Tocmit de soţ în secret… să fac sex cu soţia lui (3)

… I-am prins sânul drept pe deasupra hainelor. Pe alocuri îl strângeam uşor, în timp ce mă uitam la ea. Întinsă cu faţa în sus îi auzeam fiecare suspin. Închidea ochii, din când în când îi deschidea doar să mă privească un pic. Mâinile ei se aflau în zona abdomenului şi se juca uşor cu degetele, de parcă număra. Din poziţia mâinilor am realizat că ceva o nelinişteşte sau poate era emoţia momentului alături de un bărbat necunoscut ce tocmai a sărutat-o şi încă îi studia trupul în semiîntuneric. Să o mai liniştesc un pic, i-am prins o mână, am tras-o spre mine. A părut mirată în momentul în care i-am sărutat mâna. …

Cred că nu se aştepta la aşa ceva, posibil să o fi luat pe nepregătite. M-am aplecat asupra ei şi am sărutat-o pe obraz, dar nu m-am îndepărtat imediat. Săruturile au coborât uşor spre gât. Şi-a dat întors capul spre stânga, permiţându-mi să ajung mai lesne la gâtul ei. La fiecare atingere a buzelor scotea un sunet ca de pisicuţă ce torcea. Mâna stângă coborâse spre abdomen, iar un pic mai târziu se afla între picioarele ei, masându-i zona dintre picioare.

Şi-a strâns picioarele, mâna captivă continua mişcarea fără să ţin cont de asta. Gemetele ei se intensificase. Mi-am scos mâna şi am urcat uşor, cât să reuşesc să-i scot cămaşa din pantaloni, cu intenţia clară de a-mi băga mâna pe dedesubt. Atunci i-am simţit pielea rece. Se pare că nu prea ţine la frig. Cu siguranţă asta era motivul pentru care se lipise de mine în timp ce ne întorceam către hotel. Mi-am amintit din sfaturile lui Vlad… nu-i place frigul, se simte mai bine într-un mediu călduros. În cameră nu puteai să spui că este frig, însă, trebuia să o încălzesc rapid.

– Observ că ai pielea rece, ţi-a fost frig afară, dar nu ai spus nimic. Dacă îmi spuneai, nu mai pierdeam timpul mergând agale. Hai să te învelesc.

A urcat mai sus în patul imens. Am tras pilota şi am învelit-o direct peste haine, până aproape de gât. Îi puteam vedea degetele cu care ţinea strâns de pilotă.

– Asta nu este suficient. Am o soluţie, imediat rezolvăm… Rapid am început să mă dezbrac de haine. Prin semiîntunericul camerei Olga mă privea cum mă dezbrăcam, neavând habar ce urma să fac. Rămas doar în chiloţi, m-am băgat în pat lângă ea, învelindu-mă cu acea pilotă. Imediat m-am lipit de ea, să-i acopăr trupul cu căldura trupului meu. S-a întors cu spatele spre mine, împingându-se tot mai mult în mine. Braţele o ţineau lipit de mine.

Sărutând-o pe gât, ea lipită de mine… erecţia îşi făcuse apariţia. Nu zicea nimic. Eram convins că simte ceva la spatele ei ce se întăreşte, doar că nu avea vreo reacţie. Mişcând uşor din bazin, în formă de cerc, voiam să înţelegă perfect care erau intenţiile mele. Se mai încălzise un pic, mai ales că era îmbrăcată. Mâna neastâmpărată îşi făcuse loc pe sub cămaşă, urcasem până în dreptul sânilor. Am tras uşor de sutien până când am reuşit să-i eliberez unul dintre sâni. L-am prins cu mâna. Îl ţineam în palma mea ca şi când ar fi fost cealaltă cupă a sutienului.

Când am simţit că este pregătită, am întors-o către mine. Aşezată pe spate, s-a uitat la mine lung fără să spună nimic. M-am dus la buzele ei şi am sărutat-o. Mi-a răspuns la sărut, le căuta pe ale mele… suspina şi respira greu. Întâiul ei pas a avut loc. A ridicat mâna stângă şi m-a prins de trup, trăgându-mă către ea. Urcasem deasupra ei, poziţionat între picioarele ei. Erecţia era gata să-mi rupă chiloţii, dar ea încă era îmbrăcată.

În timp ce ne sărutam, am început să o deschei la nasturii de la cămaşă. Am tras de cămaşa până când am reuşit să o dezbrac. Era doar un element, mai aveam sutienul, dar cel mai greu era la pantaloni. După ce i-am îndepărtat sutienul… mi-am mutat săruturile spre gât… apoi mai jos… la sâni, pe care i-am prins cu ambele mâini. Îi strângeam pe amândoi, sfârcurile întărite i-am supt pe rând… cu vârful limbii mă jucam la vârful lor.

