multă, abia reuşeam să fac faţă, dar nu mă plângeam, eu mi-am dorit asta. Într-un final l-am eliberat, s-a dat la o parte, s-a uitat la mine. Respiram greu, rimelul s-a scurs un pic în colţul ochilor de la lacrimi. Părea satisfăcut.

Ea a sărit pe pat, s-a urcat deasupra mea şi a început să mă sărute pe gură. George privea la noi încântat de ceea ce vedea… două femei, dintre care una era soţia lui, ce se mângâiau, se sărutau pasional. Bănuiesc că nu avea habar că soţia lui avea un trecut plin de momente fierbinţi alături de femei şi cred că asta îl făcea să se uite la noi cu plăcere.

După ce a ejaculat, penisul parcă intrase la apă, dar după ce ne-a privit o vreme, poate că ia oferit ceva stimuli… masturbându-se. Lăcrămioara a făcut o pauză, s-a întors cu faţa spre el şi l-a surprins frecându-şi energic penisul. Din cap i-a făcut lui un semn. S-a apropiat de noi aşezat în genunchi. Întâi i l-a oferit ei… l-a prins între buze. Dintr-o singură mişcare l-a cuprins pe tot… woow… a fost reacţia mea de uimire.

După câteva minute în care ritmul a fost destul de alert pe toată lungimea lui, l-a eliberat şi mi l-a oferit mie. A venit mai aproape de mine şi mi-a îndesat penisul în gură. L-am supt o vreme singură, apoi s-a alăturat şi ea, făcând cu schimbul. Penisul se întărise destul de mult, şi am realizat că mi-l doresc în vaginul fierbinte. Nu am mai putut rezista, am trecut peste politeţe şi am zis… îl vreau în mine!

Lăcrămioara s-a dat la o parte. În locul ei s-a aşezat el… şi-a potrivit penisul şi m-a pătruns… aahh… eram atât de umedă şi totuşi reuşea să mă surprindă cu dimensiunea lui. Penisul la care râvneam în timpul petrecerii se afla acum în mine, mişcându-se rapid. Prietena mea nu a dorit să privească. I-a venit ideea să se urce peste mine, cu păsărica peste gura mea. Părea o idee genială. Nu am stat pe gânduri, cu mâinile aşezate pe coapse, o trăgea tot mai mult spre mine, în timp ce limba îi explora interiorul. O priveam cu geme şi se zbate. Se trăgea de sâni, îşi muşca buzele.

Continua să se mişte deasupra mea, frecându-şi clitorisul de buzele mele… se zbătea şi gemea tot mai puternic. După un timp gemetele ei au început să se audă mai lent. Ce se întâmplase… George s-a ridicat, s-a poziţionat în faţa ei şi i-a astupat gura cu penisul. Acum se auzea doar zgomotul emis de ea în timp penisul o pătrundea adânc. Am simţit că-i vine… îi tremurau pulpele, mişcările s-au intensificat. Dintr-o dată a eliberat penisul… aaahhh… a stat aşa câteva momente apoi s-a prăbuşit pe pat.

George a înţeles destul de repede că oricând poate să aibă o altă femeie la dispoziţie. A lăsat-o pe soţia lui şi m-a luat pe mine. Cu braţele lui puternice, m-a prins de mijloc, m-a răsucit cât ai clipi şi m-a aşezat capră. La spatele meu… m-a lovit de câteva ori peste fese… ahhh… s-a aplecat şi mi-a smucit sânii pe la spate. Apoi, m-a pătruns în vagin cum nu o mai făcuse.

Ţinându-mă de mijloc, se împingea în mine aproape violent, lovind cu putere interiorul meu. S-a alăturat şi Lăcrămioara într-un târziu, mă trăgea de sâni şi căuta să mă sărute, dar nu mai eram în stare să mă concentrez să-i ofer sărutul meu. Tot ea cu iniţiativa, s-a aşezat în aceeaşi poziţie lângă de mine. I-a fost uşor lui George să treacă de la un vagin la altul. Într-un ritm nebunesc, ne futea pe amândouă cu aceeaşi intensitate şi mă miram de unde mai are energie. Eram epuizată.

Ultima dată când a ieşit din mine şi a luat-o la rând pe Lăcrămioara, m-a prăbuşit pe pat. Am stat o vreme şi am privit la ei. Au urmat şi alte poziţii între cei doi, fiecare mai incitantă ca alta. Până la urmă m-am decis să merg la baie să fac un duş şi să-i las singuri puţin.

Întinsă în cadă, apă caldă curgea pe mine… ruptă de oboseală, epuizată sexual de cei doi, dar mulţumită în adâncul sufletului. Îmi găsisem partenerii potriviţi pentru mine. Eram convinsă că vor exista noi poveşti incitante între noi. Eram convinsă că era doar începutul unei relaţii în trei de lungă durată. Hmmm… ia să o sun pe Lăcrămioara, anul acesta nu au organizat o petrecere?!

-Alo, ce faci fată?

-Puneam la punct detaliile pentru petrecere… vii, nu-i aşa?

-Credeam că ai uitat de mine… Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Revelion de poveste (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.