Uşor, uşor, m-am depărtat mai mult de ea, alunecând spre picioarele ei. Băgat sub pilotă i-am sărutat trupul din loc în loc, până când am ajuns la pantaloni. Credeam că voi întâmpina greutăţi la desfacerea nasturelui cel mare, dar m-am descurcat mai mult decât onorabil. Cu ajutorul ei am reuşit să o dezbrac de pantaloni. Sub pilotă se făcuse căldură, lipsit de oxigen, dar am continuat. Singurul element vestimentar cel mai avea pe ea era perechea de chiloţi cu bandă îngustă.

Am tras de ei până când am reuşit să o dezbrac. Nu s-a opus, dar reacţia ei după ce am dezbrăcat-o a fost să strângă picioarele. Le-am depărtat cu uşurinţă şi mi-am făcut loc între ele. Ştiam că îi place să fie epilată inghinal. Mă aşteptam să aibă pielea fină, delicată… potrivită pentru a fi linsă şi dezmierdată. Nu am stat mult pe gânduri. I-am atins labiile cu vârful limbii… imediat şi-a arcuit trupul… în clipa următoare mi-am lipit buzele de vulva ei.

În timpul mişcărilor, în sus şi în jos, limba apăsa cu putere… am insistat în special în zona clitorisului, făcând-o să geamă, îşi arcuia trupul mai tare, mişca din bazin în sus şi în jos. În acest timp m-am dezbrăcat de chiloţi, dorind să-i fac o surpriză când reveneam deasupra ei. Îmi era destul de cald, nu mai aveam aer acolo jos. Voiam să dau pilota într-o parte, dar până la urmă am continuat cu săruturile în sus, pe trupul ei, până când am ajuns deasupra ei.

A părut mirată când mi-a simţit penisul atingându-i trupul. M-am lipit de ea, să-l simtă de-a-ntregul. Aveam penisul băgat între picioarele ei, împingeam, mişcări tot mai apăsătoare. Îşi făcuse curaj, m-a prins cu braţele, strângându-mă puternic. Mâna stângă alunecase spre fesele mele, masându-mă uşor. Într-un final nu am mai rezistat, sunt convins că şi ea aştepta acest moment… m-am ridicat un pic, mi-am potrivit penisul şi am împins. Nu voiam să o rănesc, dar în acelaşi timp, îmi doream să aibă o reacţie pe măsură, să fie ceva de care să-şi aducă aminte.

Am intrat jumătate, apoi m-am oprit. Reacţia ei a fost sublimă. Ochii mari, gura deschisă… aahh… gemetele intense mi-au arătat că a fost încântată. Mi-am continuat mişcarea până am intrat tot… aahh… din nou aceeaşi reacţie. Braţul ei mă ţinea strâns, degetele se înfipse adânc în carnea mea. Cealaltă mână… în pumnul ei mic ţinea strâns o parte din marginea pilotei. I-am astupat gemetele cu gura mea… şi-a introdus limba în gura mea, şi eu la fel… se atingeau făcând mişcări în formă de cerc. Continuam să mă mişc din scurt, în interiorul ei, apăsam tot mai mult.

Tremura puternic, respiraţia îi era greoaie, iar eu nu voiam renunţ la acea poziţie. Mai mult decât atât… frânturi din informaţii mi le aminteam pe măsură ce mă loveam de ele şi încercam să le pun în practică. Îi place să fie dominată, iar asta voiam să-i ofer. I-am prins braţele pe rând şi i le-am ridicat deasupra capului. Le ţineam de la încheietură, dar nu foarte puternic ca să nu o rănesc.

Mişcările au devenit mai ample, penisul culisa aproape pe toată lungimea. La revenire, împingeam cu forţa până mă loveam de capătul interiorului ei, făcând-o să geamă tot mai tare. Minute bune am continuat în această poziţie. Ritmul devenise tot mai alert, şi nu părea că-i displace modul meu de abordare. După un timp m-am oprit. Obosisem un pic şi mă gândisem că poate ar fi mai bine să încercăm altceva. Am ieşit, dar nu m-am dat la o parte. Am continuat să o sărut pe gură, pe obraji, pe gât… cu direcţia spre sâni.

Mă încălzisem destul de tare, aşa că am luat decizia să îndepărtez pilota ce ne încă ne acoperea. Am continuat să o sărut pe trupul ei sexy până am ajuns din nou între picioarele ei. De dată am aplicat altă metodă. I-am prins ambele picioare de la gleznă şi le-am ridicat cât mai sus, depărtate unul de altul. Mi-am lipit din nou gura de vulva ei… limba a intrat rapid printre labii, căutam să intru cât mai mult. Îi simţeam gustul specific femeiesc iar asta mă invita să vreau şi mai mult.

Înnebunită de felul cum o penetram cu limba, a început să se manifeste tot mai liber. Gemetele păreau mai libere, mai fără reţinere. După un timp, o mică durere se instalase, dar nu voiam să renunţ. Adoram ceea ce făceam, dar şi pentru că şi ei îi plăcea foarte mult. Ştiam că îi place sexul oral, mă gândeam că poate va dori să-mi ofere plăcere, la fel cum i-am oferit şi eu. Eram nerăbdător să-i simt guriţa mică pe gland, cu limbuţa jucăuşă ce se roteşte în jurul măciuliei mele.

De fapt, eram foarte de convins că se va întâmpla, trebuia doar să am răbdare şi să nu o forţez… pentru prima dată. I-am eliberat picioarele, lăsându-le pe pat. Un ultim sărut pe clitoris, apoi m-am oprit. M-am dus lângă ea prin partea stângă a ei. Am vrut să o sărut, la fel şi ea… ne-am întâlnit la jumătate. A pus o mână pe braţul meu, m-a mângâiat uşor, apoi, mâna a alunecat până a ajuns la penis. La atins cu degetele, apoi şi-a făcut curaj şi l-a prins cu toată mâna.

Părea un penis imens în mâna ei mică. Curând am realizat că ştie să facă un bărbat să se simtă bine, în timp ce îmi masa uşor penisul. Intenţionat, m-am aşezat pe spate, iar pe ea am tras-o peste mine, în timp ce continuam să ne sărutăm. A întrerupt sărutul… m-a privit în ochi pentru câteva momente, apoi m-a sărutat pe bărbie, încă unul pe gât, pe piept… ca un şerpişor aluneca uşor pe mine… pe abdomen. Până când a ajuns aproape de penis.

Speram să-i văd buzele alunecând pe el, însă ea s-a oprit în dreptul buricului. Şi-a aşezat capul pe abdomen. Cu o mână îmi ţinea penisul de la bază. O senzaţie nouă a urmat la scurt timp. Cu vârful limbii m-a atins la vârf, apoi i-am simţit buzele lipindu-se. Nu a durat mult, i-a făcut loc între buze… încercând să cuprindă toată măciulia. Pe alocuri se auzeau uşoare plescăituri din partea ei, amestecate cu gemete scurte. Saliva se prelungea uşor de-a lungul penisului, până a ajuns la testicule.

După mişcările de început părea a fi o începătoare, o adolescentă ce se afla la primul ei sex oral. Senzaţia asta s-a risipit după o vreme. Încet, încet, s-a lăsat cuprinsă de dorinţa de a oferi un sex oral de calitate, combinate de gemetele mele tot mai profunde. S-a dat mult mai în spate, aşezată între picioarele mele. Îmi ţinea penisul de la bază, puteam vedea cu uşurinţă cum buzele ei alunecau într-un ritm numai de ea ştiut… când mai lent, când mai rapid.

Părul îmi obtura vizibilitatea, şi aşa redusă. I-am strâns părul şi-l ţineam la spate. Până să încep să-i direcţionez mişcările nu a durat mult. I-am îndepărtat mâna cu care îmi ţinea penisul, lăsând-o să se folosească doar de buze şi limba. Apăsam pe capul ei direcţionându-i mişcarea tot mai rapid, dar să nu între prea adânc. Saliva se scurgea din abundenţă, dar nu mă deranja. Vlad mă avertizase înainte că aşa îi place.

Senzaţia de plăcere a fost pe măsură priceperii ei. La un moment dat mă aflam într-o dilemă… să o opresc sau să continui. Până să mă hotărăsc era deja prea târziu, momentul culminant era foarte aproape. Mă încordasem destul de tare, respiram greu şi gemeam zgomotos. La scurt timp mi-am luat mâna de pe capul ei şi am lăsat-o pe ea să decidă ce urmează să se întâmple. Olga a continuat mişcările în acelaşi ritm… aahhh… mi-a simţit gustul apoi l-a eliberat. Cu mâna ei mică a continuat să-mi frece penisul până am terminat tot pe abdomenul meu.

Mă simţeam eliberat, relaxat, fericit. I-am făcut semn să vină la mine. Am sărutat-o în semn de mulţumire, dar nu am uitat să-i spun şi un mulţumesc sincer, din toată inima. Eram amândoi murdari aşa că era indicat să facem un duş. Speram să accepte să facem duş împreună… poate, poate, încercam şi ceva acolo. A acceptat imediat. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.